bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 15:05


Калиакра (Каварна) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 291 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 00:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2007 15:35
Мнения: 271
Отбор: Калиакра (Каварна)
Skype: toshito123
Играч на Калиакра взе певица

Кметът на Девня Васил Иванов - Кокала ожени футболист и певица в Бизнес хотела във Варна. Нападателят на Калиакра Иван Караджов и красивата Михаела се взеха за цял живот. Тъкмо градоначалникът на Девня бил виновник за тяхното щастие. Той отишъл в Габрово за екипировка преди 10 години и му препоръчали Караджов за отбора. В същия ден взел и певицата Михаела в хижата "Ловката" край Девня.
Хубавицата и нападателят живеят заедно от 5 г. Вчера те узакониха връзката си пред целия отбор на Калиакра, свещеници и политици във Варна.

Недко Петров

- 7 Дни Спорт -


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 10:29 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Само дето тва никъде не го пише в 7 дни спорт.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 14:27 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2007 15:35
Мнения: 271
Отбор: Калиакра (Каварна)
Skype: toshito123
http://www.7sport.net/archive7ds/2007/0 ... 4709_5.htm
Ето ти линк виж какво пише.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 22:07 
Юлиян Петков ще премине в Калиакра

София. Защитникът на Локомотив (София) Юлиян Петков ще премине в Калиакра, съобщиха за Агенция “Фокус” от ръководството на “червено-черните”. Първоначално той трябваше да се присъедини към Миньор (Перник), но в последствие е приел по-изгодното предложение на тима от Каварна.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764091813


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 18:06 
Шефовете на каварненския футбол и феновете на Калиакра са недоволни от програмата на мачовете в А и Б групите. Драстичен пример за това е мачът на Калиакра с Нафтекс миналия сезон, от който зависеше дали бургазлии ще се борят за първото място. Той съвпадна по ден и час с варненското дерби. "Това не е нормално. Много хора щяха да дойдат в Каварна да гледат нашата среща. Тази година ще подадем една молба да няма такива съвпадения. Нормално е поне през час да няма мач във Варна. Ние сме съгласни да играем в петък дори. Още повече че и осветление ще имаме. Може да играем и от 22 ч.", коментира Велислав Вуцов.

автор: ole-bg.com, 17:33 часа, 27.06.2007 г.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007 15:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Отборите от "Б" група също ще играят мачовете си с топки PUMA



Изображение


Отборите от двете "Б" групи също ще играят мачовете си с топки PUMA, съобщи официалният сайт на БФС. Както е известно след сключен договор и решение на Изпълкома, тази топка стана официална за срещите в "А" група. Футболните клубове от „Б” група ще получат безвъзмездно, чрез БФС, топки с търговската марка на PUMA.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007 17:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)

Вили Вуцов: Догодина ще атакуваме "А" група със сигурност



Нещата с дублиращите отбори трябваше да се осмислят и да се направи консултация с треньорите и президентите в "Б" група, твърди Вуцов

- Господин Вуцов, очевидно тимът на Калиакра стяга сериозна селекция за новия сезон. Наскоро с клуба подписаха няколко опитни футболисти, които имат сериозен стаж в "А" група, а се очакваха и още няколко нови попълнения. Ще споделите ли повече подробности около подготовката на отбора?
- Наистина стягаме доста добър отбор. Привлякохме бившия капитан на Черно море Веселин Вачев, Иван Райчев от Видима-Раковски, който обаче си е местен кадър, Киро Андреев от Монтана, който играе ляв халф. Подписа с нас и опитният офанзивен полузащитник Боби Георгиев от Спартак Варна, както и бившият защитник на Локомотив София Юли Петков. Вчера подписахме договор и с 21-годишния юноша на Левски Жуниет Яшар, който е много перспективен играч и за последно игра в Чавдар Бяла Слатина. За съжаление Дидо Генков, който го искахме отиде в Казахстан, но имаме договорка със Слави Жеков да дойде при нас, ако не замине за чужбина. Въобще разполагаме с 19 полеви играчи и трима вратари, които са равностойни и никой от тях няма да се примири да седи на пейката.
- Успяхте ли да намерите заместник на ветерана Георги Георгиев, който предпочете офертата на Миньор Перник?
- На Гошо му изтече договорът с нас, като ние искахме да го направим помощник треньор или да му намерим друга работа в клуба, за която да бъде полезен. Все пак той е на възраст, но му се играе, а ние искахме да инвестираме в него в друга насока. Ние си оставаме приятели с Георгиев и се разделихме като такива. Ако ни попадне някой добър нападател, ще го привлечем. Ние обаче разполагаме с трима нападатели, които не са типични голмайстори, а играят за отбора, колективни са, не са консуматори. Имат потенциал и ще ни свършат работа. Имахме и договорка с голмайстора на Сливен - Миндев, който обаче се отметна по незнайни причини. Всичко беше договорено, на мъжка дума, но може би направихме грешка, че не подписахме веднага с него договор. Няма да плачем за никой!
- Доволен ли сте от селекцията?
- Доволен съм и мога да кажа, че е изпълнена на 75-80 процента. Вижда се коренна промяна в отбора, самочувствието е по-високо.
- След като тези фактори са налице, няма ли да гоните промоция в "А" група?
- Миналия сезон целта беше оставане в групата. Тази година според мен реално ще бъде да се класираме в четворката, но ако имаме възможност да атакуваме едно от първите две места за директна промоция или за бараж, ще го направим, няма да се отпускаме. Догодина обаче задължително ще атакуваме "А" група, тъй като разполагаме с доста добър отбор!
- Кои според вас са основните кандидати за влизане в елита на България този сезон?
- Основният фаворит за мен е отборът на Спартак Пловдив, който направи сериозна селекция, а и доста добър удар с привличането на Костадин Видолов от Ботев Пловдив. Не знам какво е състоянието с отбора на Родопа, но те имаха футболисти, с които спокойно можеха да се класират в осмицата на "А" група, но изпаднаха. Ако си запазят състава, ще са сериозен кандидат и няма да ги изпускаме от полезрението си. Друг тим, който е добър според мен, е Хасково. Те ще са сериозен конкурент за четворката - имат потенциал, а и през миналото първенство бяха един от най-добрите отбори в Източна "Б" група. Какво ще стане обаче ще видим, защото се говори, че ще има някакво преразпределение, програмата още не е ясна...
- Какво е мнението ви за дублиращите отбори на ЦСКА, Левски и Литекс, които ще участват в първенството на Западната "Б" група? Много от президентите на клубове от този регион се възпротивиха на това и заплашиха с бойкот първенството?
- Трябваше да се вземе под внимание мнението на футболните хора, трябваше да се направи една голяма среща с треньори, президенти и т.н. Правят се някои урболешки неща, без да се домислят. Аз по принцип съм за дублиращите отбори, но не трябваше ли те да тръгнат от "В" група? Все пак, ако се сформира нов отбор, той започва от окръжните групи, нали? Ами, ако бяха поискали 10 отбора да имат дубъли? Какво щеше да стане тогава? Аз искам да попитам защо и отборите в "Б" групите да нямат такива отбори, съставени от младежи? Ние, в Каварна, също имаме добри млади момчета и можем да си позволим такъв отбор. Всъщност кои ще играят в тези дублиращи отбори? Защо чужденците, които са скъпоплатени в Левски, Литекс и ЦСКА няма да играят в събота в "А" група, а на другия ден ще излязат срещу отборите в "Б" група? Можеше да има и възрастова граница - да взимат участие в тези срещи само играчи до 21 години, а над 23 да участват само до трима човека. Може примерно да играят и такива футболисти, които са били дълго време контузени и не са играли в официални мачове или пък такива, които са изтърпявали по-дълги наказания. Трябваше нещата да се осмислят преди това.
- Какво ви е мнението за отборите на Нафтекс и Черноморец? Много неща се изписаха и изговориха по техен адрес и по специално по адрес на Митко Събев, че не искал да ги вкарва и двата отбора в "А" група заради конфликта с Ивайло Дражев и т.н.
- Моето лично мнение е, че в чисто спортен аспект Черноморец бе с класи над Нафтекс и не е нормално, който разбира от футбол да твърди, че не е правилно тяхното влизане в "А" група. Престъпно е, че с такива средства и селекция Нафтекс не успя да влезе в елита на България, въпреки че достигна бараж. Тези хора, които не успяха да направят това, да си ядат ушите! Това според мен е гафът на десетилетието или на столетието!
- В края на миналия сезон имахте конфликт с президента на Светкавица Петко Матеев, а благодетелят на Калиакра Цонко Цонев дори обеща премии на отборите, които победят тима от Търговище. Това няма ли да нажежи обстановката през този сезон?
- Тогава се чувствах провокиран и нямаше как да не отговоря на нападките. Изказах се емоционално, но у нас, ако не се защитиш и замълчиш за някои неща, си или балък, или наивник. Обвиненията им бяха безпочвени и то за неща, които те са правели. Сигурен съм, че бай Петко е наговорил повечето неща, но те са сложени после в устата на Пламен Донев. Както и да е, прекалихме малко и от двете страни. От Търговище не са ни на нивото нито тази година, нито миналата!
- Как ще протече подготовката на Калиакра до началото на първенството?
- До края на тази седмица ще сме в Трявна, където условията са много добри. След това се връщаме в Каварна, но ще тренираме в Албена, за да запазим терена за предстоящите срещи от първенството. Втората част на подготовката ще бъде отново в Трявна. Имахме идеи да бъде на друго място или в Каварна, но там няма отбори, с които да играем. Затова решихме, че ще е най-добре в Трявна, където на 24, 26, 28, 31 юли или 1 август ще срещнем сериозни противници - Видима, Марек, Янтра и Етър. Ако се подготвяхме в нашия регион имахме възможност да играем контрола с Черно море, но те играят в Интертото, а няма да е удачно да търсим съперници в съседна Румъния.

ИВО ТОНКОВ

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2007 20:27 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Изтокът подкрепи Запада


Калиакра и Светкавица са против дублиращите отбори


Отборите от Изток удариха рамо на колегите си от Западната "Б" група в протеста им срещу участието на дублиращите отбори на Левски, ЦСКА и Литекс в първенството.
Коментар направиха кметът на Каварна Цонко Цонев и треньорът на Светкавица Пламен Донев. Оказа се, че те също са недоволни. Проблемът е разликата в броя на отборите в двете "Б" гурпи.
- Безпокоя се, че още не се тегли жребият - коментира Цонев. - Така не можем да си направим нормално плановете за подготовката. Смятам, че начинът, по който в България се въвеждат дублиращи отбори, не е най-добрият. Колегите от Западната "Б група се оплакват, че са много отбори, а ние в Източната пък недоволстваме, че са само 14 и играем по-малко срещи. Лично аз съм за група с по-голям формат, за да бъде по-интересно.
Треньорът на Светкавица Пламен Донев заяви, че 14 отбора в групата обезсмислят първенството.
- Групата трябва да е минимум 16 отбора, за да има интрига - обясни той. - Защо да не върнат в източната група Добруджа и Локомотив (СтЗ)? Аз съм против дублиращите отбори по начина, по който се въвеждат в България. Те могат да си избират срещу кого да се хвърлят и срещу кого не и така да влияят на първенството.

Камен Станчев

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007 18:17 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
ОТЛАГАТ СТАРТА НА Б ГРУПИТЕ?



Изображение


Стартът на шампионата в двете Б групи може да бъде отложен с една седмица, съобщиха от футболната ни централа. Причина за това са проблемите с лицензи на някои стадиони, като например този на Чавдар Етрополе. Все още не е разрешен и въпросът с участието на дублиращите отбори на Левски, ЦСКА и Литекс в състава на Западната Б група, срещу което се обявиха голяма част от президентите на клубовете във втория ни ешелон. Това е причината да се бави и тегленето на жребия за срещите в двете Б групи, който засега е насрочен за 1 авугст. Ден преди това ще има заседание на Изпълкома на БФС, на което окончателно ще се реши въпросът с участието на дублиращите отбори, а така също и дали някой клуб няма да се откаже от участие, каквито индикации има. По програма първенството в Б групите трябваше да започне на 11 август заедно с шампионата в А група, но, ако отлагането стане факт, началото на сезона във втория ешелон най-вероятно ще е на 18 август.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 16:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Цонко Цонев: Дубълите да не са ябълка на раздора


Искам да видя Калиакра в "А" група и да докарам АС/DC, мечтае кметът на Каварна


Изображение

С кмета на Каварна Цонко Цонев може да се говори с часове за рок и футбол. Специално за "Топспорт" президентът на футболния отбор говори за тима, за юношите, които растат край морето, за това достатъчно ли е числото на отборите в Източната група има ли нужда от дублиращи отбори в Западната "Б" група. И какви са проектите на футболна Каварна...



- Г-н Цонев, ще стане ли Каварна освен музикален и футболен център?

- Аз смятам, че за да стане един град футболен център, изграждането трябва да започне отдолу нагоре, а не обратно. Затова първото нещо, което имаме предвид, е
да се изгради интернат за обучение на млади футболисти. Ще се предостави терен, върху който да бъде построено спортното училище. Идеята е да се изгради добре функционираща детско- юношеска школа и тя да бъда отворена към децата от цяла България. Това виждам като бъдеща стъпка.
- Сега какво има в наличност?
- Построихме стадион с трибуни за 5000 души с електрическо осветление. Тревата е отлична и издържа на дъжд.
- Не е ли малко съоръжението?
- За община като нашата, която наброява 18 000 жители, засега е предостатъчно. Има обаче един друг проблем.
- Какъв?
- В Източната "Б" група се състезават само 14 отбора. Трябва да се увеличи групата. Тимовете взимат участие само от август до ноември и после от март до май. Фактически близо шест месеца отборите не са в игра. Да не говорим, че зрителите гледат само 6 домакински мача през есента и 7 през пролетта - или обратното. Това е крайно недостатъчно. От една страна няма никакво обиграване на участващите тимове, от друга - каква постоянна публика да направиш с по шест-седем домакински мача на сезон? Това положение е незадоволително и за футболистите, и за зрителите.
- Какво е мнението ви за включването на дублиращите отбори на ЦСКА, Левски и Литекс в Западната "Б" група?
- Ако е добре обмислено, участието на тези тимове може да се приеме като положителен факт.
- А ако не е добре обмислено?
- Директно казвам, че дубълите могат да станат ябълки на раздора. Те могат да се явят арбитри в определени решаващи за други отбори мачове. Тъй като те ще са освободени от напрежение за класиране, може да играят силно или слабо, когато пожелаят или когато някой им плати.
- Какво според вас трябва да се направи?
- Ами, трябва да има много добре подредена структура. Нещата не зависят само от ръководството на БФС, а и от клубните президенти. Едно от правилата, което е нужно да се заложи, е дублиращите тимове да не използват чужденци. Не може останалите тимове да играят без играчи от други страни, а тези трите да могат. Трябва да бъдат въведени железни правила.
- Къде виждате Калиакра в класирането през новия сезон?
- Желанието ни е да сме на трето място. Не трябва да затормозяваме играчите с атака на "А" група. Разбира се, ако поддържаме ниво в тройката, в края на сезона може да атакуваме от задна позиция. Също така всяко друго място под третото ще е провал за нас. Смятам, че ще успеем да постигнем целта с отличната двойка наставници в лицето на старши треньора Антони Здравков и мениджъра Вили Вуцов. Те създават настроение за игра.
- Какви играчи се присъединиха към отбора?
- Взехме доста стабилни попълнения, съобразени с нашия състав. Веско Вачев от Черно море, Иван Райчев от Видима Раковски, Юлиян Петков от Локо(Сф), Боби Георгиев от Спартак(Вн), както и най-добрия полузащитник през изминалия сезон в Западната "Б" група Джунейт Яшар от Чавдар (Бяла Слатина).
- Кои ще са ви най-големите съперници в евентуалната битка за "А" група?
- Спартак(Пд) прави добра селекция, Хасково както винаги има стабилен състав, а Марица също е сериозен съперник. Като стана въпрос за Марица, искам да отбележа, че младежкият тим на Каварна стана втори, като загуби единствено от пловдивчани. Ние трябва да следваме примера с изграждането на школите в Добрич и Бургас.
- Но Добруджа и Нефтохимик, освен модели, не се ли оказаха и малко лош пример в последно време?
- Аз говоря за начина, по който те тръгнаха. Ние никога няма да позволим това, което се случи в Добруджа - отборът да бъде командван не от свои, а от чужди ръководители от километри разстояние. А що се отнася до бургаския модел, няма как да ни се случи, защото в община Каварна има само един отбор. Всички милеят за него. Няма друг тим и съответно няма ревност и центробежни сили. Тепърва ще изграждаме и още едно изкуствено игрище, което ще се намира до официалното. Вече мина турнирът "Калиакра къп", който проведохме в Албена с български и румънски отбори и смятаме да го има и в бъдеще.
- Калиакра има ли свои фенове извън града?
- ВИП-феновете са ни много. БТР вече гледаха два мача на отбора. Също така Христо Мутафчиев, Марта Вачкова, Любо Нейков, българската боксьорка Дейзи Ланг. Кембъла, лека му пръст, много обичаше отбора.
- Обикновено рок-музикантите се интересуват много от футбол. Може ли да разкажете повече подробности за тези, които са минали през Каварна?
- Музикантите от "Менуър" пътуват много по света и когато имат възможност, гледат галамачове на грандове в Бразилия, Аржентина, Испания, Италия, Германия, Англия. На текстописеца и бас-китариста Джоуи Ди Майо подарих фланелка на футболния клуб Калиакра. По средата на лятото очаквам бразилската траш метъл група Сепултура, както и руснаци, които ще се включат в хард-рок фестивала, както и немската рок група Готахард. Всички групи са големи футболни фенове и обичат да си спретват мачове.
- Каква мечта имате във футбола и в музиката?
- Калиакра да влезе в "А" група и да докарам на стадиона в Каварна любимците ми от АC/DC.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:16 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Велислав Вуцов:


Не искам да страдам, затова съм тиранин




Малко хора са прочели повече футболна литература от мен, твърди треньорът на Калиакра



Една от най-колоритните футболни личности у нас - Велислав Вуцов, навършва днес 40 години. Рожденият ден го завари като главен мениджър на Калиакра. От суеверие Вуцов няма да празнува, но ще приема поздрави. Разбира се, ще почерпи близки, приятели и отбора. Големият купон ще е в събота в ресторанта му край морето на южния плаж във Варна. Ще го уважат баща му Иван Вуцов, Иван Славков - Батето и кметът на Каварна Цонко Цонев.


Изображение
Вили среща пълна подкрепа в работата си от кмета на Каварна Цонко Цонев


- Г-н Вуцов, как се чувствате на 40?

- Превъзходно. По-свеж и енергичен, отколкото бях на 35, което ме изненадва. За акъл не говоря. Акълът и мъдростта ми дойдоха далеч по-рано.
- Защо няма да празнувате?
- Ще спазя поверието и ще изляза само със семейството си на ресторант.
- Какво е за вас футболът?
- Едновременно сбъдната мечта, хоби, професия и живот. Като бях малък, исках да играя футбол. После започнаха да ми плащат и си казах, че е добре. След това започнаха да ми плащат още повече и стана по-добре. Неусетно футболът, както и моето семейство, осмислиха живота ми. Няма ден, в който да не се занимавам с футбол, да не гледам футбол или да не се запознавам с най-новите тенденции във футбола.
- Какво ще кажете на тези, които смятат, че копирате методите на работа на баща си?
- Не се срамувам, че го правя. Едно нещо, което е печелившо, не се променя. Ще ви дам пример. Най-добрите обувки на "Адидас" са "Копа Мондиал 78". В последните 30 години фирмата е създала 50 нови модела. Питайте обаче футболистите и ще ви кажат, че тези от 1978 нямат равни. Така че, когато един модел на подготовка носи успехи, не се сменя.
- Но нали футболът се променя?
- Във функционалната подготовка няма новости. Що се отнася до тактическата и техническата подготовка, не се давам на никой у нас. Малко специалисти са прочели футболна литература, колкото аз.
- Защо ви смятат за треньор деспот?
- От баща си съм разбрал едно правило - демокрацията е до съблекалнята. След това е треньорът. Без ред и дисциплина нищо не се постига. В България между свободата и слободията липсва граница и задължително трябва да си деспот и тиранин в работата. Иначе ще страдаш.
- Когато сменят треньор на Черно море, винаги ви смятат за негов наследник. Вашето обяснение?
- Болна тема за мен. Като дойдох на "Тича", ме приеха с недоверие. През двете ми години там обаче играта и резултатите на отбора задоволиха болшинството фенове.
- Защо напуснахте?
- Аз си тръгнах сам. Нямах намерение и желание да се връщам, но от една година взех да се замислям. Интересно ми е, че няма ден, в който човек да не ме спре на улицата във Варна и да ме попита защо не се връщам. За да спрат спекулациите по тази тема, ще кажа самата истина. След като ръководството не ме е потърсило, значи нямат нужда от мен. Нито се сърдя, нито се обиждам. Аз съм удовлетворен от работата си на "Тича".
- Отписахте ли парите, които ви дължат?
- Черно море ми остава на сърцето и аз ще желая винаги най-доброто на клуба. Вярно е, че имам документ за неполучена шестцифрена сума и вероятно ще вляза в историята на "Тича" като работникът, който има да взема най-много пари. Аз обаче никога няма да покажа този документ, който е валиден. Нито ще тръгна да правя проблем или ще постъпя като Стойчо Младенов и Пламен Марков. Явно трябва да си лош, за да те уважават. Въпреки всичко след Левски Черно море ми е голямата тръпка.
- Споменахте Левски. Надявате ли се един ден да работите за родния си клуб?
- Когато бях дете, имах две мечти - да бъда футболист и треньор на Левски. Едното не стана и ако трябва да съм честен, второто също е напът да не се случи
- Правили ли сте компромиси като треньор?
- Правя много компромиси, когато нещата вървят. Тук спазвам едно правило - има неща, които треньорът чува, а се прави, че не ги чува.
- Минавате за конфликтна личност. Защо се разделихте скандално с президентите, с които работихте?
- Не съм съгласен. С Николай Ишков и досега сме в добри отношения, а Мико Йотов го обичам и уважавам като баща. С Илия Павлов бяхме много повече от шеф и работник. Той рядко допускаше хора по-близко до себе си както мен. Продължавам да съм приятел с Красен Кралев и да се виждаме. Единственият ми началник, за който не мога да кажа хубаво нещо, е Стефан Милушев. Не искам да му споменавам името и съжалявам, че съм го познавал. Той знае защо.
- Отговаря ли Каварна на вашето ниво?
- Аз съм щастлив и доволен от работата си и начина, по който се развива отборът. Ще направя всичко възможно Калиакра да достигне нивото, което да удовлетворява мен и да отговаря на критериите на хората за моята работа.
- Целите на Калиакра през новия сезон в Източна "Б" група?
- Футболистите, които взехме, коренно промениха качеството на тима към по-добро и логично целите ще са неограничено високи. С Тони Здравков работим с амбиция и желание. Зад нас стои един страхотен човек - Цонко Цонев, който безкрайно обича футбола. Всичко това създава предпоставки за сериозни успехи.

Недко Петров


Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:18 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Ч.Р.Д. на Вили с пожелания за здраве и щастие. Пожелавам му ползотворна работа и нека успее да изпълни целите на отбора и феновете. ;) :006:

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Вили подарил на Йешич 4 гола за сватбата


Треньорската кариера на Велислав Вуцов започва през 1998 като помощник на Ради Здравков в Спартак. Същата есен отборът домакинства на Левски, който е раздиран от скандали между Томас Лафчис и Андрей Желязков. Ако сините не бият край морето, треньорът Вячеслав Грозни ще бъде уволнен. "При положение че това е вярно, да си купи самолетен билет за Украйна", изцепва се Вуцов. Прогнозата му се сбъдва и Спартак бие 2:1. За гостите титуляр е Мъри Стоилов.
През 1999/2000 Вуцов вече води Спартак и класира тима в златната среда. Винаги ще помни две победи. "След като бихме 2:1 Локо (Сф), Гриша Ганчев откомандирова Ивайло Петев и Стефан Юруков чрез сделка с чужд клуб. В замяна ни прати Иван Русев и Методи Стойнев. Това обаче не ни попречи да бием Литекс с 1:0 във Варна", връща се назад Вили.
Следват две години в Плевен. През първата Спартак вкарва по 5-6 гола на мач и завършва с 15-16 точки пред втория в "Б" група. През есента в "А" група бие 7-8 пъти поред. "Най-ценна бе победата с 1:0 над Нафтекс в Бургас. До този момент отборът на Херо нямаше дори равен през последните 2 години у дома. Да не говорим, че мачкаше Левски, където ги хване", спомня си Вуцов.
През 2002/2004 специалистът вече е на "Тича". С него Черно море печели 4 паметни победи за 14 дни. Тръгва с 3:0 срещу Локо (Сф), а за 4 дни тръшва като гост Литекс и ЦСКА с 2:0 и 2:1. Серията завършва с 1:0 над Локо (Пд), въпреки че Mоряците са без шестима титуляри. В последния кръг Славия е размазана с 4:0 във Варна. На другия ден треньорът на белите Миодраг Йешич се жени. "Подарете му от мен 4 карамфила за сватбата", шегува се със славистите Вили.
През пролетта на 2004 под ръководството на Вуцов Черно море тръгва с 5 поредни победи. Правят и 0:0 с Левски у дома и поднасят титлата на Локо (Пд).
Периодът септември 2004 - март 2005 Вуцов изкарва в Дупница. "Надиграхме шампиона Локо на Ераносян с 1:0 след уникален гол на Зелето, а равенството с ЦСКА 2:2 го броя за победа. Дръпнахме с 2:0 до 12-ата минута, но реферът се изложи и позволи на Сакалиев да вкара гол с ръка", уточнява Вили.
До този момент в Каварна най-скъп му е успехът с 3:2 над Хасково, след като домакините губят с 0:2 до 15-ата минута. Както и трите нулеви равенства с Нафтекс (2) и Черноморец. "Тепърва обаче започваме да пишем историята на Калиакра", убеден е Вили.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 14:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2007 15:35
Мнения: 271
Отбор: Калиакра (Каварна)
Skype: toshito123
В Калиакра вдигат заплати за женитба

Обещание да повиши заплатите на двама служители от футболен клуб Калиакра дал президентът на клуба и кмет на Каварна Цонко Цонев. Единственото условие било домакинът Севдалин -Точката и пазачът на стадиона Милен да се оженят.
Наскоро Севдалин харесал продавачка от магазин за цветя. Докато бил на лагер с отбора в Трявна, влюбеният изпратил по пощата на свой приятел 30 лева да купи марков парфюм на момичето. Приятелят обаче решил да е на далавера и доставил парфюмче за 5 лева. Обидена, че я подценяват, дамата скъсала отношенията си с нещастния ухажор Севдалин.

Недко Петров - 7 Sport Net -


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 18:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
:lol: Tочката май ше си кара на порното ... :D

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 18:53 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Първенството в двете "Б" групи ще започне на 18 август, жребият е в четвъртък


Изображение


Първенството в двете "Б" групи ще започне на 18 август, съобщи за Агенция "Фокус" вицепрезидентът на БФС Стефан Орманджиев. Жребият за новия сезон ще се тегли на 2 август (четвъртък). Първите мачове във втора дивизия ще бъдат със седмица по-късно от тези в елита. Шампионатът в "А" група стартира на 11 август.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007 11:37 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Калиакра обяви бюджет 700 000 лева


Президентът на Калиакра Цонко Цонев обяви бюджет от 700 хиляди лева за новия сезон. Кметът на Каварна уточни, че в тези пари не влизат разходите за осветление и изграждане на нови сектори с пластмасови седалки.
В същото време се разбра, че до два дни с клуба ще подпишат нападател и халф. С тези футболисти селекцията на отбора ще завърши. Целта пред Калиакра за новия сезон е място сред първите четири отбора на Източната "Б" група.
Тимът от Каварна се готви при 40-градусови жеги в Трявна, като играчите тренират двуразово в по-хладните часове на деня. Утре е последният спаринг в Балкана с елитния Видима, след което отборът се прибира край морето.

Камен Станчев


Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 12:48 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Калиакра изрева срещу БФС


14 отбора са малко за “Б” група, твърди кметът Цонко Цонев


Изображение
Кметът на Каварна Цонко Цонев обяви, че 14 отбора са малко за "Б" група

Снимка: Иван Йочев



Кметът на Каварна Цонко Цонев изрази недоволството си от БФС по повод броя на отборите в Източната "Б" група.
- 14 отбора са твърде малко. Докато футболистите започнат първенството, като пропуснат заради наказание някой мач, се оказва, че шампионатът е свършил. Харчим луди пари за подготвителни лагери, играем много контроли и всичко това само за 13 официални мача. Ако групата е с повече отбори, ще могат да се развиват играчите и ДЮШ - коментира Цонев. Той разкри и други абсурдни ситуации, които се получават при сегашната система.
- Не ме притеснява фактът, че в нашата група е Родопа на 700 км, а не Етър - на 180 например. Родопа са добър отбор, ще пътуваме и ще играем с удоволствие в Смолян - изрази мнението си кметът на Каварна.
Той хвърли много пари да модернизира своята база. Градоначалникът не приема и факта, че са лицензирани доста стадиони, които не предлагат нормални условия за футбол.
Иначе Калиакра ще изиграе днес от 18 ч. срещу Видима в Севлиево последната си контрола от подготовката. Заради травми мача пропускат Живко Бояджиев и Милен Христов, а под въпрос е новото попълнение Яшар.

Камен Станчев


Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007 17:36 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Ето и мачовете от първия кръг на Източната "Б" група

Хасково - Нафтех (Бургас)
Панайот Волов (Шумен) - Сливен 2000
Миньор (Раднево) - Несебър
Дунав (Русе) - Свиленград
Калиакра (Каварна) - Марица (Пловдив)

Редактирано от Del_Pi3ro :!:

П.П. Отворена е тема "Калиакра - Марица (Пловдив)", където ще се коемнтира този мач. Затова следващият пост ще бъде преместен :!: ;)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 00:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
Лапорта уреди Калиакра с картотеки


Изображение
Веселин Вачев бе картотекиран в Калиакра


Лапорта картотекира отбора на Калиакра за новия сезон в БФС вчера. Не става дума обаче за президента на Барса, а за шефа на Калиакра Красимир Тодоров. Той е наричан Лапорта от футболистите и феновете заради приликата му в обноските с испанския оригинал. За "7 дни спорт" Тодоров призна, че е уредил всичките 23-ма футболисти. Сред тях са и 8-те нови попълнения Веселин Вачев, Иван Райчев, Кирил Андреев, Борислав Георгиев, Юлиян Петков, Джунеид Яшар и Милен Бонев. Левият бек Детелин Димитров е преотстъпен на Черно море.
Вчера каварненци се прибраха от лагера в Трявна. Там тимът постигна престижни равенства с елитните Марек и Видима.
- Доволен съм от старанието, което показват играчите в последните контроли. Целите ни тази година са високи. Отборът има потенциал за нещо голямо и ще носим радост на феновете - коментира треньорът Антони Здравков.

Недко Петров

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 00:15 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
От щаба на Калиакра поясниха, че отборът ще играе и за Цонко Цонев. Кметът на Каварна осигури добър бюджет за "Б" група и хвърли доста средства за модернизация, поставяне на осветление и пластмасови седалки на градския стадион.

Изображение

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 02:16 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Калиaкра се мести в Албена


Изображение
Калиакра ще представи днес Васелин Вачев и останалите нови попълнения

Снимки: Иван Йочев, Свилен Станоев



Калиакра ще представи отбора в Албена. Контролата с Черноморец (Несебър) ще се играе в курорта, тъй като стадионът в Каварна е в ремонт. В момента там се монтират допълнителни седящи места и осветление. Паралелно с това започна изграждането на изкуствено игрище, което ще бъде готово до средата на септември.
На контролния мач ще вземе участие възстановилият се халф Живко Бояджиев, който пропусна последните четири проверки на тима. Има вероятност дебют да направи нападател със стаж в "А" и "Б" група.
Кметът на Каварна Цонко Цонев е умерен оптимист за започващото първенство. Той заяви, че тимът му не гони високи цели, а място в първата петица.

Камен Станчев


Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 02:20 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Според мен най-късно във вторник ще бъде обявено името на нападателя.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 09:29 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:17
Мнения: 1678
Местоположение: Каварна
Отбор: Калиакра (Каварна)
RoNaldO07 написа:
Според мен най-късно във вторник ще бъде обявено името на нападателя.

Значи вариянт е Емил Тодоров - Зелето. Но това не е сугирно. Въпросният нападател 100% ще е тип таран. Дано се окаже добро попадение. ;)

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 14:41 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Я дай малко инфо за тоз Емил Тодоров-Зелето


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 291 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79309 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169497 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 150782 15 Яну 2011 23:11
от Todorakis
Преглежда непрочетените мнения Серия Б - класиране, новини, резултати
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 35539 22 Мар 2007 22:38
от Rumbeti
Преглежда непрочетените мнения Новини за отбора
Форум: Олимпик Лион
speedbreaker 31287 01 Дек 2009 22:23
от cskasofia

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози