bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 00:19

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 13:21 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Критиката няма нищо общо с псуването.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 19:17 
Аватар

Шок за Румбата,ако отиде в Берое.Трябва да се замисли!

http://footballbulgaria.gol.bg/2010/06/ ... eroe.80164

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 19:35 
Аватар

forzajuve написа:
http://www.konkurent.bg/novini/2583/rangelov-o4akva-razvrazka

Нещо оптимистично.Дано прогнозите за разпад на Берое се збъднат.Все пак последната дума има Румбата.Илиан Илиев е настоял за него,но след като той вчера си тръгна окончателно,трябва Румбата да се замисли.

:shock: :shock: :?:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 19:48 

Давайте който не е по морето да се съберем в Понеделник и да идем заедно! Който е навит 17:30 на фен клуба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 19:54 
Аватар

По какъв случай ще се събирате?

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 20:02 
Аватар

sashitop написа:
По какъв случай ще се събирате?

Първа тренировка на Ботев....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 20:36 
Аватар

Благодарско, Тоше!

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 21:15 
Аватар

Съгласен съм само оточнете кога е :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2010 21:56 

Аз ще мина 5:30 покрай Рица, който иска може да се присъедини към мен на път към стадиона. Ще сме по-раничко там, че да видим кой идва, кой си отива и да разпитаме кой какви планове има!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 10:31 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Защо всички тука разпадате пак Берое не ми е ясно само,че чак и се надявате това да стане и ни го пожелавате,Благодаря?Не сме допрели до играча ви,но по-добре да не идва тука,за да не е изгонен и той с ръководството.Само четете корумпираните сайтове и се хващате на приказките им-нямали пари Берое та нямали пари,ами има пари ама нарочно не дават за да си ходят играчите,а целта беше да се махне Илиев,това се мъчат да го направят от 1 г насам,и след като той не се махна решиха да го уволнят най-накрая,защото Илиев стана популярна личност N 1 в СТЗ и неудобен за ръководството,а пък сегашния ни ръковотидел се гласи за новия кмет на СТЗ и е логично да не допусне това,защото той остава в сянката на Илиев,а това не му е изгодно.Вчера СТЗ официално му поиска оставката и му обяви война,скрил се е и не се показва никъде из града,но скоро ще бъде изгонен като другаря Банев и Берое ще има ново ръководство и пари-бъдете сигурни.Вчера тренировка не се проведе,няма и да допуснем да проведат,нито ще приемем друг треньор,всеки който дойде си слага сам въжето на врата-имаме си треньор и това е Илиев и по един или друг начин той ще ни е тренера.Ако познавате Румен му кажете да не идва по-добре,а ако му се идва да изчака някой друг ден да си управим тука нещата.Ако не дойде да е жив и здрав и по-добре да си стои при вас и да ви радва.Недейте да злобеете против Берое след като дори не сме ви взели играча,а и това да стане не мисля че е повод да го правите.Упсех

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 11:50 

ivaylito написа:
Защо всички тука разпадате пак Берое не ми е ясно само,че чак и се надявате това да стане и ни го пожелавате,Благодаря?Не сме допрели до играча ви,но по-добре да не идва тука,за да не е изгонен и той с ръководството.Само четете корумпираните сайтове и се хващате на приказките им-нямали пари Берое та нямали пари,ами има пари ама нарочно не дават за да си ходят играчите,а целта беше да се махне Илиев,това се мъчат да го направят от 1 г насам,и след като той не се махна решиха да го уволнят най-накрая,защото Илиев стана популярна личност N 1 в СТЗ и неудобен за ръководството,а пък сегашния ни ръковотидел се гласи за новия кмет на СТЗ и е логично да не допусне това,защото той остава в сянката на Илиев,а това не му е изгодно.Вчера СТЗ официално му поиска оставката и му обяви война,скрил се е и не се показва никъде из града,но скоро ще бъде изгонен като другаря Банев и Берое ще има ново ръководство и пари-бъдете сигурни.Вчера тренировка не се проведе,няма и да допуснем да проведат,нито ще приемем друг треньор,всеки който дойде си слага сам въжето на врата-имаме си треньор и това е Илиев и по един или друг начин той ще ни е тренера.Ако познавате Румен му кажете да не идва по-добре,а ако му се идва да изчака някой друг ден да си управим тука нещата.Ако не дойде да е жив и здрав и по-добре да си стои при вас и да ви радва.Недейте да злобеете против Берое след като дори не сме ви взели играча,а и това да стане не мисля че е повод да го правите.Упсех

Мии не сед обиждай , ама много несериозно звучат повечето неща ... Пари имало ама искали да изгонят треньора , защото бил по-популярен от кмета :022: Освен това , никъде не се казва , че тренировката на Бероре не се е състояла заради феновете на отбора , които са недоволни от ръководството , или аз греша ??? Момчетата не искат той да ходи там , защото реално имате 2 мача , за този сезон , в които дори не се знае дали ще вземе участие , особено сега с идването на Грозданов ! Ако остане тук и ръководство и община решат да извадят пари , за да се гони А гр. на нас ще ни бъде по-полезен отколкото на вас ! Сигурен съм , че никой от тук не иска да се закрива отбор с традиции , защото ни писна обори като Банско , Мездра , Крифодол и т.н. да същестуват , а истинските отбори да мизерстват ;]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 12:48 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
vrvolleyball написа:
ivaylito написа:

Мии не сед обиждай , ама много несериозно звучат повечето неща ... Пари имало ама искали да изгонят треньора , защото бил по-популярен от кмета :022: Освен това , никъде не се казва , че тренировката на Бероре не се е състояла заради феновете на отбора , които са недоволни от ръководството , или аз греша ??? Момчетата не искат той да ходи там , защото реално имате 2 мача , за този сезон , в които дори не се знае дали ще вземе участие , особено сега с идването на Грозданов ! Ако остане тук и ръководство и община решат да извадят пари , за да се гони А гр. на нас ще ни бъде по-полезен отколкото на вас ! Сигурен съм , че никой от тук не иска да се закрива отбор с традиции , защото ни писна обори като Банско , Мездра , Крифодол и т.н. да същестуват , а истинските отбори да мизерстват ;]

Не се обиждам ама вие въобще не знаете как стоят нещата в Берое.Колкото и нелогично да ви звучи нещата са точно така както ти казвам.Вие не сте навътре и затови ви е странно как имаме пари а си тръгват играчи,как имаме треньор N1 a го гоним и е нормално и аз да съм и аз щях да го сметна за нелогично.Пари има но никой няма да даде на Дамян Георгиев защото всичко го знаят какъв е,а и съгласи се и ти не би дал пари с които друг да борави без дори да ти дава отчет за разходите,а в същото време на неговия Колодрум да прави стадион след стадион,а пари за Берое все да няма.В СТЗ има поне 20 фирми които могат да издържат няколко отбора в А група,но докато този е начели никой няма да даде нищо.В момента той краде нащите пари и тези които му отпуска общината,парите от Тв права и сега иска и парите от Европа,направил е до момента 6 трансфера без да влезе 1 лв в касата на клуба и то на футболисти с договори,ама вече няма кой да му позволи да си разиграва коня.За тренировката пак четеш от сайтовете,амо много ясно че ще ти кажат че е провалена поради липса на треньор иначе как да се оправдаят,а истината е следната:след обед се разбрахме за пртест,предупредихме и футболистите да не излизат,те също за зад Илиев,предупредиха и Дамян да си пази жената,децата,колите,имуществото,страхливеца се изплаши и отмени тренировката с предтекст за пред медиите че нямаме треньор.Нещата при нас станаха много сложни,а най-лошото е че превърнаха Берое в политически проект,ама много лошо дойде тази купа и им се развалиха плановете на бъдещите управници които сега ще ядат грездея.Най-лошото е в спорта да се намеси политиката и политическите интереси,затова само може да се радвате че поне вашия отбор е общински и няма партийни боричкания затова кой да го управлява
с цел събиране на гласове и попуряност.Вярно може да нямате пари,защото общината ви не отпуска много и с това и амбициите ви за нещо повече намаляват,но поне ви е чист отбора от към интриги,политически интереси,корупция,подливане на води едни на други и такива все долни неща които нараняват фена и неговата любов към отбора.Никога не позволявайте това и се радвайте,че засега ви е такъв отбора макар и в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 13:04 

Е както и да е , аз не се радвам особено , че отбора е в Б гр. , просто ситуацията е такава , пък и не мисля , че някой ще се радва отбора му да няма никакви цели и амбиции ...... Колкото до жена му и децата му - не се излагайте ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 13:26 
Добър приятел на сайта
Аватар

ivaylito написа:
Никога не позволявайте това и се радвайте,че засега ви е такъв отбора макар и в Б група.

Няма как да се радваме на присъствие в Б група под каквато и да е форма. Такъв клуб, с такива традиции, база и такива фенове заслужава много повече.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 13:58 
Аватар

Всяка жаба да си знае гьола ! Нз, какво ви бърка Берое! Вместо да гледате какво става с нашия отбор,вие се занимавате с безсмислени спорове !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 16:18 
Бригада Враца

ivaylito нищо лично към вас един от най-симпатичните ми отбори сте дори ама щом феновете дори се разцепите значи не отивате на добре.. а форцата е пълен дебил щом пожелава на такъв отбор да се разпадне..може би иска ако един ден дай Боже се върнем в А да играем с отборчета от калибъра на калиакра...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 16:43 

dreb4y написа:
ivaylito нищо лично към вас един от най-симпатичните ми отбори сте дори ама щом феновете дори се разцепите значи не отивате на добре.. а форцата е пълен дебил щом пожелава на такъв отбор да се разпадне..може би иска ако един ден дай Боже се върнем в А да играем с отборчета от калибъра на калиакра...

Познааме ли се :022:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 17:22 

Хора от Стара Загора са едни от най-добрите ми приятели, но от такава война с ръководството, която водите има само един изход - Ботев Пловдив!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 17:35 
Аватар

Дебила май иска Румбата да остане.А разпадането няма нищо общо с фалита.Разпадането имах впредвид от напускането на Илиан,понеже той е настоял Румбата да отиде.Както и да е.Както казах, няма угодия и все един го отнася.За мен е важно Ботев да е на върха и бг футбола да върви нагоре.Без Берое,Марек, Ботев Пловдив,Спартак Вн,Дунав,Етър и нашия любим отбор,футбола ни върви към дъното.А проблема на Берое е,че има хора които живеят в друг век,но не и в 21 и си мислят,че сме още под турско робство,а не виждат как комшийте дават една камара с пари и футбола им върви само нагоре.Докато разчитаме само на бг левове ще е така.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 18:05 
Добър приятел на сайта
Аватар

Форца, как успяваш винаги да напипаш момента, в който да се включиш със изказване, което след това да предизвика десетки гневни коментари. Сега с това мнение за турското робство и българските левове, просто не искам да си представям какво ще последва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 19:06 

Абе Форца , ти нали искаше Ботев да си мижитурка в Б гр. тука още 2-3-4-5-6 сезона , за какъв връх говориш ? И не ми говори за ш***ните резаци , защото те нямат място тук !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 19:35 

Шморцата се изявява много, щом и един толкова уравовесен човек като рутлес хулиган му направи забележка! :) Да живее етническия толеранс - който има съсед турчин да иде да го цуне...понеже сме в 21-ви век! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 19:49 
Аватар

Сега явно ще си помислят всички, че обичам турците.Имал съм доста работа със тях, докато следвах и знам що за стока са.Тук аз говорех не за т.н българи с турски произход,а за тези които са вече в 21 век.Просто анализирах ситуацията в Берое и каде трябва да търсят причината за техните проблеми.Първо изгониха един от най-богатите българи,като Банев,сега пък тези турци.Явно и там няма угодия.Ние сме общински отбор,така че не ми пука дали някой резак ще дойде с една торба с пари,щом са за доброто на отбора.Важното е да не сме под негово крило.Който има излишни пари, винаги е добре дошъл на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 20:01 

Хахахаха ... е тоя ще дава торбата с парите е така , без нищо в замяна ? :020: :311:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 20:57 
Аватар

forzajuve написа:
Сега явно ще си помислят всички, че обичам турците.Имал съм доста работа със тях, докато следвах и знам що за стока са.Тук аз говорех не за т.н българи с турски произход,а за тези които са вече в 21 век.Просто анализирах ситуацията в Берое и каде трябва да търсят причината за техните проблеми.Първо изгониха един от най-богатите българи,като Банев,сега пък тези турци.Явно и там няма угодия.Ние сме общински отбор,така че не ми пука дали някой резак ще дойде с една торба с пари,щом са за доброто на отбора.Важното е да не сме под негово крило.Който има излишни пари, винаги е добре дошъл на стадиона.

ти си синоним на думата глупак!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194401 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203584 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240242 19 Окт 2009 22:34