bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 10:53

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Вихрен (Сандански) - Бдин (Видин) 1:0
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2010 14:15 

3 април 2010, събота, 17:00 ч

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Вихрен (Сандански) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2010 21:56 

Играчи и треньори в Бдин (Видин) недоволстват заради кризата

Целият треньорски щаб на втородивизионния Бдин (Видин) и голяма част от футболистите не са получавали заплати вече три месеца. Клубът е сателит на ЦСКА и се издържа именно от собствениците на “червените”. Заради плащане на задължения около “армейците” треньори и играчи във Видин били последна грижа на босовете от “Титан”.

“Вече три месеца не сме взимали заплати. Положението е страшно, тъй като сме на дъното и почти сигурно изпадаме. Има обаче вариант да останем в “Б” група по административен път. След края на сезона някои от отборите може да не получат лиценз заради лоши условия и ние да се спасим”, заяви футболист от Бдин пред БЛИЦ.

Нали договорката с ЦСКА беше техните играчи и треньор да си получават заплатите от ЦСКА, а БДИН да им дават само премиите, ама като не могат да бият никой сега кво да правим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Мар 2010 22:05 

На 6 април ще се проведе Отчетно-изборно събрание на ФК БДИН

"Ако след Общото събрание на клуба остана начело на Бдин, ще предприема крути мерки. Тимът, който в момента защитава честта на видинския футбол, не е моят Бдин, който градя вече десет години. Видно е сега, че има разнобой в съблекалнята между футболистите. И преди сме губили мачове. Сигурно и за в бъдеще ще е така. Искам обаче да падаме с достойнство, а не както го правим от началото на годината", категоричен е настоящият президент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Мар 2010 22:46 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Сериозно ви говоря,просто ми писна от тъпи хора и глупави олигофрени,направо ви казвам,видя ли човек да е срещу Бдин,просто няма да му спестя нищо,толко много бой ще яде че нема да се отърве,писна ми да мачкат тоя отбор,Цска-да ходят у София и да играят там а не да се правят тука на футболисти,мамка му писна ми от продажни копиленца,и ако некой направи една шайка за "Хора против Бдин (Видин)" Аз съм първия член на групата !!!!!!!! Та за мача с Вихрен,не мисля да кажа нищо за мача поради простата причина че,може да бием може и да не бием !! Поздрави.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2010 11:51 
Аватар

Положението е ясно-поредната измъчена загуба.Пътувах оня ден с треньора на вратарите на Етър у влака,той е от Враца (забравих му името) и човека вика че играчите на ЦСКА в Бдин получават по 3 000 лв. месечно, а видинските по 300-400!Пак подчертавам,че това са негови думи,но според него заради това има разцепление в отбора!И като добавиме факта,че в България всяко кържаво футболистче ритало един път в А група се мисли за звезда от световна величина поради сбъркан манталитет и не им се играе въобще в Б група идва поредния мач,който само ще мъчи феновете! :redcard:
Тука някои викат дайде да ги подкрепиме-тия келеши като очевидно не им се играе не е ли по-добре да бойкотираме питам аз?Като те ударят-отвръщаш.Те се подиграват с нас=> не заслужават никаква подкрепа!Недейте да ме нападате,а помислете дали съм прав!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 01:39 
Аватар

Абе вие не разбрахте ли че няма да изпаднем във В група,казвам го от сигурен източник (До колкото е сигурен,част от цялата тумба на Бдин :) ),Радвайте се :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 02:23 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Абе ти малоумен ли си !?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 09:31 

Днес се картотекират четири звезди които ще помогнат да се спасим от изпадане...докрая бием всичко наред....хайде честито и само Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 12:59 
Аватар

" Публикувано на: 01 Апр 2010 08:31

Днес се картотекират четири звезди които ще помогнат да се спасим от изпадане...докрая бием всичко наред....хайде честито и само Бдин "

Много хубава първоаприлска шега ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 16:24 
Аватар

мисля че положението е много сериозно за да се правят първоаприлски шеги.поне за бдин.иначе да направим каквото е възможно този сезон да излезем с чест от първенството.а после да се започне от нулата и да се гради отбор конкурентен за б група.явно е че тази година всичко се направи в движение и нищо не се получи.ако си обиграем отбор и с ясна политика във в група мисля че ще направим отбор и за в бъдеще

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2010 23:50 
Аватар

Stevie-G написа:
Абе ти малоумен ли си !?

Ейй нещастник мери си думите как говориш,и не ми се прави на много важен,чу ли бе :redcard: ,нито съм казал нещо лошо за теб нито нищо,така че си мери приказките,тия бегай и ги казвай не некой 10-токласник !!!!!!!! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2010 11:45 
Аватар

По-полека с изразите шото тука гъмжи от 10то класници, и като такъв съм дълбоко засегнат :001: .. шегата на страна , просто не е тук мястото за разправии :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2010 11:59 
Аватар

Отбор: Марек 2010 (Дупница)
3:0

Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Цска - Марек 0:1
Левски - Марек 0:3

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2010 12:55 

[quote="MAREK_FOREVER"]3:0[/quo
Преди няколко дена беше 2:0, сега станаха 3:0, хайде помисли още малко, до утре може да ги докараш и до 4:0, а то се получи 5:0....имаш време още малко да мислиш за краен резултат.... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Апр 2010 17:35 
Аватар

Aко може да се вярва на football24.bg, в 33-та минута падаме с 1:0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2010 18:14 
Аватар

Да, ако може да им се вярва ! Пише че в стартовия състав е Сашо Соколов.. Не беше ли той човека със счупения крак от миналия мач ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2010 19:55 

http://www.sportal.bg/news.php?id=230386

Това че отбора губи, не значи че не трябва да се подкрепя...то е лесно да си фен на отбор които само бие, другото е интересно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Апр 2010 20:03 

Пореден мач губим с 1 гол разлика. Жалко, че удара на Цецко в гредата не е било гол. Май Бдинци навън играят по-добре този полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Вихрен (Сандански) - Бдин (Видин) 1:0
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010 12:47 

Тренера на Вихрен БОЗАнски разправя днес в Меридиан мач как е трябвало да ни напълнят кошницата щото сме били последни и сме изпаднали от преди 3 месеца. Тоя е гола боза като треньор, разправяше есента как с шалварестия отбор от гоцето ще ни бият тука ама изпи една студена боза. Сега как да ни вкарат голове без голови положения и е било аха работата да им измъкнем хикса. Интересно как ги сметнал тези три месеца назад като тогава не беше започнал пролетният дял. Пълна боза и в сметките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010 16:54 
Аватар

Вд учудваш ме понякога как говориш с хвалебствия за отбора,как сме щели точки да отмъкваме,как тия и ония били слабаци,как все за малко не сме ги били,ама като гледам слабаците сме ние и ние играеме бездушно!Да не се засегнеш,не искам да се караме,но приеми че много от футболистите ни са путки и не им дреме за Бдин и Видин, за разлика от нас.Така че дай по-кротко с това кой сме щели да бием и кои били слаби,щото резултатите и играта на отбора НЕ говорят добре,никак даже...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Вихрен (Сандански) - Бдин (Видин) 1:0
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010 22:39 

Да, говоря с хвалебствия за моя отбор БДИН на който съм фен от малък. Не съм нито от Левски, нито от ЦСКА, Пластик, Рациария или който и да е друг. Гледал съм ги и в Б група и във В и пак ще ги гледам дори да отпаднат, а 2/3 от тези които сега идват на стадиона ще забравят отново, че съществува такъв отбор и така до следващото класиране в Б група. Почнахме да падаме и форума замря, дори и Гого2 ще ни забрави ако сина му не играе в БДИН. Кажи колко мача изгледа ти на Бдинци този сезон във Видин и дали някой ни надигра. Да загубихме мачове, но нито един от тези гостуващи отбори не се запомни с нещо повече от БДИН. Сега тези три домакински пролетни мача за мен БДИН не искат да играят, може би скоро ще разберем причината. И Симитли, и Търново и Драганица играха слабо, но нашите нещо ме съмняват.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010 23:55 
Аватар

vd за някои неща които казваш съм съгласен за други не.аз като следвам в друг град и нямам възможност да ходя на домакинските мачове на бдин редовно означава ли че съм по малко фен на бдин?не си прав да знаеш.знаеш ли на колко гостувания на бдин исках да посетя понеже имах възможността да ходя но нямаше с кои.аз ли от 500км да я организирам агитката.съжалявам ама вие какво напавихте за този клуб.надявам се да не се обидиш но погледни от мойта гледна точка.знам че всички обичаме бдин и не е хубаво да се напрадаме един друг

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ - Вихрен
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 26794 16 Ное 2006 11:19
от mittag_slavia
Преглежда непрочетените мнения ЛОКО ПД-ВИХРЕН ЗА КУПАТА
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Fabio_Cannavaro 24175 05 Фев 2007 01:05
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22635 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9919 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА-Вихрен 5:0(Котев-27;Йорданов-40;Петре-65;68;Тодоров-90)
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 9214 13 Май 2007 00:26
от ultraspartak