bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 17:54


Български клубове - Димитровград 1947 (Димитровград) | Стадион GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 138 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010 15:14 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Пълна програма на Димитровград 1947 за есенния полусезон в Югоизточната "В" група


Изображение



12.Димитровград 1947 - м.2/г.р.2 - 4/ т.3



:f20: Резултати :f20:



__________________________________________


1
ИзображениеФК Созопол-4
ИзображениеФК Димитровград-0
__________________________________________
2
ИзображениеФК Димитровград-2
Изображение Стамболово-0
__________________________________________
3
ИзображениеБотев (Гълъбово)-2
ИзображениеФК Димитровград-0

__________________________________________
4
ИзображениеФК Димитровград-
ИзображениеБотев (Пловдив)-
__________________________________________

_________________
Изображение


Последна промяна 4988 на 29 Авг 2010 11:45, променена общо 20 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010 15:17 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
ФК Димитровград открива сезона на морето
Днес в Пловдив на съвещание с представителите на отборите от Югоизточна "В" група бе теглен жребия за новото първенство. Шампионата стартира на 15 август /неделя/, а в първия кръг ФК Димитровград 1947 ще гостува на Созопол. Първата домакинска среща на отбора ще е следващата седмица срещу Стамболово. Президентът на АФЛ Румен Вълков прогнозира, че най-силното първенство на ниво трета дивизия и тази година ще бъде на Югоизток. През новия сезон е задължително участието на отборите от "В" група

в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. До миналото първенство това беше по желание, съобщава Зоналния съвет на БФС – Пловдив. Президентът на АФЛ уточни, че задължителното участие на тимовете от "В" групата в турнира за купата на АФЛ е въведено, защото този турнир е върхът и лицето на аматьорския футбол. Той поясни, че се полагат усилия и за увеличаване на наградния фонд в турнира.

От тази година задължителен става и видеозаписът на срещите в групата от страна на клуба-домакин. Ако и гостуващият тим иска да прави запис, то трябва да уведоми длъжностните лица, за да му се осигурят условия, информира председателя на ЗС на БФС - Пловдив Димитър Енчев. Отпада правилото за двама задължителни юноши във всеки отбор. Но за сметка на това, ще трябва да се впише поне един състезател роден след 01.01.1992, който да фигурира в списъците на Зонален съвет Пловдив.

Все още не ясен последния 20-ти участник в Югоизточна "В" група. След отказването по финансови причини на Странджа-Металург (Средец), за 8 август е насрочен допълнителен бараж между последните отпаднали на квалификациите за попълване на групата тимове - Стралджа (Стралджа) и Смолян-2000 (Смолян).

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2010 01:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Димитровград без проблеми срещу Стамболово
Отборът на Димитровград се наложи с 2:0 над Стамболово в двубой от 2-ия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Football24.bg. Това е първа победа за Димитровград в новото първенство. С успеха тимът се реваншира за тежката загуба с 0:4 от Созопол на старта.
Двата гола за победата паднаха по един в двете полувремена. Теодор Атанасов откри резултата в 20-ата минута. В 78-ата Станев удвои и реши изхода.
Така след втория кръг двата тима имат по 3 точки в своя актив.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2010 13:59 
Offline

Регистриран на: 13 Юли 2009 17:15
Мнения: 555
Отбор: ЦСКА (София)
Skype: juve_fan_bg
Аз бях на мача и да допълня с повече информация:
Още в началото на мача Стамболово направиха опасна атака,но защитата се справи.Последва равностойна игра до около 15тата минута и след това ги натикахме в тяхното наказателно.Имаше едно крило,14 номер-той правеше много опасни атаки.В 20тата минута се дръпнахме,за да ги изнесем малко напред и със прекрасен дълъг пас някой изведе Атанасов сам срещу вратаря,той стреля,но вратаря спаси,в последствие топката се удари в крака на Атанасов и влезе,като цяло бая късметлийски гол.След това последва равностойна игра която продължи до края на полувремето,не мога да не похваля халфовете които се справиха чудесно в цялата първа част.Второто полувреме започна с равностойна игра,лек превез за Стамболово.Халфовата линия не играеше както първото полувреме,отбора се беше дръпнал назад.Точно през този период на мача проличаха някои наши слабости-защитата действаше като препарирана в някои моменти,пък си пролича че отбора няма много доверие и на вратаря.Стамболово имаха много чисто положение за гол,но техен нападател от лесна позиция не улучи вратата.След тази ситуация играчите ни се стегнаха и стояха много по-добре на терена,като направиха перфектна атака след центриране на задна греда-наш футболист прати от нищожна дистанция с глава топката в ъгъла ,но вратаря на Стамболово спаси страхотно този бих казал сигурен гол.В 78-та минута на контраатака Станев остана сам срещу вратаря като го преодоля майсторски,реванширайки се за няколкото пропуска,които направи по рано.От тук нататък мача се доиграваше на бавно темпо.

Това е което аз видях в мача,не мога да не отчета и добрата игра на вратаря на Стамболово,който очевидно е класен играч за нашата група,ако не беше той щяхме да победим с ПОНЕ 3:0.Като цяло отбора стоеше изненадващо добре,имаше идея в граденето на играта и това му помогна много.Отново подчертавам добрата игра в средата на терена и атака,както и слабата на моменти игра в защита и на вратарския пост.

Извинявам се ако има някой неточности в минутите,но гледах мача на живо и там,знаете,времето трудно се преценява в точност,също така се извинявам,че не боравих с имена,но не познавам никак добре отбора,това беше първия им мач,който гледам.

_________________
СамоТИ!
Във сърцата ни!
За тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 11:46 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Ботев (Гълъбово) - Димитровград 2:0
Ботев с трета поредна победа, повежда на Югоизток
Отборът на Ботев (Гълъбово) записа трета поредна победа в Югоизточната "В" група, предаде репортер на Football24.bg. Пред своя публика в Гълъбово, Ботев не сгреши и се наложи с 2:0 над Димитровград. Домакините решиха мача още през първата част, като попаденията паднаха в 18-ата и 33-ата минути.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 03:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 28 Юни 2009 12:37
Мнения: 26
Местоположение: Димитровград
Отбор: Димитровград 1947 (Димитровград)
Изображение

_________________


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 22:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Митко Добрев: Ботев е фаворит
След изиграните три кръга на Югоизточна "В" група ФК Димитровград има в актива си една победа и две загуби. В неделя клуба ще има тежко изпитание на собствен терен срещу временния водач в класирането Ботев (Пловдив). Канарчетата заедно с още три отбора са без загубена точка и от самото начало на първенството дават заявка за спечелване на първото място в групата. Междувременно днес бе теглен и жребия за Купата на България и Купата на Аматьорската лига.

В турнира за купата на България "Димитровград 1947" ще гостува на "Стамболово", а за Аматьорската купа ще бъде домакин на "Хасково 2", другия представител от общината който се включва в надпреварата "Спортист" с. Добрич ще бъде домакин на "Свиленград" Във връзка с тези събития разговаряхме с главния мениджър на ФК Димитровград 1947 Митко Добрев и неговия капитан Петър Станев - Царицата.

г-н Добрев ФК Димировград 1947 стартира шампионата с две загуби като гост и победа у дома, какво е състоянието преди двубоя в неделя срещу лидера в групата Ботев (Пловдив)?

Отбора общо взето набира скорост, направихме много добра подготовка, ходихме на лагер в Пампорово и изиграхме 13 контролни срещи. Вярно не започнахме много добре първенството, но ние имаме най-тежката програма, в първите шест кръга срещаме претендентите за влизане в "Б" група, съвсем нормално е на чужд терен да губим мачове. Нямаме този потенциал в момента да се борим с Ботев (Пловдив) и Нефтохимик, това е реалността.

Въпреки трудното начало виждам отбора след първите четири. Ще направим всичко възможно да направим един хубав колектив, трябва ни още малко време да го сработим, очакваме да дойде много добър футболист от Африка, което ще вдигне класата на тима още повече. По нова година ще привлечем още две-три качественни попълнения и ще сме готови за догодина. Наблягаме върху усилена работа за стабилизиране на нашата детско-юношеска школа. В миналото тя бе една от най-продуктивните школи. След Елин Топузаков обаче не е излизал класен футболист, димитровградската школа е традиционно силна, цяла България знае какви играчи са започнали футболния си път тук, а за съжаление в последните 10 години нямаме качественна продукция.

Какви са вашите очаквания за предстоящата среща?

Най-важното за този мач е да мине нормално, да няма ексцесии защото след публиката на Левски и ЦСКА, тази на Ботев е най-многобройната. Имахме две работни срещи с ръководството на клуба от Пловдив и имаме тяхното уверение, че ще разговарят с фен клуба, ще ги агитират да се държат добре и се надяваме всичко да мине под знака на феърплея. Ботев е фаворит в мача, те с класа над нас, но ние ще направим всичко възможно да ги затрудним максимално и при възможност евентуално да ги победим.

Днес бе теглен жребия за Купата на България и Купата на Аматьорската лига. Вашия коментар?

За аматьорската лига ще се борим да отидем колкото се може по-нагоре, ако можем да спечелим купата е добре дошло. Не сме си поставили тази цел на всяка цена. "Хасково 2" посрещаме на нашия стадион и смятам че няма да имаме абсолютно никакви проблеми да продължим нататък.

Що се отнася до купата на България, ще играем без напрежение мач за мач до където ни стигнат силите. Гостуваме на Стамболово, мисля че това е тим който можем да преодолеем.

г-н Станев мотивирани ли сте да покажете най-доброто от себе си срещу Ботев?

Нормално е да сме мотивирани - Ботев си е дразнител, това е отбор с традиции, сега са на първо място. Имат амбиции да влезнат в "Б" група и още следващата година да се завърнат в елитната първа дивизия. Разполагат с доста силни единици, но и те са млад отбор, от месец-два са заедно неминуемо и те имат слабости от които трябва да се възползваме.

Очаква се това да е може би най-посетената среща през есенния полусезон.

Да се напълни стадиона е най-хубавото нещо за един футболист, трудно се играе пред празни трибуни, съвсем друго е настроението когато има подкрепа от повече зрители. Ежедневно тренираме и работим в тази насока, да подобряваме играта си и хората да се завърнат на трибуните. Виждам и разбирам че хората са жадни да гледат добър футбол и добри отбори. Колкото по-добри ставаме толкова по-добри отбори ще идват тука, тази седмица играем с Ботев (Пловдив), другата с Нефтохимик, ако се представим добре в турнира за Купата на България може да срещнем и още по-силен тим.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2010 02:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Авг 2010 17:21
Мнения: 146
Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Успех срещу канарите!

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2010 08:05 
Offline

Регистриран на: 17 Сеп 2009 14:06
Мнения: 72
Отбор: Черноморец Бургас (Бургас)
Skype: lucky_luciano_bs
4988 написа:
Ботев (Гълъбово) - Димитровград 2:0
Ботев с трета поредна победа, повежда на Югоизток
Отборът на Ботев (Гълъбово) записа трета поредна победа в Югоизточната "В" група, предаде репортер на Football24.bg. Пред своя публика в Гълъбово, Ботев не сгреши и се наложи с 2:0 над Димитровград. Домакините решиха мача още през първата част, като попаденията паднаха в 18-ата и 33-ата минути.


Тази ли е актуалната емблема на Димитровград?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2010 12:42 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Luciano написа:
4988 написа:
Ботев (Гълъбово) - Димитровград 2:0
Ботев с трета поредна победа, повежда на Югоизток
Отборът на Ботев (Гълъбово) записа трета поредна победа в Югоизточната "В" група, предаде репортер на Football24.bg. Пред своя публика в Гълъбово, Ботев не сгреши и се наложи с 2:0 над Димитровград. Домакините решиха мача още през първата част, като попаденията паднаха в 18-ата и 33-ата минути.


Тази ли е актуалната емблема на Димитровград?


ДА
Изображение

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2010 21:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Щастлива развръзка за Ботев
Изображение
Браво Димитровград! Поздравления за хората които напълниха трибуните и подкрепиха отбора. На стадион "Миньор" отдавна не е било толкова шумно, около 1500 фенове от Пловдив пристигнаха за да подкрепят любимия тим, а на отсрещната трибуна имаше още толкова димитровградчани. Поздравления и за играчите на Димитровград, които се раздадоха и заслужиха ръкоплясканията на привържениците си на полувремето и след края на мача. Срещата премина с лек превес на "канарчетата",

които владееха повече топката, но не можаха да осъществят пълен контрол върху играта. Те атакуваха постепенно, без много идеи и разнообразие в действията си. Домакините от своя стана играха по-прибрано и контраатакуваха опасно. Тази тактика можеше да им донесе успех, защото те първи стигнаха да чисто голово положение. В 25-та минута Васко Сантов чудесно се измъкна по лявото крило и перфектно намери свободния Петър Станев. Шанса на капитана обаче изневери, след като отправения от него удар нацели гредата. До края на полувремето пловдивчани създадоха няколко положения чрез Ридван Хаджифейзула и Атанас Курдов, димитровградския вратар Янислав Иванов обаче показа отличен рефлекс и отрази всички опасности.

През втората част картината не се промени. Ботев отново имаше леко надмощие, атакуваше повече, но нападателите в жълто-черно така и не успяваха да стигнат до гола. Димитровградчани също поглеждаха към вратата на гостите, но не им достигна конценрация при завършващото подаване за да стигнат до по-изгодни положения.

Закономерно мачът вървеше към равен, когато след грешка в защитата на домакините, топката попадна в Димитър Байрев. Той видя свободен коридор проби през центъра и отбеляза за 0:1.

Ултрасите от Пловдив, полудяха от радост и създадоха малко проблеми на служителите на реда. Те се организираха и бързо се справиха с проблема и само след минута - две нещата се успокоиха , остана само счупената ограда преграждаща един от секторите на трибуните.

Въпреки че допуснаха загуба, футболистите на Димитровград играха мъжки, затрудниха лидера и бяха близо до равенството. Представиха достойно себе си и Димитровград. Предстои им сгъстен цикъл от срещи през идната седмица, първо гостуват в Казанлък на Розова долина, а неделя е другото им тежко домакинство срещу Нефтохимик. Пожелаваме им повече срещи пред такава публика и атмосфера.

ФК Димитровград 1947 - ПФК Ботев Пловдив 0:1

0:1 Димитър Байрев (78)

Димитровград 1947: Янислав Иванов, Чавдар Камов, Любомир Ангелов, Георги Делчев, Георги Хаджистоянов, Живко Митев, Васил Сантов, Диан Динев, Николай Папазов, Мюмюн Раджеп, Петър Станев /Христо Димитров, Йордан Чилингиров, Ивайло Андонов/

Ботев Пловдив: Илия Николов, Владимир Байрев, Пейо Батинов, Недко Миленов, Ангел Рахов, Васил Гуджев, Светослав Асенов, Илиян Енчев, Ридван Хаджифейзула, Димитър Байрев, Атанас Курдов /Иван Площаков, Стефан Учиков, Илиян Христов/
снимки от мача:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2010 01:06 
Offline
Аватар

Регистриран на: 28 Юни 2009 12:37
Мнения: 26
Местоположение: Димитровград
Отбор: Димитровград 1947 (Димитровград)
За всички които обичат ФК Димитровград 1947 - супер актуалната емблема на клуба:
Изображение

_________________


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2010 13:29 
Offline

Регистриран на: 13 Юли 2009 17:15
Мнения: 555
Отбор: ЦСКА (София)
Skype: juve_fan_bg
Поздрави за Димитровградчани,които напълниха стадиона,щото това ,искрено вярвам, беше по-трудната част..Поздрави и на отбора,който показа на канарите,че не могат просто да минат като на парад през В група!Който и да е играл,съм сигурен че е играл на максимум от способностите си защото такива отбори не се спират лесно.Също така поздрави на Мавро,който показа ,че разбира как да си подреди тима!

_________________
СамоТИ!
Във сърцата ни!
За тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2010 15:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 29 Окт 2007 20:34
Мнения: 300
Отново съм тук :)

Засега впечатленията от отбора са ми много добри - говоря за домакинските мачове. В Царево сме паднали много лошо както винаги на морето, дори и вратаря ни си е изкарал червен картон. Стамболово си ги минахме като малка гара. Имахме и късмет при 1-вия ни гол, че се получи рикошет за да влезе иначе мача се закучваше, а 2-рия гол си беше типично изпълнение на Царицата. След загубата от Гълъбово, резервният ни вратар се е махнал. За вчера какво да кажа, може би, че това бе най-добрият мач на отбора през изминалата вече година във "В" група. Страхотен дух от страна на момчетата и важното е, че се раздадоха до край. Жалко, че изпуснахме да ги победим, особено пропуска на Царицата, който се умота и тръгна да лъже вратаря, въпреки че гостите трябваше и да останат с човек по малко тъй като тоя 4-ката им трябваше поне 3 пъти да го изгонят, а Папаза игра много по-добре като крило, а Васко по лявото крило ги развинти. А тоя Курдов хахах майчице, тоя и в областните няма да го искат. Много съм доволен, ако така играехме всеки мач щяхме да сме в челните места. Добре е, че се събра и публика, но повечето дойдоха само заради Ботев - демек един топъл мек за тях. Следващите мачове пак ще си караме по старому и ще сме си по 200-300 човека. Ще има и премии за момчетата. Следващият ни мач е в сряда с/у Розова Долина в Казанлък. Надявам се на нещо от този мач.

И тоя над мене, къв Мавро ти е в главата бе, момче. :lol:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2010 14:08 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Авг 2010 17:21
Мнения: 146
Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Благодарим за мъжката игра срещу Ботев. Вече знаем, че можем да загубим точки срещу вас. Успех Димитровград! Естествено стискам палци за зелените!

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2010 18:28 
Offline
Аватар

Регистриран на: 29 Окт 2007 20:34
Мнения: 300
Jolly Roger написа:
Благодарим за мъжката игра срещу Ботев. Вече знаем, че можем да загубим точки срещу вас. Успех Димитровград! Естествено стискам палци за зелените!


Моля, моля. Откакто Добрев е начело на тима у дома се играе много трудно. Това ни е едва 2-рата загуба при него и то отново с 0:1.

1-вото полувреме с/у розите е завършило 0:0.

Краен резултат - 0:0. 1-ва точка като гост през сезона :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2010 19:12 
Offline

Регистриран на: 13 Юли 2009 17:15
Мнения: 555
Отбор: ЦСКА (София)
Skype: juve_fan_bg
Да,дойде и почна да ми търсиш грешките,треньора го сочеха феновете около мен и му викаха Мавро.Дядо ми обясни че е бивш вратар на Димитровград,и му това му е прякор.Това съм чул,това пиша.Сега провери запетайките и главните букви,бърем ми намериш още някоя друга грешка,че иначе кво ще правиш...Боже как не ми липсваше :) Браво на момчетата за точката,друг път повече.

_________________
СамоТИ!
Във сърцата ни!
За тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2010 19:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 29 Окт 2007 20:34
Мнения: 300
xPlICiT написа:
Да,дойде и почна да ми търсиш грешките,треньора го сочеха феновете около мен и му викаха Мавро.Дядо ми обясни че е бивш вратар на Димитровград,и му това му е прякор.Това съм чул,това пиша.Сега провери запетайките и главните букви,бърем ми намериш още някоя друга грешка,че иначе кво ще правиш...Боже как не ми липсваше :) Браво на момчетата за точката,друг път повече.


Кои фенове бе момче ? Пенсиите ли хахаха. Така, 1-во вземи кажи на дядо си, че Мавро 1-во е ИМЕ, а не прякор и 2-ро не е треньор на отбора. Бърем ?? :lol: Сериозно вземи спри да пишеш тука, че си много зле.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2010 15:58 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
В неделя (12 септември) е другата дерби среща срещу изключително силния тим и кандидат за промоция в "Б" група - Нефтохимик. Този двубой е поредното предизвикателство за тима, тъй като привлича вниманието на цялата футболна общественост в Югоизточна България. Нефтохимик и Ботев (Пловдив) са основните конкуренти за първото място в групата, а представянето на всички отбори срещу тях се следи под "лупа". Мачът ще се играе на стадион "Миньор" от 17.00 часа.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 18:12 
Offline

Регистриран на: 13 Юли 2009 17:15
Мнения: 555
Отбор: ЦСКА (София)
Skype: juve_fan_bg
На полувремето мача свърши 0:0,сега е 54' и резултата все още е същия :cheers: :cheers:

_________________
СамоТИ!
Във сърцата ни!
За тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 19:05 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Димитровград - Нефтохимик 0-0. Краен резултат.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:50 
Offline

Регистриран на: 22 Ное 2009 19:40
Мнения: 98
Знаех си, че един от двата мача Хеброс - Ботев и Димитровград - Нефтохимик няма да излезе 2-ка... Добър мач, с доста хора по трибуните... Трудно ще се даваме като домакини, но програмата е егаси кошмара... Тактиката беше правилна, но нашия нападател с номер 11 изигра мн. слаб мач от къде го изкопаха, бавен, губеше почти всяка топка. Да се надяваме да почнат да вкарват повече следващите мачове че с тези два гола за 6 мача сме за никъде...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 00:05 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2010 16:46
Мнения: 140
Интервю с Митко Добрев след мача Димитровград - Нефтохимик
Г-н Добрев вашия коментар за мача, появиха се съмнения, че ФК Димитровград 1947 ще легнат на своя противник?

Съмнения имаше и за срещата с Ботев (Пловдив), обаче ние градим морал и не можем да си позволим да играем симулативно срещу който и да е съперник. Изобщо при нас и в Управителния съвет и в спортно-техническото ръководство - това никога не залягало, няма Ботев, няма Нефтохимик, ние играем за себе си и за простеритета на футболен Димитровград и това всички трябва да го знаят.

Смятам, че днес стана хубав мач, както беше и срещу Ботев (Пловдив) с тази разлика че Нефтохимик са по-добрия и класен отбор, играят на бързи обороти. Моите момчета обаче подходиха правилно, изпълниха всички тактически указания, успяхме да накъсаме тяхната игра в средата на терена и в крайна сметка нулевото равенство е реален резултат.

В началото на срещата Нефтохиник имаха преимущество, после изравнихме играта и дори до края на полувремето имахме редица възможности да открием резултата?

Ние много добре познаваме играта на противника, знаем силните им страни и успяхме да ги неутрализираме. Не сме в момента отбор които може да се надиграва с Нефтохимик, затова подходихме тактически много правилно играхме по-прибрано, затворихме всички зони за атака от тяхна страна. Те играят много добре по фланговете, успяхме обаче и там да се противопоставим успешно. Потърсихме начин чрез бързи контраатаки да създадем опасности, имахме своите шансове, но пак казвам 0:0 е най-точния резултат за този мач.

Много срещи се събират на отбора в сгъстен цикъл от два мача на седмица?

Тези мачове бяха такива че нямах много право на вариативност, но идват мачове за купата , разполагам с млади футболисти и юноши, ще има възможност за ротация на състава. Свикнал съм от Нигерия на такъв цикъл сряда - неделя, майсторството на треньора в такава ситуация е как ще нареди отбора и как ще го възстанови. В сряда играем за купата на аматьорската лига срещу Хасково 2, ще пусна всички които са участвали по-малко в изиграните досега двубои.

В миналия мач особенно, а и днес имаше голяма посещаемост на публика от Димитровград?


Виждам, че хората почват да се връщат, което е нашето желание и е показателно, но те според мен все още не вярват на отбора и не го подкрепят както могат!

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 00:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 29 Окт 2007 20:34
Мнения: 300
Браво на отбора, голям успех. Отново си заслужиха аплодисментите играчите и треньора. Крепостта отново остана непокътната. Остава си и съжалението за пропуснатите ситуации, но няма пълно щастие. Пак имаше доволна бройка от хора, но очаквано бяха по-малко. Бургазлии бяха в пъти по-зле от миналата година, а накрая селянията им беше пълна. Както и да е, ръкопляскания за сърцатата игра и важното е следващия мач, тук, с Карлово пак да има народ, защото момчетата се нуждаят именно от подкрепа.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2010 11:07 
Offline

Регистриран на: 29 Юни 2009 16:45
Мнения: 11
в колко часа е днес мача с Хасково2


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 138 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 139199 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 151515 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 165470 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 69958 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 63135 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози