bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 20:42

Национални отбори GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Контрола: Сърбия - България
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:29 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
RUSE написа:
Срам ме е от манталитета на много българи, които открито заявяват, че не обичат родината. Държавата и народа, не родината. Има ОГРОМНА разлика!!!
Срам ме е от прословутия български индивидуализъм Ако бяхме индивидуалисти нямаше да спасяваме престъпничките от Либия 8 години, а щяхме да гледаме себе си.
Срам ме е от всички, които даже не могат да напишат правилно името на собствената си държава (бАлгари wtf????!!!!!????) Колкото сме по-прости, толкова по-лесно се управляваме. Вече виждаш все повече признаци за изпростяването на нацията. Пък и висшистите с 250лв заплата в БАН, учителите с 450лв след 15 години стаж...а мутрите с Кю-7ци, БМВ-та...кой ще учи, а? Още преди години 93% от момиченцата искаха да станат манекенки, а 92% от момчетата - мутри. Какво направихме по въпроса - ами...бяхме заети да носим лентички за медиците...
Срам ме е от 11-те кукли на терена, които не се мръднаха цял мач ако не друго, то поне да загубят по-почетно.
Срам ме е, че в една Албания, колкото и трагични да са като държава, обичат собствената си родина в пъти повече. Не е така, щом можете да спасите доказани престъпници само защото са българи - значи си обичате родината, нали?
Опитвам се да засегна един много по-дълбок проблем, от който обаче произтичат всичките ни беди - въпросът за ценностната система на българите. В това отношение явно сърбите ни бият 6 пъти.
Можем много от тях да научим, но явно си мислим, че всичко ни е ясно. Така е, българите знаят и могат всичко, просто все някой друг им пречи.

Жалко, наистина жалко. Четейки произведенията на българските класици от преди 100 и кусур години не виждам никаква промяна в нагласите на хората. Хората вече не знаят кой е Ботев, да не говорим за Елин Пелин, Алеко, Йовков, Вапцаров... Но знаят наизуст биографиите, головете и трансферите на Бербатов, песните на Преслава и Ивана, умнотиите на Иван и Андрей, на Слави Трифонов...
Бай Ганьо тръгнал по Европа..... Скоро няма да го пускат по Европата, споко.

А сега вече от по-общите приказки към конкретиката. На много хора им е изгодно да изкарват националите слаби, едва ли не като Сан Марино и Лихтенщайн. Истината е, че имаме достатъчно добри играчи, но им е изгодно да си живуркат на спокойствие. Сегашните играчи не носят нищо БЪЛГАРСКО в себе си и респективно НЕ МОГАТ ДА СА ЛИЦЕТО НА НАЦИЯТА. Точно обратното - това е лицето на нацията: всеки скатава, престъпва правила и закони и гледа нещо за него си да изкара. Не му пука за държавата. Ти винаги ли вземаш касови бележки, на реалната си заплата ли се осигуряваш, само на зелено ли пресичаш...? Къде беше когато изсичаха горите ти, застроиха планините и морската ивица, окрадоха парите за пенсии на работилите десетилетия...? Точно безхаберието е лицето на нацията, а по-добър показ от днешния - здраве му кажи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:31 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
син да им се роди, зет да им доведе

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:34 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Дам, определено ще се съглася и с позицията на Oranje (вкл и с някои негови вметки по адрес на мнението. Като се замисли човек по-обстойно върху нещата има резон). Но мене ми става супер тегаво като се замисля на какво сме наследници, а какви мърши като народ сме, по дяволите :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:36 
Аватар

Не че искам да се фала, ама ако ми се гласува доверерие ще сглобя по-стойностен отбор. То незнам от кой да почна критиките си, сичките май не са си били чикий скоро.

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:37 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Колкото и да се тюхкаме това е.До това ни докара демокрацията...не че съм привърженик на комунизма но си е точно така.Не помня кой но беше пуснал тема в Свободна Зона където беше цитирана неква тъпа ама много тъпа путка която не искала да пише на БГ а искала на латиница щото на БГ било смотано.Е пойче няма какво да кажа по въпроса...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:39 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
По горноя пост на момчето от монтана много е прав, хората вече незнаят кой е Васил Левски, Христо Ботев и други видни Българи дали толкова много на родината ни, а знаят Колко гола има Педераста Бербатоф и Всичките Песни на фолк певиците, е каква нация сме, какъв народ !!! Та ние незнаем Собствените си Герои, хората умрели за да живеем ние сега, хората които са обичали България повече от всичко. Всичко казано от вас е вярно но Хора нека се замислим, защо сме малцина тези които обичат Родината си, защо вече няма хора които я представят по света и в същия момент не се гордеят с нея, защо има хора които ги е срам да кажат че са Българи.

АЗ ще си призная ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, немога да опиша каква чест е за мене да браня трибагреника с цялото си сърце, Обичам България повече от всичко и да бих си дал Живота за нея, много хора ще кажат стига с този фалшив национализъм!! Не е така Аз немога да си изкривя душата и да кажа че дори и да не е най великата страна на света, аз я обичам и никога няма да я предам !!!! Та тези хора Бербатов и другите 9 манекена, защо се опитват да покажат че и те я обичат, защо забога един път не излязът и кажат Обичам България и ще се раздам в този мач за да победим и да защитим достойнството на Страната ни, защо ........ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:40 
Аватар

абе те плюваха стоичков че не става ма тоя май по зле и от стоичков

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:41 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
така е, всички войни България губи заради предатели, Левски е предаден от българин и Царевец е завзед заради предател , докато не станем задружни , всичко ще си е по старо му , левски и цска ще спорят за дървената купа, миньоро ще си хвърлят камъни и дърве, в благоевград ще има 12 пирина , дражев ще съди всички отбори из бургаско, на север до варна и на запад до сливен, юри галев ще скача върху тунела с джапанките, и тъй нататък ....

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:43 
Аватар

RUSE написа:
Дам, определено ще се съглася и с позицията на Oranje (вкл и с някои негови вметки по адрес на мнението. Като се замисли човек по-обстойно върху нещата има резон). Но мене ми става супер тегаво като се замисля на какво сме наследници, а какви мърши като народ сме, по дяволите :x

Радвам се, че срещам мислещи с пипето си хора. Колкото до наследството: да вземем например Батак. Едни учени в Германия казаха, че е прекалено митологизирано клането (което не значи, че го отричат!) и всички скочихте срещу тях, искахте да ходите до немско да ги линчувате. В същото време в кметството на Батак, където навремето турчин не смеел да замръкне, се говори на....турски :lol:
А за националния по футбол предлагам да се назначи Иван Костов за тренер. Така всички ще си знаят кой е виновен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:51 
Аватар

BeyonDDead написа:
По горноя пост на момчето от монтана много е прав, хората вече незнаят кой е Васил Левски, Христо Ботев и други видни Българи дали толкова много на родината ни, а знаят Колко гола има Педераста Бербатоф и Всичките Песни на фолк певиците, е каква нация сме, какъв народ !!! Та ние незнаем Собствените си Герои, хората умрели за да живеем ние сега, хората които са обичали България повече от всичко. Всичко казано от вас е вярно но Хора нека се замислим, защо сме малцина тези които обичат Родината си, защо вече няма хора които я представят по света и в същия момент не се гордеят с нея, защо има хора които ги е срам да кажат че са Българи.

АЗ ще си призная ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, немога да опиша каква чест е за мене да браня трибагреника с цялото си сърце, Обичам България повече от всичко и да бих си дал Живота за нея, много хора ще кажат стига с този фалшив национализъм!! Не е така Аз немога да си изкривя душата и да кажа че дори и да не е най великата страна на света, аз я обичам и никога няма да я предам !!!! Та тези хора Бербатов и другите 9 манекена, защо се опитват да покажат че и те я обичат, защо забога един път не излязът и кажат Обичам България и ще се раздам в този мач за да победим и да защитим достойнството на Страната ни, защо ........ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Прав си, човече, но не забравяй, че Ботев успя да събере хора колкото агитка на отбор от Б група. Отдавна ни е останало да се гордеем с миналото си. Днешните будители имат други цели, не да ни освободят. Пък и, както по Ботево време, явно си ни харесва ярема и си го мъкнем...
А браненето на трибагреника е нож с две остриета. Не искам да се повтарям за случая с медиците, но това бе единственото обединение на нацията, което всъщност стана поредното унижение на трибагреника. А какво стана с кмета от листата на ДПС на български град, който вкара националния ни флаг в ауспуха на Мерцедес-а си? Или тогава не се бе родил още? Зад трибагреника стоят 111 хиляди квадратни километра площ, която се разпродава, изсича и разграбва всеки ден, зад него са няколко милиона в чужбина, които са отишли да могат да живеят в уредена държава, зад него са и милиони пенсионери...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:52 
Аватар

За къшмер са наще.. :cry:

Montana & CSKA

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 00:53 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Какво да кажа-ще си седя 1 седмица у дома, за да не ме срещне някой, който знае, че съм българин. Не знам какво трябва да се направи с отбора.
Относно дебата, аз само ще кажа от позицията си на емигрант
Обичм Родината, мразя държавата :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 01:11 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Момчета, за огромно съжаление това е съвсем логично стечение на обстоятелствата, като се има в предвид развитието на родния ни футбол. Ето сами виждате хронологията на нещата. Първо крах за всички български отбори в евротурнирите, после националите бяха наддиграни и от Черна гора и от Грузия, само късмета ни помогна да не загубим и в двете срещи. После вижте нивото на родния ни футбол и трансферите на играчите ни в чужбина. Като започнах с нивото на родния ни футбол, ами то вече доста често в "Б" групите се виждат по интересни и зрелищни мачове, отколкото в така наречената елитна група. После трансферите от БГ отборите в чужбина. Ами просто липсват такива или ако има, то играчите се котират само за някакви второ или трето дивизионни отбори или в най-добрия случай в борещи се за оставане отбори по Русия или Израел. Така, че всичко което се случи тази вечер и което ще се случва тепърва си има логика! Явно има и още надолу да копаме. Жалко е всичко това, което се случва, но за съжаление е тежката истина. Няма как без добро първенство, без бази, без читави стадиони, с посредствени чужденци, които вместо да помагат на по-младите само заемат тяхното място, няма как да се получи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 01:13 
Аватар

Благодаря ви, Сърбия! :D

Крайно време беше...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 01:32 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
мислех днес да не давам мнение, защото проблема е, че никой от държавата,БФС или националния нама да прочете това което пишем, но искам да кажа, че в България има една фраза, че всички много разбираме и всички сме треньори. така. може и да се правим на разбирачи, но лично аз като четох постовете на всички бих казал, че мисленето на всички е много вярно и виждам хора които разбират от това което се случва в момента. за това аз подкрепям вас, съфорумници и също съм горд, че съм БЪЛГАРИН, че говоря БЪЛГАРСКИ, че живея и дишам в БЪЛГАРИЯ. rommel каза, че ако е треньор ше сглоби по-добър отбор. батка, естествено, че ще сглобиш по-добър отбор, щот ти не си опетнен като тая путка Марков, дет сигурно като ходи при шефовете си си сваля гащите да го наебат. всеки ако има интерес да върви футбола напред би сглобил по-добър отбор от сегашния, макар да е и само фен. те тези които сега ръководят футбола ни мислят само ако имат собствена облага и тогава могат да направят малко. нямат ли облага при постигането на резултати, прибират тва за което се докопат.свалям ви шапка на всички и ви казвам, ако бях от София щях да ида да ги посрешна с един арсенал от домати, яйца, и други неща за замеряне. единствено и отново само бих стиснал ръката на Гошо Петков. аз си мисля че той в момента не за националния, просто защото не заслужава това унижение и дано това не му повлияе на самочувствието. аз лично няма да го съдя ако той не иска да играе за национала. знам какво е в школите и знам, че може би истинските таланти за футбола в момента бичат на някой строеж или в някой цех за сметка на някое татино, мамино или чичово. аз не мога да кажа че съм някакъв изключителен футболист, но на мен не ми дадоха шанс никъде да покажа какво мога. както не дадоха шанс на мой приятел-комшия който бе капитан в Ботев (пд) като юноша и ходеше на лагери с юношеските национали. когато той спря ми каза, че нямам шанс да пробия, а аз не му вярвах, сега виждам и моя най-добър приятел който е един от най-добрите футболисти в своята възраст в Пловдив да търка скамейката на своя отбор. ето това е действителноста. много играчи които обичат футбола, заради самия него не играят. та така и с цялата държава. има много кадърни хора, но май в момента повечето не са. в по-горните постове видях, че някой написа как демокрацията до нищо не ни е довела. това не е демокрация, а АНАРХИЯ вече 20 години. просто не сме дорасли за демокрация и ни трябва по-твърда ръка. като за последно искам да поздравя шофьора на автобуса на националите с тази песен

http://vbox7.com/play:a358dd11

оооо каралайна!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 01:39 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Чичо Митко(старши) добре си го каза-като намалят студентското градче тогава ще имаме успехи,неможе лицето на националния отбор да са ни прически с татуси и тен подобни който мислят само дискотеки,засукани курволетини и алкохол да бият.Само на мене ли ми се стори че Живко Миланов няма място в национала :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 01:47 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Иван Костов и СДС са виновни за загубата... !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 09:29 
Аватар

Цитат:
ПОСРЕЩНАХА НАЦИОНАЛИТЕ С АПЛОДИСМЕНТИ

По интересен начин бяха посрещнати родните национали на българска земя при завръщането им от Белград, след загубата с 1:6 от Сърбия. Групичка от десетина млади момчета се бе събрала и при появата на президента на футболния съюз Борислав Михайлов започна да аплодира иронично.

Освен това запалянковците подвикваха: „Браво, браво, много сме добри”. Феновете се бяха подготвили и с тоалетна хартия, по подобие на предишното завръщане на тима след световните квалификации, но не я употребиха и си заминаха с нея.

Самият Боби Михайлов заяви, че тези иронични ръкопляскания са не за него, а за футболистите. „Тези аплодисменти са иронични, но не са отправени към мен. Като шеф на футболния съюз, нося своята отговорност. Но така или иначе тези момчета играят на терена. Имат всички условия, всичко им е направено. Това, че не играят…трябва да ги питате тях."

Яко гавра

И добре че овреме разбрахте,че Берби е виновен за всичко в тоз национален отбор и в тоз спорт.Той е виновен че нито един клуб не може да си вземе стадиона на концесия,той е виновен че държавата няма никакъв интерес към спорта и в частност футбола.Нали той сменява треньорите на националите като носни кърпи,вместо да се наеме един по подобие на волейболистите и да му се гласуват 4-5 години картбланш.Той беше участник в съдийския скандал в родния футбол.Заради него футболистите не излизат от БИАД,НАЙ клуб,Син сити и Студентски град нощно време

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 09:40 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Само Марто, Благо и Жорето Вратаря имат място в отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 09:51 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Момчета, забелязвате ли, кои играят в момента? Петков и Благой Георгиев, нали така? Като си осигурят трансфер зимата и те ще спрат. Иначе долу ръцете от Пламен. Не е той виновен. Рибата се вмирисва от към главата. Как мислите тези от Сливен ще играят за националния, след като всеки втори мач им е уреден. Ако беше къдърен Иван Стоянов щеше да си е в Щутгарт, ама ............ :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 10:43 
Аватар

Сичките проблеми на българския спорт започнаха с напускането на Иван Славков.

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 10:52 

Отбор: Локомотив (София)
Нема такъв срам, шумадийското племе да не тресне така... Добре че не вкараха и дуспите, че ставаше да си е*е майката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 12:10 
Син до гроб
Аватар

Кур бе мама ви д'еба саката само позорите свещената фланелка и знаме.Ега всички без Гошо намерите обувките на Кофе Бабоне пред вратата си майка ви д'еба смотана.Не заслужавате да се наричате българи д'еба и гад-бляд курвите смотани.
Барби, курво заспала като немаш желание да играеш за България - ВЪН майка ти д'еба и пробития македонски селяк!
Не ме е срам, че съм българин, срам ме е, че вие 11 клоуна защитавате родината ми.

п.с. не съм чел нито едно мнение от темата и не смятам да чета :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 14:56 
Аватар

абе защо виним треньора и бфс?
те имат вина за това кои играчи са в националния...
но самият позор е заради играчите...щом са повикани за национали те трябва да играят на ниво и да дават всичко от себе си ..
само и единствено играчите са виновни за тази срамна загуба :evil:
те са тези които играят, бият и губят... и трябва да се научат да играят колективно!!! и да се борят до край, а не едвам едвам да се движат по терена... щом им е гласувано доверие те трябва да се борят до край! не за парите, които ще приберат, а за честа и славата на БЪЛГАРИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 15:13 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
rommel написа:
Сичките проблеми на българския спорт започнаха с напускането на Иван Славков.

Между другото вярно е това! Тогава го плухме много и ругахме, но бяхме много по-добре и с клубните отбори и с националния. След като дойдоха играчите от САЩ 94 на власт, нещата тръгнаха надолу. А уж трябваше да е обратното!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141451 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения България - Албания
Форум: Национален отбор
speedbreaker 71627 05 Апр 2007 15:12
от ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ
Преглежда непрочетените мнения Купата на България-жени
Форум: Хандбал
ETARRAS 36160 07 Мар 2010 11:07