bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 13:28


Левски 2004 (Карлово) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 45 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2015 13:49 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Вчера се изигра първата контрола на ОФК Левски Карлово срещу ФК Войнягово. Срещата завърши при резултат 4:1 за карловци. До колкото разбрах подготовката е започнала от 19 януари и се води на изкуствен терен в Карлово (нещо което хич не е добре), но има шанс да се тренира в едно местно село. Към този момент състава от есента се запазва - няма нови и напускащи. Относно контролите, повечето са срещу по-близки села. Преди няколко дни е трябвало да се играе контрола срещу Локомотив Пловдив U21, но поради някаква причина е пропаднала. Към този момент са уговорени контроли с Момино село, Вихър Строево, Гигант Съединение и Ботев Пловдив U21.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2015 21:26 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Сливен-Левски Карлово 4:0 Пълен резил. Нямам думи за този резултат и за отбора ни. Явно с Миньор развяхме бялото знаме рано рано и всеки ще ни побеждава с разлика.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2015 23:56 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Браво на момчетата, че са измъкнали равен в дербито с Марица. Имах голямо желание да отида на мача, но не успях. Хора, които са били, ми казаха че на трибуните е имало повече карловци, отколкото пловдивчани (по принцип когато гостуваме там винаги е така). Не искам да говоря за мача, защото не съм го гледал, но ми казаха че голът на Марица е от 2 метра засада. След това са изгонили Ники Андреев, може би за оспорване. И в края, в последната секунда, вратарят ни Гаганелов е изравнил, а Курдов направо е оцапал гащите. Проблемът ни явно е в нападението и се надявам този мач да дойде като допинг за отбора и следващата седмица да победим Розите. Дано ние прекъснем добрата серия на казанлъчани.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2015 00:48 
Offline

Регистриран на: 04 Сеп 2007 23:49
Мнения: 64
Местоположение: Карлово/София
Отбор: Левски (Карлово)
Да споделя и моите впечатления. Днес бях на мача. Есента Марица имаха претенции към нашия стадион, а техния е много по-зле - терен, трибуни - абсолютна мизерия. Феновете им - обиждаха ни на селяни, а всъщност цял мач те се държаха като абсолютни селяндури. Тоя шопар Курдов есента не беше толкова смел в Карлово, тогава се насра като настръхна публиката, ама явно днес в Пловдив беше много куражлия и пак се опита да отправя заплахи. Чисто игрово не виждам Марица какви претенции могат да имат за челно класиране, даже не виждам как могат да вземат точки навън. И накрая - и да ги бяхме били, нямаше да съм толкова щастлив, както сега - така най-боли в последната минута, с човек по-малко, да ти вкара вратаря.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2015 13:52 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Радвам се че най-после се включва съгражданин. Сега като знам как се е развил двубоя ме е страшно яд, че не успях да го гледам. Причина е и представянето на отбора в предните мачове, но това не е оправдание. Наистина в първия мач теренът ни не беше в супер състояние, но не разбрах какво се оправдаваха с него. Просто търсеха оправдание за загубата, а за мен тогава Левски изигра най-добрия си мач през сезона и трябва да са радостни, че не си тръгнаха с 3-4 гола. За съблекалните им знам, че са като градски кенефи, но имат претенции за професионален футбол. Феновете им не искам да ги коментирам, защото има и наши, които всеки мач идват пияни и се държат супер селски, но това е въпрос на възпитание. В Карлово Курдов наистина се уплаши, след като го изгониха не посмя да се качи при нас, даже не знам къде се скри. Тогава му стана много тъпо (но си го заслужава) като парите, които е дал на съдиите, отидоха на кино, а сега също в последната минута. От мачовете, които им даваха по ТВ, ясно се видя колко са слаби и как са бутани от съдиите, но сега като няма пари за съдии резултатите са налице.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2015 19:50 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Левски - Евроколеж 1:2
Поредна загуба през втория полусезон. Явно ще повторим миналогодишната втора част и да нямаме победа. В този мач, обаче момчетата показаха коренно различна игра от предния с Розите и заслужаваха да спечелят, но нападателите ни (Веско и Карата) бяха просто пълна трагедия и напълно неориентирани. В началните минути Левски игра много добре в отбрана, но в 20-тата минута Евроколеж стигна до гол след първия удар в мача. 10 минути по-късно карловци получиха право да изпълнят дузпа след игра с ръка на футболист от гостите и Караганчев вкара почетния гол. Съдията малко закъсня със сигнала и положението беше малко спорно, но никой от колежа на протестира. И само 3 минути по-късно вратарят ни направи поредната си чутовна глупост във второ поредно домакинство, излизайки да хване една висока топка и извърши нарушение за което гостите получиха наказателен удар. Капитанът им Куртев изпълни майсторски дузпата и гостите поведоха. До края на мача колежани постоянно лежаха, прибраха се и не отправиха нито един удар до края на мача, само една греда в края на добавеното време от пряк свободен удар. Веднага след гола Левски направи една от най-добрите си атаки през сезона като Юсуф бе изведен на страхотна позиция, но стреля неточно. През втората част отбора напълно надигра гостите, но само Караганчев със своите лоши отигравания ни попречи за вкарването на гол. Положения в които излизаше сам срещу вратаря той връщаше топката назад.
Коректен двубой, в който много ме е яд че не взехме нещо от колежани, които с нищо не показаха че имат амбиции за Б група. В публиката имаше двама футболисти на Розите (всеки се сеща кои са), които явно разузнаваха основния им претендент за третата позиция.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 28 Апр 2015 11:46 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
https://www.facebook.com/FCEurocollege/ ... 8/?theater
Видео от мача с Евроколеж


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 10 Май 2015 00:26 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
http://zona90.com/sports/2015/05/%D0%BB ... BE-%D1%80/
Не знам кой е давал информацията на този сайт, но явно човека не е бил на стадиона. Головете паднаха през втората част, а не както е написано първата.
За мача като цяло мога да кажа, че беше равностоен с малко по-добра игра на гостите, но резултатът е справедлив. Футболистите извадиха голям късмет, че преди мача не валя обилно както се очакваше и теренът беше в страхотно състояние за игра. Несебър започна доста по-добре двубоя и изпусна 2-3 доста добри възможности. След което дойдоха и поредните "златни" мигове на Караганчев. Първо в средата на полувремето получи топка на точката за дузпа, но тръгна да си я наглася и футболист от гостите попречи на удара. По-фрапантен беше другия пропуск. Получи страхотна топка на границата на малкото наказателно поле беше оставен сам и вместо да зашемети вратаря, той отправи доста лек удар който бе спасен макар и на голлинията. Гостите имаха претенции за дузпа при ситуация, в която имаше нарушение срещу вратаря ни, но бяха доста бурни незнайно защо. В края на полувремето Румен и резервният ни вратар искаха червен картон за нападател на Несебър, след удар без топка отново срещу вратаря Гаганелов. Аз лично не видях ситуацията и не мога да кажа какво е имало. През тази част съдиите се отчетоха със сериозен гаф. Четвъртия съдия вдигна 2 минути продължение и след 10 секунди съдията свири край. Какво беше това само те си разбраха.
Втората част започна доста скучно като отново Несебър изпусна добри ситуации. Левски разчита на контра атаки и при една Веско Тахчиев имаше добра възможност, но стреля доста неточно. Около 65-тата минута Левски вкара гол, който бе отменен заради игра с ръка на Карата. Изигра ситуацията все едно водихме с 2 гола. Топката му дойде на 1 метър от голлинията, като до него имаше един футболист на гостите, и вместо да направи плонж и да вкара, той протегна ръката и страничния го видя (то се видя отвсякъде че е нередовен гол). Помощник треньора ни беше доста бурен и веднага тръгна към страничния, но в крайна сметка беше видно че футболиста направи страшна глупост. 5 минути по-късно Несебър откри след безумна игра в защита на Левски. Гостуващ играч тръгна, като никой не го спря, направи двоен и излезе сам срещу Гаганелов и нямаше как да не вкара. Основната грешка беше на Коцето, че не го спря по-рано, а после и на Крикуренко, че просто го изгледа. И неочаквано за повечето Левски успя да изравни чрез Иван Караганчев около 5 минути след гола на гостите. Ангелин Томанов получи топката пред наказателното и видя оставения сам на левия фланг нападател и му подаде перфектно (вижда се че момчето е играли в големи отбори и има много добри качества най-вече в пасовете). Карата не сгреши след диагонален удар и изравни резултата. Реакцията на Румен беше все едно влизаме в А група. До края нищо интересно не стана и закономерно 1:1.
През целия мач се наблюдаваше някакво напрежение между отборите, незнайно защо. Много сблъсъци, много нерви. За нас като че ли е нормално след толкова неприятни резултати, но гостите дойдоха да взимат мача на живот и смърт. Цяло първо полувреме двамата треньори не спряха да викат по футболистите и то с право. Много безумни грешки. Трябва безспорно да поздравя Ники Андреев, който за мен бе играч на мача и навлиза в много добра форма, но чак в края на сезона. Не остави нито един пробив, включваше се и добре в атака. Дано догодина остане в отбора и да играе както днес.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2015 08:59 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Фев 2008 11:18
Мнения: 3162
Местоположение: Казанлък
Отбор: Розова долина (Казанлък)
Да чакаме значи тази събота мач на кило кръв и метър кожа в Казанлък (срещу паламудите)?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2015 17:39 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
cska_kazanlak написа:
Да чакаме значи тази събота мач на кило кръв и метър кожа в Казанлък (срещу паламудите)?

Очаквайте ги с 2 рейса (футболисти + цялото им ръководство, може би това са 30-те човека които им гледат мачовете) и няколко мутри които ще искат да се бият.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 23 Май 2015 23:12 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Нова загуба, която мен малко ме изненада, защото играхме с отбор на нашето ниво през пролетта. Знам, че двама основни футболисти не са играли за Карлово. Веско Тахчиев го видях в града по време на мача и не знам защо не е играл, докато Андреев има изпити и е в Търново. За другите нямам информация. Явно липсата на тези двамата е довела до използването на деца с оглед късата скамейка откъм опитни играчи.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 29 Май 2015 22:06 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Левски Карлово - Поморие 0:3
Последен мач за сезона и пореден слаб. Най-хубавото от днешния мач е, че сезона завърши. Сезон започнал страхотно, но след 10-11 кръга тръгнал стремглаво надолу.
Най-слабия ни двубой за сезона като гостите, които от доста време си осигуриха промоция, можеха да победят и с много по-сериозен резултат. За сметка на това нашите момчета нямаха никаква мотивация и просто се разходиха на терена. Поморие вкара 2 гола до 15-тата минута и след това продължиха да доминират и към средата на полувремето резултата стана 3:0. Доминацията им беше тотална като Левски изобщо не минаваше центъра, с изключение на последните 10 минути от частта. През втората част мачът се доиграваше, но пък тогава имаше и повече положения. Гостите изпуснаха поне 6-7 страхотни възможности, като уцелиха на 2 пъти гредата. Левски също изпусна 2 перфектни положения, но в крайна сметка трябва да сме доволни, че не ни унижиха в последния мач.
За новия сезон се очаква сериозно подмладяване, като първо ще видим дали Румен ще остане. Има някакъв слух, че Красимир Манолов пак се навъртал в града и нищо чудно да се върне. Ще очакваме да видим.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 30 Май 2015 21:00 
Offline

Регистриран на: 02 Авг 2010 15:45
Мнения: 458
Отбор: Несебър (Несебър)
Skype: no
mlado95, не знам дали знаеш, но в Малта има доста бургазлии, които играят там. От четвъртък там е пристигнал Краси Манолов, вероятно да си търси отбор. Днес го написа и малтийският вестник Ил Национ
"Bhalissa jinsab f'pajjizna l-ex coach ta' Xghajra Tornados u Valletta Krassimir Manolov. Jibqa mfakkar ghal rebh tas-sitt tazzi ma' Valletta fl-2001."


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 30 Май 2015 22:01 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
izumrud_fc написа:
mlado95, не знам дали знаеш, но в Малта има доста бургазлии, които играят там. От четвъртък там е пристигнал Краси Манолов, вероятно да си търси отбор. Днес го написа и малтийският вестник Ил Национ
"Bhalissa jinsab f'pajjizna l-ex coach ta' Xghajra Tornados u Valletta Krassimir Manolov. Jibqa mfakkar ghal rebh tas-sitt tazzi ma' Valletta fl-2001."

Аз само ти казвам какво съм чул и какво се говори. Колко е вярно не мога да кажа. Жив и здрав да е да отива в Малта, не малко успехи има там. А и по-добре да не се идва при нас, че след него сме винаги в страшна финансова криза.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 30 Май 2015 22:10 
Offline

Регистриран на: 02 Авг 2010 15:45
Мнения: 458
Отбор: Несебър (Несебър)
Skype: no
mlado95 написа:
izumrud_fc написа:
mlado95, не знам дали знаеш, но в Малта има доста бургазлии, които играят там. От четвъртък там е пристигнал Краси Манолов, вероятно да си търси отбор. Днес го написа и малтийският вестник Ил Национ
"Bhalissa jinsab f'pajjizna l-ex coach ta' Xghajra Tornados u Valletta Krassimir Manolov. Jibqa mfakkar ghal rebh tas-sitt tazzi ma' Valletta fl-2001."

Аз само ти казвам какво съм чул и какво се говори. Колко е вярно не мога да кажа. Жив и здрав да е да отива в Малта, не малко успехи има там. А и по-добре да не се идва при нас, че след него сме винаги в страшна финансова криза.


Вярно ли бе? Не знаех, че е от тоя тип треньори, които „изтърбушват“ клубовете. Айде, като е в Малта, взимай им парите, те са богати, всяка година английските туристи им оставят милиони паунди – там летният сезон е от май до октомври. Ама в Карлово, дето хората се опитват да съберат някакви парички и да има футбол, да ги караш да мизерстват след тебе, е непочтено
Като си големия треньор, отивай на Запад и там печелиш парите


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 31 Май 2015 19:34 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Където иска да ходи да взима пари. Всеки сам си решава. А за Карлово всяка стотинка е важна. Все пак не сме от най-богатите общини да си позволяваме големи бюджети за футбол във В група.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2015 17:19 
Offline

Регистриран на: 02 Авг 2010 15:45
Мнения: 458
Отбор: Несебър (Несебър)
Skype: no
mlado95 написа:
Където иска да ходи да взима пари. Всеки сам си решава. А за Карлово всяка стотинка е важна. Все пак не сме от най-богатите общини да си позволяваме големи бюджети за футбол във В група.


Така е, то не е само за вас. За всеки стотинките са важни. Помня ви в Б група, когато се казвахте Торпедо Карлово...играеха местни, но играеха и доста пловдивчани, разбираемо. Пожелавам ви да си направиет още 1 хубаво игрище, защото най-важното е да увеличите децата, които обичат футбола. Те са инвестиция не само за играчи, а и за фенове. Когато обикнеш тая игра истински, тя няма да напусне сърцето ти и после


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2015 22:24 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
izumrud_fc написа:
mlado95 написа:
Където иска да ходи да взима пари. Всеки сам си решава. А за Карлово всяка стотинка е важна. Все пак не сме от най-богатите общини да си позволяваме големи бюджети за футбол във В група.


Така е, то не е само за вас. За всеки стотинките са важни. Помня ви в Б група, когато се казвахте Торпедо Карлово...играеха местни, но играеха и доста пловдивчани, разбираемо. Пожелавам ви да си направиет още 1 хубаво игрище, защото най-важното е да увеличите децата, които обичат футбола. Те са инвестиция не само за играчи, а и за фенове. Когато обикнеш тая игра истински, тя няма да напусне сърцето ти и после

Точно това е най-лошото при нас - не се работи добре с ДЮШ. Има не малко деца, но няма квалифицирани треньори. Според мен не може двама от футболистите на отбора да водят страшата и младша възраст. По-малките поне са водени от добър треньор и там има резултати. Не случайно повечето младежи играят в Сопот, просто защото там се мисли повече за децата. Но от 2-3 години и там ситуацията не е розова. Класиранията го показват на какво ниво сме - почти на последните места и с много лоша голова разлика.
С Поморие играха някои юноши, но е видно че не са готови, а и нямат достатъчно качества. И май пак ще се налага да взимаме футболисти от Пловдив.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2015 18:17 
Offline

Регистриран на: 02 Авг 2010 15:45
Мнения: 458
Отбор: Несебър (Несебър)
Skype: no
заради mlado95 отидох на мача в Бургас, вместо да гледам "спектакъла" Несебър - асеновград...
не съм възхитен от отбора на Карлово, когото признавам си, че не познавам и нямам никаква идея как е изглеждал преди.
Мога да кажа следното: отборът на Черноморец разби с 4:1 Левски Карлово в последния есенен кръг. Два гола вкара Даниел Костов (18 годишен) - за 1:0 и 3:1, по един добавиха Георги Жеков (20г) и Кристиян Христов (17). "Акулите" доминираха от първата до последната минута и реално трябваше да вкарат поне още два гола, но припряността им попречи.
Любопитното е, че до 70-ата минута резултатът беше равен, като удари на Дани Костов, Майкъл Тевия и на 17-годишният Никола Авджиев преди това бяха спрени на голлинията. След това върху карловци, водени от новия си треньор Краси Манолов-Орела, се изви истинска вихрушка. Гостите намалиха при 0:2 заради грешка на Авджиев.
Тежкият терен затрудни повече гостите, за които се видя, че свършиха силите накрая. Имаше двама с кореми и един, който отказваше да се затича повече от 5 метра, имаше и две момчета, които правеха несъразмерно големи крачки и тичането им беше комично. А може би просто са заобикаляли локвите, не знам. Трябва ви ГЕНЕРАЛНО НОВА селекция, за да се стабилизирате или поне да заплувате без проблеми в средата на класирането
Така "акулите" приключват сезона на 13-о място с 18 точки. Те обаче са отборът, срещу който са отсъдени най-много дузпи - цели 10 в 17 мача, вероятно защото ги виждат, че са деца и няма какво да направят на противника. Но никога - за разлика от някои други отбори, не пискаха от съдийството.
Ако отборът им се запази и вземат още 1 защитник поне, предвиждам да завършат в топ 6.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2014/2015
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2015 23:53 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2013 13:26
Мнения: 385
Отбор: Левски (Карлово)
Благодаря ти за информацията! Това е сигурно, че зимата в отбора ще дойдат доста нови момчета. И ние разчитаме на няколко деца от школата, но няма и база на сравнение между двете школи. Ние сме на светлинни години зад вас. Логично е и да се изморят момчетата в края - 5-6 от тях нямат подготовка, а и са на възраст; трите момчета от Стара Загора идват само за мачовете и не знам дали тренират през седмицата. Учудващото за мен в предните ни 2 домакинства не я видях тази очаквана умора и в резултат на това не позволихме на гостуващите отбори да правят натиск в края и да ни изравнят. Както казах очаквам зимата да се вземат нови футболисти и с една добра подготовка да финишираме далеч от опасната зона.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 45 мнения ]  Предишна  1, 2



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 139149 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 151461 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 165383 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 69942 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63112 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози