bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 16:55




Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010 21:53 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Днеска се изкефих максимално след като нашите юноши биха "варненските" с 6 точки разлика. Образно казано варненски след като от 11-12 играчи имат само 3-ма от Варна, другите от Аскю, Плеен дъге, Полски Тръбмеш където и да се намира това, Руси и т.н. Не само че трябваше да се борят с тях ама и с двамата съдии педераси единия от Татар пазардзик, другия от враца къде гарга не каца,че има само мърша и делегат от вълчегръм къде ли е по дяволите това. Кога е имало баскет у фраца и у татара , че да ни сфират тия бре. Контузиха ни на Маната сина му и нищо не свират, кога публиката щеше да улезе на терена оня манаф от фраца бърже викна полисията., насраха се и зеха да свират като ората. Кво като като са фарна, тия са одили под масата като Химик Видин биеше Академик фарна с Варчев начело. Кога станаха шампионе през 85 година една от малкото загуби тогава беше от нас с 8-точки. Дори и Бойко Пангаров кога играеше във фарна и играха с нас и пак ги бихме Пангаров вкара само 3-и точки, а самоковското видинчанче Ерик Радев вкара 25 и Вачев си замина разбит. Кога Самоков взеха да играят баскет когато Буба баскет отидоха там при компирите преди 7-8 години, а иначе най добрият играч от Самоков Ерик Радев почти цялата си кариера игра в Химик заедно с Комбалов от Сливен. Сряда когато играха учениците немаше место у залата, а сега 400-500 души. Само Видабаскет.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010 22:16 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
На Пангаров сина му отиде в плеен при видинчанина Цецо Антов но не е записал и 1-на секунда игра, тия ще го затъркат като играч. Кристиян Борисов отиде в Руси при оня казанлъшкия Господинов къде игра за нашия отбор у А група, кво е играл само той си знае, едно нищо. Понеже Русинската школа е една кръгла нула той си събра най-добрата петорка от А групата, от нас, от Овъргаз и т.н. То на такъв отбор и аз мога да съм тренер.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010 22:36 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Тия недоносчета съдиите от днеска къде ни свириха, кога бихме Варна преди 8-9 години при юношите, са ходили на училище още. Бихме ги в Ботевград 2 пъти и в групата и на финала, а начело на нашия отбор беше Големият ботевградския специалист Крум Романски, Господ здраве да му дава. Златен медал, утрепахме ги тия фарнески примадони, а днеска тия ще ми сфирят за тях. А пък по късно Кристиянчо Борисоф бие Руси на полуфинал, а днеска играе за тех.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2010 18:22 
Offline
...И те така...

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:50
Мнения: 2476
Местоположение: Русе
Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Нещо май психически не ти е много добре, а?
Видинската школа щото е една невероятна, та затова на републикански (когато се доберете до тях), иначе трагичната русенска школа ви бие с над 60 точки, но хайде подробности само. Сега сме 21-ви век, не е много важно какво е било през 5-и век пр. хр..

И кого и как сме взели, си е само наша работа. И ние тепърва започваме, междудругото.
Но си лекувай нервите, много те моля. Ще ти трябват, защото след мача в Русе ответния съвсем ще се депресираш и пак ще се върнеш към 1960 където сте били Химик и сте били отбор велик.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2010 12:23 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
С тебе може да си говориме за дунавска риба или за мостовете над Дунава, но не и за мъжки баскет. За женски можеш да си намериш некой от Монтана ама ми се струва, че и Фитинги са по-титулувани от твоя Дунав. За каква русенски юноши ми говориш, за тия дето преди няколко дена паднаха от Силистра с 50 точки разлика, там където никога не е имало мъжки баскет, а развиваха само женски. За твое сведение в интервала от 1996 до 2002 година юношите на Видин имат 4 медала от финали на държавното първенство 2 златни и 2 сребърни при 12 и 14 годишните. През 1986 юношите ни младша възраст са 2-ри след Ботевград и пред Ямбол. Преди 4-5 години имаме престижното 5-то място във Варна от 12 отбора. За тези неща имам преки спомени, а от баща ми знам и за още 4 медала през 70-те години - 1 златен и 3 сребърни медала за юноши младша и юноши старша възраст. Ето без да съм статистик на отбора знам за 9 медала златни и сребърни, а може да се окажат и повече. Имали сме школа и пак ще имаме. Подхранвали сме столичните отбори и плевенският Спартак с наши юноши като Цецо Антов и Пламен Христов и за нас са оставали и затова имаме 18 сезона в елитната група за последно през сезон 2002/2003. Химик е бил отбор велик не само през 1960год. но и през 70-те, 80-те,90-те и така до 2003 година. Можеше и още някой сезон да изкараме в елита, но в края на сезон 2002/2003 федерацията излезе със съобщение, че от следващия сезон 2003/2004 година отборите в елите се намаляват на 6 и всеки отбор трябва да има дублиращ отбор който трябва да играе мачовете си преди представителният отбор, а това са си разходи. И нашето ръководство излезе със решение, че няма финансов ресурс да издържа още един отбор и с оглед на намаляването на елитната група от 8 на 6 отбора и преди квалификациите за елита пуснахме всички опитни играчи в други отбори и щяхме да играеме с юноши в Б група. Но нещата се извъртяха и точно преди квалификациите федерацият съобщи, че връща старата схема и нашите се оказаха в небрано лозе, поискаха отсрочка да възстановим отбора за участие в тези срещи, но ни бе отказано и така на наше място в елита се появи новоучредения отбор на Самоков. Стана нещо като прееби другарче и те така. Понеже ме амбицира и се поразрових в мазето и намерих стари броеве на Народен спорт и ето ти крайното класиране в елита през сезон 1993/1994 година:
1. Левски Тотел; 2.Компакт Димитр.; 3. Плама Плевен; 4.ЦСКА; 5.Химик Видин; 6. Академик Вн; 7.Балкан Ботевгр.; 8 Черноморец Бс. Определено това бяха отборите като в елита влизаха и Славия и Академик Сф, Сливен, Ямбол и Шумен в ерата фикосота, а Димитровград 6-7 години бяха Компакт и те изчезнаха. А ето ти и едно класиране на Б група от сезон 1999/2000година: 1. Академик Пд; 2. Арсенал Кз; 3. Лудогорец; 4. Левски Емос Сф; 5. Тигър Ямбол; 6.Локо Сф; 7. Черноморец Бс; 8. Септември Сф; 9. Буба; 10. Старт Бл; 11. Делфин Бс; 12. Спартак Пд. Аз имах спомени, че не съм ви срещал когато играехме сезони и в Б група и това класиране затвърди това. А през този сезон ние бяхме в елита. Затова и вашият Падалски в едно интервю преди 4-5 години когато се е опитвал явно да ви осигури бюджет за 2-те ви участия в елита, че ако не се съберат пари Русе може отново да изпадне в онзи 20 годишен период без мъжки отбор. И играхте тогава в елита 2 сезона и в стартоват ви 5-ца нямаше нито един русенец, както и този сезон сте с обединен отбор на А групата. Четох едно интервю на Господинов който казва, че като видял в 1-2 контроли с какъв русенски материал е останал решили да купят една готова 5-ца от другите отбори. Браво така се става треньор. Видабаскет играят за здраве без да получават пари играчи и треньори и пак изваждаме играчи като Алекс Симеонов и Ники Илиев които в момента играят за младежите на Левски, там беше преди време и Ростислав Диков който си извоюва и титулярно място в мъжете на Левски и едно 15 год. момче отиде в най-добрата сръбска школа тази на ОКК Београд. Те за това се кефя да гледам нашите защото разчитаме на наши кадри и даваме път на 15-16 годишни да играят при мъжете, а не купуваме всичко живо което може да играе.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2010 22:11 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Да кажа още няколко думи и за стрийтбола. Първия републикански турнир по стрийтбол е организиран от видинският треньор Димитър Джамбазов през 90-те години, на него нашия отбор начело с Людмил Радулов става 2-ри като губи на финала от отбора на Варна начело с Тодор Стойков. През 2006 година нашите Стефан Богомилов и Атанас Иванов печелят златните медали като бият Варна на финала. Наско играе сега при мъжете а Стефан явно има някаква контузия щото води статистика на мачовете. През 2007 година отбора момчета Амар Тахирович, Даян Николов и Алекс Симеонов печелят сребро от финалите на държавното по стрийтбол. Първите двама играят за мъжете на Видабаскет, а Алекс е при младежите на Левски. През същата година и кадетите печелят медал бронзов, Стефан Богомилов, Теодор Киров и Теодор Илиев. Само Теди Киров играе сега за мъжете. Това ми е информация от наши вестници. През 80-90 - години треньор на юношите бяха ботевградчанина Романски и нашият Иван Младенов-Чоко юношите на България играеха във Видин с Югославия с Дражен Петрович, Тони Кукоч, Дино Раджа, Комазец, Владе Дивац, 4-ма хървати и един сърбин изброих до сега, въобще в нац. отбор на Югославия преобладаваха играчите от Цибона Загреб и Югопластика после Поп 84 Сплит и по-малко бяха играчите от Партизан и Звезда. А пък мъжете национали преди 10 години играеха в Разград по вашия край щото Русе няма традиции в мъжкия баскетбол. И какви традиции да имате с отбор от играчи от Видин, Ямбол, Банкя, София и тренер от Арсенал Казанлък, няма го арсенала вече. Най-дорият играч на Балкан Ботевград Станимир Маринов е от Силистра, най-добрия на младежите на Академик е Сануел Франсис пак от Силистра, а най-добрия на Левски Алек Симеонов от Видин, а къде е Русе, никъде. Айде Доро и Химик отбор велик. Бегай да събираш пари, че нали оная хърватка ви осъди за една камара пари и бяхте на път и женски отбор да нямате.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2010 20:55 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Ето още едно признание за нашия клуб Алекс Симеонов е нац. състезател при юношите до 18 години, нищо че сега играе в Левски. През тази годината още един наш юноша Валентин Николов беше включен в нац. отбор, този до 16 години, той играе сега за мъжете на Видабаскет.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2010 20:16 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Разбрах името на момчето което този сезон отиде в ОКК Београд Владимир Петров и той е нац. състезател заедно с Валентин Николов до 16 години. Единия се контузи на мач на мъжете на Видабаскет, а другия е в Сръбско и сега не можаха да отидат на лагер сбора на националите. Това момче е висок 2 метра и е на 15 години и щом сърбите са го взели явно са видели нещо в него. По добре да ходят в такива отбори с традиции в баскета отколкото в такива като Русе където до скоро и дълго ги немаше на баскетболната карта. Това е все едно някой футболист да иде в Криводол или в Драганица-Берковица и да каже, че е играл в отбор с традиции в този спорт, това е гавра с играта. 7 години сме извън баскетболния елит, но се надявам скоро да имаме финансова възможност да задържаме нашите си играчи и да играем с тях. Ще оправим футбола и след това ще дойде ред и на баскета. 8 години спортен Видин загуби много с кметуването на предния ни кмет и сега човек от Монтана почна да ни оправя бакиите и за кратко време доста неща успя да направи и трябва още да прави, за да върне спортната слава на старопрестолния Видин.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2010 20:14 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
И в кадетите на Лукойл Академик има едно наше момче Сашо Русев, в титулярната им 5-ца играе. А понеже човека от Русе се бута при големите ето какво е мнението на тренера им от Казанлък Господинов за русенските играчи и тяхната школа:
"Реших да пробвам с местни момчета. Опитах в един контролен мач, втори, трети - не става! Мъки! Моите уважения, но с тези състезатели нямаше как да изградим добър отбор. Поне не сега. Истината е, че в школата не се работи добре и отдолу не идват качествени играчи. Школата плаче за големи промени. Трябва да се назначават още треньори. Та като видях как ще се мъчим, реших да заложа на варианта със селекцията на пожар." Коментара е излишен.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2011 21:36 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Днеска си върнахме на НСА за загубата във Видин с 11 точки и ги биеме с 19 в София. След трудното начало на сезона в който бяхме напуснати от играчи вече влизаме в ритъм. Вече 3-ти мач по ред бием навън щото тука от 1 месец правят ремонт на залата и нашите кога и къде тренират не знам. В отбора на НСА в момента има 3-ма играчи от миналогодишният отбор на Овъргаз бяха 4-ма, ама един отиде в Русие и там станаха 3-ма от Овъргаз. 3-ма на 3-ма. Радвам се, че Кристиян Борисов напусна този до преди няколко години играещ само с Две могили баскетбол на сгурия и отиде в утвърдена школа като Ботевград. Аз Ботевград много ги уважавам заради Романски който ни направи шампиони при юношите и заради Ерик Радев техен юноша иначе от Самоков. Тогава Самоков нямаха отбор, те от скоро имат де като Руси. Та почти цялата спортна кариера на Ерик Радев мина във Химик-отбор велик. Гоуем си Ерик, гоуем си. При гостуването преди Нова година в Самоков когато ги бихме, Ерик е посрещнал нашите. В Своге 4 минути преди края сме водили с 17 точки и накрая падаме с 1, в Ботевград 2 минути преди края мача е равен и падаме, просто младите прегарят, иначе да сме по-напред в класирането. Майните другата седмица не ги виждам просто.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2011 13:00 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)
http://www.vidin-online.com/regionalni- ... festivalna

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011 17:14 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Завърши и този сезон, без кинти го изкараха нашите, на мускули. Вчера последните 3-4 минути играха едно 14 годишно момче, едно 15, две 16 годишни и най големия беше 19 годишен и вкараха на Троян доста точки и разликата не успя да падне под 40 точки. Аз съм сигурен, че и Троян които за мен са много слаби имат пари за храна, възстановяване, заплати и т.н. Едва ли Балев е играл там за жълти стотинки, като знам, че тук взимаше доста преди 2-3 години. Дано следващият сезон бъде по-добър от този и дано се намерят пари, че сме един от малкото отбори без бяло петно в историята си. Отначало тръгнахме много трудно с оглед на многото напуснали ни състезатели и в първите 6 мача имахме 5 загуби, но отбора се обигра и в следващите 14 двубоя допуснахме само 3 поражения, като си мисля, че и Берое можеше да ги биеме тука ако бяхме играли както срещу Пловдив. Здраве да е и дано се намерят пари, щото е жалко в залата в която направиха доста подобрения последната година да се играе футбол на закрито например. А и имаме добра посещаемост дори отбора да не върви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2011 10:02 
Offline

Регистриран на: 11 Апр 2009 18:23
Мнения: 1658
Местоположение: Ямбол
Отбор: ЦСКА (София)
vd написа:
Завърши и този сезон, без кинти го изкараха нашите, на мускули. Вчера последните 3-4 минути играха едно 14 годишно момче, едно 15, две 16 годишни и най големия беше 19 годишен и вкараха на Троян доста точки и разликата не успя да падне под 40 точки. Аз съм сигурен, че и Троян които за мен са много слаби имат пари за храна, възстановяване, заплати и т.н. Едва ли Балев е играл там за жълти стотинки, като знам, че тук взимаше доста преди 2-3 години. Дано следващият сезон бъде по-добър от този и дано се намерят пари, че сме един от малкото отбори без бяло петно в историята си. Отначало тръгнахме много трудно с оглед на многото напуснали ни състезатели и в първите 6 мача имахме 5 загуби, но отбора се обигра и в следващите 14 двубоя допуснахме само 3 поражения, като си мисля, че и Берое можеше да ги биеме тука ако бяхме играли както срещу Пловдив. Здраве да е и дано се намерят пари, щото е жалко в залата в която направиха доста подобрения последната година да се играе футбол на закрито например. А и имаме добра посещаемост дори отбора да не върви.

Даже Балев в Троян дали изобщо е взимал и заплата.Целта му беше да прави големи коефициенти да може да отиде в 3-4 група на Италия,той и отиде де :wink:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2011 16:01 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
При нас е вземал заплата и пари на ръка е получил, за да дойде. Живееше със семейството си във Видин само заради Дунава сигурно и заради Видабаскет на добра воля може би. Не ставай смешен. Бъди убеден, че не е играл там за здраве.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2011 20:51 
Offline

Регистриран на: 11 Апр 2009 18:23
Мнения: 1658
Местоположение: Ямбол
Отбор: ЦСКА (София)
Мии...аз ти казвам истината пък ти ако щеш вярвай :wink:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/2011
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2011 18:20 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2006 09:30
Мнения: 2170
Местоположение: Vidin
Да честитим бронзовите медали на нашите днес в Пловдив. Биеме Ст. Загора без най-добрия си реализатор Бойко Пангаров. С шестима играчи под 20 години играеме от общо 9 човека.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 139186 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 151502 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 165453 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 69952 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63131 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози