bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 29 Мар 2024 01:44


Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 191 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 08:57 
Волейбол жени
15 May 2007, в-к "Посоки"

Турнирът за Купата на България със сръбско участие
Спартак 96 с Християна Колева срещу Славия, Академик и Раднички /Ниш/
За пореден път една от най-противоречивите родни федерации - волейболната, поднесе поредната си изненада.

Най-българският турнир почти във всички видове спорт е този за Купата на България. В него се дава шанс за изява не само на елитните клубове, но дори и на аматьорските.

Волейболните шефове обаче стигнаха до различно решение: да вкарат, макар и само символично, международно участие. Става въпрос за сръбския Раднички /Ниш/. Споменатият клуб просто ще допълва бройката, без да участва в класирането и битката за трофея. Той ще замести отказалия се от участие състав на Енерджи /Варна/.

Стартът на турнира е утре в София, а финалната среща е в неделя. Според регламента седемте отбора бяха разделени в две групи. Разпределението стана въз основа на крайното класиране в шампионата.

Както “Посоки” писа, плевенският Спартак 96 /завършил на шесто място в първенството/ трябваше да попадне в група с втория /Славия/, третия /Академик/ и седмия /Енерджи/.

Предварителната ни информация се потвърди с изключение само на варненки, които в последния момент решили да откажат участие. Така нашите вместо срещу миналогодишния шампион ще играят една от срещите си с Раднички /Ниш/. Утре плевенчанки започват срещу столичния Академик в последния мач от програмата за деня от 19 часа.

В четвъртък съпернички на плевенчанки ще са сръбкините, а надпреварата в групата за възпитаничките на старши треньора Виолета Антонова завършва с двубой срещу вицешампиона Славия. В другата група сили ще мерят отборите на Левски, Локомотив и шампиона ЦСКА.

Първоначално, за да бъде допълнена бройката на групата до четири тима, от федерацията поканили гръцкия Ираклис, но те отказали.

След това родните шефове на волейбола потърсили и други варианти, но така и не успели да придумат друг клуб. Класиралите се на първо и второ място в групите ще играят на полуфиналите, като съответно победител в групата ще срещне подгласника от другата и обратно.

При тази ситуация плевенският тим има реални шансове да се класира на полуфинал и дори да спечели медал. От клуба обаче не желаят предварително да дават гръмки изявления.

По традиция от предишните издания на турнира всеки клуб може да картотекира свои бивши състезателки, които в момента играят зад граница. От това правило са се възползвали всички отбори. Плевенският клуб вече уреди бившата си възпитаничка Християна Колева, която се състезава във френски клуб.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2007 23:19 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
олейболистките на Славия Жар Компютърс, Левски Сиконко и Академик Метатрон започнаха с победи участието си в тазгодишния турнир за Купата на България.

"Белите" победиха сръбския Раднички с 3:1 (22:25, 25:13, 25:15, 25:16) гейма в мач, който е прецедент в историята на надпреварата с участието на чуждестранен тим.

"Сините" пък нямаха проблеми със столичния Локомотив за крайното 3:0 (25:20, 25:15, 25:11). В третия двубой Академик надделя с 3:1 (30:28, 25:18, 25:17) над Спартак 96 Плевен.

Левски Сиконко и ЦСКА излизат на 17-ти май в пряк двубой за определяне на лидера в поток "А".

В другите срещи Спартак 96 трябва да се бори за оцеляване срещу Раднички, а Славия Жар Компютърс и Академик Метатрон ще определят първия финалист в група "Б".

Всички срещи са в софийската зала "Универсиада".


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2007 00:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Мар 2007 15:14
Мнения: 780
Местоположение: София/Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Еееее пак ли падаме бе!Тия сърби май трудно ще ги биеме а?

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2007 22:20 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Славия и Левски отново бият за купата в женския волейбол
Чет, 2007-05-17 22:14

Славия Жар Компютърс си осигури място на полуфиналите в турнира за Купата на България след като победи Академик Метатрон с 3:1 (25:14, 29:31, 25:22, 25:17) в поток "Б".

В другия мач от група "Б" Раднички победи Спартак Плевен с 3:0 (25:13, 28:26, 25:11).

Шампионките от ЦСКА загубиха с 1:3 гейма от Левски Сиконко в поток "А". "Сините" също са на полуфинал.

Тая година трагично :cry: Дано другата да се представим много по-добре :roll:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 16:39 
Ба тея са ни отнесли ле хаха :P


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 22:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Днес пак падаме :? :cry:

Отборът на Славия Жар Компютърс спечели трета победа в турнира за Купата на България по волейбол за жени след като в последния си мач от предварителната група победи Спартак 96 Плевен с 3:0 гейма.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 22:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
spartak forever написа:
Днес пак падаме :? :cry:

Отборът на Славия Жар Компютърс спечели трета победа в турнира за Купата на България по волейбол за жени след като в последния си мач от предварителната група победи Спартак 96 Плевен с 3:0 гейма.


ем тая година се е видяло че ни отнасят сички..

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 11:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Виолета Антонова, старши треньор на волейболния “Спартак 96”: Всеки полусезон отборът ни играе с нов състав

В средата на този месец женският волейболен отбор на “Спартак 96” ще направи месец, откакто се събра за първа тренировка. По традиция в началото на август волейболистките ни се събират за първата си тренировка и започват подготовка предвид предстоящите през новия сезон надпревари в женското волейболно първенство. Сборът има за цел да направи равносметка след едномесечната пауза и трезво да обсъди проблемите и новите насоки в работата на отбора. За повече подробности относно новостите в клуба разговаряхме с Виолета Антонова.

- Г-жо Антонова, по традиция отборът на “Спартак 96” се събра през август за първа тренировка. Измина вече месец оттогава, какво успяхте да направите през тези дни от началото на тренировъчния процес?
- По традиция нашият отбор започна тренировъчен процес в началото на август. До сега преминахме през общата физическа и специалната физическа подготовка, като вече сме понамалили темпото, тъй като няма за къде да бързаме. Най-вероятно първенството при жените ще започне в края на октомври или началото на ноември. Макар че още нищо не се знае по този въпрос. Най-вероятно Управителният съвет на волейболната федерация ще се събере след квалификациите на националния отбор за Гранд при.
- Колко са състезателките на “Спартак 96”, които тренират в момента и има ли от тях такива, които няма да играят в отбора през есента?
- В началото се събрахме 12, но впоследствие Борислава Клатурова подписа договор с френски отбор и вече не е с нас. Отборът играе в група А1 и това е елитът на Франция, което е добре за развитието на тази опитна наша състезателка. В момента в залата тренират 11 момичета, като от тях е възможно да заминат за други отбори и още момичета, тъй като сред нас в момента са Християна Колева и Мария Чорбанска, които през миналата спортно-състезателна година също играха в чужди отбори.
- Още е рано за селекция, но имате ли планове за такава?
- Нашата селекция е ясна. Взимат се момичета от Спортно училище. В отбора влизат всички, които имат възможности и желание за развитие. За съжаление, нашият тим се оказва трамплин за момичетата, които искат да тренират в столични отбори. През тази година и Ралица Василева замина за ЦСКА и така се оказва, че нашият клуб от няколко години подготвя кадри за ЦСКА и на този тим ние вече традиционно подаряваме наши добри млади волейболистки. След Габриела Коева, това е втора наша волейболистка, която се “вля” в редиците на този клуб. Родителите на тези млади момичета целенасочено работят за това, те да заминат за София, където дори не се включват в отбора и стоят на резервната скамейка.
- Значи се оказва, че при вас стимулът за работа започва да пада?
- Ами, има такъв момент. Много съм раздвоена относно това да налагам млади момичета с потенциал, с които да се работи целенасочено и след това те да заминават от клуба ни и с това да го обричат на нова неизвестност. Другите клубове правят селекции, взимат състезателки от чужбина или от други клубове. При нас отборът ни се попълва от състезателки, които са плод на нашата школа. За мен това е правилният вариант за развитие и стимул. Купените волейболистки играят година-две и си отиват. При нас целта ни е да имаме стабилен клуб, който има традиции, а това се създава, когато се гради отбор от собствени състезателки.
- Миналата година говорих с различни треньори, водещи отбори в женското волейболно първенство, а и с такива на девойки старша и младша възраст, които споделяха, че напоследък нивото много спада. Наблюдавате ли и вие нещо такова?
- Наистина нивото пада. Това не е тайна. Добрите състезатели търсят изява навън и това е нормално. Заплащането у нас и в чужбина е просто вече несравнимо.
- След няколко месеца за размисъл сега искам да попитам как оценявате представянето на женския волейболен отбор на “Спартак 96” в изминалото първенство?
- За изминалото първенство мога да кажа само това, че не мога да разбера дали тимът се развива или не. Защото в последните няколко сезона ние започваме със съвършено нов състав. В един колективен спорт, за да се постигнат успехи, да се отчетат добри резултати или слаби първенства, трябва да минат поне 2-3 години с един екип - основа и попълнения. При нас всяка година излизат по 4-5 състезателки и играем с нов състав. И така е от няколко години. На фона на това, което имахме през изминалия сезон - изкарахме сезона с 6 основни състезателки и 1 либеро, е нормално да има умора по време на най-важните - финалните мачове. Но това не е оправдание. Аз не съм доволна от резултатите ни през миналото първенство. Но искам да съм обективна. Така, както станахме 6-и, можеше да сме и 4-ти. Силите бяха много изравнени. В първия сезон отборът ни игра перфектно, а през втория направихме много слаби мачове. Това е с две думи цялостното ни представяне през миналото женско волейболно първенство.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2007 10:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Тимът на “Спартак 96” игра контрола с пловдивския “Марица”



ИзображениеДни преди началото на женското волейболно първенство състезателките на “Спартак 96” играха контрола. В петък те гостуваха в Пловдив на местния “Марица”, от когото загубиха с 3:2 гейма, а в понеделник, 22 октомври, тимът на Виолета Антонова беше домакин на ответна визита на пловдивчанки. За час тимът от Града на тепетата победи отбора на домакините с 3:0 гейма и тъй като беше пропътувал разстоянието в лошото и дъждовно време за контролния мач, продължи да се обиграва срещу “Спартак 96”. Същото стори и селекцията на Виолета Антонова, а любителите на волейбола наблюдаваха един напълно подновен състав, в който опитни състезателки, играли с отбора няколко години, вече няма.
Какво ще направят плевенчанки в първенството с новия състав, все още е неизвестно, но едно е ясно. То започва на 26 октомври, като в първия си мач плевенчанки ще са домакини на “Славия” - София.

посредник


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 00:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Днес е почнало първенството:

Изображение

явно и тоя сезон ще е слаб като миналия :?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 02:06 
абе аз се се надяван че ще се стенат малко...


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 18:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Мар 2007 14:20
Мнения: 1007
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
gabitodorova написа:
абе аз се се надяван че ще се стенат малко...


Бе и да се стягат и да не се стягат се тая с 3-4 момичета набор 1992` няма как да сме един от дорите отбори !!!

_________________
SPARTAK PLEVEN FOREVER IN MY HEART !!!


Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 19:09 
Malak`HoolS написа:
gabitodorova написа:
абе аз се се надяван че ще се стенат малко...


Бе и да се стягат и да не се стягат се тая с 3-4 момичета набор 1992` няма как да сме един от дорите отбори !!!


:lol: :lol: :twisted: :!: :?:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 19:53 
Offline

Регистриран на: 17 Апр 2007 06:42
Мнения: 138
Местоположение: PLEVEN
Abe hakerite koga e sledva6tia ma4 :?: :?: :?: :8) :lol: :8)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 19:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Цитат:
Вторият мач на плевенчанки следващата седмица също ще е като гости. Този път на “Левски Сиконко” в София, а на 16 ноември тимът на “Спартак 96” ще е домакин на “Локомотив” - София. Мачът ще е от 17.30 часа


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2007 15:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
С 1:3 в Пловдив започна „детската градина” на Виолета Антонова


Със загуба 1:3 от Марица започна участието си в женското държавно първенство плевенския Спартак 96. Поражението в Пловдив до известна степен бе очаквано имайки предвид напълно обновения състав на нашите. Дни преди първия мач старши треньорът на плевенчанки Виолета Антонова заяви, че повечето от възпитаничките й, които ще вземат участие в женския шампионат са за първа година девойки младша възраст.
Неопитният състав на Спартак 96 започна плахо срещата с Марица и логично записа в първия гейм само 12 точки.

Постепенно плевенските волейболистки се отърсиха от напрежението и заиграха по-освободено, което доведе до по-оспорван втори гейм, загубен от нашите на 21 т.

Състезателките ни играха най-добре в третата част, която успяха да спечелят с 26:24. Четвъртият гейм обаче се оказа последен в срещата и по-големия опит на пловдивчанки си каза думата – 25:17 и крайна победа за тях в двубоя.

Държавно първенство жени – „А” група – I кръг
Марица - Спартак 96 3:1
Академик – Левски 0:3
Спартак /Вн/ - Локомотив 2:3
ЦСКА – Славия 2:3

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007 19:24 
Offline

Регистриран на: 17 Апр 2007 06:42
Мнения: 138
Местоположение: PLEVEN
Abe drugina az vikam da se sabereme i da podkrepim momi4etata,ni6to 4e kato gledam i toia sezon niama da sme sred parvite otbori s taia detska gradina(92- :shock: :lol: ),taka 4e az vikam da se saberem pove4e hora i da si napravim ludnicata pak na terena kakvoto stane,aaaaa i onia ragdivite mar6i moge da dodat te hodat po voleibol,zatva koito moge i iska razbira se

Petak 17.00 pred zalata :8) :D :8)
A.C.A.B.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007 22:07 
Аз бих дошъл ама ако се съберем повече хора... :x


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007 22:44 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 23:58
Мнения: 887
Местоположение: ПЛЕВЕН
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Втора загуба за волейболистките на Спартак 96

Волейболистките на столичния Левски Сиконко се наложиха с категоричното 3:0 над гостуващия им Спартак 96. Това бе втората поредна загуба на момичетата на старши треньора Виолета Антонова от началото на първенството.

За разлика от първия мач срещу Марица в Пловдив този път плевенчанки започнаха по-добре. Първият гейм премина равностойно.

В крайна сметка обаче столичанки бяха по-опитните и те го спечелиха с 25:23.

В следващия отново нашите имаха шанс за нещо повече от почетна загуба, но липсата на опит си каза думата и този път загубата дойде на 20 точки.

Третата част се оказа и последна за този мач. Левскарките я взеха с 25:20 и оттам срещата с 3:0.

Държавно първенство жени - А група - II кръг

Левски Сиконко /София/ - Спартак 96 /Плевен/ 3:0
Славия /София/ - Спартак /Варна/ 3:0
Академик Метатрон /София/ - ЦСКА /София/ 0:3
Локомотив /София/ - Марица /Пловдив/ 3:0
Изтеглен мач от IV кръг на "А” група
ЦСКА - Спартак /Варна/ 3:0

_________________
No one like us - we don't care !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 13:14 
Peace написа:
Аз бих дошъл ама ако се съберем повече хора... :x



Те падат като круши,за какво да се събираме и да ходиме.Минаха тея времена където играха добре напоследък губиме от всеки..а имахме силен отбор..


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 13:38 
Offline

Регистриран на: 17 Апр 2007 06:42
Мнения: 138
Местоположение: PLEVEN
Spartakforever` написа:
Peace написа:
Аз бих дошъл ама ако се съберем повече хора... :x



Те падат като круши,за какво да се събираме и да ходиме.Минаха тея времена където играха добре напоследък губиме от всеки..а имахме силен отбор..[/quo
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .............. :shock: :shock: .....,to po taia logika ot davna da sme spreli da hodim i po fudbol,kato ot godini otbora e v okaiano sastoianie,ne moge da si fen na edin otbor sampo kogatp toi e na varha i pe4eli,a to4no obratnoto sega triabva da se podkrepia...taka 4e v Petak az 6te sam v zalata pak koito iska da idva :8) :lol: :8)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 23:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Мар 2007 15:14
Мнения: 780
Местоположение: София/Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
FORZA SPARTAK написа:
Spartakforever` написа:
Peace написа:
Аз бих дошъл ама ако се съберем повече хора... :x



Те падат като круши,за какво да се събираме и да ходиме.Минаха тея времена където играха добре напоследък губиме от всеки..а имахме силен отбор..[/quo
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .............. :shock: :shock: .....,to po taia logika ot davna da sme spreli da hodim i po fudbol,kato ot godini otbora e v okaiano sastoianie,ne moge da si fen na edin otbor sampo kogatp toi e na varha i pe4eli,a to4no obratnoto sega triabva da se podkrepia...taka 4e v Petak az 6te sam v zalata pak koito iska da idva :8) :lol: :8)

То в залата и един е достатъчен ония съдията ти е на една ръка разстояние, можеш да го побъркаш направо. Верно отдавна не сме ходили на волей, ако бях в Плевен щях да съм там(нали ми е мноо далече). Аре върете бееееее! Най-якото е петък волей, в събота следобед футбол и накрая вечерта баскет, след тва ти е много яко на гласа. Ухааааааа!

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 19:35 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Грипна епидемия отложи волейболен мач


Грипна епидемия отложи волейболен мач в елитна група за жени. Вирусното заболяване остави без състезателки женския волейболен тим на Спартак 96 Плевен, съобщиха от клуба.

Заради това днешният мач на плевенчанки с отбора на Академик Метатрон (София) бе отложен за идния вторник от 16.00 часа.

По програмата на Българската федерация по волейбол женският отбор на Спартак 96 трябваше да посрещне в едноименната зала столичния тим тази вечер.

От няколко дни обаче старши треньорът на спартаковки Виолета Антонова води тренировъчен процес само с две-три волейболистки, след като другите състезателки са останали по домовете си заради заболяването.

Ръководството на клуба е запознало с проблемите си ръководството на федерацията, което пък е дало съгласие мачът да бъде отложен за 4-и декември.
:?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007 22:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
е най-накрая да спечелим един мач :cheers:


Академик (Сф) губи служебно заради недостиг на волейболистки


Отборът на Спартак (Плевен) спечели служебно с 3:0 срещу Академик (София) в отложена среща в елитната група на държавното първенство по волейбол за жени.

Мачът бе прекратена от съдиите в 15-ата минута поради контузия на една от състезателките на гостите още в първия гейм, когато домакините водеха с 16:11. Столичанки пристигнаха в Плевен само с 6 волейболистки.

Срещата бе отложена за днес поради заболяване от грип на повече от състезателките на Спартак, но този път проблемите при софиянки костваха служебната загуба.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007 21:57 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ЦСКА победи с 3:0 гейма Спартак (Плевен).Победата на "червените" в София не дойде много лесно, гостенките играха добре и срещата продължи 75 минути. Във втория гейм плевенчанки имаха инициативата и водеха през по-голямата част. ЦСКА изравни при 19:19 и взе гейма с 25:21, а третата част завърши 25:22 за "червените". С този успех (пети от началото на сезона) ЦСКА се изкачи на второ място в класирането с 11 точки актив, една по-малко от лидера Славия.

ЦСКА - Спартак (Плевен) - 3:0 (25:16, 25:21, 25:22)
Спартак (Варна) - Марица (Пловдив) - 1:3 (18:25, 25:22,
15:25, 10:25)

от петък:
Левски Сиконко - Славия - 0:3 (25:27, 26:28, 19:25)
Академик Метатрон - Локомотив (София) - отложен




временно класиране:
1. Славия 6 6 0 18:4 12 точки
2. ЦСКА 6 5 1 17:3 11
3. Левски 6 4 2 12:5 10
4. Марица 6 3 3 10:11 9
5. Локомотив 5 3 2 11:8 8
6. Спартак (Пл) 6 1 5 4:15 7
7. Спартак (Вн) 6 1 5 6:17 7
8. Академик 5 0 5 2:15 5

:?


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 191 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Купата на България-жени
Форум: Хандбал
ETARRAS 27778 07 Мар 2010 11:07
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения Програма-2006/07
Форум: Лозен 2006 (Сухиндол)
Ashikov 22732 03 Ное 2006 23:48
от Ashikov
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63191 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 39006 05 Май 2008 16:53
от besimeniq
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Костинброд 2012 (Костинброд)
CAUTION 18798 05 Ное 2006 01:27
от CAUTION

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози