bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 15:59

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Локомотив (Дряново) 4:0 (служебно)
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2011 00:04 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 10.04.2011г
Час: 17:00

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Локомотив (Дряново)
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2011 01:12 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Точен резултат: Бдин (Видин) 4:0 Локомотив (Дряново)
Бдин (Видин) Шампион :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Апр 2011 12:11 

На тия дали няма да им се развали автобуса още преди да са го запалили и да стане като с гара Левски. Хем да не паднат с много хем и да не хабят пари за път.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2011 23:09 
Аватар

протоколен мач !!! Здравей Б група :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Апр 2011 00:07 
Аватар

10 мача ни остават,не са кой знае колко трудни,биеме си спокойно всеки наред и влизаме в Б група,време е да влезем в Б група и да си останем там,нямаме работа във В група,хайде бдинци с вас сме давайте,наближава мача със Спартак (Плевен),разбрах че и за там ще има автобус,това значи че сме отново със отбора,хайде Бдин ние сме с вас вие давайте смело напред,успех !!!!!!!!!!!!!!!! :first: :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Апр 2011 19:41 

Гледам, че тия Дряново есента не са ходили на 2 гостувания все с некакви организационни проблеми, би трябвало да са ги изхвърлили от групата, а не са. Кофти е, че в неделя по същото време играят и Видабаскет последен мач за сезона и се засичат мачовете. Пак имаме наказан играч, този път Мариан Станчев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2011 03:11 
Аватар

Ето една снимка преди да тръгнем за мача със Козлодуй:
http://vidinskia.snimka.bg/football/bdin-vidin.583104.22961532

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2011 17:31 
Аватар

Да печелим този мач,че след него следват 3 не чак толкова лесни ... да загреят с едно 4-5:0 и да скачат на другите :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011 11:52 

ето и клипче с агитката след мача някаде след козлодуй спряхме да пикаеме http://youtu.be/AVDkDbFbY4k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011 13:40 
Аватар

Това клипче го правих аз с телефона ми,айде да идва по бързо Неделя че нямам търпение да гледам мача,всички на стадиона,аз ще отскоча до куку магазина да си взема някой приспособления,ебати казаха ни да не всимаме димки и бомбички а у кузлудуй ония пускат димки и бомбички и кво ли не,айде моля ви се !!!! Точен резултат: Бдин (Видин) 3:0 Локомотив (Дряново) :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 18:17 

Отбор: Левски (София)
nqkoi da znae kak varvi ma4a? vav football24 pi6e 4e e 0:0 (45)

КИРИЛИЦА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 18:37 
Аватар

да 1то пв завърши 0:0.2рто вкарваме бърз гол(доста спорен,дали топката е влязла във вратата или не,за мен беше гол)след това настана масова разправия със съдийте, главния им показа няколко жълти картона,но габровските мангали не спряха до там,последва червен.и след това ритници бой,влезоха куките и главния прекрати мача при 1:0 за нас.честито на всички :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 18:48 
Аватар

иначе за мача като цяло беше поне за мен доста слаб без много положения те имаха 1 удар мисля към нашата врата,можеха да вкарат положението но удара мина малко над горната греда.нашите пак се мъчиха 1то пв.имахме агитка която подкрепяше отбора през цялото време(като изключим едни скандирания към сектор А)но това е живота:Д

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 19:05 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
kilevd написа:
да 1то пв завърши 0:0.2рто вкарваме бърз гол(доста спорен,дали топката е влязла във вратата или не,за мен беше гол)след това настана масова разправия със съдийте, главния им показа няколко жълти картона,но габровските мангали не спряха до там,последва червен.и след това ритници бой,влезоха куките и главния прекрати мача при 1:0 за нас.честито на всички :first: :first:

ГАБРОВСКИ МАНГАЛИ ЩЕ ВИКАШ НА РОДАТА ТИ. ИНАЧЕ 100% НА ДРЯНОВО Е БИЛА ОБЕЩАНА ПРЕМИЯ ОТ КОЗЛОДУЙ, ЗА ТОВА Е БИЛ БОЯ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 19:11 
Аватар

Чист гол аз бях от тази страна и видях топката как влезна и вратара се направи на ударен,после малко бой,абе с една дума си взехме мача,а дали Козлодуй са обещали пари на Дряново,това нещо е вън от съмнения,много ясно те се усраха и сега искат някой друг да им оправя сезона,да си ебат майките,тъпи РАДИАЦИЙ,иначе пак познах резултата 4:0 за Бдин !!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 19:18 
Аватар

не се впрягай бе пич,уж сте културни хорица по оня край,уж българи(леко мургави всички локомотивци)ми за да скочат на съдията така със сигорност е имало премия за тях от селяците ботев.не се борят за влизане в б група та да кажеш.със тая тактика 10 отзад рано или късно влизаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 21:21 

Значи второто се игра точно 12 минути, на 12-тата минута Зоран вкара гол и такава селяния отдавна не бях гледал. 1-то нашите го проспаха, нападаха ама всичко свършваше пред наказателното а там вътре 20 човека неможе топката да мине толкова беше гъсто. Да вземеме да влизаме вече в Б група, че такива отбори като тия Дряново, Свищов и т.н. къде седят всички пред наказателното си поле не ми се гледат вече. Имаше и подценяване от наша страна. Но второто почнахме удърно, две жестоки положения и при третото вече вкарахме в 12-тата минута. При всички положения щяхме да ги биеме. При тупалката на Зоран вратаря си вкара топката във вратата, по точно удари му се в гърдите и влезе и той я взе и се хвърли пред голлинията с нея, ама страничния вече тичаше към центъра. Вратаря на тия не ходи да спори със съдията щото се видя ясно, че топката беше във вратата, а другите го емнаха. Имаше червен картон, жълт. Един полицай какво душене му приложи на капитана на гостите Кръстев Куршума така се подвизаваше тука преди време във форума на Дряново, Корши галено му викаха. Ебати селяните сега да ги накажат жестоко, като са толкова добри що не продължиха мача да ни изравнят, ама като се разкрият ще гризнат още повече дръвцето, то не може цял мач да рушиш играта на противника и при първият гол да се откажеш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 21:46 

янтра гб написа:
kilevd написа:

ГАБРОВСКИ МАНГАЛИ ЩЕ ВИКАШ НА РОДАТА ТИ. ИНАЧЕ 100% НА ДРЯНОВО Е БИЛА ОБЕЩАНА ПРЕМИЯ ОТ КОЗЛОДУЙ, ЗА ТОВА Е БИЛ БОЯ.

И аз така чух на стадиона, че Дряново са играли за премия от Козлодуй, даже са се опитали да изнудват и нашите. Демек ние да им дадем повече, за да ни пуснат гювеч. На тия льольовци ли ще даваме където не могат два паса да вържат, да пълним гушата на Куршума. Да му я пълнят козлодуй, като не могат с футбол да ни бият сега търсят под вола теле. Намерили са на кой да разчитат да ни спре. Те разчитаха и на Белоградчик и ония се държаха първото, ама второто получиха тройка и тия от Дряново щяха да си заминат с 3.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 21:55 

абсолютни селяни бате.. няма какво да говорим простооо няям думи да си ходат на село да се бият в окръжните няят работа в "В" а да не говорим за по на горе... иначе бдин играха според мен доста слабо на мача с Козлодуй не бях и не знам как се представили но с Мездра бях супер доволен от играта и представянето на момчетата надяваме се в следващя кръг с Белене да направим следващя си силен мач на вън и да покажем че сме сигурни за "Б" .. надявам се да дръпем с още точки пред Козлодуй.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 21:59 

Мача с Козлодуй беше още по добър от мача с Мездра. Явно такива отбори като Дряново нещо не са ни дразнител.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 22:55 

То с такива постройки на гостуващите отбори, как да играеш. Наредили се отзад и не мърдат, и Град така и тези така. Не може да се играе колкото и да искаш. А такова чудо до сега не съм виждал ан видинските терен, да се прекрати мач след малтретиране на съдиите. Да се прекъсва мач, ако някой се контизи при условие че са дошли 7 играча, да....ама това. Толкова години ги гледам, и не се сещам да е имало друг такъв случай...Като тръгнат да се надиграват с нас ядът дървото, ама антифутболни приоми хич не ни се нравят. Трябва се промени тактиката с такива отбори, 100 % ще има още, да не кажем всичките дето ще идват до края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011 08:46 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
kilevd написа:

Първо - Габрово е по-голям град от Видин !
Второ - Дряново не е Габрово !
Трето - зле си със Географията !
Четвърто - да не мерим къде има повече мангали ! :D
Пето - защо трябва да намесваш Габрово , за мач със Дряново !??!
Шесто - като вашият отбор е най-велик защо и той е във В група а не другаде !?
Седмо - на 12 май ще ви видим колко ви е силен отбора !

И на последно място :

15.Бдин (Видин) 30 4 8 18 26:48 20 Изпада в Северозападна "В" АФГ

Видяхме ви колко изкарахте във Б група !

Пожелавам успех на вашият отбор и нека по-добрият бъде по-напред !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011 08:55 
Аватар

Човече, не се пали толкова много :wink: нема смисъл да спорим за някакви географски понятия и тем подобни :!:
Иначе ето http://www.fcbdinvidin.com/galeriya-201 ... o-10-04-11 има снимки и на агитката/добре е като за начало/, и на сбиването!!! :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011 12:30 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
eminem_ivan4o написа:
Човече, не се пали толкова много :wink: нема смисъл да спорим за някакви географски понятия и тем подобни :!:
Иначе ето http://www.fcbdinvidin.com/galeriya-201 ... o-10-04-11 има снимки и на агитката/добре е като за начало/, и на сбиването!!! :a006:

Човеченце , говорете за Дряновци а не за Габровци има разлика !!!
А и аз не споря просто казвам , че са два различни града ! И като не искате да спорим не пишете за Габровци а за Дряновци !
Иначе браво за сайта и за публиката ! :pirat: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011 13:24 

Може би момчето е останало с впечатление от предното гостуване на Дряново във Видин когато там играеха доста играчи от Габрово като сегашния мениджър на Козидуй Дръшков, Венков, Георгиев и т.н. не можеш да отречеш, че тогава преди 2 сезона имаха доста габровски играчи. Сега мисля, че имат търновски или там от региона този Свилен Василев който сега е със спрени състезателни права заедно с Патрона, Куршума или Гилзата, беше капитан на Етър преди няколко години, племенника на Балъков Антоний и той игра вчера иначе доста мургави имаше може би от силният вятър и от слънцето вчера така да ни се е сторило, а май имаше Билял Мустафоф и други подобни. Кво има да си мерим населението като едните намаляват с 10 хиляди другите с 9 хиляди. При предното преброяване нашата община беше с 2 500 души по голяма от Габровската сега ние сме по малко с 2 000. Според мен е по коректно да си мерим общините с вас тъй като имате много села направени на квартали, без тях падате под 50 хилки със сигурност. А за мангалите, да ти кажа, че май и те взеха да бягат по чужбина, няма българи няма и мангали, няма на чий гръб да живеят, те са като пиявици. Абе след 50 години ще останат само 3 града. :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74930 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 41173 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения 07.02.2007 г. с Локомотив-Пловдив в Пазарджик
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 46489 29 Яну 2007 11:42
от mclaren_fen
Преглежда непрочетените мнения Локомотив Пд - резултати в "А" група
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 27015 18 Апр 2007 18:53
от ultraspartak
Преглежда непрочетените мнения павликени : Локомотив Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
morkov4o_LoKoGO 34760 11 Мар 2007 22:56
от Fabio_Cannavaro