bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 01:29

Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2009 11:13 
Всичко ,ще излезе на яве малко по-малко.
:004:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2009 10:54 

Най-вероятно в четвъртък ще стане ясно дали ще ни върнат в групата,тези глупаци от БФС Пловдив си мислят че се се отървали от нас но рано или късно ще се върнем и този път този алкохолици Енчев,Денгилски ще ги ебем,мамка му защо не се излъжат веднъж да доидат на нашия стадион,ще има ебан .Вън помиярите от Омонията

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2009 20:01 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Някаква нова информация :?: :?: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ЧЕСТИТО В НОВИЯ ФОРУМ !
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 09:19 

вече сме на ново място, от тук нататък футбол в асеновград няма да има , само юноши , които ще ритат за удоволствие - едва ли ще сме на първо място и догодина , това е една стара мечта на общинското ръководство , отбор в областната група , почти няма да има нужда от пари, парите ще попаднат в нечиий джеб....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЧЕСТИТО В НОВИЯ ФОРУМ !
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 11:08 

рафото ли ще бъде президент на асеновец , кой ще е треньора , попиванов остава ли ? а рафото не беше ли президент на рафо спорт от село Стоево , това същия президент ли е ? какви са плановете за отбора , след като ще ритаме по близо до асеновград , ще има ли повече пари за футбола , вече няма да има големи разходи за пътувания и т.н.
има ли някаква програма колко пари ще бъдат отпуснати за новия сезон и от кого , президента надявам се няма да поеме само вечерята след мача

djoto написа:
вече сме на ново място, от тук нататък футбол в асеновград няма да има , само юноши , които ще ритат за удоволствие - едва ли ще сме на първо място и догодина , това е една стара мечта на общинското ръководство , отбор в областната група , почти няма да има нужда от пари, парите ще попаднат в нечиий джеб....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Димитър Младенов
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2009 17:14 
http://www.sportal.bg/news.php?id=181498

Някой хора продължават да се държат много нагло.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2009 19:02 
Аватар

тц тц вместо ние да направим същото с омонията..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2009 19:37 
Аватар

много сте тънкообидни нещо, човека не цели да плюе димитровградското ви отборче, а просто отбелязва и ти не се бъркай където не ти е работа..тука си говорим за асеновец, а не серем по чуждите форумИ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: А СЕГА НАКЪДЕ?
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2009 11:18 

След като ударихме дъното, се надявам не всички да мислят че е дошъл чак края на света. Да, ударът е много тежък, но трябва да намерим сили да продължим.
Ако някой знае или има някаква идея какво ще се прави да драсне някой ред.
Аз лично бих предложил еретичната идея да се свържем с Г-н Недялко Недялков. Човекът държи два отбора - Левски и Космос и едва ли се е отказъл от борба за Б група догодина. Освен това и двата му отбора са без постоянно местоседалище. Може да уговорим някое обединение или кой знае?
Може и общината да му отпусне нещо. Естествено всичко си има граници.А "господинът от Омонията" може да помогне с някой телефон.
Или да потърсим някой друг външен човек?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: А СЕГА НАКЪДЕ?
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2009 13:25 

съгласен съм с теб , но той като старозагорец , едва ли ще се навие да работи в асеновград

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2009 13:27 

а пък този сталев , много се е наострил да вкарва кричим в в група , та на нас може да не ни огрее слънцето следващият сезон да сме първи , като се има предвид какви влиятелни хора са бившите футболни съдии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2009 14:34 

Към Левски в Стара Загора никой не проявява интерес. А пък за Космос е абсолютно все едно къде ще играят. Ако успеем да комбинираме неговите финасови възможности и връзките в БФС с нашата публика ще се получи голям ефект. Иначе той е ангажиран като общинар в Ст. Загора, но дали в Чирпан или тука едва ли ще го бърка много, стига да можем да му удовлетворим условията. Освен това трябва и местните "сфери на влияние" да не му пречат. И това последното май е най-трудно постижимо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2009 16:06 
Чета и на двамата (преди мен мненията) и мисля, че са абсурдни и трябва да продължите само двамата да си пишете. Расъждавайте на воля - темата е ваша. :silent: :!: :?: :@: :kopfshuettel: :suspect: :suspect: :| :idea: :idea: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban: :_ban:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 01:00 
Аватар

еми според мен ако феновете не направим нищо за отбора си кьорсофраджиите ще си развяват коня години наред. Така че съм с две ръце за някаква подобна инициатива

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 01:02 
Аватар

селско мекере.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 08:27 

Да, абсурдно е положението, в което се намира клуба ни. Абсурден е начинът по който се стигна до тук. Още по-абсурдно е, че един от виновниците за всичко /Младенов/ си отмъщава на потърпевшия /Рафото/, като му троши заведението, а полицията го пуска.Абсурдите са толкова много че нямат чет. И вероятно трябва да се случи пак нещо абсурдно, за да се пооправят нещата, поне донякъде.И аз бих искал да се събудя някоя сутрин и да разбера, че съм сънувал кошмар, но не би.
Стандартната развръзка е ясна – играем с юношите /защото другите ни предадоха, пък те и без това нямаше да искат да ритат по селата/ в А окръжна и чакаме да се върнем във В – след година, две, три?
Защото Джото е прав – с юношите, със собствени средства и с честен футбол трудно ще се преборим с други кандидати със средства, футболисти, че и с връзки в Зоналния съвет и съдиите. А пък е сигурно, че в селската група никой бос няма да ни вземе.И дотогава на стадиона няма да ходи почти никой, той съвсем ще се порути, а светът ще забрави че на футболната карта е имало отбор с името Асеновец.
На мен тази перспектива не ми харесва. Ама никак.
И затова сме изправени пред дилемата дали да не се простим с някои ценности,обвързвайки се с някой несъвсем чистоплътен бос/ако случайно се навие, де/ или да държим на морала и почтеността? А има ли изобщо почтени такива? Защото фразата която Ха-така обичаше да употребява „на гол тумбак - чифте пищови” сега е в пълната си сила – това имаме в момента.
И още нещо: това с морала и почтеността не го е имало в пълен смисъл в отбора ни, поне в последните 30 години. Нека не се заблуждаваме. Поколения местни футболисти/ и някои паразити/ си докарваха по-добър стандарт на живот продавайки мачове. Разбира се това не бяха всичките футболисти, а само някои от тях. Имало е и треньори, ръководители. А се е налагало и да купуваме. И съдии сме подкупвали. И това го правят всички отбори.И още по-лошо – това се приема вече едва ли не за нормално. На мен също би ми се искало на това да се сложи край веднъж завинаги. И то на всички нива и във футбола и навсякъде.Защото каква е тръпката да гледаш уреден мач?
Така, че ми се струва, че не трябва да пренебрегваме никоя възможност – ако има такава. Трябва да избираме измежду злини. И идеята ми беше такава – ако някой може да измисли нещо по-добро, по-разумно, да го сподели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 09:19 

starfen написа:
Да, абсурдно е положението, в което се намира клуба ни. Абсурден е начинът по който се стигна до тук. Още по-абсурдно е, че един от виновниците за всичко /Младенов/ си отмъщава на потърпевшия /Рафото/, като му троши заведението, а полицията го пуска.Абсурдите са толкова много че нямат чет. И вероятно трябва да се случи пак нещо абсурдно, за да се пооправят нещата, поне донякъде.И аз бих искал да се събудя някоя сутрин и да разбера, че съм сънувал кошмар, но не би.
Стандартната развръзка е ясна – играем с юношите /защото другите ни предадоха, пък те и без това нямаше да искат да ритат по селата/ в А окръжна и чакаме да се върнем във В – след година, две, три?
Защото Джото е прав – с юношите, със собствени средства и с честен футбол трудно ще се преборим с други кандидати със средства, футболисти, че и с връзки в Зоналния съвет и съдиите. А пък е сигурно, че в селската група никой бос няма да ни вземе.И дотогава на стадиона няма да ходи почти никой, той съвсем ще се порути, а светът ще забрави че на футболната карта е имало отбор с името Асеновец.
На мен тази перспектива не ми харесва. Ама никак.
И затова сме изправени пред дилемата дали да не се простим с някои ценности,обвързвайки се с някой несъвсем чистоплътен бос/ако случайно се навие, де/ или да държим на морала и почтеността? А има ли изобщо почтени такива? Защото фразата която Ха-така обичаше да употребява „на гол тумбак - чифте пищови” сега е в пълната си сила – това имаме в момента.
И още нещо: това с морала и почтеността не го е имало в пълен смисъл в отбора ни, поне в последните 30 години. Нека не се заблуждаваме. Поколения местни футболисти/ и някои паразити/ си докарваха по-добър стандарт на живот продавайки мачове. Разбира се това не бяха всичките футболисти, а само някои от тях. Имало е и треньори, ръководители. А се е налагало и да купуваме. И съдии сме подкупвали. И това го правят всички отбори.И още по-лошо – това се приема вече едва ли не за нормално. На мен също би ми се искало на това да се сложи край веднъж завинаги. И то на всички нива и във футбола и навсякъде.Защото каква е тръпката да гледаш уреден мач?
Така, че ми се струва, че не трябва да пренебрегваме никоя възможност – ако има такава. Трябва да избираме измежду злини. И идеята ми беше такава – ако някой може да измисли нещо по-добро, по-разумно, да го сподели.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 09:28 

пичове само да ви кажа , щом младенов е реагирал така , това не е случайно ,недейте да обвинявате само него , защото и той е жертва , не се знае кой е забъркал интригата , не го защитавам , но погледнете по справедливо на нещата , нсе пак имахме мач с брестник и кой на кого е платил и е забъркал тази интрига не е ясно , някои хора са чакали цял полусезон да дойде този кръг и това да стане ......ако беше някой друг отбор бфс щеше да си затвори очите при четенето на правилника

ultra asenovec написа:
Mnogo skoro 6te stane jasno NAKUDE,obe6tavam vi iznenadi i niama da mse predadem.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 09:34 

няма ли стратегия , която да бъде направена дългосрочно и инвестиции в стадион , база , детска школа , обучение на треньори и деца , дори и в б група да сме само ще кърпим положението , та това , че сме в а окръжна няма значение , важното да има план , инвеститор и действие

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 12:46 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Ало димитровградския чорбар, ходи да сереш някъде другаде, убитак. Аман от разбирачи набор 98

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 13:19 

само да ви кажа , че димитровград е млад град , съставен е от няколко села обединени в един град - и колкото и де се опитваш да направиш селянина гражданин това е невъзможно , там всички са природни селяци , селяндури от класа , биттака е най голямата забележителност на този град съставен от села - селянията е емблемата на този град

malloADHC написа:
Ало димитровградския чорбар, ходи да сереш някъде другаде, убитак. Аман от разбирачи набор 98

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 21:27 
Аватар

Всички знаем кое е най-голямото село и колко чисти столичани сте хах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2009 22:47 

Отбор: ЦСКА (София)
То е ясно,че не сте за областните.Тоя сезон сте първи и се връщате където ви е мястото-във "В" група :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2009 12:59 

Зоналния съвет кани загубилите баражите за заявки за попълване на В групата - за отворилото се свободно място от Поморие.
Доколкото знам и сливания между отбори може само ако са от една област. Така, че май селската група ни чака.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: predadoxa ni
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2009 23:34 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
ей искам да попитам нещо отностно 1 ваш играч,незнам в коя тема е най-подходящо да пиша,все пак се спирам тук.Та вапроса ми е в сезон 2008/2009 имахте 1 преотстъпен от Свиленград играч на име Тодор Генчев,къде е той сега и какво става с него,пак ли ше играе при вас? Моля ви ако знаете някакви подробности около него да ми разясните,благодаря предварително :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 378 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124944 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178497 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203093 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138451 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]