bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 18:25

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 349 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: НОВИНИ
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 19:39 
Аватар

Stanchev написа:
Деян остава,тренира с отбора!

"Наравно с останалите футболисти на "Лудогорец"вече тренира и халфът Деян Димов.Той беше привлечен от "Дунав" и подписа едногодишен договор,а през миналата седмица беше картотекиран в разградският тим.Тук ще припомним,че преди да се играе отложеният мач с "Дунав" миналата събота,се разрази скандал,че Димов не иска да играе в "Лудогорец".Но ето,че нещата се завъртяха и Димов сега тренира.А ст.треньора Петев каза,че може да го използва още утре с "Брестник"."
ЕКИП7

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 19:45 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Нека подкрепим Димов, да разбере, че не е сбъркал :wink:
Надявам се да пасне на отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 20:42 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
1-во,да ви изглежда щастлив аз не знам,това е съдизъм,държите човек който не иска да е при вас...Второ,към iii74,това че можеш само обиди да ръсиш не е мой проблем,на такъв като Димов не се вика боклук и ку.ва,казва се патриот..Знаеш ли,заради тебе който наричаш нашия отбор "умрял"...Дано и вие изпаднете в същата криза като нас,дано да изпаднете и 20 години да не влезете в А група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 20:49 
Аватар

При Петев всичка са щастливи.....когато свърши тренировката. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 22:12 

Ако не знаеш ние сме го изпитвали това. Ние от където се връщаме, Вие на там сте тръгнали. Държите се благодарение на плешивото говедо, но и неговото време свършва в БФС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 22:42 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Абе къде е тука модератора...Искам да ти кажа че не знаеш някой неща,бюджета на Дунав не зависи от руснака,а и как не те е срам да наричаш отбор с история като ДУНАВ РУСЕ - "умрял отбор",казах това за Б група защото е еквивалентно на това което нашия отбор преживя,а именно 20 години да не сме в А група и освен това,да наричаш един от най-добрите български вратари в историята - "плешиво говедо" и аз не мисля,че управлява добре,но най-малкото трябва да се има малко уважение към него...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2010 00:52 

Не знам защо враждата Ви продължава!Диян ще си играе в Разград, не зависимо на колко процента ще играе.Щом тренира с Разград,явно има някаква съвест,като му свърше договора нека се върне в Русе.Той е млад и има качества,няма смисъл от спорове!!!

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2010 05:53 
Аватар

Подрепям с двете си ръце и двата си крака мнението на Мимето.... нямам намерение да трия мнения които целят само и единствено да предизвикват дразги между феновете от Разград и Русе каквото искате това правете стига да не се псувате и тем подобни неща.
Аз като футболен фен от 17 години имам прекалено голям респект към хората и отбора от Русе а и не само към тях (някой хора това го разбират като позмазвачество, но това е друга тема на разговор)..... а същевременно си държа и за отбора от нашият град (макар някой да ме обвиняват че не е така) който обаче ме знае кой съм и какво правя на стадиона знае че давам всичко от мен когато съм на стадиона така че не ме занимавайте и замесвайте в някакви интриги да трия постове на тоя и оня... големи хора сте имате достатъчно мозък в главите си намерете друго решение, определено това което правите последните няколко седмици не е правилно и се надявам да го разберете, просто няма никакъв смисъл от тая вражда която се насажда било тя Русе-Разград или Разград-Силистра!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2010 06:22 

Не пиша за вратар, а за шеф на БФС. Ако не знаеш да ти кажа, че е с перука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 19:38 
Аватар

„Лудогорец“ издрапа до равен 2:2 с „Брестник“

В събота „Лудогорец“ посрещна отбора на пловдивското село Брестник в мач от шестия кръг на „В“ Североизточна група. На срещата дойдоха 3500 души публика. Въведените абонаментни карти накараха хора, обичащи да сядат на централната трибуна, да потърсят място из останалите сектори. Тези, които обаче държаха да седят на главната трибуна, но не се бяха снабдили с карти, освен двата лева вход трябваше да доплатят още един.

На президента на разградския клуб Александър Александров компания му правеше кметът Денчо Бояджиев, с когото изгледаха общо-взето слаб мач за „Б“ група.

През първото полувреме момчетата на ст.треньора Ивайло Петев се разкараха по нервите на разградските запалянковци. Още в осмата минута отборът на „Брестник“ откри резултата. Петър Атанасов от отбора на гостите видя опразнената врата на Христов и с далечен удар отдясно вкара топката в левия ъгъл.

Лудогорци се върнаха в мача след като в 25 минута Ангел Гинев с глава засече топката в наказателното поле на „Брестник“, изстреляна от пряк свободен удар. Всъщност това е трето попадение на Ангел Гинев от началото на сезона, с което защитникът стана голмайстор на отбора, вземайки сериозна преднина пред нападателите.

В 32-та минута гостите от Пловдивско преодоляха защитата на домакините, подадоха на Петър Атанасов и той отново изведе тима си с втори гол. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивката.

В 59-та минута на втората част привлеченият от „Дунав“ /Русе/ халф Деян Димов изравни резултата до 2:2. Тук след пряк свободен удар Димов отблизо прати топката във вратата на „Брестник“.

Двайсетина минути преди края на мача лудогорци натикаха играчите на „Брестник“ пред тяхната врата. Късметът обаче изцяло беше напуснал играчите на ст.треньора Ивайло Петев, пък и уменията им така и не стигнаха за завършващ удар при няколкото добри положения. Така след мача с тима от пловдивското село, „Лудогорец“ стигна до второ поредно равенство на собствен терен, след като на 4-ти септември и „Дунав“ успя да открадне точка при гостуването си в Разград.

Ивайло ПЕТЕВ, ст.треньор на „Лудогорец“:

Лошото в мача бе, че бяхме догонващи

Допуснахме грешки, които в професионалния футбол не бива да стават. Лошото в мача бе, че бяхме догонващи. Наруши се ритъмът. Просто много трудно играхме днес. След изравнителния гол на Гинев, оттук нататък трябваше да сме настоятелни и да вкараме втори гол. В края психическото напрежение надделя над нас. Виждах в лицата на футболистите напрежение. Жалко е, че по такъв нелеп начин ни отбелязаха първия гол. Друга ни беше идеята за този двубой. За публиката пак ще кажа, че шапка й свалям и че е доста търпелива. Надяваме се в най-близко време отборът да покаже истинското си лице. Сигурен съм, че това ще стане. На тима му трябва да вземе една-две победи, оттам да натрупа самочувствие и нещата ще се получат.

Много очаквах от Тренков, но днес игра доста колебливо. За Димов какво да ви кажа – момчето много се раздаде. Игра на добро ниво, вкара гол. Мисля, че се справи отлично. Всеки един трябва да носи кръста, който му е даден. Едни го носят, други по-малко. Може би някои от футболистите са свикнали да играят в по-нискоразредни отбори и...каквото стане. Аз искам победата повече от публиката.

Цяла седмица говорим, цяла седмица тренираме, като дойде мачът, 5-6 от играчите са различни, не изявяват показаното в тренировките. На запалянковците уважавам мнението - положително или отрицателно. Всичко между ръководството и футболистите, особено финансовата част, е изгладено. Тук всичко е изрядно, искам по-добри резултати от играчите.

Захари МИНЧЕВ, футболна легенда от близкото минало

Ако бях излязъл на терена всъбота, щях да вкарам
Пожелавам успех на тандема Ивайло Петев/Диян Ангелов

От няколко дни в Разград е един от най-успелите наши футболисти Захари Минчев, който е и голмайстор на отбора за всички времена с 62 попадения. Той изгледа не само тренировка на „Лудогорец“, а и мача на разградчани с „Брестник“. Ето какво сподели бате Зари, както го знаят, пред “Екип 7“.

Според мене мачът беше добър като за „Б“ група. Началните минути за „Лудогорец“ бяха доста неустойчиви. Все пак, едната точка е добър успех за нашия отбор. Последните минути на мача ми харесаха. Но с тези комбинативни минути мачкане на терена и с тотално надиграване, футболистите трябваше да почнат от началото на двубоя. Трябваше да има и някой научен футболист да вкарва голове. Публиката, която видях на стадиона днес, ме върна в миналото преди 10 години, когато имахме отбор в „Б“ група.

Ако днес бях облякъл фланелката на „Лудогорец“, със сигурност щях да реализирам някое от положенията, които пропуснаха играчите на Петев. Между другото, в момента отборът на Разград не е лош. Публиката трябва да има търпение към футболистите. А те, от своя страна, да не забравят, че търпението не е вечно. Струва ми се, че играчите трябва редовно да радват публиката с победи в домакинските мачове.

Пожелавам успех на мачовете на треньорския тандем на „Лудогорец“ Ивайло Петев/Диян Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2010 01:13 

Green-Front написа:
Жалко е, че по такъв нелеп начин ни отбелязаха първия гол. Друга ни беше идеята за този двубой. За публиката пак ще кажа, че шапка й свалям и че е доста търпелива. Надяваме се в най-близко време отборът да покаже истинското си лице. Сигурен съм, че това ще стане. На тима му трябва да вземе една-две победи, оттам да натрупа самочувствие и нещата ще се получат.
.

Евала!!!Вярвайте в него и отбора! :first:

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2010 21:33 

m1m3t0_x написа:
Green-Front написа:
Жалко е, че по такъв нелеп начин ни отбелязаха първия гол. Друга ни беше идеята за този двубой. За публиката пак ще кажа, че шапка й свалям и че е доста търпелива. Надяваме се в най-близко време отборът да покаже истинското си лице. Сигурен съм, че това ще стане. На тима му трябва да вземе една-две победи, оттам да натрупа самочувствие и нещата ще се получат.
.

Евала!!!Вярвайте в него и отбора! :first:
само да не стане като работата с Царя :Вервайте ми ще оправя България за 800 дена: Иначе ако знаете някаде да има качено видео с мачовете на Лудогорец кажете че и аз да погледам малко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2010 12:31 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 678&mm=107

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2010 19:30 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 968&mm=107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2010 23:20 
Аватар

Владимир Георгиев стана шеф на фенклуб „Лудогорец“

В сряда в Разград се учреди фенклуб на привържениците на "Лудогорец". В сбирката взеха участие 28 върли местни запалянковци. За председател на фенклуба беше избран Владимир Георгиев, 29-годишен, служител във фирма за касови апарати и компютърна техника. Фенклубът ще бъде съдебно регистриран в близките дни.

Изображение

Днес, преди 17 часа, на градския стадион се очаква да има среща между футболистите на "Лудогорец" и запалянковците от новоучредения клуб.

В събота от 17 часа ще се изиграят всичките шест мача от осмия кръг на "Б" Източна група. В него тимът на "Лудогорец" посреща на "Д.Стефанов" предпоследния - "Равда 1954". В тима няма контузени и наказани, заяви за "Екип 7" наставникът Ивайло Петев, изразявайки надежда "Лудогорец" да запише тъй желаната в последно време победа.

Това, че гостите от "Равда 1954" са предпоследни в класирането, въобще не трябва да води до подценяването им. Ще припомним, че в миналия кръг тимът от Бургаско поднесе изненада, побеждавайки с 3:1 втория "Спартак" /Пловдив/.

Съдийската тройка е от Велико Търново - гл.рефер е Николай Атанасов, с асистенти Петър Павлов и Иван Атанасов, четвърти съдия е Александър Александров от Търговище.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2010 13:48 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 054&mm=107
След 24 часа някой да напише нещо за преминаването на Каптиев в Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 10:27 
Аватар

Една новина, Беадир Беадиров от Доростол Силистра е с директен червен картон за удар в главата на Мартин Цирков от Дунав.
Директно това значи повече от един мач наказание което значи че срещу нас няма да играе.... нямало е протести от негова страна което значи че нещо май го е страх да дойде и да играе по лявото крило в Разград.
Може да съм луд но си мисля че тия започна да ги тресе половин месец преди мача с нас :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 12:22 
Аватар

Ще ги видиш колко са нагли варненските копчета.Тоз циганин дали ще играе няма голямо значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 21:56 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
nikec написа:
Една новина, Беадир Беадиров от Доростол Силистра е с директен червен картон за удар в главата на Мартин Цирков от Дунав.
Директно това значи повече от един мач наказание което значи че срещу нас няма да играе.... нямало е протести от негова страна което значи че нещо май го е страх да дойде и да играе по лявото крило в Разград.
Може да съм луд но си мисля че тия започна да ги тресе половин месец преди мача с нас :)

Първо не беше никакъв удар в главата на Цирков :D :D двамата се блъснаха взаимно и домакинския фактор си каза думата и изгониха нашия. Никой от отбора няма основания да го е страх да играе където и да е, камоли в Разград.
п.п не виждам смисъл да почваме старите разпри, аз лично ви пожелавам успех

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 22:34 
Аватар

В такъв случай,драскайте си във вашият форум.Имаме доста сметки за уреждане.
Лично аз ще искам за вас билети на тройна цена.Мисля че ще има нужният съпорт.А и клетка има вече,"слънчевият сектор" ще ви се види като ложа!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 22:41 
Аватар

dorostol2003 написа:
nikec написа:
Никой от отбора няма основания да го е страх да играе където и да е, камоли в Разград.

Като ви треснем едно 3-0 ще видим камоли в РАЗГРАД :002: :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2010 23:09 

dorostol2003........Много мръсотии изсипахте ....към нас. И ще се погрижим да ви е много...много тежко. Ако желаете може и да ви чакаме пред сектора кадето ще ви настанят ......и тогава да ви покажем дали сме РЯЗАНИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2010 10:10 
Аватар

Тук сме еднолични лидери.
http://football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=5&jj=1&ll=0&mm=57
В края на първенството се надявам и футболистите да заемат същото място.Същото го пожелавам и на Росен.

http://football24.bg/?gg=4&hh=5&ii=5&jj=1&ll=0&mm=57

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2010 21:29 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
Лудогорец стяга звездна селекция:
http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 41238&mm=3
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2010 21:53 

другия петък ще играете контрола с Калиакра:)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 349 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113434 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223300 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239437 19 Окт 2009 22:34