bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 07 Юли 2025 22:32

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 9 кръг 05.10.2013 16:00 Левски (Карлово) - Розова долина
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2013 11:00 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Днес предстои регионалното дерби на Розовата долина. Въпреки разочароващата игра и неприятната загуба от Гигант (Съединение) преди седмица в Казанлък, смятам, че розите ще излязат от позицията на фаворити в този мач. Още повече, те ще са амбицирани и от заявената подкрепа от местния бизнес към отбора (дано това начинание да не остане само на устно ниво). Домакините от Карлово пък са меко казано неубедителни този сезон, чува се, че са доста зле финансово. Пожелавам на момчетата да покажат една добра игра и най-вече да ни зарадват с точка или три довечера!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2013 21:45 
Аватар

Губим с 1:2...
Голът за розите е вкарал Влади Калайджиев в 57-ата минута при резултат 0:2. И отново дузпа срещу нас...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2013 00:58 

Отбор: Несебър (Несебър)
cska_kazanlak написа:
Голът за розите е вкарал Влади Калайджиев в 57-ата минута при резултат 0:2. И отново дузпа срещу нас...

??? забранено ли е да се дава дузпа срещу вас??? Така кажи!!!
днес имаше дузпа срещу Мастер, но си беше напълно заслужена
имаше претенции на Мастер за дузпа, но смятам, че бяха неоснователни и съдията правилно вдигна жълт картон за симулация. Аз бях и видях, имаше и чужденци на мача, които бяха от интерес, тотално неутрални - хората просто не мислят като нас, което трябва да следваме, ако искаме да се развиваме
но ти спокойно можеш да почнеш да ме храчиш, де

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2013 11:35 

Отбор: Левски (Карлово)
cska_kazanlak написа:

Дузпата беше 100 % - дори и играчите на Розова долина не предявиха никакви претенции, когато беше отсъдена.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 9 кръг 05.10.2013 16:00 Левски (Карлово) - Розова долина
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2013 12:28 

Отбор: Левски (Карлово)
Освен дузпата, че беше 100% и фалът след който падна първия гол си беше фал. Не знам вашият треньор къде е видял ситуации за гол на Розите като нямахте едно положение, а голът ви беше след една глупава грешка на наш играч. Трябва да се радвата, че нападателите ни не успяха да вкарат положенията си, иначе щеше да се повтори резултатът от мача ви със Созопол. Страничните съдии мога да кажа че се справиха перфектно, докато главния изпусна мачът като даваше много лесно нарушения, но никъде не видях къде има претенции треньора ви, по-скоро ние трябва да имаме претенции като съдията не изгони футболист в червено за удар с лакът. Иначе като цяла стана истинско дерби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2013 15:00 

явно простотиите, които правят у дома им изкривяват представата кое е правилно и кое не е правилно. Но не са само те, много хора са така. м/у другото, не съм бил на мача им със Созопол, но разбрах, че е бил равностоен. Единствено съдията ги е закопал :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Окт 2013 10:10 
Аватар

Шнорхел, единственият, който храчи в този форум, си ти! Затова и вече близо година не съм те апострофирал - просто не ми се ще да падам на твоето ниво. Хората могат да си направят изводите, ако ти прочетат постовете.
За мача - не съм го гледал и затова не казвам чиста ли е била дузпата, мръсна ли е била. Просто констатирам, че отново са свирили дузпа срещу нас. За фала, от който е станал първия гол пък, дори не съм го споменал. Мнението на треньора ни си е негово - не го споделям, тъй като не съм присъствал на мача.
А, шнорхеле, специално към теб, не е забранено да се дават дузпи срещу нас, далеч съм от тази мисъл, но май е задължително да се дават такива за вас срещу нас в онова село, където играехте досега - фактите го доказват в последните ни два сблъсъка. В първия даже няма да забравя как ни се канихте, даже онова момченце с черната ризка беше писало в нашата страница във Фейсбук какво трябва да очакваме да ни се случи. Резултатът го знаем, как се стигна до него - също (и на този мач не съм присъствал, но от фен на друг отбор, присъствал на срещата научихме подробностите как се е получил - нали вярваше на неутрални наблюдатели?).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Окт 2013 12:33 

Селянин, според мене ръководството и футболистите на казанлък не получиха това, което заслужаваха. Заслужаваха доста
по-брутално отношение. Защото каквото повикало, такова се обадило – народна поговорка! Айре марш

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 92115 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 43484 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 50520 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31433 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 16240 23 Ное 2006 19:25
от skycycle