bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 29 Мар 2024 16:07


Локомотив 1926 (Пловдив) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 78 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Новини около отбора
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007 22:03 
Продават Локо (Пд)


Наков и Тасева се разбрали дори за цената на клуба
Главните собственици на Локо (Пд) Таня Раденкова – Тасева и Емил Наков са постигнали споразумение да продадат акциите си в футболния клуб. Вече е имало трима купувачи, а е определена и цената на “черно-белия” клуб.

Единият от кандидатите, който е и фаворит за осъществяване на сделка е приближен на Бизнес групата към фенклуба. Друг от кандидатите е поставил условие да бъде изчистен въпроса с концесията на стадиона в парк “Лаута”. Ръководството на Локо (Пд) вече е реагирал по този въпрос кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков обещал спешно съдействие. Няма яснота кога ще завършат преговорите.

Емил Наков е бил оторизиран от Таня Тасева да води преговорите с бъдещите стратегически инвеститори на Локомотив.

Посещението на Емил Наков на Лаута вчера беше продиктувано от намерението му да се запознае с документацията през последната година. “Знаете, че съм икономист по образование и мога да кажа, че Атанас Узунов и главния счетоводител са се справили блестящо със задълженията си.

“Откакто Александър Тасев пое Локо (Пд) аз не съм се намесвал в работата на оперативното ръководство. Исках Атанас Узунов да има същия комфорт, при който аз работех във Велбъжд и Локомотив. За съжаление канцелариите около офиса на Узунов се напълнили с толкова много ръководители, че не знаеш кой е най-главния и въобще кой какъв е в този клуб. Това влияе негативно както върху футболистите, така и върху персонала. Иначе документите са ми нужни, за да разговарям честно и с цифри с кандидат-купувачите”, разясни Наков.

Маститият кюстендилец обеща на журналистите изненади по трансфера на Алекс във Фиорентина. Наков е участвал заедно с Тасев и Атанас Узунов и друго лице в конферентна връзка от България при осъществяването на сделката, часове преди да затвори трансферния прозорец в Италия. Той разкри, че към вчерашната дата не е продаван никои от футболистите от отбора.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1766162226


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 19:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Канят шефа на Марица в Локо (Пд)



Играчите на Локо (Пд) се надяват скоро клубът да има нов собственик

Снимки: Иван Йочев



Първоначално се съгласих, но сега съм скептично настроен, признава Рангел Берберов


Президентът на Марица Рангел Берберов потвърди, че проявява интерес към закупуването на основния пакет акции на Локомотив (Пд). Бизнесменът изясни, че е водил преговори, като условието е било да се изясни собствеността и да не се продават футболисти преди сделката. Естествено, популярният пловдивски бизнесмен поискал документна справка за баланса на футболния клуб.
- Не съм сигурен дали ще закупя Локомотив (Пд). Наистина имах предложение от мои бизнес партньори да поема клуба. Първоначално се съгласих, но след като направих анализ на ситуацията в отбора, съм малко скептично настроен по този въпрос. Прецених, че няма да имам сили и възможности да издържам такъв голям клуб - коментира Рангел Берберов.
Все пак той все още не е казал последната си дума. Популярният с прозвището си Ронго пловдивчанин се съмнявал, че има много кандидат-купувачи на Локомотив (Пд). Постът президент на този клуб се превърна в опасно предизвикателство. Трима от бизнесмените, издържали отбора, Николай Попов, Георги Илиев и Александър Тасев, бяха убити.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 10:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Наков отказал 500 000 евро за акциите си в Локомотив (Пловдив)


Фенове с декларация срещу изпълнителният директор
Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков, който е и основен акционер в клуба, е отказал 500 000 евро за акциите си. Това потвърди и самият Наков, коментирайки декларация на привърженици на Локомотив (Пловдив) срещу него, в която се посочва и за офертата, която е била направена от кандидат, посочен от фенове на клуба.

"Наистина отказах такова предложение. Не искам да коментирам причините за това. Категорично, не е вярно твърдението, че отказвам да приема за съдружник Таня Раденкова-Тасева, съпруга на покойния Александър Тасев. Работим заедно за клуба", заяви Наков.


Декларация на феновете на Локомотив (Пловдив)

Уважаеми г-н Наков,

Изключително тежката ситуация, в която се намира любимия Локомотив ни кара да се обърнем към вас и да зададем остро нашите въпроси, на които не получаваме отговори.

Ние намираме ситуацията точно за такава, тъй като с действията или бездействията си, Вие, в качеството си на главен акционер и изпълнителен директор обезличавате съграденото от покойните президенти Георги Илиев и Александър Тасев.

При горещо декларираните любов и загриженост, Вие не предприемате нито една крачка към за излизането на Локомотив от кризата. Бъдещето на една такава 70-годишнина институция не може да зависи от Вашето абсурдно поведение.

При публично обявената от вас готовност за оттегляне от футбола за нас е абсолютно непонятно защо все още не търсите изход от кризата. А изходът от нея е свързан с незабавната продажба на клуба на инвеститор, заявил сериозни намерения и адекватна цена.

Отказа да приемете предложената ви цена от 500 000 евро е необоснован, на фона на липсата на перспектива и ваши лични финансии, с които да издържате клуба занапред.

Питаме още: при положение, че финансовата стабилност за сезон 2006/2007 бе осигурен от покойния г-н Александър Тасев, с какви основания вие отказвате да приемете за съдружник неговата съпруга?

Държим да подчертаем, че за долуподписаните, емблемата и смисълът Локомотив означава много, както и за техните децата и бащи. И същите няма да останат безучастни към безхаберието ви към отбора, за който всички ние милеем.

Границата между любовта и омразата е много близка. Нека не я прекрачваме!

Декларацията е подписана от Бизнес-група Локомотив (Пловдив), клуб на привържениците на Локомотив (Пловдив), Napoletani-1995, Lauta Hools, Goff mit uns и други формални и неформални черно-бели групи

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 10:15 
Наков заплашва да премести Локо в Кюстендил

11.06.2007 07:03 ч.
Sport.Plovdiv24.com

Фактическия собственик на Локо Емил Наков обмисля вариант да премести клуба в Кюстендил, съобщава ‘Меридиан мач". Той е бесен от заплахи на фенове, че ако откупят акциите му, ще уволнят всички служители на „Лаута":

„Локо е на Пловдив, но тези които се опитват да водят война с мене, трябва да са наясно, че ако реша, мога да преместя отбора и в село Трекляно, Кюстендилско", коментира Емил Наков.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 15:29 
Offline
Добър приятел на сайта
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 01:37
Мнения: 5695
Местоположение: Враца
Отбор: Ботев (Враца)
Става интересно на Лаута. Дали ще удържи Наков на напора на феновете?

_________________
Изображение
www.botev-inside.hit.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 16:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Отбор от Серия B иска да вземе Христо Златински

13 юни 2007 | 14:15 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Отбор от италианската Серия B е предложил реална оферта за халфа на Локо (Пд) Христо Златински, съобщи за Агенция "Фокус" вицепрезидентът на клуба Кузман Маринков. Той се завърна от Италия, където имаше поредица от срещи с футболни хора. "Не искам да назовавам името на клуба засега. Ще кажа само, че предлагат за Златински повече пари, отколкото офертите на ЦСКА и Локо (Сф) взети заедно", допълни Маринков. Христо Златински, който е юноша на Пирин (Благоевград), е считан за един от най-добрите халфове в българското първенство в момента.
ВЕСЕЛИН МИШЕВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 16:46 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Локо (Пд) ще играе контроли с Фиорентина, Сиена, Емполи и Тревизо

13 юни 2007 | 14:23 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Отборът на Локомотив (Пд) ще бъде на подготвителен лагер в Монтекатини (Италия) от 19 юли до 4 август, като ще играе контроли с три отбора от Серия А - Фиорентина, Сиена и Емполи. Това съобщи за Агенция "Фокус" вицепрезидентът на пловдивския клуб Кузман Маринков. По време на престоя в Монтекатини българският тим ще срещне и втородивизионния Тревизо, където от 1 юли ще играе вратарят Стоян Колев.
ВЕСЕЛИН МИШЕВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 16:46 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Стоян Колев заминава за Тревизо на 17 юни

13 юни 2007 | 14:28 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Вратарят на Локо (Пд) Стоян Колев заминава за Тревизо на 17 юни, съобщи за Агенция "Фокус" вицепрезидентът на клуба Кузман Маринков. "Стоян има договор, който влиза в сила на 1 юли. Сега ще пътуваме двамата с него, за да видим условията, които му предоставя клубът. Ще имаме и среща с ръководството на Тревизо", допълни той. Новият отбор на Стоян Колев завърши на 12-о място в италианската Серия B.
ВЕСЕЛИН МИШЕВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 16:47 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Фиорентина плати на Локо (Пд) първия транш по трансфера на Алекс

13 юни 2007 | 14:36 | Агенция "Фокус"

Пловдив. Ръководството на италианския Фиорентина плати на Локомотив (Пд) първия транш по трансфера на бразилеца Алекс, съобщи за Агенция "Фокус" вицепрезидентът на пловдивския клуб Кузман Маринков. "В понеделник следобяд бях при спортно-техническия директор на Фиорентина Панталео Корвино във Флоренция и той нареди да бъдат преведени парите. Очаква се до няколко дни те да постъпят по сметките на нашия клуб и да се разплатим с играчите и останалите служители", допълни Кузман Маринков.
ВЕСЕЛИН МИШЕВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 17:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Стари кучета остават на сухо
Капитанът на черно-белите Красимир Димитров и десният бек Данаил Бачков все още не са решили къде ще продължи тяхната кариера. Договорите на двамата с Локомотив изтичат на 30 юни. Заради ситуацията в клуба все още не са им предложени нови контракти. Най-вероятно Бачков и Димитров ще започнат подготовка с Локомотив на 25 юни, като се надяват дотогава да има яснота за бъдещето на отбора. При положителна развръзка те ще останат твърдо на Лаута, коментираха запознати. Бачков и Димитров са в напреднала възраст и едва ли ще намерят по-добър вариант, въпреки че няма да струват и стoтинка на евентуалните си нови клубове.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2007 20:46 
Fabio_Cannavaro ти какъв играеш?Аз мисля,че си свиркаджия!!Правиш свирки на циганчетата.Аиде със здраве и да продължаваш в същия дух!Отива ти!! :8)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 16:08 
Емил Наков: Нямам пари да издържам Локо (Пд)

Не искам да говоря с Бонев, защото не почете паметта на Георги Илиев, отсече босът
Един от главните акционери в Локо (Пд) Емил Наков даде интервю за читателите на "Топспорт". Кюстендилецът говори за бъдещето на "смърфовете", селекцията на отбора и отношението му с феновете.

- Г-н Наков, какво става с Локомотив (Пд)?
- Ако кажа, че клубът се намира в добро състояние, ще излъжа. Чакаме човека, който ще дава пари за Локо (Пд), за да може отборът да продължи да съществува.

- Таня Раденкова - Тасева е имала среща с Димитър Герасимов, представител на английска инвестиционна къща, стигнало ли се е до споразумение?
- Постоянно има разговори с хора, които искат да притежават акциите, но засега няма нищо конкретно. Нещата са в доста напреднала фаза, но не искам да коментирам. Нека сделката стане факт и тогава ще оповестим всичко, за да е точно и ясно.

- Вие упълномощили ли сте г-жа Раденкова да преговаря и от ваше име?
- Много ясно. Разбрахме се тя да движи делата, защото е по-подходящият човек. Тя говори и от мое име, разчитам на нея, дал съм й пълен картбалнш да разполага и с моя дял от акциите. При нас няма скрито- покрито, няма значение кой от нас ще преговаря с купувачите.

- Вярно ли е, че хора от Галатасарай проявяват интерес към Локо (Пд)?
- Водят се постоянни разговори. Конкретни имена не искам да назовавам, но наистина има интерес от страна на турците. Г-жа Тасева постоянно е в София, там са офисите и, така че тя е по-наясно във всеки един момент с бъдещето на клуба.

- Част от акционерите в Локо смятат, че не искате да свикате Общо събрание, за да не изпуснете доминиращата функция в управлението?
- Това са пълни глупости. Аз не бягам от Общо събрание, дори ще ви кажа, че вече съм посочил дата за неговото провеждане. А и каква доминираща функция, след като съм намислил да се оттеглям от футбола.

- Къде са парите от трансфера на Алекс във Фиорентина?
- Вече една седмица се осведомявам от пресата, че парите са на път към Пловдив. Те щяха да пристигнат по-бързо, ако бяха пътували с презокеански кораб до Черно море и оттам с влак до нас. Факт е обаче, че Атанас Узунов ми се обади и каза, че в касата няма постъпления. Вярвам на Кузман Маринков, който осъществява връзката с Италия. Той твърди, че всичко е наред и до няколко дни сумата трябва да е налице.

- През януари трябва да получите пари от предварителния трансфер на Стоян Колев в Тревизо. Не е ли твърде късно, като се има предвид, че той вече ще е изкарал 7-8 месеца в Италия?
- Вече не искам да говоря за трансфери. Миналата година всички медии тръбяха, че Стоян е продаден, а той остана при нас. Едно е сигурно, на 17 юни той отива на медицински тестове в Италия. Желанието на Тревизо да го имат е огромно.

- Притеснявате ли се от заканата на членове на бизнес групата и ваши противници, че ще ревизират приходите от трансферите на Мартин Кабмуров в Ал Ахли и карето в ЦСКА?
- Всеки може да прави ревизия когато си поиска. От въпросните трансфери са минали не една и две ревизии, така че въобще не ме притесняват подобни закани. Всички документи са в клуба, аз не ги нося в себе си, както правят други хора.

- Говори се, че въпреки тези сделки, в Локо (Пд) не е имало пари до идването на Александър Тасев?
- Няма такова нещо. Ако си спомняте миналата зима, когато продадохме четиримата играчи на ЦСКА, проведохме лагер в чужбина. Взехме и няколко нови футболисти, така че пари имаше. Сега обаче няма, не се знае дали ще има и летен лагер.

- Какво е бъдещето на Зоран Балдовалиев и Христо Златински?
- Те ще играят там, където желаят. Не е тайна, че сме длъжници на играчите и на спортно-техническия щаб. Хората не са взимали част от заработените пари. Аз съм откровен, нямам възможност да плащам, така че не мога да задържа футболистите насила в Локо (Пд). Тук няма място за сантименти, не мога да спирам развитието им. И двамата са достатъчно добри, младежки национали са и спокойно могат да играят във всеки отбор в България.

- На 25 юни тимът стартира лятна подготовка, работи ли се по селекцията?
- За момента сме стопирали всякакви трансфери заради преговорите за цялостна продажба на клуба. На 21 юни има Арбитраж. Ако до тази дата не сме се разплатили с футболистите, няма да е изненада ако част от тях искат да разтрогнат. Искаме всичко да е чисто за хората, които ще ни наследят в управлението. Не да стъпват на мини, както аз, когато влязох в ръководството на Локомотив. Ужасно е, когато започнат да се появяват какви ли не стари задължения.

- Доста футболисти и треньори са с изтичащи договори, какво ще предприемете?
- Още през месец май казах, че се оттеглям, така че не е моя работа да предлагам нови контракти на тези хора. Дано по-скоро се намерят хора, които да работят за доброто на Локомотив. Един от тях може би е Станимир Велев по прякор Яшката. Той дори вече получи заплата като изпълнителен директор. Сумата е толкова голяма, каквато аз не съм взимал през целия си живот във футбола. Знам, че е имал фирма в Италия за почистване на домове (Говори с ирония). Ако е спечелил достатъчно, може дори да иска да купи акциите.

- Защо имахте недоразумения с легендата Христо Бонев?
- Няма какво да деля с този човек. Той е легенда на Локо, но не е постигнал никакви успехи с този отбор. Пожелавам му един ден да стане треньор и шампион с "черно-белите", както направи Едуард Ераносян. Единственият спор между мен и Бонев бе на 70- годишнината му. Този човек има неблагоразумието да не зачете паметта на Георги Илиев. От една страна се удря в гърдите, че е локомотивец, а от друга, не зачете човека, който направи толкова много за клуба. Затова вече не искам да контактувам с него по никакви въпроси.

- Има ли напрежение между вас и феновете на Локо (Пд)?
- Категорично не. Има привърженици, които ми се обаждат всеки ден и питат какво ще стане с любимия им отбор. Хората знаят какво съм направил за Локо. Мненията по форумите не ме интересуват, навсякъде има неблагодарни хора. Помните феновете на ЦСКА, че не бяха доволни от г-н Божков, сега негодуват и от Прамод Митал. Просто за тях няма угодия, но без публика не може.

http://topsport.ibox.bg/interview/id_1873688660


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 16:14 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
BOTEVBEERBOYS AZ PUK MISLQ 4E SI SMOTAN NE6TASTEN PAPAGAL!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 19:11 
Offline

Регистриран на: 02 Май 2007 19:17
Мнения: 87
Местоположение: Пловдив
ПФК "Локомотив" Пловдив ще смени до дни и по формален път собственика си, като на този етап всички детайли са уточнени и остава единствено да се изготви документацията и да се изкусури всеки детайл, свързан с продажбата. В този списък попада и финансовия отчет за приходи и разходи, който лично генералният секретар Атанас Узунов трябва да изготви.
Официалното парафиране на документите ще стане в края на месеца, но по-важното е, че ръцете между двете страни са стиснати и изискванията им са взамиоудовлетворени. Преговорите са водени днес, като в основата им е била г-жа Таня Тасева-Раденкова, която държи 51 процента от "Локомотив-1936" Пловдив АД, държаща около 97% от акциите на футболния клуб. На документи вдовицата на покойния Александър Тасев не е съдружник на другия акционер Емил Наков, но кюстендилецът е решил да се довери на съпругата на бившият бос, за да води сама преговорите по продажбата.
Новината за предстоящата смяна на собствеността бе потвърдена и от председателя на бизнес-групата Константин Думанов, който без да споменава име изтъкна единствено, че в лицето на новия собственик, Локомотив ще има стабилен финансов гръб и връзки със сериозни инвестиции от запад.
В тази връзка и на този етап може да поставим новините по трансферирането на Христо Златински и Зоран Балдовалиев в миналото, тъй като техните имена, както и на останалите черно-бели играчи са поставени в общия списък на базата на който се води процедурата по закупуване на контролния пакет акции. Така топреализаторът за пролетта и най-перспективният халф в България имат реален шанс да остават с гордо облечена черно-бяла фланелка доста дълго време.
Така мъглата над Лаута се разсея, в очакване на нови слънчеви дни, които ще настъпят от момента, в който официално се финализират нещата. Това ще е и момента, в който ще стане ясно името на новия собственик на любимия ни клуб.
Неможе да не отбележим, че Емил Наков е на път да да удържи на думата си и да изпълни оттеглянето си от футбола и в частност Локомотив по достоен начин. Поздравления, г-н Наков.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 21:37 
Fabio_Cannavaro написа:
BOTEVBEERBOYS AZ PUK MISLQ 4E SI SMOTAN NE6TASTEN PAPAGAL!

Нещастник, мен не ме интересува какво мислиш ти.Факт е,че си сложил за аватар фланелка на говедата а постоянно пишеш за проблемите на циганите.За мен ти си нещастен педал.Който прави свирки на циганите.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 16:06 
ЗЛАТИНСКИ И БАЛДОВАЛИЕВ ПОДПИСАХА С ЛОКО СФ !!!
http://www.lportala.net/
Наков алчна свиня,вън от Локомотив Пловдив !!! :x


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 16:17 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
Цитат:
Златински: Няма да забравя феновете на “Лаута”
Агенция "Фокус"
“Много ще ми е мъчно за феновете на Локомотив (Пд). Това е един голям отбор и всеки трябва да разбере, че Локомотив е на феновете. Публиката е страхотна и никога няма да я забравя. Това сподели в интервю за Агенция “Фокус” Христо Златински, който днес подписа 4-годишен договор с Локомотив (Сф). Техничният полузащитник изрази благодарността си към привържениците на Локо (Пд), които са сред най-верните в България. “Искам да благодаря на всички фенове на Локо (Пд) за подкрепата, която са ни оказвали винаги. Такива обаче са реалностите. Аз трябва да мисля за развитието си и затова избрах софийското Локо”.

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 17:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
botevbeerboys moeje6 li da mi obqsni6 kakvi sivrki pravq be kretenoiden papagal,pi6a novini za vsi4ki otbori i za cskA daje az li sum vinoven 4e v mediite nikoi ne obelva 1 edna duma za vas ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:07 
botevbeerboys написа:
Fabio_Cannavaro написа:
BOTEVBEERBOYS AZ PUK MISLQ 4E SI SMOTAN NE6TASTEN PAPAGAL!

Нещастник, мен не ме интересува какво мислиш ти.Факт е,че си сложил за аватар фланелка на говедата а постоянно пишеш за проблемите на циганите.За мен ти си нещастен педал.Който прави свирки на циганите.

Mълчи бе Папагал - тихо


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 23:09 
Fabio_Cannavaro написа:
botevbeerboys moeje6 li da mi obqsni6 kakvi sivrki pravq be kretenoiden papagal,pi6a novini za vsi4ki otbori i za cskA daje az li sum vinoven 4e v mediite nikoi ne obelva 1 edna duma za vas ?

Mалоумник,че си свиркаджия ти личи от далече.Няма да се занимавам повече с нещастници като вас.И без това скоро няма да има такава подтема:Локомотив Пловдив.Ще я има или в раздела "В" група или в този,но под името :Велбъжд Кюстендил.А на приятелчето ми Фабио мога да предложа ако иска да дойде в Пловдив да ми направи и на мен една свирка!То май само аз останах!
:8)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 19:20 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Играчите на Локо (Пловдив) взеха пари от Кюстендил



Футболистите и треньорите, които пътуваха днес до Кюстендил, получиха заплатите си. Това съобщи генералният секретар на клуба Атанас Узунов. Самият той също бе в града с играчите и треньорите. До този развой се стигна, след като Емил Наков днес каза, че който иска да си вземе парите трябва да пътува до Кюстендил.


"Емил Наков не се срещна с нас, тъй като бе по бизнесдела", каза Атанас Узунов.

Той добави, че са дадени и пари за плащане на сметките за тока и водата на стадион "Локомотив" в Пловдив.

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 19:03 
Offline

Регистриран на: 02 Май 2007 19:17
Мнения: 87
Местоположение: Пловдив
Жълто форумно чудовище кво се занимаваш с хората бе пиши си там за вашият турски отбор и тва е :arrow:

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007 15:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Локо (Пд) спря с продажбите


Локомотив (Пловдив) няма да продава повече футболисти на други отбори. Това съобщи съсобственикът и изпълнителен директор на клуба Емил Наков. Досега той продаде на Локомотив (София) двамата най-добри играчи на "черно-белия" тим Зоран Балдовалиев и Христо Златински. Славия проявява интерес към Владислав Златинов и Зоран Златковски, а от ЦСКА и Левски има запитвания за Дани Кики и Йордан Милиев.

"Споразумяхме се с кандидатите за нови собственици да не продаваме повече футболисти на други отбори, докато текат преговорите с тях", поясни Емил Наков. Той добави, че заедно с Таня Раденкова-Тасева-съпруга на убития президент на "черно-белите" Александър Тасев, преговарят за смяната на собствеността с английски инвестиционен фонд. Негов представител за България е бизнесменът Димитър Герасимов. Според Емил Наков в близките дни ще бъде постигнато споразумение за смяната на собственика. Той добави, че старши треньорът на отбора Иван Маринов,
чийто договор с клуба изтича на 30 юни е получил предложение за
нов контракт.

"Да действително получих предложение за нов договор и ще го приема. Щом досега останах в Локомотив (Пловдив) значи съм решил да не напускам клуба. Контрактът, който ще подпиша, ще бъде за една година", поясни Иван Маринов. Специалистът каза още, че до ден-два ще се срещне със своя помощник Любомир Шейтанов, за да разбере за намеренията му.
Футболистите на Локомотив (Пловдив) ще започнат подготовката
си според плана утвърден от Иван Маринов. Играчите ще се съберат на 25 юни (понеделник) в 18 часа на клубния стадион "Локомотив" за първа тренировка.

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 11:49 
Локо (Пд) няма пари за билети

Клубът се прощава с трима таланти, краде ги Литекс

Бъдещето на Локомотив (Пд) продължава да тъне в неизвестност. Клубът е в патова ситуация. Безпаричието и липсата на яснота около шефското място в клуба са причина подготовката и лятната селекцията да претърпят тотален крах.
Хубавата идея на Лаута да бъдат пробвани трима бразилски футболисти вече пропадна. Преминаването на южноамериканците в клуба бе договорено, но липсата на финанси стопира сделката.
Както е известно, триото е рожба на футболната школа Кампо Гранде в Рио де Жанейро. Миналата година от същото място Локо (Пд) привлече халфа Даксон да Силва и централния защитник Алекс дос Сантос, който впоследствие бе продаден на Фиорентина за 300 хил. евро.
За провалените трансфери потвърди и вицепрезидентът на черно-белите Кузман Маринков.
- В момента ситуацията е доста тежка. Няма кой да организира и да плати за пристигането и престоя на бразилците - заяви Маринков.
В началото на юли футболистите трябваше да пристигнат на Лаута, но вместо това може да поемат към Ловеч.
- Възможно е вместо при нас, бразилците да отидат в Литекс. Тяхното ръководството също следи тази школа и нищо чудно да уредят някои от бразилците - добави Маринков.
Шефът потвърди и за проваления подготвителен лагер в Италия.

http://7sport.net/7sport/a_grupa/index.htm


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2007 13:21 
Разпуснаха Локо (Пд)

Масларя се обадил на футболистите, за да им съобщи, че няма да има тренировки
Треньорът на Локомотив (Пд) Иван Маринов в 10,30 тази сутрин съобщи, че разпуска представителния тим до четвъртък. Причина за решението на Масларя е бунта на бизнесгрупата към фенклуба, които не позволяват да се провеждат нормални занятия.

Днес и утре футболистите на Локомотив (Пд) ще преминат медицински изследвания в спортния диспансер и в клиниката на клубния лекар Здравко Тарълов. До четвъртък се очаква да има сделка с турските бизнесмени Зеки Байрам и Левент Назифоглу.

"Обадих се на всички футболисти и им наредих да преминат медицински прегледи, за да не губим време. В четвъртък ще се съберем, но не знам дали ще можем да тренираме.

В момента не ме интересува Наков, нито Наковица, или пък бунта на част от запалянковците. Приоритетното за мен е да започнем нормална подготовка. Вероятно за такова нещо ще можем да говорим от понеделник, когато заминаваме на лагер в Банско", сподели пред Топспорт.бг Иван Маринов-Масларя.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1639495375


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 78 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79501 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 180826 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169814 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Официален фен сайт на отбора
Форум: Спартак (Плевен)
SPFC1919 40555 26 Мар 2008 04:02
от ^_^
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63268 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози