bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 17:03

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Koй ще победи ?
Ботев 73%  73%  [ 41 ]
Равен 23%  23%  [ 13 ]
Черноморец 4%  4%  [ 2 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 19:12 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Всичко опира до пари .. и по-точно до липсата им . Има ли финанси ще има и доволни , атрактивен футбол и успехи .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев(Враца)-Черноморец(Бургас)
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 19:20 

Очаквах подобен отговор. Виж, приятел, живея с човек, на който това пряко му е работата и който през тези няколко месеца е ходил и на ръце да направи нещо и за Ботев. Не става. С два мача директно по телевизията не става. Моите уважения към тези постоянни около 6 000 човека, но и това не стига. Нито за паната, още по-малко за екипите. дори безплатна вода не поискаха да дадат в замяна на реклама. Макар надежда да не е загубена. А вярвай ми, говоря за тигър в този занаят. И не само в него. Спомнете си контрадекларацията на Ботев срещу Лудогорец и пълния нокаут там. И ще има още доста да си патят. Не е хубаво да дразниш тигър.

За фен-артикулите, за съжаление, си в много тежка заблуда по отношение на бюджета. Занимавам се с това активно, при това с клубове, които могат да търгуват в цяла България и те не са прокопсали. Ама изобщо. Имаше времена, тогава бях доста малък, когато човекът, който ми е баща имаше и по-добри достиженията в търговията с тази материя. Всъщност, той направи и първата колекция в тази държава във футбола и я представи в НДК през есента на 95-а и тя беше на ЦСКА с над 100 пера в листа и друг финансов резерв в хората.. Правеше доста за тогава, но си беше капка да не кажа и по-малко, но днес...

А що се отнася до Поморие и Враца...Прекалено линейно гледаш на бюджета. Не този форум е мястото. Знам много добре какво говоря. А филмите са за наивници и за четящи официална статистика. Поморие не ми е никакъв, коренът ми през поколение е в моя ник. Така че бих искал Враца да е световен град не само по наследство. Защото дори само два плаката пред историческия музей го правят световен. Дано се измисли формулата. Не и с химическа индустрия. Това ще бъде отново тежко престъпление. Богатите да помагат. Това вече е истинско. И най-вярно в момента. самофинансирането е утопия.

Аз пак се оттеглям да не дразня никого. Затова си позволих малко по-дълго писане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 19:51 
Аватар

Докато Пламенчо и Чавдарчо искат пари на ръка,няма как някой да рекламира ! Колкото и да е,все ще се намери някой,който ще желае да рекламира в/у нашите екипи.Както виждате Миньоро са нашарени по целите екипи със спонсорчета.Няма нужда да е,някъв голям спонсор,може и с по-малки фирми.Капка по капка,вир става !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:23 

tsoko1991 написа:
Докато Пламенчо и Чавдарчо искат пари на ръка,няма как някой да рекламира ! Колкото и да е,все ще се намери някой,който ще желае да рекламира в/у нашите екипи.Както виждате Миньоро са нашарени по целите екипи със спонсорчета.Няма нужда да е,някъв голям спонсор,може и с по-малки фирми.Капка по капка,вир става !

Е, те тези на Миньоро (общо 14 върху екипите) под една или друга форма са на един човек, та едва ли това е точният пример.

Опа, аз щях да се оттегля. Хайде поздрави и успех на всички!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:24 
Аватар

Абе може и да не е,айде пример с отборите от Франция :).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:25 

Браво за примера с миньор, дето собственик им е един от най-богатите хора в България.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:30 
Аватар

berbaaa, въпроса не е,кой е собственика,а как тези двамата управляват.Айде кажи ми,каква е причината да няма нито една реклама,на някоя врачанска фирма.Ако ми кажеш,че просто няма такива фирми,ще ти се изсмея ! Много фирми бяха готови да дават пари за отбора,но какво стана ? Тия двамцата киеци,си взимат кешовица и си свиркат.Те знаят,че всички в града ще са доволни,ако оцелеем тази година.Че е така,така е,но при положение,че отбора може да е в много по-добро състояние,защо трябва да се задоволяваме с малкото.Това си ни е вродено,на нас българите,да се задоволяваме с малкот и да търпим,трябва ножа да опре до кокъла,и тогава да се сетим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:38 

Еми честно казано аз за такава фирма не се сещам в тоя пропаднал град.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 20:39 
Аватар

Хайде тогава утре живот и здраве да си имаме ново ръководство ! Дайте да идем всички и да покажем какво НЕ искаме . Ще се видим по урните =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 21:32 
Добър приятел на сайта
Аватар

Няма смисъл да се ходи до Франция. Гледайте репортажа от Светкавица-Берое. Дори в Търговище рекламните пана са напълно заети от фирми и те едва ли са само на бай Петко от Винпрома. А във Враца фирми има. И малки, и средни, и големи. И богати хора има.
Уважавам усилията на хората, които опитват да правят нещо за Ботев. Ние тук не сме неблагодарници. Ние сме фенове на този отбор и е нормално да искаме повече. Когато видим, че и тук е изпозван наличния потенциал за увеличаване на бюджета и когато станем свидетели на прозрачно управление, тогава ще можем да се съгласим, че сме достигнали максимума на този етап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011 21:35 
Аватар

_Becko_ написа:
На тези момчета сме доказали, че ги уважаваме и те го знаят без да им го показваме всеки мач!

На всеки мач трябва да се показва, че уважението към тези момчета продължава. А показването става с подкрепа. Не с обърнат гръб или с напускане на стадиона. БОТЕВ ВРАЦА е имало и преди Пламен Николов! Част от тези момчета са били в отбора преди той да е бил тук! Ще бъдат и след като той си отиде! Нека уважаваме тях! А за Пламен пейте колкото си искате! :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011 02:51 
Добър приятел на сайта
Аватар

Не знам, но поне откъм зрелища по трибуните сме уникални, единствени и незаменими.
Няма такива емоции като на ст. Христо Ботев. Гледайте записи от другите мачове в А група и ще се убедите. Тук агитка пее, факли гори. В друг момент протестира. От останалите сектори тишина, а изведнъж започват да скандират като обезумели.
Противников играч играе грубо - през следващите 5 мин, получава толкова "устни овации", колкото за цялата си кариера досега.
Съдията свирва нещо в наша вреда - публиката откача.
Съдията отново свири нещо срещу нас (без значение фаул или тъч) - стадиона едва ли не, ще се срине.
При гол на Ботев е ясно. Обстановката е невъобразима. Или както коментатора от Лайвспорт се изрази: "усетих как трибуните под мен се тресат... вече не мога да си чуя мислите"
Казват, че в Западна България, публиките са малко по-войнствено настроени и емоционални, но като гледам... Перник и София ряпа да ядат. :)

Трябва да вдигнат цената на билетите във Враца. Ст. Христо Ботев предлага много повече от футболен мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011 10:22 
Аватар

Тоя коментар направо ме уби, с усмивка започва денят ми :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011 11:27 
Аватар

Наистина доста ободряващ коментар! :mrgreen:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2011 11:56 

Отбор: Несебър (Несебър)
Sofronievo написа:
Очаквах подобен отговор. Виж, приятел, живея с човек, на който това пряко му е работата и който през тези няколко месеца е ходил и на ръце да направи нещо и за Ботев. Не става. С два мача директно по телевизията не става. Моите уважения към тези постоянни около 6 000 човека, но и това не стига. Нито за паната, още по-малко за екипите. дори безплатна вода не поискаха да дадат в замяна на реклама. Макар надежда да не е загубена. А вярвай ми, говоря за тигър в този занаят. И не само в него. Спомнете си контрадекларацията на Ботев срещу Лудогорец и пълния нокаут там. И ще има още доста да си патят. Не е хубаво да дразниш тигър.

За фен-артикулите, за съжаление, си в много тежка заблуда по отношение на бюджета. Занимавам се с това активно, при това с клубове, които могат да търгуват в цяла България и те не са прокопсали. Ама изобщо. Имаше времена, тогава бях доста малък, когато човекът, който ми е баща имаше и по-добри достиженията в търговията с тази материя. Всъщност, той направи и първата колекция в тази държава във футбола и я представи в НДК през есента на 95-а и тя беше на ЦСКА с над 100 пера в листа и друг финансов резерв в хората.. Правеше доста за тогава, но си беше капка да не кажа и по-малко, но днес...

А що се отнася до Поморие и Враца...Прекалено линейно гледаш на бюджета. Не този форум е мястото. Знам много добре какво говоря. А филмите са за наивници и за четящи официална статистика. Поморие не ми е никакъв, коренът ми през поколение е в моя ник. Така че бих искал Враца да е световен град не само по наследство. Защото дори само два плаката пред историческия музей го правят световен. Дано се измисли формулата. Не и с химическа индустрия. Това ще бъде отново тежко престъпление. Богатите да помагат. Това вече е истинско. И най-вярно в момента. самофинансирането е утопия.

Аз пак се оттеглям да не дразня никого. Затова си позволих малко по-дълго писане.

абе важното е, че Бранко вече има 2 гола, другото го пускай по надолнището

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2011 16:51 

Сарказмът е излишен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2011 18:47 

Отбор: Несебър (Несебър)
Sofronievo написа:
Сарказмът е излишен.

Какъв сарказъм бе!? Това е повод за гордост! При условие, че отборът играе така дефанзивно....колко да вкара 100 гола ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2011 22:34 

izumrud_fc написа:
Sofronievo написа:
Сарказмът е излишен.

Какъв сарказъм бе!? Това е повод за гордост! При условие, че отборът играе така дефанзивно....колко да вкара 100 гола ли?

Хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48734 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
r.h. 90809 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 208208 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07