Сега като връщам лентата назад ми се струва, че тия селяни от дреновица изкаха да ни изкарат и наказание. Отначало спориха със съдиите ама ми се стори, че щеше да приключи разправията и да се продължи играта. Но после влезе на терена техния тренер и с тоя куршума пак ги емнаха, според мен изкаха да предизвикат и публиката да навлезе на терена макар и с цената да ядат бой ама да ни накажат няколко мача ама да си вземат премията от козидуй. Мали как развалят парите хората. А съм чувал че тия обещават премии ама не ги дават, те затова и Никопол ги биха от инат. Преди 10 и повече години ако беше станало със сигурност публиката щеше да навлезе на терена и да им тегли един бой на тия, ама сега сме цивилизовани и няма да навредим на нашият отбор заради футболна шайка тръгнала да се прави на мъже пред едни слаботелесни съдийчета от Плевен имащи вид на тинейджъри едвам стоящи на крака да не ги издуха вятъра. То затова и полицията късно влезе на терена щото изглеждаше, че работата бързо ще се успокои. Тоя капитана Коршито сега ще требва да ходи в тия жеги с поло яка да не му се гледат синините по врата.