bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 29 Мар 2024 00:37


Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 15 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2010 16:44 
Offline

Регистриран на: 15 Авг 2009 13:29
Мнения: 3
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Година след фалита на емблемата на плевенският футбол ПФК Спартак отново има такъв клуб. Това стана факт по време на проведеното Общо събрание на Управителния съвет на футболен клуб "Плевен-Атлетик 2004". Освен отчета на дейността и избор на ново ръководство присъстващите взеха решение да бъде променено името на клуба. Така ФК "Плевен-Атлетик 2004" вече ще се нарича ФК "Спартак 1919". Клубът няма нищо общо с фалиралия преди година ПФК "Спартак 2007". "Решихме да променим името на клуба след поредица от разговори с феновете, бивши футболисти и ръководството на град Плевен", поясни новия председател на Управителния съвет на "Спартак 1919" Даниел Митов. Освен него в ръководството на ФК влизат още Бойко Цветков, Георги Милев, Йоско Исаев и още един член. Сигурното е, че той ще е от Община Плевен. Името му ще стане известно след заседание на Общинския съвет в края на месеца. Именно общинските съветници ще излъчат своя представител във ФК "Спартак 1919". "Умишлено поискахме да има човек от Общината в УС за да е налице повече прозрачност в делата на клуба", изясни Митов. "Не очаквайте големи неща от нас в първите няколко години, защото на този етап финансите ни са сериозно ограничени", заяви колегата му в УС Георги Милев. Настоящите амбиции на ФК "Спартак 1919" са участие от следващия сезон на юношеските отбори до 17 и 19 години в националните елитни групи. В момента в ДЮШ на клуба тренират около 150 деца. Мъжкият състав, който се състезава в плевенската "А" областна група пък се цели в Северозападната В АФГ. От ФК "Спартак 1919" са категорични, че друг приоритет е запазване на добрите отношения с ПФК "Белите орли".

Феновете на фалиралия Спартак (Плевен) са обявили подкрепата си за новосъздадения "ФК Спартак 1919".


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2010 16:59 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Възраждат футболната емблема “Спартак”


На 15 февруари футболният клуб “Плевен Атлетик 2004” е провел отчетно-изборно събрание в което е взето решение клубът да се преименува на “Спартак 1919”, стана ясно на пресконференция днес, дадена от новото ръководство. Целта е да се възроди футболната емблема “Спартак” , но още в началото трябва да е ясно, че “Спартак 1919” не е приемник на “Спартак 2004”, който се разпадна и самозакри преди година, а на “Плевен Атлетик 2004”, уточни за медиите председателят на УС на новия клуб Даниел Митов.


Подробности в утрешния брой на “Посредник”

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2010 17:04 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Нов клуб "Спартак 1919" ще връща славата на Плевен като футболен град

В Плевен се създаде нов футболен клуб, който се казва "Спартак 1919 ". Годината е избрана, тъй като тогава започва организирания футболен спорт в Плевен, а миналата година по този повод се честваше 90- години футбол в града. Що се отнася до името "Спартак" - това е емблемата на града и клубът ще бъде разпознаваем в първенствата.

Клубът е първоприемник на частния спортен клуб ФК "Плевен Атлетик" и няма нищо общо с изчезналия Спартак - Плевен или пък "Белите Орли", стана ясно на срещата, въпреки, че носи името "Спартак".

Вчера на общо отчетно събрание е извършено преименуването и е избран нов председателски съвет. Председател на управителния съвет е Даниел Митов, а в състава влизат още Георги Милев, той заедно с Митов са собственици и създатели на "Плевен Атлетик", Бойко Цветков, треньор на юношеските отбори към клуба и Йоско Исаев, собственик на "Плевенски хляб" и основен спонсор на новия клуб.

Пети член на съвета ще има, и той ще бъде представител от Община Плевен, за да се гарантира прозрачност при управлението на новия клуб, допълни Даниел Митов.

Шефът на Спортни имоти към Община Плевен, Тони Вашков пък дообясни, че на сесия на Общинския съвет, ще се вземе решение дали той, или друг от местната власт, ще запълнят отпуснатата квота.

Амбициите на новият клуб са поддържане на юношеските гарнитури и влизане в "А" републиканските първенства по футбол за юноши до 17 и до 19 години. Другата важна цел е другата година мъжкият отбор да влезе във "В" окръжна груба. В момента мъжете, бивши юноши на "Атлетик" играят в "А" окръжна северозападна група.


Известно е, че след като Спартак - Плевен приключи съществуването си, заради калпаво и престъпно управление, бизнесмените Митов и Милев взеха под крилото си 50 деца от Спортното училище, паралелка футбол, които оставаха на улицата, след като липсваше мъжки отбор, в който да продължават развитието си.


Така частната школа, която беше собствена идея на предприемачите, предназначена да произвежда футболисти при отлични качествени условия и да ги лансира в гарнитурите на професионални футболни клубове и да не се занимава с неуредиците на други неудачници, се превърна едва ли не в спасител на футбола в Плевен и се нагърби с общински функции.


Общината се отблагодари като дари за 10 години теренът на бившия комплекс "Балона" и бизнесмените инвестираха над 300 000 лв. за изграждането на прекрасно изкуствено игрище. През декември общинския съвет даде отново за десет години срок на стопанисване и помощното игрище до Спортното училище, което трябва да бъде възстановено.

В момента издръжката на детско юношеските отбори към "Атлетик" излиза около 1 500 лв. месечно. Около 50 хиляди лева е бюджетът им в момента, който ще издържи до края на сезона през лятото. Но след това ще са необходими двойно повече пари за двете професионални участия на децата в двете групи на републиканското първенство. Да не говорим, че мъжкият отбор при влизане във "В" група разходите се увеличават тройно, коментираха колеги спортни журналисти днес на срещата с новото ръководство на клуба.

"Наясно сме, че от Общината пари не можем да искаме при тази криза и липса на средства. Нашите също са свити. Ние искаме само да бъде създадена добра среда и адекватно възприемане на новата инициатива, за да работим спокойно и да се привличат средства по този начин. С нашите контакти и връзки смятаме, че ще намерим средства и те няма да потънат в престъпни джобове, защото сме спортни хора и милеем за футбола. Плюс това се замисля сдружение, в което да влезе и клуб, като "Белите орли" и това сдружение да привлича средства, които да бъдат инвестирани във футбола", каза Даниел Митов.

Председателят изрази опасението си, че има критикари и хора, които няма да застанат зад идеята, огорчени от управленията на предишните ръководства на професионалния футбол в Плевен и ще пречат на развитието в клуба.

Не така мислят членовете на фен клуба на бившия легендарен "Спартак Плевен". Техни представители са присъствали на отчетно изборното събрание вчера и са дали подкрепата си за новия клуб.

"Ние заставаме зад тези хора, защото те спасиха децата на "Спартак" и ги взеха при тях. Също така в новия клуб "Спартак 1919" виждаме надежда за връщането на футболната слава на Плевен и за добро и прозрачно управление и развите на футбола в града. Навсякъде ще подкрепяме отборът и ще бъдем с вас", заяви Свилен Димитров, съпредседател на фен клуба на "Спартак Плевен". А защо не и на новия "Спартак 1919 г.".

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2010 17:49 
Offline

Регистриран на: 11 Фев 2009 12:08
Мнения: 7
Местоположение: ПЛЕВЕН
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Вто, 2010-02-16 15:29
Година след фалита на емблемата на плевенският футбол ПФК Спартак отново има такъв клуб. Това стана факт по време на проведеното Общо събрание на Управителния съвет на футболен клуб "Плевен-Атлетик 2004".

Освен отчета на дейността и избор на ново ръководство присъстващите взеха решение да бъде променено името на клуба. Така ФК "Плевен-Атлетик 2004" вече ще се нарича ФК "Спартак 1919". Клубът няма нищо общо с фалиралия преди година ПФК "Спартак 2007". "Решихме да променим името на клуба след поредица от разговори с феновете, бивши футболисти и ръководството на град Плевен", поясни новия председател на Управителния съвет на "Спартак 1919" Даниел Митов. Освен него в ръководството на ФК влизат още Бойко Цветков, Георги Милев, Йоско Исаев и още един член.

Сигурното е, че той ще е от Община Плевен. Името му ще стане известно след заседание на Общинския съвет в края на месеца. Именно общинските съветници ще излъчат своя представител във ФК "Спартак 1919".

"Умишлено поискахме да има човек от Общината в УС за да е налице повече прозрачност в делата на клуба", изясни Митов.

"Не очаквайте големи неща от нас в първите няколко години, защото на този етап финансите ни са сериозно ограничени", заяви колегата му в УС Георги Милев.

Настоящите амбиции на ФК "Спартак 1919" са участие от следващия сезон на юношеските отбори до 17 и 19 години в националните елитни групи. В момента в ДЮШ на клуба тренират около 150 деца.

Мъжкият състав, който се състезава в плевенската "А" областна група пък се цели в Северозападната В АФГ. От ФК "Спартак 1919" са категорични, че друг приоритет е запазване на добрите отношения с ПФК Белите орли".

Феновете на фалиралия Спартак (Плевен) са обявили подкрепата си за новосъздадения "ФК Спартак 1919".

SPORT 1


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2010 20:52 
Offline

Регистриран на: 11 Фев 2009 12:08
Мнения: 7
Местоположение: ПЛЕВЕН
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Това е един пост на един пич от Русе в Sport1

На новия
Изпратено от Анонимен (непроверено) на Вто, 2010-02-16 17:16.
На новия Спартак -Плевен пожелаваме бързо стабилизиране ,възход и да заеме полагащото му се място в БГ футбола !!! Поздрави от Русе и ...само Дунав!!!По-скоро да си спомним паметните мачове между нашите два отбора !!!!Успех !!!!!!

:D :D :D


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2010 00:21 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 21:18
Мнения: 366
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Каквито и силни думи да се изрекат, ще са малко за това, което се случи вчера. След 1 година очакване Спартак се възроди. Може би днес не осъзнаваме значимостта на събитието, но с началния съдийски сигнал на първия мач усещането ще е различно. Всички ние, най-верните привърженици на Спартак, трябва да проумеем това, че от днес всеки един от нас с действията си може и трябва да стане част от историята на един от клубовете с най-големи футболни традиции в България. Ние сме тези, които имат възможност да пишат история. Длъжни сме да го направим!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2010 03:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Мар 2007 14:20
Мнения: 1007
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Нов Спартак се появи в Плевен
Клубът трябва да върне старата слава на знаменитото си име


Нов футболен клуб с името Спартак се появи на футболната карта в Плевен. Той ще бъде първоприемник на Плевен-Атлетик 2004, който в момента се състезава в Плевенската А областна група. Решението бе взето на Общо събрание на ФК Плевен-Атлетик 2004, където бе взето решение клубът да се преименува на ФК Спартак 1919. Клубът няма нищо общо с фалиралия преди година ПФК Спартак 2007.
- Решихме се на този ход след серия от срещи и разговори с фенове, бивши футболисти и ръководството на град Плевен - заяви председателят на Управителния съвет на ФК Спартак 1919 Даниел Митов. В управителния съвет ще влязат 5 човека, като едното място е гарантирано за представител на община Плевен. Целта е да се гарантира пълна прозрачност в делата на клуба, за да се намерят хора, които да помогнат на плевенския футбол. От своя страна плевенските футболни фенове веднага обявиха, че дават пълната си подкрепа за Спартак 1919. Според тях името Спартак е емблема на плевенския футбол и са доволни, че отново ще могат да подкрепят свой любим отбор с това знаменито име.

Николай Иванов


www.7sport.net

_________________
SPARTAK PLEVEN FOREVER IN MY HEART !!!


Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2010 17:14 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 21:18
Мнения: 366
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Цитат:
Учредиха Спартак 1919

Футболен клуб с името Спартак се появи в Плевен. Той ще бъде правоприемник на Плевен - Атлетик 2004, който в момента се състезава в "А" областна група. Решението бе взето на Общо събрание на Плевен - Атлетик, като клубът се преименува на Спартак 1919. До тази промяна се стигна една година след разпадането и фалита на ПФК Спартак 2007. От новия клуб категорично обявиха, че нямат нищо общо със Спартак на Пламен Николов. Решението е взето, за да се възроди името Спартак, което е свещено за всички, които обичат футбола в Плевен. От фенклуба веднага обещаха пълна подкрепа за отбора, без значение в коя група се състезава. Новият Спартак ще се управлява от 5-членен управителен съвет с председател Даниел Митов. Другите членове на УС са Бойко Цветков, Георги Милев, Йоско Исаев (собственик на "Плевенски хляб" ЕООД), а петото място ще бъде за представител на община Плевен, който ще бъде определен след предстоящото заседание на местния парламент. Целта е да се гарантира пълна прозрачност за дейността на клуба и привличане на нови инвеститори. "Отворени сме към всеки, който иска да помага. Не ни е страх от критики. Искаме да помогнем на плевенския футбол. Не се изхвърляме, искаме да оправим първо базата. Не очаквайте веднага чудеса от нас", заяви членът на УС Георги Милев.

В момента в клуба тренират над 150 деца в 4-възрастови групи, като целта е през новото първенство мъжкият отбор да играе във "В" група, а Спартак 1919 да има представители в елитните юношески групи до 17 и 19 години. Дидо Митов обяви, че бюджетът до лятото в размер на 50 хил. лв. е подсигурен. За новото първенство и по-високите цели ще са нужни поне три пъти по-висок бюджет, който в момента е в процес на обезпечаване.

Феновете веднага обявиха пълна подкрепа за новия Спартак 1919. Те заявиха, че това име е свято за тях и винаги ще подкрепят отбор, който го носи, стига да има прозрачност в управлението му и чисти намерения за бъдещето му.

в-к "7 Дни СПОРТ"


Привържениците на Спартак могат да помогнат във финансирането на клуба като станат негови официални членове със скромен членски внос от 20 лв. годишно!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2010 13:20 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
:022:

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2010 13:08 
Offline

Регистриран на: 17 Апр 2007 06:42
Мнения: 138
Местоположение: PLEVEN
хакерите я дайте наква програма за пролетта че на мен нещо не ми се отдава,необходими са явно някакви свръх сили


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2010 13:19 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Май 2008 14:18
Мнения: 68
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Skype: lil-g7
http://bfu-tournaments.com/index.php?zi ... 324&t_p=17

Дано съм помогнал с нещо ;]]]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2010 12:17 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 21:18
Мнения: 366
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Цитат:
Ясен е общинския представител в УС на "Спартак 1919"

На заседанието на ОбС на 25 февруари съветниците определиха Николай Баров за представител на Община Плевен в Управителния съвет (УС) на футболен клуб "Спартак 1919". Изборът е след постъпило писмо-покана от председателя на УС на футболния клуб. В началото на февруари ФК "Плевен Атлетик - 2004" се преименува в "Спартак 1919". На събранието беше избран нов Управителен съвет в състав от петима членове. Едно място бе отредено за представител на Община Плевен. Два пъти годишно Николай Баров е длъжен да информира за футболния клуб постоянната комисия по спорт и младежки дейности, е записано още в решението.

в-к "Посредник"


Нямам никаква идея кой точно е Николай Баров, както и какво точно ще върши като член на управителния съвет. Присъствието му в него би трябвало да означава, че Общината ще помага на Спартак.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 14:00 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Това ли ще е официалната емблема :?:

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Роди се новят Спартак
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 15:19 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 20:09
Мнения: 103
Местоположение: Плевен
spartak 1919 написа:
Това ли ще е официалната емблема :?:

Да, това ще е!

_________________
Webmaster'Pleven


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:35 
Offline

Регистриран на: 29 Авг 2009 22:33
Мнения: 3
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ЛЕВСКИ гр.Левски-СПАРТАК 1919 ПЛЕВЕН 0:2


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 15 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 116999 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 118327 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения До 2-3 години Литекс се мести в София
Форум: Литекс (Ловеч)
Anonymous 44836 30 Юни 2007 11:55
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения Мислите ли че ще се оправи ДЮШ в България (скоро )?
Форум: ДЮШ
ultraspartak 41336 15 Окт 2008 13:53
от RoNaldO07
Преглежда непрочетените мнения От Спартак (Вн) обявиха: Участие в Купата на УЕФА през 2008
Форум: Спартак 1918 (Варна)
Anonymous 24625 19 Фев 2008 18:55
от 1918[<3]

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози