TOTTI10 написа:
SINITE написа:
Awe Toti priznai si 4e 21 vek sme mnogo po-dobri ot vas tova 4e imate pove4e titli neve pravi po-veliki a i TITLITE neme privli4at da sam fen na edin otbor,vednaga ti davam primer Chelsea ili Lyon nemat Champions Legaeu ama sa edni ot nai-dobrite v Europa nali ! A i Levski i Ceca imat po 51 titli ako si naqsno s neshtata 6te smetnesh obshto ti govora !
Ми ко да ти кажа
2 полуфинала за КЕШ.
3 пъти отстраняваме Действащия европейски първенец.
Победихме действащия носител на КЕШ на собствения му стадион.
1 четвъртфинал за КНК
1 четвъртфинал за УЕФА.
Вие паднахте от деистващия носител на КЕШ с 5:0 а МАрка на писа: даже и Пуйол вкара.
Излезнахте срещу Челси 2000 г. с резервите защото ви предстоеше мач с ЦСКА ако се не лъжа
Отпаднахте от 11 малки негърчета-Беверен
Иначе мога да ги редя до безкрай
вие сте единствения Български отбор отпаднал от втородивизионен отбор-Люцерн
Олимпия;Аалст ;Уйпещ,Ференцварош,четата на Кемал паша,Динамо Берлин,Вележ,Антверпен,Слован,Копенхаген
И няколко ваши славани маа в България:
Чепинец(Велинград)
Рилски Спортист(Самоков)
Миньор Бухово
Родопа(Смолян)
И последно какво общо има името на апостола със един Руснак изгонен от редица европейски държави

[/quote
Toti uverix se kolko si fen na edin otbor shtom gledash uspexite qsno e,ama sam siguren 4e si bil na 10 ma4a na cska ne na pove4e li4iti,az ako trebvam da izbroqvam cska ot koi e padal-Torpedo Moskow,MTK, ami srama v Hauduk Kula awe ama ne sam takav fen i posledno da kaja tiya 2 polufinala sa predi 30 godini i togava s 4 ma4a si stigal do polufinal ami Levski kato izigra 16 kade tqbvashe da e ????????????