bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 29 Мар 2024 02:50


Български клубове - Марица (Белово) | Стадион GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 93 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2011 16:48 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица победи Брацигово в контрола!

Марица надигра като гост отбора на Брацигово с резултат 4:3 във втората контрола на отбора за пролетта. Срещата се игра в неделния следобед при приятно за футбол време. Мачът започна равностойно, като беловци поведоха в резултата след атака отдясно при която Георги Вучев намери с пас по земя непокрития Васко Цоклинов и той реализира отблизо. След попадението домакините се активизираха и изравниха малко преди края на полувремето. Втората част започна с превес на Марица и след центриране отляво играч на Брацигово си вкара автогол, а малко след това Петър Лазаров покачи на 1:3 изведен сам срещу вратаря. В средата на второто полувреме домакините получиха правото да изпълнят дузпа и намалиха на 2:3, но след рейд по дясното крило Добромир Методиев подаде прецизен пас към Васко Цоклинов, който финтира бранител в наказателното поле и вкара втория си гол в срещата. В самия край на мача футболистите от Брацигово върнаха един гол и оформиха крайния резултат.
Следващата проверка е в неделя срещу Левски (Паталеница), като ще се уточнява на кой терен ще се проведе мача.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2011 16:50 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица загуби от Левски (Паталеница) в контрола!

Марица допусна загуба от тима на Левски (Паталеница) в контролна среща, която се проведе в неделя от 14:00 ч. на градския стадион в Белово. Голът падна в 10-тата минута на двубоя след опит за изкуствена засада на беловци, след който играч на гостите се озова в голова позиция и отбеляза единствения гол в мача. След попадението играта бе равностойна, като и двата отбора пропуснаха по няколко добри положения за гол.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011 19:56 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Победа срещу Лозен в контрола!

Марица победи с 1:0 Тракия (Лозен) в последната проверка преди старта на първенството идната седмица. Приятелската среща се проведе на терена в с. Лозен при лек дъжд и студено време. Единственото попадение за беловци бе дело на Деян Пешалов в 15-тата минута, като футболистите от Белово имаха превъзходство през първата част и пропуснаха куп голови положения. Картината се пренесе и през второто полувреме, когато отново беловци имаха няколко шанса за гол, но ги пропиляха. Едва в последната четвърт на мача домакините опитаха натиск, но той бе хаотичен и не доведе до нещо интересно пред вратата на Марица.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2011 15:35 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Загубихме от Величково с измислена дузпа в края!

Марица гостува на ФК Величково в първия кръг от пролетния дял на А ОФГ. Срещата се игра на неутрален терен в с. Главиница, поради наказание на домакините.
През първата част играта вървеше равностойно, без сериозни положения за гол до 20-та минута, когато Георги Ганчев бе изведен на лявото крило и технично прехвърли вратаря за 0:1. Този резултат се задържа до почивката.
През второто полувреме домакините излязоха с желание да обърнат развоя на срещата с всички средства. Те обаче така и не успяха да създадат чисти положения до средата на втората част, когато техен играч се откъсна и успя да изравни. Сред гола футболистите от Величково продължиха да натискат без успех до 85-тата минута, когато техен футболист се оваля в калта и извика като родилка, а главния съдия това и чакаше и юнашки наду свирката без да се замисля. Наказателния удар бе спасен, а при добавката играч на домакините с шут в ръцете на вратаря на Марица довкара, като съдията не си и помисли, че може да има нарушение, обърна се на другата страна и посочи центъра, а малко след това доволен даде и последния съдийски сигнал.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2011 13:52 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Не успяхме да победим Тракия!

Марица постигна само точка от домакинския си мач срещу тима на Тракия (Пазарджик), който се игра в събота 05 Март от 15:00 часа на стадиона в гр. Белово. Като цяло играта и на двата отбора бе далеч от желаното, а домакините имаха териториален натиск през първата част, като сътвориха няколко чисти положения, но мрежата на гостите остана суха. Второто полувреме започна с нов натиск на беловци и в 50-та минута най-активния на терена Георги Ганчев отбеляза отблизо за 1:0. Последваха две принудителни смени в отбора на Марица, като Венци Пенов и Иван Гечев отстъпиха местата си на терена и това се отрази на беловци, а гостите поеха инициативата и на свой ред пропуснаха няколко положения за гол. В средата на втората част футболистите на Тракия изравниха като след центриране отляво техен състезател нанесе удар отблизо, който бе отразен, но при добавката бе точен за 1:1. След гола гостите продължиха да атакуват и пропуснаха най-чистото положение в срещата, като централния им нападател уцели гредата от десетина метра на празна врата. В самия край на срещата Георги Котев пропусна да донесе победата на Марица, като проби отдясно, но не успя да порази целта.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2011 13:56 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Победихме Сарая навън!

Футболистите на Марица постигнаха първа победа за пролетния полусезон над тима на Сaрая като гости с 2:1! В прекрасно за футбол време, двата отбора изнесоха оспорван мач пред около стотина зрители на стадиона в Сарая. Домакините упражниха натиск от самото начало на двубоя който даде резултат и в 15-та минута след центриране отляво топката попадна в Георги Спасов, който я върна на свой съотборник около точката за изпълнение на дузпа и той не сгреши за 1:0. След гола картината на терена се запази, като домакините владееха повече топката, а беловци разчитаха на контраатаки, като в края на полувремето пропуснаха две чисти положения за гол. След почивката гостите изнесоха играта по-напред, но не успяваха да създадат чисти положения. Все пак домакините отново имаха териториален превес, но както и през първата част разчитаха предимно на центрирания. В 75-та минута беловци получиха правото да изпълнят дузпа и капитана Станислав Савов бе точен за 1:1, а в следващата минута удар от воле на Иван Гечев бе спасен с последни сили от стража на Сарая. След изравняването сарайци започнаха да атакуват още по-яростно, но при добра контра най-добрият в срещата за Марица, Станислав Савов умело финтира противник и проби отдясно в наказателното поле на домакините, където извади топката на Петър Лазаров, а той разстреля вратаря на Сарая за 1:2. След обрата домакините опитаха няколко атаки, но за повече нямаше време.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2011 14:03 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Загубихме от Чико (Бяга)!

Марица загуби домакинството си на Чико (Бяга) с резултат 4:1. Срещата се игра при мокро време, като първото полувреме беловци имаха превес, но пропуснаха няколко чисти голови положения. Гостите също създадоха едно чисто положение, но и те не успяха да отбележат. В края на полувремето след центриране от фаул играч на гостите засече топката с глава в мрежата за 0:1. През втората част домакините натиснаха, а гостите контраатакуваха, като в самото начало на полувремето далечен удар на Стоян Илков от Марица срещна гредата. В ответната контраатака гостите стигнаха до втори гол, а при изпълнение на корнер техен играч нанесе удар с глава, който бе избит от голлинията от Стоян Илков, след което топката облиза горната греда и излезе в нов ъглов удар. Последва смяна в състава на Марица, като Георги Вучев влезе и малко след това при центриране на Илия Гочев - Шакири засече топката във вратата на Чико за 1:2. Малко след намаляването на резултата гостите стигнаха до трети гол, а Марица изпусна нови две чисти положения, като първо играч на домакините се размина с топката в малкия пенал, а след лошо изчистена топка Иван Гечев не успя да отбележи. В края на мача беловци се хвърлиха напред и при нова контра гостите стигнаха до четвърти гол и оформиха крайния резултат.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2011 18:03 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Децата започнаха със загуба в Септември!

Детският отбор на Марица започна със загуба пролетния полусезон на първенството. Марица гостува в събота 26 Март от 10:00 часа в Септември на местния Локомотив при слънчево време. Първото полувреме бе равностойно, като играта се водеше главно в центъра на терена и нямаше чисти положения за гол пред двамата вратари. Втората част започна по начина по който завърши първата, но в средата на полувремето след разбъркване и колективна грешка в защитата на Марица домакините откриха резултата. След гола беловци се активизираха и организираха няколко атаки, които не доведоха до гол. Все пак гостите имаха добра възможност да изравнят десетина минути преди края, когато топката срещна гредата на домакините след изстрел от пряк свободен удар. В самия край на мача домакините стигнаха до втори гол, с който се оформи и крайния резултат 2:0!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2011 18:52 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Загубихме от лидера!

Марица допусна загуба от водача в А ОФГ Оборище (Панагюрище) с резултат 2:3. Срещата се състоя при приятно за игра време. Първата част започна с териториален превес на гостите, които откриха резултата след грешка на вратаря на Марица, а след това пропуснаха още две възможности за гол. В средата на полувремето играч на гостите си отбеляза автогол след центриране от фаул, а в самия край на полувремето вратарят на гостите сгреши и Георги Ганчев отбеляза за 2:1. Второто полувреме отново започна с натиск на гостите, а беловци разчитаха на контраатаки, но в 60-та минута гостите изравниха, а десетина минути след това поведоха с 3:2. До края беловци не успяха да изравнят, а гостите пропуснаха още 1-2 възможности да отбележат.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2011 14:59 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Загубихме във Ветрен!

Марица допусна загуба с 0:1 при гостуването си на Вихър (Ветрен) в мач игран в събота от 16:00 часа. Беловци бяха по-активния отбор през първата част, като пропуснаха три добри положения за гол, а веднъж топката срещна и гредата на домакините след грешка на вратаря им. В средата на полувремето домакините откриха резултата след центриране отляво и удар с глава. През второто полувреме домакините имаха териториален натиск, който не бе материализиран и резултата остана непроменен докрая.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011 20:26 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Безлично равенство срещу Огняново

Марица допусна домакинско равенство 1:1 срещу другия отбор в групата, носещ същото име от Огняново. Срещата се игра в събота от 16:00 часа на стадиона в Белово при приятно за футбол време пред около 100 зрители. Мачът започна равностойно, като домакините имаха лек териториален натиск, а гостите използваха всяка възможност да атакуват. Началните минути преминаха без сериозни положения пред двете врати и когато резултата вървеше към равенство на почивката Георги Котев бе изведен отляво и с хубав удар в далечния ъгъл даде преднина на беловци. През второто полувреме битката се водеше основно в центъра на терена до 60-та минута, когато един облечен в жълто човек, на който явно бе скучно реши да стане главно действащо лице в двубоя, като си затвори очите при една атака на гостите, когато техен играч явно си поведе топката с ръка и вкара гол, който въпреки протестите на беловци бе признат. След това допълнително изнерви мача, вдигайки няколко жълти картона на домакините. Въпреки това и двата отбора се опитаха да стигнат до победата, като беловци отправиха няколко удара във вратата, които не затрудниха вратаря на Огняново, а гостите на свой ред удариха греда след шут от фаул. В последните минути на срещата вратарят на огняновци хвана една топка и легна на терена, като падайки я изпусна, Васко Цоклинов си поведе коженото кълбо и го прати в мрежата на гостите, но съдията отново изненада всички, отсъждайки нарушение в атака. Марица (Белово) - Марица (Огняново) 1:1!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 18:05 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Две победи за три дни за децата!

Детският отбор на Марица постигна две победи с голова разлика 11:0 в последните два кръга при децата. Първо в събота на стадиона в Белово гостува Оборище (Панагюрище), като беловци държаха инициативата през цялата среща, и след няколко пропуска от тяхна страна в края на полувремето след пробив отдясно и центриране Антонио Цветански засече топката в далечния ъгъл на вратата на панагюрци за 1:0. При този резултат завърши първата част. През второто полувреме беловци се отчетоха с няколко добри атаки, след които обаче коженото кълбо не навести мрежата на гостите за втори път, а след удар от около 30 метра топката срещна напречната греда на стража на Оборище. В края на мача гостите опитаха стихиен натиск, който не доведе до резултат.
В понеделник от 10:30 младите беловци постигат победа с 10:0 като гости на Чепинец (Велинград) като резултата сам говори за показаното на терена.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 18:08 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Губим с 0:3 в Стрелча!

Мъжкият отбор на Марица допусна загуба с 0:3 при гостуването си в Стрелча на местния Барикади. И трите гола падат през второто полувреме на мача, като през първата част беловци са пропуснали изгодни положения за гол.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 18:18 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Победихме седем от Черногорово!

При слънчево време в съботния следобед на стадиона в Белово Марица победи с 4:0 отбора на Ботев (Черногорово) в мач с времетраене около 3 минути. Гостите излязоха със седем футболисти на терена, като беловци откриха резултата в първата минута чрез Радослав Лютаков, който проби отляво и вкара в далечния ъгъл на вратаря. Веднага след това играч на гостите от Черногорово се "контузи" и не можа да продължи срещата, като главният съдия Иван Кобаков веднага даде сигнал за край на двубоя.
Междувременно стана ясно, че това е последният мач като треньор на Марица за Илия Танев, който каза, че напуска поста. Идната събота беловци почиват, тъй като по програма трябваше да играят с Ботев (Момина Клисура), който преустанови участие в първенството. Следващият мач е домакинство срещу отбора на Тракия (Лозен), като засега не е ясно, кой ще води отбора.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2011 18:22 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Децата завършиха сезона с победа!

Детският отбор на Марица завърши първенството с хубава победа с 4:0 срещу Хебър (Пазарджик). По програма мачът бе насрочен за 10:30 ч, но започна с половин час по-късно, поради закъснение на гостите. Беловци натиснаха от самото начало на двубоя и пропуснаха няколко възможности за гол, но след центриране от корнер в 10-та минута играч на гостите прати топката в собствената си врата за 1:0. До края на първата част, беловци продължиха да атакуват и при хубава атака и пас отляво Илиян Танчев вкара отблизо. При този резултат завърши първото полувреме, като малко преди неговия край на стадиона дойдоха още трима футболисти на гостите, които влязоха като резерви. През втората част картината на терена не се промени, като домакините прибавиха нови два гола в сметката си. Първо бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Илиян Танчев, която бе превърната в гол от Антонио Цветански, а малко след това бе оформен и крайния резултат след далечен удар. До края беловци пропуснаха още няколко положения, а след последния съдийски сигнал бяха изпратени с овации от публиката.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2011 15:33 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Записахме равенство в Синитево!

Марица завърши наравно 0:0 при гостуването си в Синитево на местния Светкавица. За беловци играха главно местни футболисти, а Никола Фотев направи дебют като треньор на мъжкия отбор, като стана ясно, че той ще води тима до края на първенството. Домакините овладяха инициативата от началото на мача, но беловци се бранеха организирано и не им дадоха много възможности. Все пак синитевци имаха две чисти положения през първата част, като първо удар на техен играч бе избит в корнер, а след това удариха напречната греда на Марица след шут отблизо.
Второто полувреме отново започна със стихиен натиск на домакините, които разчитаха главно на центрирания, но те не дадоха резултат. Най чистото положение за тях дойде в средата на втората част, когато играч на Светкавица излезе сам срещу вратаря на Марица, а ударът му срещна страничната греда, след което Васко Цоклинов изчисти в корнер. След това далечен удар на Васко Дамянов от Марица бе уловен от вратаря на домакините, а десетина минути преди края беловци пропуснаха най-чистото положение в мача, след като Георги Вучев проби отляво и центрира към влезлия като резерва Добромир Методиев, който пропусна с глава отблизо.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2011 13:16 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Равенство с Тракия (Лозен)!

Марица завърши наравно 2:2 при домакинството си срещу отбора на Тракия (Лозен) в мач от поредния кръг на А ОФГ. Беловци имаха териториален превес от началото на мача, но гостите бяха затворили пространствата в тяхната половина и контраатакуваха опасно, като откриха резултата в края на първата част, а домакините направиха няколко пропуска, като при едно от положенията топката срещна гредата. През втората част беловци излязоха с мисълта за победа и само за пет минути след голове от дузпа на Георги Ганчев и далечен удар на Радослав Лютаков обърнаха резултата. Малко след втория гол за Марица голмайстора Лютаков получи вроти жълт картон и бе отстранен от игра. След като останаха с човек повече лозенци започнаха да атакуват по-често, като при една атака отляво техен играч изравни. До края и двата тима имаха възможности да победят, а лозенци удариха и греда.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2011 13:35 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Децата на Марица завършиха втори на турнира "Млади надежди-2011"! Нашите момчета обраха индивидуалните награди!

Детският отбор на Марица завърши на второ място на проведения в Пазарджик турнир "Млади надежди-2011", като само лотарията на дузпите ги лиши от титлата първенец на турнира. Нашите момчета първо биха с 5:0 Оборище (Панагюрище), а след това се разправиха с Бенковски (Пазарджик) с категоричното 6:1. На финала срещу Локомотив (Септември) редовното време завърши при резултат 0:0, а при изпълнението на дузпите шансът не бе на наша страна и загубихме с 4:5. Младите беловци спечелиха и два индивидуални приза, като Владимир Бонджов бе определен за най-добър полузащитник на турнира, а Илиян Ганчев за най-добър голмайстор.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2011 21:12 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица завърши на седмо място в крайното класиране на А ОФГ (Обзор)

Марица финишира на седма позиция в крайното класиране на А ОФГ за сезон 2010/2011. Първо на 25 Май 2010 се проведе общо събрание на клуба на което бе избран новия президент на отбора Иван Кехайов, който осигури добри условия за тренировки и мачове на футболистите. През лятната пауза преди началото на шампионата в Белово дойде нов треньор в лицето на Илия Танев и доста нови играчи. Отбора проведе сериозна лятна подготовка с всекидневни тренировки и изигра поредица от контролни срещи преди началото на официалните мачове в които тима се обигра и показа, че ще бъде фактор в А ОФГ. Беловци започнаха сезона добре и до края на есенния дял държаха третото място в класирането, изиграха няколко силни мача и загатнаха че имат добър потенциал, но в последните три срещи от есента не бяха на ниво и записаха загуби.
През зимната пауза отбора бе напуснат от двамата си основни нападатели Кирил Атанасов и Лазар Голачки, които преминаха в Локомотив (Септември), и от Людмил Дапков, който се върна във Вихър (Ветрен), а към отбора се присъединиха Венци Пенов, Георги Ганчев и Стоян Илков. Тимът не успяваше да се събира редовно на тренировки в пълен състав и това даде отражение през пролетния дял на първенството, като беловци започнаха неубедително и записаха едва една победа в първите три срещи през пролетта.
При домакинството срещу Ботев (Черногорово) в 25-ия кръг треньора Илия Танев подаде оставка и неговото място бе заето от треньора на детския отбор на Марица Никола Фотев. До края на шампионата беловци записаха три ремита (срещу Светкавица в Синитево, Срещу Лозен в Белово и срещу Левски във Варвара) и една загуба (с 2:1 при гостуване във Варвара срещу местния Балкан), като в тези срещи дебютираха 4-5 момчета от детския отбор на беловци и оставиха добри впечатления с изявите си.
В крайна сметка Марица завърши на седмо място в крайното класиране на А ОФГ с актив от 40 точки и голова разлика 51:45. Отборът показа израстване спрямо предходния сезон, но и компоненти върху които трябва да се работи за да се представи по-добре през новото първенство.

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2011 00:11 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Започнахме контролите с равенство срещу Варвара!

Марица изигра първият си приятелски мач от предсезонната подготовка, като беловци завършиха наравно 2:2 срещу отбора на Балкан (Варвара). Срещата се игра в неделя 24.07 от 19:00 ч. при прекрасно за футбол време и добре подготвен терен. В началото гостите имаха териториален превес, но без чисти положения за гол. След 10-та минута беловци взеха инициативата и стигнаха до няколко корнера, които не доведоха до опасности пред противноковия вратар. В 20-та минута Георги Ганчев проби отдясно и стреля, играч на гостите изби от голлинията, след което топката попадна у Георги Котев, който нямаше как да сбърка - 1:0. Последваха няколко добри атаки за Марица, но при една контра играч на Балкан се оказа очи в очи с вратаря на домакините и отбеляза за 1:1. След изравняването беловци продължиха да атакуват и логично в края на първата част постигнаха втори гол чрез Васко Цоклинов, който навърза четирима противници в наказателното поле на гостите и отблизо порази целта - 2:1.
Второто полувреме започна равностойно, но след центриране от корнер и удар с глава гостите възстановиха равенството. До края се получи добра и коректна игра, като и двата отбора пропуснаха по няколко добри възможности за гол. Марица - Балкан 2:2!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 01:56 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица започна първенството с успех навън!

В първия кръг на шампионата в А ОФГ Марица гостува на отбора на Вихър (Ветрен). Срещата се състоя при горещо време и труден терен на стадиона в най-младия град в областта. Още от началото на двубоя беловци се адаптираха по добре към твърдия и неравен терен и пропуснаха няколко добри положения за гол, като веднъж страничната греда помогна на ветренци, които от своя страна отговориха с няколко високи центрирания в наказателното поле на Марица. При едно от тях в 35-та минута вратарят на Марица изби топката, след което бе повален от противников играч, но рефера си затвори очите и остави играта да продължи,а секунди по-късно отсъди дузпа за домакините за нарушение на Наско Шуманов. Въпреки протестите на гостите наказателният удар бе превърнат в гол и домакините откриха резултата. Радостта им обаче бе кратка, тъй като само за няколко минути беловци обърнаха резултата в своя полза, като първо Георги Котов с неспасяем удар от фаул изравни, а малко след това Васко Джелян надбяга цялата защита на домакините и отбеляза за 1:2. През втората част футболистите на Марица контролираха играта и пропуснаха още 2-3 чисти положения за гол, а особено активен в техните редици бе Илия Гочев-Шакири. В 85-та минута се получи куриозна случка, като топката бе изчистена извън пределите на терена от играч на Марица в близките дървета, а мача бе прекъснат за около 15 минути докато домакините търсеха коженото кълбо в шубраците. В доигравенето на срещата домакините опитаха натиск, който не доведе до сериозни положения, а в добавеното време получиха правото да изпълнят пряк свободен удар на около 25 метра от вратата на гостите, но последвалия удар бе избит и главния съдия даде последния сигнал в срещата. Вихър (Ветрен) - Марица 1:2!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 02:00 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица загуби с 2:4 от Чико (Бяга)!

Марица допусна загуба във втория кръг от първенството на А ОФГ с резултат 2:4 от ФК Чико (Бяга). Срещата се игра на стадиона в гр. Септември, тъй като беловци изтърпяват лишаване от домакинство от миналия сезон. Срещата започна равностойно с по няколко положения пред двете врати. В 10-та минута гостите откриха резултата с гол директно от корнер. След попадението беловци се активизираха, но играчите от Бяга не пропускаха възможност да атакуват и до почивката удвоиха преднината си, а в началото на втората част направиха резултата класически. В средата на второто полувреме беловци върнаха един гол чрез Георги Ганчев, но гостите бързо стигнаха до четвърто попадение. В края на мача Георги Котов с прехвърлящ удар оформи крайния резултат Марица - Чико (Бяга) 2:4!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 02:07 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Равенство в Братаница!

Марица записа реми при второто си гостуване за сезона в Братаница. Срещата започна с териториален натиск на домакините, а беловци отговаряха с контраатаки. В средата на полувремето домакините откриха резултата след атака отляво. Футболистите на Марица също имаха няколко добри положения за гол, като Васко Джелян пропусна най-изгодното от тях при атака по лявото крило и удар, при който топката мина малко встрани от страничния стълб на вратата на домакините. В самия край на първото полувреме Десислав Стойнов се възползва от грешка в защитата на ФК Братаница и възстанови равенството. Веднага след гола футболист на домакините удари без топка Васко Цоклинов и бе отстранен от игра. След почивката беловци излязоха мотивирани да спечелят мача и опитаха натиск, който бе на път да даде резултат, но удар на Георги Котов от фаул се отклони от дясната греда на вратаря на домакините. В 55-та минута влезлият като резерва за домакините Ангел Ангелов падна пред пеналта на Марица, след единоборство с Цоклинов и главният съдия отсъди пряк свободен удар за ФК Братаница, но малко след това промени решението си и посочи бялата точка. Ударът на Ангелов бе избит, но при добавката той бе точен за 2:1. След като получиха втори гол беловци заиграха по-атакуващо, които отвори пространства за братанчани и те пропуснаха 2-3 добри положения да решат мача. В средата на втората част влезлият за Марица Георги Ганчев и футболист на ФК Братаница получиха червени картони за разправия около тъчлинията. В 85-та минута Георги Котов проби отдясно и центрира в наказателното поле на домакините, където Васко Цоклинов с глава насочи топката в обратния удар на вратаря за 2:2! В самия край на мача Цоклинов изведе Трендафил Узунов на удобна позиция, но ударът му профуча на сантиметри над напречната греда на вратаря на домакините. ФК Братаница - Марица 2:2!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Яну 2012 19:32 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица победи Брацигово с 3:0!

Марица постигна класическа победа при първия си мач на собствен терен за сезона. Срещата се игра при горещо време, като беловци контролираха играта от самото начало, а гостите се бяха прибрали и разчитаха на контраатаки. Въпреки домакинския натиск през първата част нямаше попадения, като чисти положения за Марица пропуснаха Васко Цоклинов и Десислав Стойнов. След почивката домакините се активизираха и след игра с ръка на бранител на гостите в наказателното поле получиха правото да изпълнят дузпа, която капитанът на Марица Станислав Савов превърна в гол. След попадението последваха още няколко интересни момента пред вратата на брациговци, които от своя страна имаха шанс да изравнят при разбъркване пред вратата на Марица, но не успяха да го оползотворят. В средата на второто полувреме Десислав Стойнов отправи удар извън наказателното поле, който бе избит с мъка от вратаря на гостите. При последвалото центриране стражът не се намеси добре и Васко Цоклинов отблизо отбеляза за 2:0. В края на срещата Трендафил Узунов бе изведен сам срещу вратаря на гостите и оформи крайния резултат. Марица - Брацигово 3:0!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Яну 2012 19:39 
Offline

Регистриран на: 22 Сеп 2009 16:13
Мнения: 625
Марица удари лидера на негов терен!

Марица постигна победа с 1:0 като гост на отбора на Левски (Паталеница). Преди мача домакините от Паталеница заемаха първо място в класирането на А ОФГ с четири победи от четири мача и голова разлика 17:0! Срещата се игра при горещо време и труден терен на стадиона в полите на Родопите. В началото на двубоя домакините опитаха натиск и пропуснаха няколко положения, а беловци се бранеха добре и не пропуснаха възможност да контраатакуват. В 23-та минута главния съдия на мача Иван Кобаков даде едноминутна почивка за да могат футболистите на двата отбора да се освежат с глътка вода в горещината. В 30-та минута след грешка в отбраната на домакините Десислав Стойнов излезе сам срещу вратаря на Левски, преодоля го и подаде към Илия Гочев-Шакири, който нямаше как да сгреши пред опразнената врата и даде предимство за Марица, като този резултат се запази до почивката. След антракта картината на терена се запази, а в състава на гостите бе извършена принудителна смяна, като на мястото на Десислав Стойнов в игра се появи Георги Котов. Домакините продължиха с опитите си да изравнят, но ръководената от Васко Цоклинов защита на Марица не допусна грешки. В средата на второто полувреме голмайстoрът за Марица Илия Гочев получи директен червен картон за удар без топка срещу противников футболист, а човек от публиката на домакините влезе на терена и се опита да се саморазправи с него, но за щастие беше озаптен навреме. Беловци можеха да добавят още попадения в актива си, но удар с глава на Васко Джелян срещна гредата, а отново той предпочете да шутира вместо да подаде на непокрития Георги Котов. В края на мача Трендафил Узунов се измъкна от защитата на домакините фронтално срещу вратаря и бе фаулиран от капитана на Левски Фърцов, а главния съдия отсъди свободен удар на границата на наказателното поле за Марица и показа червен картон на футболиста на домакините. С изпълнението му се нагърби Васко Цоклинов, но ударът му бе избит. В продължението на срещата домакините опитаха да изравнят с центрирания в наказателното поле на беловци, но те не дадоха резултат и в 96-та минута главният съдия даде последния сигнал в двубоя. Левски - Марица 0:1!

Източник: http://belovo-soccer.blogspot.com/


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 93 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 92536 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Дунав-Марица
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 24945 27 Фев 2012 22:15
от theivo
Преглежда непрочетените мнения Марица - Добруджа
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 7863 12 Мар 2007 21:05
от IvanG
Преглежда непрочетените мнения Новини от Марица
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 28371 01 Дек 2009 01:13
от bayern
Преглежда непрочетените мнения ПСФК Черноморец Бс - Марица Пд
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 26218 15 Мар 2007 22:23
от IvanG

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози