bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 21:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 00:43 

Отбор: Ботев (Враца)
Ох, я млъкни...ако бием Своге да не ръководството да ги е било...какви думи ще връщаме назад, като футболистите ги лъжат като кучета? Да излезе Николов да каже кога ще платят на момчетата парите, защото тук не говорим за спортно-техническата част, а за организационната! Не е нормално да обещаваш и после да се покриваш! Оптимизъм има заради тези играчи, но и тяхното търпение ще свърши и тогава ще си глътнеш граматиката и ти! А ти ако не си чувал за Ванков и Чалъков до миналото лято не значи, че никой друг не е чувал...аз Чалъков даже съм го гледал на живо преди да дойде в Ботев!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 00:48 

Е кво ще стане ако бием Своге ? Ние миналата година бихме и Етър и Видима и Академик и кво ? Да не да играем в А гр. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 01:17 
Аватар

http://www.konkurent.bg/novini/3176/ofk ... elin-pelin

Една лоша новина тук и една положителна.За жалост май Пешо се е контузил,но е хубаво,че има кой да го замести,а и тук оптимизма идва и от желанието да се вземе още някой играч.И на мен ми е ясно,че със финансите не сме банка,но така е навсякаде,както и да е.Дано нещата се изчистят до началото на първенството и така да сме по спокойни всички.Всички искаме да сме в А група,но не сме само ние.Питайте Етър какво им е толкова години.Те вече се затвърдиха в Б група и на тях им е време да отидат там.Дано сме близо до тях,пък ще видим кой ще издържи.Не заставам на никой на страната.Само ми се искаше поне да почнат мачовете и ще си проличи кон,боб еде ли!Някой пак ме изкараха непокист.Поне е сигурно,че е по-добре да имаме някакво ръководство,отколкото да нямаме като миналата година и така ще може някой да си носи отговорност.Отговорност ще носи най-вече Шахов,че изборите чукат на вратата.Само Ботев и не се палете толкова!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 10:16 

Не знам как съумяваш да ме ядосваш на моменти толкова...Етър какво им било и им било време...ти чуваш ли се какво приказваш? Етър вдигаха титлата, когато ние вече се разпадахме...питай ни нас какво ние е, след като вече 20 години сме по долните дивизии...ние чакаме много по-дълго и ни е време на нас! А Шахов вече е пътник, ГЕРБЕРИТЕ и те скоро ще заминат, а най-лошото е, че алтернатива ще е Гоцевата партия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 11:27 
Аватар

Невярвам Герб да паднат лесно,докато Гоце за Ботев значи падение и връщане към пропастта.Ако те дойдат на власт първата им задача ще е да ни махнат като общински отбор,а след това не ми се мисли.Незащитавам никой,но се видя кой възроди поне малко Ботев и то веднага,а не с празни обещания.Да още не сме в А група,но и затова има време.Времето ще покаже,но само ще ти кажа,че Цурка сега им е лидер,а тя определено мрази Ботев и футбола като цяло и ще ни върне там кадето ни остави селяка Бубев.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 19:02 
Аватар

както казах с това ръководство сме се запатили към В група днес футболистите са отказали да тренират елате утре в 17:30 на стадиона да ги почвамв тия нещасници

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 19:06 
Аватар

пълна глупост е че цветелина мрази БОТЕВ познаваме се с нея защото ми е съученичка и маи много збъркахме като застанахме на страната на коцев и компания

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 19:30 

Форца, времето за общи приказки привършва - както виждаш, това което ти говорих се случва! Предишното ръководство може и да беше неуко и некомпетентно, но поне не лъжеха и не мажеха както тези "звезди"! ГЕРБ отдавна загуби пенсионерите, сега губи и младите във Враца, а друга алтернатива няма за Враца освен БСП!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 19:49 

Мастер маани го , че сега ще измисли ново 20 как никога не е харесвал ръководството ... утре 17:30 на стадиона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 20:03 
Аватар

Всички имахме надежда,че с футболни хора ще стане,но уви.Твърдо зад играчите и Сашо Ангелов.Няма смисъл да спорим да ли съм за или против.Щом стигнахме до това дередже естествено съм против ръководството и най-вече протежето на Коцев,Шахов.Мисля си,че той носи цялата вина и ще си поеме отговорността на изборите.Дано някакси се нагодят нещата,че ново падение като предишното от Б група след липса на пари,ще значи ново чакане и нови надежди.Извинявам се на всички,ако съм згрешил,но надеждата умира последна и вече е на финала за съжаление с лош край.Наказание трябва да има за всички.Герб искат данъчните да са стрикни и от утре влизат във всички дружества и фирми.Със сигурност ще подминат любимия ни отбор,както става винаги.И на мен ми писна в тая държава да не се плаща и осигурява,но няма отърване.Да си понесат последиците.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 20:34 

:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 21:39 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 21:46 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 21:57 
Аватар

Простотия до шия и малко по вратО! 17:30 утре на стадиона !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 22:06 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Изображение

Хубаво се е получило!А, да питам, кой е този горе най вляво, че не съм баш сигурен?Пламен Николов ли е?

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 23:38 
Аватар

Да,но май и той като колегите си от Сащ 94 ще остане добър играч и лош ръководител.Но той е само един наемник и ако очакваме той да донася пари,няма да стане.Най-виновни са Шахов и Чавдар Атанасов.Те представляват Ботев пред обществеността.Най-лошото май ще се окаже,че пак Коцев стои зад всичко.Той дава повече пари за кошарата, която направи и фермата с коне,отколкото да помага за Ботев.Иначе стои най-отпред когато медиите снимат.За мен е срамно да имаме двама министри и куп депотати и както в момента сме общински отбор,да сме на това дередже.Имаме добър отбор и ще е жалко да се случи най-лошото,което е на път.Дано ръководителите разберат,че Ботев не е реклама и даденост,а задължение и отговорност.Преди няколко месеца бяхме най-редовните плащачи в групата,без задължения,а сега сме на дъното.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 23:46 

Ще уредим среща с Цветелина, за да подготвим пълната си подкрепа за изборите...от Враца ще тръгне падението на ГЕРБЕРИТЕ и Коцев ще бъде лицето на това падение...да отговаря после пред Борисов, защото футболните фенове са повече и от пенсионерите, а много от тях не са твърд електорат на никой!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 00:17 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ще уредим среща с Цветелина, за да подготвим пълната си подкрепа за изборите...от Враца ще тръгне падението на ГЕРБЕРИТЕ и Коцев ще бъде лицето на това падение...да отговаря после пред Борисов, защото футболните фенове са повече и от пенсионерите, а много от тях не са твърд електорат на никой!

Мастер това ми звучи доста наивно.По лесно ще е да се иска обяснение от Бойко Борисов отколкото да се бутнат Герб.Все пак и той обеща да сме в А група.Просто трябва да му се сигнализира за неуредици,още повече за неплатени заплати,все пак сме общиски отбор.Варианта е доста наивен и това значи да се борим Ботев да бъде зачеркнат тази година и евентуално след изборите догодина да се направи нещо.Немисля,че това е решение.Видясе какво стана примерно с Ботев Пловдив.Те се обърнаха лично към бат Бойко и нещата се нагодиха.Просто Бойко трябва да изисква отчет на двамата министри и Коцев+Шахов как са допуснали да се стигне дотук и да не се дават заплати,като сме общиснки отбор.Това е далеч по лесно и бързо постижимо и така няма да се наруши състоянието на отборани в момента откъм играчи.Една война с Герб за мен е обречена.Трябва лично бат Бойко да попита как Шахов вече година не е намерил един стабилен спонсор,който да гарантира поне заплатите на играчите и така да сме спокойни,а парите от общината да се влагат в базата.Вижда се,че парите от общината потъват,а ако се дават от определен спонсор,ще невъзможно да потъват.Решението е едно:Шахов даси размърда плешивата главица и да намери нормален спонсор който да гарантира,че такива неща като вчера няма да се случват с неявяване на тренировки, заради пари,а общината да влага пари в базата.А и ние сме общиснки отбор,такава са и имотите.Нали за това реваха всички в българския футбол,че имотите немогат да се дават на концесия.Сега може,но трябва и акъл,да се намерят инвеститори.Fuck на цялата ситуация в момента,бесен съм.Дано има някакво решение,че истината,е че ние неможен нищо да направим.Трябват пари,пари,пари.но и трябва акъл да си ги поискаш,сами няма да дойдат.С уважение.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 00:42 

Webmaster Vratza написа:

Е я виж само на домакинските мачове колко хора имаше и ми кажи с тях някой ще спечели ли изборите :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 00:46 

forzajuve написа:
Webmaster Vratza написа:

Мастер това ми звучи доста наивно.По лесно ще е да се иска обяснение от Бойко Борисов отколкото да се бутнат Герб.Все пак и той обеща да сме в А група.Просто трябва да му се сигнализира за неуредици,още повече за неплатени заплати,все пак сме общиски отбор.Варианта е доста наивен и това значи да се борим Ботев да бъде зачеркнат тази година и евентуално след изборите догодина да се направи нещо.Немисля,че това е решение.Видясе какво стана примерно с Ботев Пловдив.Те се обърнаха лично към бат Бойко и нещата се нагодиха.Просто Бойко трябва да изисква отчет на двамата министри и Коцев+Шахов как са допуснали да се стигне дотук и да не се дават заплати,като сме общиснки отбор.Това е далеч по лесно и бързо постижимо и така няма да се наруши състоянието на отборани в момента откъм играчи.Една война с Герб за мен е обречена.Трябва лично бат Бойко да попита как Шахов вече година не е намерил един стабилен спонсор,който да гарантира поне заплатите на играчите и така да сме спокойни,а парите от общината да се влагат в базата.Вижда се,че парите от общината потъват,а ако се дават от определен спонсор,ще невъзможно да потъват.Решението е едно:Шахов даси размърда плешивата главица и да намери нормален спонсор който да гарантира,че такива неща като вчера няма да се случват с неявяване на тренировки, заради пари,а общината да влага пари в базата.А и ние сме общиснки отбор,такава са и имотите.Нали за това реваха всички в българския футбол,че имотите немогат да се дават на концесия.Сега може,но трябва и акъл,да се намерят инвеститори.Fuck на цялата ситуация в момента,бесен съм.Дано има някакво решение,че истината,е че ние неможен нищо да направим.Трябват пари,пари,пари.но и трябва акъл да си ги поискаш,сами няма да дойдат.С уважение.Само Ботев

Много ми е интересно утре в 17:30 пак ли ще пишеш по 100000 реда тука във форума ... ПОчти съм сигурен де , не ми отговаряй :D Иди го кажи утре тва на Николов и Атанасов , не ни обяснявай на нас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 01:34 
Аватар

Е брат ти си като пиявица.Винаги се лепваш след мое мнение.Няма да ти давам обяснение каде ще съм точо в 17:30,защото всеки е с проблемите си.Бади сигурен,че ще има близък мой човек който е свободен и ще е там и ще ми каже всичко.За жалост съм доста зает и немога да мръдна и крачка,както и да е.Аз само си давам мнението,което мисля не е за подценяване.Успех утре и дано има ефект от което се съмнявам де.Но важно е да им се диша във врата и да се разбере,че Ботев не е даденост.За мен най-важния човек който трябва да отговаря е Шахов,защото първото им управдание утре ще е със общината,че няма кинти.Според мен трябва утре да се напада най-вече Чавдар,че той носи отговорност,че няма спонсори,а Пламен Николов завалията е наемник от който нищо независи.Той е спортен директор и отговаря за отбора,а не за касата.Шахов и Коцев стоят в основата на позора.С уважение и не ме мисли,че съм незаинтересован.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 11:33 

Щи дам една пиявица .... Явно имаш време да пишеш тука ;]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 12:37 

Ти си пиши фермните, аз ще бутам ГЕРБ...така и така вече съм в една друга партия и хората тук са много заинтересувани от ситуацията във Враца!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 12:41 
Аватар

Е нали знаете , че всяко чудо е за 3 дни в България ... тая ли , друга ли .. все си мисля , че файдата ще си е същата . Но не пречи да се опита . Само БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2010 12:57 

Е ти кого би подкрепил - някакъв тъпоумно изглеждащ тюфлек като този Коцев...само му погледни очичките - този в гимназията сигурно една шестица не е имал...или някой който поне има достойнството да изглежда прилично?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194382 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203554 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240219 19 Окт 2009 22:34