bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 22:50


Пирин (Благоевград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Медиите за Пирин
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2007 19:52 
Offline

Регистриран на: 04 Фев 2007 21:56
Мнения: 227
Местоположение: MARS-PARIJ
Контролната среща между отборите на Беласица и Пирин Благоевград бе прекратена в 68-ата минута, след като вицепрезидентът на петричани Горан Петров извади своите играчи, съобщи радио "Дарик".

До момента на прекъсването на срещата, резултатът бе 1:1, след като в 17-ата минута Стоев бе извел благоевградчани напред, а бразилецът Маркиньош изравни в 47-ата.

Горан Петров на няколко пъти изрази своето неудовлетворение от решенията на главния арбитър Драган Стойков и след като не издържа повече, изкара всички свои футболисти от терена.

_________________
..защото от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ., защото от нулата се завръщаме, защото няма стадион, побиращ душата и сърцето на този отбор с тази история.. !
..защото ние сме началото и края ,защото сме божия орел в небето,защото на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем,защото Христо Ботев е нашия храм,а Андрей е нашият бог,защото кръвта ни е зелена като на нашите деди,защото ние се молим и плачем и в радост и тъга.САМО ПИРИН!!! ЗЕЛЕН ДО СМЪРТ!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2007 17:34 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Пирин е спасен !!!

Драги съграждани, обръщаме се към вас със следната декларация, заради ширещата се напоследък полемика, за автентичността на Пирин. Ние от фен клуб Пирин - СРЕТ/младежката организация на ПИРИН СС/ мислим, че е глупаво да се коментира въпрос, на когото беше даден отговор от през изминалия есенен дял на
шампионата в "Западната Б група" на родното ни първенство. Пирин ВЪЗКРЪСНА !!! Това е факт, колкото и да е неприятно на разни господа - "мастити бизнесмени" и адвокати, сменящи партийната си принадлежност всяка година и мисля, че е
смешно именно такива адвокатчета да наричат феновете от Благоевград "продажници" и "предатели. Интересен факт е, че тези господа не бяха стъпвали /ако въобще някога са/ на ст. Христо Ботев поне 10 години, за разлика от нас, които обиколихме селските стадиони през изминалия сезон в "Югозападнта В група". В този ред на мисли искаме да зададем конкретен въпрос към г-н Байкушев и компания, къде бяха те с техните огромни идеи и финансови ресурси през последните години ? Къде бяха те, когато орлетата се хранеха с чиния таратор делейки я на две ? Къде бяха те когато момчетата играеха за по 5 лева премии за победа ? И не напоследно място искаме да попитаме г-н Байкушев дали е сигурен в "чистите" си намерения, защото през лятото на среща с феновете самият той обяви пред трийсетина от нас, че е воден от корпоративните си интереси ? До колкото автентичността на Пирин, трябва да изразим нашата позиция - Пирин не е купчина прашни документи заровени в някое чиновническо чекмедже. Пирин е във всеки един от нас. Трябва да се знае, че където са феновете там е истинският Пирин. И никой не може да ни отнеме това право да припознаваме сами, собствения си отбор.

Благоевград 2007
С уважение:
Любомир Димитров - председател
Константин Капчин - зам. председател
Росен Николов - секретар

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 10:53 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Случаите Черноморец и Пирин: Кой е най-автентичният?
Ще разберете отговора, като погледнете зад кого застават феновете



Преди няколко дни наричащият себе си автентичен Пирин Благоевград прати писмо до Изпълкома, с което поиска лидерът в Западната Б група едноименен тим да престане да си присвоява неговата история, да смени названието си и да престане да използва химна и емблемата си. От повече от година насам пък два отбора със собственик Ивайло Дражев - и двата последни съответно в трета и първа дивизия, претендират, че водачът в Източната Б група Черноморец направо трябва да бъде изхвърлен от всички състезания заради аналогични проблеми.

Споровете за идентичност в българския футбол обаче не датират от вчера. И те никога не са били разрешавани с консенсус. И дори Изпълкомът на БФС, Върховният апелативен съд, УЕФА, ФИФА или която и да е световна правораздавателна институция да се произнесе в едната посока, другата страна винаги ще продължава да държи на своето.

За сметка на това обаче съществува един критерий, който много по-лесно ще ви помогне да се ориентирате в обстановката - публиката. Няма да сме кой знае какви пророци, ако кажем, че тя ще даде най-точния отговор кой всъщност е автентичният клуб.

Ще започнем от Черноморец. Славният някога бургаски тим беше тотално разсипан в последните няколко години. "Автентичният" отбор на акулите в момента се състезава в Югоизточната В група, записал е потресаващият актив от 17 загуби в 17 срещи и голова разлика 8-110. Мачовете на този състав се посещават от чудовищната агитка от 15-20 човека, като тя е събрана най-вече от родители и гаджета на играчите. В състезаващия се в А група Черноморец-Бургас-София на Ивайло Дражев положението е горе-долу същото, ако изключим присъствието на самия бос и неговия антураж. В двубоите на Черноморец Несебър, Черноморец Балчик и Черноморец Бяла публиката е в пъти повече, макар и да не е чак толкова многобройна.

За сметка на това Черноморец от Бургас, който в момента е лидер във втория футболен ешелон, се радва на доста по-солидна подкрепа. Средно на срещите на стадион "Лазур" отиват 2000 души, а на дербитата - като това с Нафтекс и с Левски за купата, трибуните се изпълват с хора.

В Благоевград ситуацията е доста по-сложна, но по всичко личи, че скоро и там феновете ще могат да дадат еднозначен отговор кой е истинският Пирин в близко бъдеще. Допреди известно време на срещите на оригиналния клуб във В група се събираха доста повече привърженици, отколкото на другия градски отбор със същото име. През лятото обаче се случи едно тригерно събитие, ефектите от което започват тепърва да се усещат. Макар че срещата за обединение на местния футбол завърши с бойкот от страна на тимовете на Калъмбов и на Иво Андонов, втородивизионният състав бе подкрепен от най-голямата фракция фенове на Пирин. В разгара на първенствата в Б и В групите към момента се забелязва равенство в посещаемостта и на двата клуба, но тенденцията е лидерът на Запад да привлича все по-голяма и по-голяма подкрепа.

Едно е сигурно - споровете около това кой е по-истински ще продължат и занапред. Някои обаче са обречени гласът им да се чува все по-малко и по-малко, а мнението им да бъде все по-пренебрегвано от тези, които обичат футбола.

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 10:55 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Йордан Самоковлийски: “Пирин-Бл” има нужда от още един нападател
10 Февруари 2007 г.
Старши треньорът на “Пирин-Бл” Йордан Самоковлийски хареса новото попълнение Тодор Радомиров и призна, че ако играчът се споразумее с ръководството, го иска в състава си. “Личи си, че умее да играе добър футбол, а ние определено имаме нужда от още един нападател след напускането на Павлин Тодоров и след като Боби Кондев си тръгна още на втория ден от подготовката. Надявам се Радомиров да се споразумее с ръководството и да остане при нас”, заяви Самоковлийски.
Наставникът на благоевградчани призна, че ще остави днес титулярите от двете контроли през седмицата срещу “Беласица” и “Миньор” (Бд) да почиват, а след обяд срещу “Малеш” (Микрево) ще играят предимно юноши и тези футболисти, които по-рядко влизаха в игра.
Голмайсторът през есента Веско Стойков и Калоян Стоянов със сигурност ще играят днес спаринга срещу “Малеш”, както и някои от другите футболисти, които не играха срещу бобовдолци. Не е изключено дори и старши треньорът на юношите старша възраст Васко Петров да води отбора в днешния мач в Микрево. Контролата е един от последните шансове да се докажат Ивица Лазаревски, Георги Жежев и Росен Николов, които са на проби в отбора.
Както е известно, в понеделник лидерът в Западната “Б” група заминава на двуседмичен подготвителен лагер в Сандански. Клубното ръководство вече ангажира хотел “Свети Никола” за лагера.
Освен многото контроли на мъжкия отбор през последните два дни почти всички юношески формации на клуба също изиграха мачове. Три от формациите на ДЮШ премериха сили с връстниците си от ЦСКА, като повечето от мачовете се играха в Крупник. Родените през 1989 година юноши младша възраст на Емил Кърцелски паднаха с 2:3 от младите “армейци”, а при най-малките благоевградчани записаха победа и загуба. При родените през 1993 година момчета, водени от Методи Стоянов, победиха ЦСКА с 2:1, а при родените през 1994 година паднаха от същия противник с 1:2. Наставник на най-малката формация е Йордан Попмихайлов. За неделя и понеделник шефовете на ДЮШ са уговорили и две контроли с отбора на “Славия”.

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2007 20:45 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Пълна лъжа, измислица и манипулация на общественото мнение е твърдението, че дружеството "Пирин спорт", учредено между ПФК Пирин Благоевград АД и община Благоевград, не е в интерес на общината.

Това заяви днес основният акционер в ПФК Пирин Благоевград АД Николай Галчев на пресконференция. Категорично е, по думите му, становището на адвокатите на дружеството, че заради изказани публично твърдения в тази посока ще бъде даден под съд изпълнителния директор Илко Стоянов на другия благоевградски клуб ПФК Пирин АД.

Лъжа според Галчев е твърдението, че освен с безвъзмездно редоставените от община Благоевград 25 декара за изграждане на спортна база край село Покровник, общината се задължавала според дружествения договор да участва и с 584 000 лева. Невероятна спекула е, да се твърди, че някой от нас е казал, че клубът ни е играл на полуфинали и финали за купата на България заяви още Николай Галчев от името на ръководството на ПФК Пирин Благоевград АД.

Това той каза в отговор на публикация, свързана с темата за благоевградската футболна "марка" Пирин, за историята, символите и успехите на благоевградския футбол, в която се цитират уважавани футболни ветерани на Благоевград от близкото и по-далечно минало.
ПФК Пирин Благоевград АД избра през лятото на 2006 г. да бъде футболният клуб, който да се опита да обедини позитивното във футболния Благоевград и да продължи славната история на футбола в града, каза Галчев. Ние тръгнахме в тази посока, защото сме убедени, че може да се случи. Ние не претендираме за никаква история и не искаме да обсебваме миналото на никого от хора, които безкрайно уважавам. Идеята ни като създадохме ПФК Пирин Благоевград АД бе да се възроди футболът в Благоевград, а не да се съсипе и засега това се случва, каза още Николай Галчев. Той покани представителите на медиите да дойдат след година-две и да видят какво е изградено на предоставените общински терени за спортна база край село Покровник.

Той се обърна и към опонентите си да спрат със спекулите и създаването на интриги и да кажат какво друго са създали освен сплетни - това невероятно, по думите му, българско ноу-хау да се разделят хората.

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2007 09:20 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Галчев ще съди шеф на „орлетата” за клевета
Галчев ще съди шеф на „орлетата” за клевета 27 Февруари 2007 г.
Председателят на надзорния съвет на “Пирин-Бл” Николай Галчев ще заведе дело за клевета срещу изпълнителния директор на автентичния “Пирин” Илко Стоянов. Това той съобщи на пресконференция, която даде вчера на стадион “Христо Ботев”. Конкретният повод са думи на адвокатa по повод създаването на смесеното дружество “Пирин спорт” между лидера в Западната “Б” група и община Благоевград. Адвокат Стоянов е цитиран да казва, че общината ще даде освен земята в Покровник и 584 хил. лв., което взриви недоволството на собствениците на 2-дивизионния клуб.
На брифинга присъстваха освен Николай Галчев и Захари Хаджийски и представителите на фенклуб „Пирин SS” в АД-то д-р Михаил Ангелов и Кирил Ваклинов. Николай Галчев обяви, че никой няма претенции да бъде наследник на “Пирин”, играл три финала за купата. ”Създали сме нов “Пирин-Бл”, който да продължи славните традиции на благоевградския футбол. И от 6 октомври 2006 година отборът, който започна реално нов живот, се нарича “Пирин-Бл” с решение на окръжния съд”, категоричен бе строителният предприемач.
Главният акционер даде да се разбере, че ще изчака решението на изпълкома на БФС по повод подадената жалба от 3-дивизионния “Пирин” за името на отбора. “Има си органи, които ще се произнесат имаме ли право или не, тъй като ние сме спазили всичките изисквания на БФС”, категоричен бе още той.
Повод за недоволството и пресконференцията бе напрежението, което се появи между двата “Пирин”-а. Това стана след подадената жалба във футболната ни централа относно името на клуба, както и изявлението на част от ветераните пред различни медии. Никой от присъстващите така и не можа да обясни защо претенциите идват в началото на 2007-а и нямаше никаква реакция от август до декември.
Според хората от “Пирин-Бл” все още на книга изпълнителен директор на автентичния “Пирин” е Кирил Стойков, докато Илко Стоянов още не е получил регистрация за това. Още по-крайни бяха феновете. ”Къде бяха всички през миналата година, когато ние обикаляхме села и паланки. На 8 август бе създаден нов “Пирин-Бл”. За мен нито един от двата отбора не е автентичен, тъй като ФК “Пирин” бе закрит на 13 юни 2000 г. Как може “Пирин” на Методи Калъмбов да има претенции, след като самият той води дело да докаже, че не е правоприемник на великия отбор”, заяви Кирил Ваклинов. Още по-далеч отиде д-р Ангелов, според когото ръководителите на 3-дивизионния клуб правят в момента РR кампания на бъдещ кандидат за кмет.
От няколко дни в града пък отново плъзна слух, че Димитър Бербатов щял да финансира автентичния „Пирин”. Новината обаче не бе потвърдена от никого. Журналисти от столичен всекидневник заявиха, че по време на европейското първенство в Банско именно Илко Стоянов им е разкрил това. Чакало се само нападателят на „Тотнъм” да се завърне в България и щели да се водят разговори с него. Досега на няколко пъти този слух се пускаше, но засега не е реализиран или потвърден.
в-к ВЯРА

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 16:16 
Offline

Регистриран на: 04 Фев 2007 21:56
Мнения: 227
Местоположение: MARS-PARIJ
Коце Хазуров премина в Пирин под наем

28 февруари 2007 | 12:20

Футболистът на Литекс Костадин Хазуров от днес премина в лагера на Пирин (Благоевград). Сделката бе парафирана преди минути и все още няма потвърждение от двата лагера. Според информация на Sportal.bg Хазуров ще бъде преотстъпен до лятото с опция за продължаването на договора при влизане на ”орлетата” в „А” Група.

Както е известно, вчера братовчедът на Костадин Хазуров – Борислав, бе преотстъпен от Литекс в Марек.

БОРИС НИКОЛОВ, кореспондент на Sportal.bg за Югозападна България

_________________
..защото от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ., защото от нулата се завръщаме, защото няма стадион, побиращ душата и сърцето на този отбор с тази история.. !
..защото ние сме началото и края ,защото сме божия орел в небето,защото на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем,защото Христо Ботев е нашия храм,а Андрей е нашият бог,защото кръвта ни е зелена като на нашите деди,защото ние се молим и плачем и в радост и тъга.САМО ПИРИН!!! ЗЕЛЕН ДО СМЪРТ!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 19:24 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 08:12
Мнения: 347
Феновете спряха трансфер на Веско Стойков в ЦСКА.
26-02-2007
20070226213603veso.jpg Преди ден, от oфициалния форум на ЦСКА излезе информция, че Веско Стойков, голмайстора на Пирин за есения полусезон, преминава при червените до дни. След серия от телефонни разговори се разбра, че наистина е така. Постигнато е било споразумение, включващо 200 000 евро за футболиста плюс един от настоящите нападатели на ЦСКА.Пакетна сделка с абсолютно явна печалба за “орлетата”. Трансфера обаче бе спрян, тъй като не получи удобрение от най-важния фактор в Благоевград-феновете. За всички запознати с футболната действителност на България, това може да изглежда абсурдно, но Благоевградските фенове за пореден път затвърдиха решението си да са критичен и напътстващ балансьор в отношенията по оста ръководство-отбор-фен клуб. Несъгласието с този трансфер въобще не е неаргументирано. От фен клуба изразиха, че са напълно наясно колко изгодна за клуба е тази сделка, но и че е ненавременна. За всички е ясно, че добрите мачове за Веско тепърва предстоят и най-вероятно, цената му ще бъде двойна след края на този полусезон. Също така, недалечен е и опита от други млади таланти пращани в София, закотвени на скамейки и в последствие превърнали се в посредствени футболисти, играещи в треторазрядни държави в Европа, че и даже в Индия. Вярно е, ЦСКА даде шанс за трамплин на Д.Бербатов, но един на фона на десет е много лош коефицент за да се рискува с бъдещето на това наистина талантливо момче.

_________________

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 19:21 
Пирин (Гоце Делчев) – Етър 1924(Велико Търново) 3:0
Чавдар (Бяла Слатина) – Видима Раковски(Севлиево) 2:2
Пирин (Благоевград) – Белите орли(Плевен) 2:0
Спартак (Плевен) – Монтана 3:2
Локомотив (Мездра) – Миньор (Бобов дол) 2:3
Миньор (Перник) – Вихър (Горубляне) 0:0


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 17:24 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
От ръководството на Пирин изказаха съболезнования на привържениците и колегите си от Локомотив (Пд) по повод убийството на Александър Тасев. Президентът на “черно-белите” бе застрелят днес в Бояна. В обръщението от страна на Пирин се казва:

“Уважаеми приятели от Локомотив (Пловдив),

Ние ръководството на ПФК Пирин АД- Благоевград изразяваме най-искрените си съболезнования по повод убийството на вашия президент Александър Тасев. През годините нашите два клуба са си сътрудничили доста добре и поради тази причина вестта за смъртта на един човек, дал толкова много за футбола, ни порази. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Ръководство на ПФК Пирин”

_________________
www.winner.bg - Безплатни футболни прогнози с награден фонд 350 лева на месец!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 14:44 
Offline

Регистриран на: 04 Фев 2007 21:56
Мнения: 227
Местоположение: MARS-PARIJ
Пирин кани Йешич за треньор

15 май 2007 | 06:11

Ръководството на лидера в западната Б група Пирин (Благоевград) е поканило Миодраг Йешич да поеме тима от лятото, пише „Меридиан мач”. Вчера шефа на благоевградския тим Николай Галчев е провел в офиса си разговор с треньора. Йешич досега не е дал категоричен отговор, защото чакал оферта от западен клуб.

_________________
..защото от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ., защото от нулата се завръщаме, защото няма стадион, побиращ душата и сърцето на този отбор с тази история.. !
..защото ние сме началото и края ,защото сме божия орел в небето,защото на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем,защото Христо Ботев е нашия храм,а Андрей е нашият бог,защото кръвта ни е зелена като на нашите деди,защото ние се молим и плачем и в радост и тъга.САМО ПИРИН!!! ЗЕЛЕН ДО СМЪРТ!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 11 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 149684 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169616 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 48240 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63173 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 38998 05 Май 2008 16:53
от besimeniq

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози