bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 17:14

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 116 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Свободна тема на феновете на "Лудогорец"
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 18:01 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Тук всеки може да изкаже мнение за представянето на клуба,важни новини и подробности,и новини за другите съперници!!!

Само Разград!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Свободна тема на феновете на "Лудогорец"
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 18:05 
Аватар

Аха е то ме и мен . промени я на "дискусия' ако обичаш , тема не звучи добре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 18:11 
Аватар

Искам да попитам какво става със сайта на Лудогорец ? Ако няма официален такъв, нека да направим един добър фен сайт..
Аз мога да помогна със персонална статистика на играчите ,имам впредвид за А и Б група от 1999 насам....а за преди това им знам кариерите също така :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 20:08 
Аватар

В понеделник вечерта в треньорското помещение на стадион Балканфарва в Разград се проведе среща .В нея президентът на Лудогорец Александър Александров разговаря с треньорския щаб начело с наставника Ивайло Петев.
След това презедентът на разградския клуб разговаря по отделно с всички футболисти на четири очи. Разговорите на всеки играч продължаваха от 15 минути до половин час. В крайна сметка всичко приключи в 21,30часа.Футболистите въпреки мрака излизаха с различно изражение по лицата .
След срещата президентът отдели малко време и сподели ."Помъчих се да влезна и в най - малките проблеми на играчите.Има футболисти с предупреждени за освобождаване.Това е заради че играха под нивото си в мача с Несебър.Но на тях поставихме конкретни задачи за оставащити три мача.Като в тях трябва да покажат повече ,да строят играта и в крайна сметка да оправдаят очакванията най вече на публиката.Става дума за шестима. имената обаче няма да ви кажа.Иначе вървим по правилната линия, по правилната посока.Но за да продължи това всеки играч трябва да се мобилизира до 4 декември когата свършва есенния полусезон.За да можем спокойно да си караме коледните празници.Аз обичам и харесвам всички футболисти.А най хубавото е че тима е сплотен колектив и в него нямя дразги.Но ще има финансови санкции които магат да изглеждат на поглед символични но ще има .Това са за червения картон на Георти Каранейчев . За ненужния жълт кортон на Григор Георгиев в мача в Несебър,както и на Ерай Салиф за неспазване на тактически указания на треньора.В заключение президента Александър Александров каза че 100% застава зад треньорскея щаб начело с Ивайло Петев".
Около чaс приди началотo на следобедната тренировка среща имаше и между титулярния сътав на Лудогорец и ст.треньора Ивайло Петев.Наставника каза че разговора е бил много сериозен и е сигурен че футболистите ще играят на много по високи ниво в домакинския мач с Черномарец -Поморие в събота.

Специално за Football24.bg - Венко Венков, Разград

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=42655&mm=3&nn=5

Само Разград!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 20:36 
Аватар

Да припомня, утре е жребия от 11.00 часа за купата, доколкото знам ще го дават по Ринг
Жребият е пълен, т.е може от А или Б да ни се падне, ако е с отбор от А, задължително сме домакини, с другите по реда на изтегляне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 21:36 
Аватар

snakebite написа:
Да припомня, утре е жребия от 11.00 часа за купата, доколкото знам ще го дават по Ринг
Жребият е пълен, т.е може от А или Б да ни се падне, ако е с отбор от А, задължително сме домакини, с другите по реда на изтегляне

Но да не забравям,че има и три отбора от "В групите".Ако се падне някой с тях-гостува!!!

Само Разград!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2010 23:54 
Аватар

Само два са - Тополите и Созопол :).Не вярвам с тях да се паднем обаче...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2010 00:09 

Яко ще е да се паднат Доростол :)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2010 12:24 
Аватар

Славия ..за купата :?
Труден жребий поне ще се съсредоточим в първенството и няма да пътуваме надалече... :wink:
Понмня един мач за купата през 1988, загубихме с 0:1 от Славия П.Александров вкара

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2010 12:26 
Аватар

Хубав жребий . Да не забравяме че Деан Ангелов преди беше в Славия и най-вероятно знае нещо от кухнята на отбора .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2010 18:36 

труден,но преодолим събота всички на стадиона прогнозата ми е 1:0 за Лудогорец и невероятна атмосфера по трибуните !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2010 21:00 
Аватар

Резервите на Славия загубиха от Спортист (Своге)

Вторият отбор на Славия загуби с 0:1 от втородивизионния Спортист (Своге) в приятелски мач, игран в София. Старши треньорът на столичани Емил Велев включи в игра общо 17 футболисти, които по-рядко получават шанс за изява в представителния тим през настоящия сезон. Защитникът Богомил Дяков бе единственият от титулярите, който игра едно полувреме за "белите".

Победното попадение в срещата бе дело на Стоичков от гостите в 65-ата минута.

Състав на Славия: Емил Петров, Богомил Дяков, Галин Богданов, Кирил Огнянов, Радослав Рангелов, Николай Дюлгеров, Стефан Киков, Спас Георгиев, Иван Цачев, Антонио Павлов, Тодор Колев (Рафаел Барбоса, Цанислав Карасинкеров, Емил Мартинов, Стоян Георгиев, Васев, Байдаков)

http://www.sportal.bg/news.php?news=271024

Дано и ние имаме късмета да победим "Славия" на 1/16 финалите за Купата на България на 20.11.2010 от 13:30ч на стадион "Дянко Стефанов".

Само Разград!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2010 21:01 
Аватар

За „Лудогорец”, неговите футболисти и „вярната” им публика

Мачът на „Лудогорец“ срещу „Черноморец“ /Поморие/ бе един своеобразен Рубикон за разградския тим. Рубикон е малка рекичка на френско-италианската граница, на която Юлий Цезар трябвало да вземе съдбоносно за империята решение. След размисъл пред потока, той се решава, преминава го с легионите си, изричайки преди това „Жребият е хвърлен!“.

Днес изразът означава, че си взел решение, от което няма връщане назад.

Ето че момчетата на Ивайло Петев преминаха своя Рубикон. Те успяха да преодолеят една от най-важните пречки пред поставената им цел – влизане в „А“ група. Вярно, засега е спечелена една от многото битки, но пътят към спечелване на войната бе съкратен с една крачка. Сега се задава още един изключително труден мач като гост на все по-добре играещия тим на Любимец.

Неслучайно се казва, че публиката е дванайстият играч на терена. Футболистите на „Лудогорец“ трудно могат да се оплачат от липсата на подкрепа. В класация на електронен сайт се посочва, че по средна посещаемост на домакински мач стадионът в Разград е поставен на първо място не само сред отборите от „Б“ група.

Дотук добре, но едва ли подкрепата към момчетата се изчерпва с изпълването на трибуните.

В трудни мигове, каквито имаше в съботния мач, футболистите на Петев се нуждаеха от подкрепа, а не от освирквания и подвиквания от рода на „Кой го пусна тоз“, „Извади я тази ливада“ и още други цветисти и непристойни изрази.

В крайна сметка, след последния съдийски сигнал всички бяха радостни от дошлата, макар и късно, победа.

Всички отиваме на стадиона заради голямата си любов към тази велика Игра. В нея винаги е имало победители и победени. Ще има такива и занапред.

Отиваме на стадиона, за да бъдем заедно с тези момчета, които в днешните трудни времена поне за няколко часа ни карат да забравим за налегналите ни грижи. В същото време какво получават те? Получават обиди от Сульо и Пульо, от махленски комплексари, които хем са се вживели в ролята на големи футболни капацитети, хем са си забравили възпитанието вкъщи.

От такива хора разградският футбол полза няма, те са вредни за него и мястото им не е на градския стадион!

Нека да не забравяме, че отборът на „Лудогорец“ започна да се гради в движение. Вярно е, че някои от играчите не оправдаха оказаното им доверие и заради това през зимния трансферен прозорец вероятно ще си отидат.

Но дори и с този състав, граден набързо и обиграван в движение, треньорът Ивайло Петев постигна много повече от очакванията ни. В подкрепа на моите твърдения ще кажа, че ако не бяха ни отнети трите точки срещу отпадналия отбор на Равда, в момента „Лудогорец“ щеше да има 23 точки в своя актив, които щяха да го наредят в тройката на временното класиране.

Така че - милост за тези момчета. Вместо да им благодарим, ние ги хулим, което ще се отрази зле на тяхното представяне.

В края на писанието си искам да спомена за една тъжна новина - че преди две седмици, в исперихското село Яким Груево, на 96-годишна възраст почина единственият човек в България, който не разбираше от футбол. Сега вече всички са „специалисти“, куцо и сакато взе да разбира от футбол, да ругае играчите и да дава акъл на президента и треньора.

Който ме е разбрал – разбрал...

Моят апел е: подкрепете Ивайло Петев и неговите момчета, защото те са на път да направят нещо историческо за разградския футбол!
Мехмед ХОДЖОВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2010 22:07 
Аватар

Тоя пед.. е враг номер едно на агитката ни от днес

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2010 23:11 

От агент донсник на на ДС какво очаквате? Ходжов не е никакъв журналист ако не съм прав нека да си покаже дипломата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 00:02 
Аватар

к*р за тоя !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 20:06 
Аватар

Ръководството на Лудогорец се срещна с феновете

18-11-2010 16:49

В сряда вечерта в бистро "Бели Лом" в Разград се проведе среща между членовете на
фенклуб „Лудогорец“ и представители на футболния клуб.
Поради ангажименти на сбирката не присъства президентът на Лудогорец Александър
Александров. С феновете разговаряха старши-треньорът Ивайло Петев, спортно-техническият директор и помощник-треньорът Диян Ангелов, капитанът на тима Мирослав Григоров, халфът Шенер Ремзи, както и Владимир Димитров.
Близо 60 зелени фенове, начело с председателят Владимир Георгиев, имаха възможност да задават въпроси, свързани с мачовете на тима, играта на футболистите, бъдещето на отбора и всичко останало, свързано с Лудогорец.
Повече от час и половина треньорският щаб и футболистите отговаряха на питанията на феновете.
След края на срещата гостите от ПФК Лудогорец бяха изпратени със силни скандирания запалянковците. Феновете увериха наставника Петев и футболистите с него, че ще продължат безрезервната си подкрепа за тима в останалите мачове от първенството на "Б" Източна група.

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107&jj=1&ll=43033&mm=107&nn=5

Само Разград!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 00:31 

Какво мислите за Национална Съпротива ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 20:08 
Аватар

Цял полусезон си мисля че това момче(Захари Димитров)щеше да ни свърши чудесна работа.
http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 171&mm=107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 20:57 
Аватар

Смърт за този резак и доносник на ДС.България за българите резаците в анадола България над всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 23:38 
Аватар

България над всичко

Последна промяна ULTRAS-RZ на 21 Ное 2010 23:44, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 23:40 
Аватар

Лудогорец ОЛЕ

Последна промяна ULTRAS-RZ на 21 Ное 2010 23:43, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 23:41 
Аватар

http://www.vbox7.com/play:ff0f17d5

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 23:52 
Аватар

Доста истина има в този клип :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2010 17:01 
Аватар

Доста интересен кръг предстои.Черноморец и Несебър ще излязат в регионално дерби.Вече се писа за варианта "акулите"да си отсъпят лиценза при евентуална промоция.Но така както вървят нещата едвали ще искат да играят във "В" група.Тук си мисля че ще има комшийска помощ и Несебър най-малкото няма да загубят мача.От такава помощ ще се нуждаем и ние.Надали има някой в Разград който няма да стиска палци на съседите от Търговище срещу отбора на "Спартак".А и те са доста труден домакин,така че единицата е много вероятна."Балчик"-"Добруджа",тук ми се иска да излезе един"X"."Брестник"-"Доростол"-домакините мисля че ще вземат своето,а няма и накъде вече.
Ако всичко се развие по този начин и ние вземем мача(доста смело от моя страна),ще се изравним на върха със "Спартак"
Мисля че този кръг ще ключов за по нататашната битка за промоция.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 116 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247214 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124793 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178285 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202707 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141549 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR