bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 12:27


Български клубове - Хебър (Пазарджик) | Стадион GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 239 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 16:37 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
На хирургическа интервенция се подложи вчера защитникът на Хебър Веселин Банчев. Халф-бекьт на пазарджиклии претьрпя операция на левия крак в столичната клиника Дианабад. Интервенцията, която направиха докторите Филипов и Хубенов продължи точно 1 час. Те поставиха в крака му специален болт, който ще остане там два месеца. След 30 дни Банчев ще свали поставения му вчера гипс. При всички положения ще пропусна срещите до края на сезона. “Надявам се да се възстановя за началото на лятната подготовка", заяви вчера Веско от болничната си стая. Защитникът счупи ключица по време на коледния турнир по минифутбол през декември и след това беше гипсиран за 55 дни. В последствие се оказа, че счупеното не е зарастнало, както трябва и се наложи оперативна намеса. Очаква се утре Банчев да бъде изписан от столичната клиника и да се прибере в Пазарджик.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 01:28 
В среща от 15-ти кръг на Западната Б-група Хебър гостува на Миньор в Перник на 10.03.2007 г. от 15.30 ч.

Ситуацията в клуба

С пълни джобове за гостуването на Миньор-Перник ще заминат играчите на Хебър. Днес шефовете на клуба изплатиха на футболистите рекордната за последните няколко години домакинска премия от 500 лева на човек за победата над Велбьжд-Кюстендил в миналия мач. Получените финансови стимули повишиха до крайна степен настроението на хебърци, които ще гонят пълен успех и във втория си мач от пролетния полусезон. След вчерашната тактическа тренировка на стадион Бенковски, треньорьт на хебърци Никола Фотев определи групата от 18 човека за мача с Миньор. В нея попаднаха голмайсторът на Хебър Спас Гигов, който е възстановен от контузията на глезена, и оздравелият бранител Йордан Чолов. В лазарета на Хебър останаха само Красимир Василев и възстановяващият се от операция Веселин Банчев. Наказани за този мач няма. Хебър ще пътува за Перник утре сутрин.

Съдията

Главният съдия на мача ще бъде Никола Попов от Стара Загора. Той е свирил мача на Хебър с Чавдар-Бяла слатина през есента, завършил с победа за пазарджиклии с 1-0 и само с един жълт картон на капитана Спас Гигов. Освен този мач той е ръководил още 3 мача в Б-група: Хасково-Сливен 0-0; Монтана-Велбъжд 1-0 и Марица-Светкавица 3-1, като е показал общо 11 жълти картона и нито един червен. Свирил е само една дузпа в полза на домакините. Негови помощници ще бъдат двамата съименници Красимир Стойчев и Красимир Енев. Четвъртият съдия Димитър Петков е същият от мача миналата събота в Пазарджик.

Противникът

Миньор-Перник е един от най-трудните съперници на Хебър. В Пазарджик двата тима са се срещали 19 пъти за пъревнство, като Хебър има 9 победи, 5 равни и 5 загуби при голова разлика 25-19. Мачът от есента завърши с победа за Хебър с 1-0 с гол на капитана Спас Гигов. През миналия сезон Хебър победи Миньор в Перник с 0-2 под ръководството на Танчо Гилев, като това беше първата победа за пазарджиклии на негостоприемния стадион в Перник. От 16 мача в Перник Хебър има 1 победа, 5 равни и 10 загуби при голова разлика 16-42 в полза на Миньор. Още по-интересен е фактът, че бившите собственици на Хебър Евлоги и Лидия Станоеви са в момента акционери в Миньор. В тима на перничани има и трима пазарджишки футболисти: халфът Георги Кьосев, защитникът Станислав Катранков и голмайсторът за Хебър от есента Красимир Петров, който е контузен и няма да вземе участие в мача. Миньор завърши 0-0 в предишния кръг като домакин на Вихър-Горубляне. Ето кои напуснаха Миньор преди началото на шампионата: бившите играчи на Хебър: Йордан Йорданов, Здравко Здравков (Германия), Димитър Мутафов (Родопа), Хари Бориславов (Миньор-Бобов дол), Георги Семерджиев (Вихрен-Сандански), Димитър Кръстев. Освен от бившите хебърци Миньор беше напуснат още и от Здравко Станков (Гърция), В. Райчев (Миньор-1919-Перник), Мартин Стефанов (Гърция), Росен Каптиев (Спартак-Варна), Н. Кръстев (Родопа-Смолян), Марио Божилов, Румен Гълъбов (Пиета Хотспърс-Малта), Любомир Божанков (Видима-Раковски-Севлиево).
Новите играчи в Миньор са: Симеонов, Ив. Цветков, Христо Петров (Славия), Кирил Дяков (Гърция), Крачунов (Ботев-Пловдив), Иван Терзийски (Дунав-Русе), Красимир Иванов, В. Велев (Велбъжд-Кюстендил), Личков (Пирин-Благоевград), Красимир Петров (Хебър), Ангелов (Сливнишки герой-Сливница), Маринов (Бдин-Видин).
Нов е и старши-треньорът на тима. След напускането на Воин Войнов в посока Смолян на отговорния пост застана Атанас Джамбазки. Ето и резултатите от контролните срещи през зимната подготовка:
Миньор - Пирин-Благоевград 0-0
Миньор - Марек-Дупница 1-4
Миньор - Родопа-Смолян 0-2
Миньор - Септември-София 0-0
Миньор - Спортист-Своге 1-0
Миньор - Миньор-Бобов дол 3-1
Общо: 6 мача, 2 победи, 2 равни и 2 загуби при голова разлика 5-7.

Феновете на Хебър желаят силно победата, която е задължителна, ако Хебър иска да се спаси от изпадане този сезон.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 01:28 
Иван Стефанов напусна директорския борд на Хебър

Иван СтефановС един човек намаля вчера Бордът на директорите на ПФК Хебър. Молба за освобождаване от управата депозира членът Иван Стефанов. Решението да напусне ръководното тяло на Хебър шефьт на Жилфонд и доскорошен зам. председател на борда взел веднага след срещата на Борислав Даскалов с кмета Иван Евстатиев в понеделник. “На тази среща Боби Даскалов ме обвини вьв всички земни грехове - нещо, което въобще не съм очаквал от него. Мисля, че при това положение аз нямам повече място в ръководството на отбора", бе единственият коментар на Стефанов по темата. Той обаче обеща да си каже думата, ако Даскалов продьлжи да го провокира в общественото пространство. Съжалявам, че съм се доверявал толкова време на един троянски кон, заяви вчера по адрес на бившия си вече колега в Директорския борд Борислав Даскалов. Според него Стефанов има вина за несправедливия договор, който Общината е предложила на Хебьр Инвест след спечеления конкурс за стадиона. Вчера Борислав Даскалов внесе в деловодството на общинския съвет искане за разглеждане на проектодоговора за стадиона на следващата общинска сесия.

Свикват ново Общо събрание

Оставката на Иван Стефанов от директорския борд в Хебър ще провокира и свикване на ново Общо събрание на ПФК Хебър в най-скоро време. В момента членове на управата са Георги Даскалов, Садко Синапов, Георги Куцовски и Петьр Станоев. Те обаче са четен брой и теоретично може да се стигне до положение, при което Управата да не може да вземе решение при 2:2 гласа, показват сметките. Като нов член на борда вече се спряга името на бизнесмена Атанас Пилев. Той е бизнес-партньор с Борислав Даскалов и Садко Синапов в дружеството Хебьр Инвест, което беше създадено в края на месец декември.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 10:16 
Доверих се на троянски кон, съжалява президентът Борислав Даскалов

Шефовете на Хебър се скараха. Бордът на директорите намаля с един член, тъй като молба за оставка депозира Иван Стефанов. Шефът на "Жилфонд" и доскорошен заместник-председател на борда взел решението да се оттегли след срещата на президента на Хебър Борислав Даскалов с кмета на Пазарджик Иван Евстатиев. Тя се състоя в понеделник. От двете страни веднага започнаха с нападките.
- На тази среща Боби Даскалов ме обвини във всички земни грехове - нещо, което въобще не съм очаквал от него - бе краткият коментар на Стефанов. - При това положение аз нямам повече място в ръководството на отбора.
Той обеща да говори повече, ако Даскалов продължи да го провокира в общественото пространство.
- Съжалявам, че съм се доверявал толкова време на един троянски кон - заяви пък президентът на Хебър Борислав Даскалов по адрес на вече бившия си колега от управата.
Според него Стефанов има вина за несправедливия договор, който общината е предложила на Хебьр Инвест след спечеления конкурс за стадиона. Вчера Борислав Даскалов внесе в деловодството на общинския съвет искане за разглеждане на проектодоговора за стадиона на следващата общинска сесия.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 13:55 
Това е то циганчето Боби! Никога няма да се промени :x В крайна сметка много хора мислеха, че по-добре да е той и да спаси отбора, но ще видите, че в момента, когато се махне...ще сме много по-зле :x


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 11:05 
ХЕБЪР Але але але


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 00:47 
Offline
1.3.1.2.
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 22:49
Мнения: 1034
Цитат:
Шефовете на Хебър се срещнаха с представители на фенклуба. Обсъдени бяха всички проблеми. Феновете настояват за организирани екскурзии за гостуванията, както и за закупуване на артикули и знамена.


http://www.7sport.net/archive7ds/2007/03/16/b_grupa/d4626_5.htm
:scratch:

_________________
orig S inal
http://vbox7.com/play:61d718e2&al=1&vid=


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 00:58 
Forest^Boys написа:
Цитат:
Шефовете на Хебър се срещнаха с представители на фенклуба. Обсъдени бяха всички проблеми. Феновете настояват за организирани екскурзии за гостуванията, както и за закупуване на артикули и знамена.


http://www.7sport.net/archive7ds/2007/03/16/b_grupa/d4626_5.htm
:scratch:


Палячо, ти точно не се хващай за главата, защото вие бяхте тези, дето уж не дойдохте тук, защото от клуба не ви били дали нафта :lol: Тъйче тишина! За момента от нашето ръководство ние не сме видяли нищо и се надявам и в бъдеще да си поемаме сами всичко! Тъйче...марш на село!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 02:00 
Offline
1.3.1.2.
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 22:49
Мнения: 1034
HPFC написа:
Forest^Boys написа:
Цитат:
Шефовете на Хебър се срещнаха с представители на фенклуба. Обсъдени бяха всички проблеми. Феновете настояват за организирани екскурзии за гостуванията, както и за закупуване на артикули и знамена.


http://www.7sport.net/archive7ds/2007/03/16/b_grupa/d4626_5.htm
:scratch:


Палячо, ти точно не се хващай за главата, защото вие бяхте тези, дето уж не дойдохте тук, защото от клуба не ви били дали нафта :lol: Тъйче тишина! За момента от нашето ръководство ние не сме видяли нищо и се надявам и в бъдеще да си поемаме сами всичко! Тъйче...марш на село!

Палячо ти понеже знаеш пък винаги всичко не дойдохме в пазарджик не защото не ни дадоха нафта а защото след като се прееба буса от отбора неискаха да ни качат в автобуса при минус няколко и сняг.
Никаде не ревем за превоз а си плащаме на всякаде буса(с исключение на първите 3 баскета този сезон,вече и там си плащаме) за това не ми се прави на много знаещ и умен....

И не се надявай и в бъдеще да си поемате всичко сами ами почвайте да си го поемате
:wink:

_________________
orig S inal
http://vbox7.com/play:61d718e2&al=1&vid=


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 02:14 
Алооо селски! Не разбра ли, че нито сте ни в категорията, нито сте ни на малкия пръст, че да си опитваш ти да ни учиш на каквото и да е било. Хайде чупката :lol:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 09:23 
Forest^Boys написа:
HPFC написа:
Forest^Boys написа:
Цитат:
Шефовете на Хебър се срещнаха с представители на фенклуба. Обсъдени бяха всички проблеми. Феновете настояват за организирани екскурзии за гостуванията, както и за закупуване на артикули и знамена.


http://www.7sport.net/archive7ds/2007/03/16/b_grupa/d4626_5.htm
:scratch:


Палячо, ти точно не се хващай за главата, защото вие бяхте тези, дето уж не дойдохте тук, защото от клуба не ви били дали нафта :lol: Тъйче тишина! За момента от нашето ръководство ние не сме видяли нищо и се надявам и в бъдеще да си поемаме сами всичко! Тъйче...марш на село!

Палячо ти понеже знаеш пък винаги всичко не дойдохме в пазарджик не защото не ни дадоха нафта а защото след като се прееба буса от отбора неискаха да ни качат в автобуса при минус няколко и сняг.
Никаде не ревем за превоз а си плащаме на всякаде буса(с исключение на първите 3 баскета този сезон,вече и там си плащаме) за това не ми се прави на много знаещ и умен....

И не се надявай и в бъдеще да си поемате всичко сами ами почвайте да си го поемате
:wink:


Какво си правим това е наша работа :arrow: .... в бъдеще както казваш ще се разбере.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 22:36 
Offline
1.3.1.2.
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 22:49
Мнения: 1034
HPFC написа:
Алооо селски! Не разбра ли, че нито сте ни в категорията, нито сте ни на малкия пръст, че да си опитваш ти да ни учиш на каквото и да е било. Хайде чупката :lol:

На моменти много ти се възхищавам на постовете,всичко знаеш,ти си наи големият гражданин,най големият ариец,абе всичко най най,всички други за зад вас,са цигани,са селяни....
На моменти ставаш банален малко


п.с.Много поздрави на ония дето уж не беше той,за който щеше да се отмащава,от тия дето уж не го познават,защото вие виж уж сте много и не се познавате всички,но след като влезна ония дето уж знае всичко,стана ясно уж че ония не бил ония дето ставало вапрос за него,защото ония дето говорим уж за него не бил ония от онова място за което говорим...
Дрън дрън блях блях....

Абе вие сте най великите бе,спирам да пиша вече тука че не сме ви в категорията.

_________________
orig S inal
http://vbox7.com/play:61d718e2&al=1&vid=


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 23:31 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 14:23
Мнения: 64
Местоположение: Мегаполиса
ХАХА е аз от този пост неможах да разбера абсолютно нищо, ако може някакъв превод ще съм благодарен :)

_________________
Нищо не ни плаши освен празните чаши!!!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 23:32 
Forest^Boys написа:
На моменти много ти се възхищавам на постовете,всичко знаеш,ти си наи големият гражданин,най големият ариец,абе всичко най най,всички други за зад вас,са цигани,са селяни....
На моменти ставаш банален малко


п.с.Много поздрави на ония дето уж не беше той,за който щеше да се отмащава,от тия дето уж не го познават,защото вие виж уж сте много и не се познавате всички,но след като влезна ония дето уж знае всичко,стана ясно уж че ония не бил ония дето ставало вапрос за него,защото ония дето говорим уж за него не бил ония от онова място за което говорим...
Дрън дрън блях блях....

Абе вие сте най великите бе,спирам да пиша вече тука че не сме ви в категорията.


Радвам се, че най-накрая успя да го разбереш. Хайде сега отивай, където ти е мястото :lol:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2007 23:33 
Hack0T0 написа:
ХАХА е аз от този пост неможах да разбера абсолютно нищо, ако може някакъв превод ще съм благодарен :)


Да бе, то и аз. Можеше просто само с последното изречение да се ограничи и поне нямаше да показва пак, че и от български език и граматика не разбира, но какво да се прави... :lol:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2007 10:28 
Наказаха Хебър с 500 лв.

Дисциплинарната комисия към БФС наказа ПФК Хебър с парична санкция от 500 лв. по-доклад за хвърлени предмети на терена на основание чл. 39 т. 4 б. А - ДК. В същото време същата комисия остави без последствия инцидента от доклада на длъжностното лице от срещтата Локомотив-Мездра - Хебър, която бе отложена от предишното заседание.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2007 12:15 
StreeT_HunteR написа:
Наказаха Хебър с 500 лв.

Дисциплинарната комисия към БФС наказа ПФК Хебър с парична санкция от 500 лв. по-доклад за хвърлени предмети на терена на основание чл. 39 т. 4 б. А - ДК. В същото време същата комисия остави без последствия инцидента от доклада на длъжностното лице от срещтата Локомотив-Мездра - Хебър, която бе отложена от предишното заседание.
В червата да им го сложа на цялата комисия!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2007 18:20 
Offline

Регистриран на: 01 Ное 2006 14:23
Мнения: 64
Местоположение: Мегаполиса
Мръсните педали до сега нито веднъж не са пропуснали да не ни накажат...

_________________
Нищо не ни плаши освен празните чаши!!!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2007 09:13 
Трябва да внимаваме от тук нататък.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2007 10:04 
Мога да дам много пари за клуба, разкри италианският търговец на гъби Доменико Руси


Скандалният защитник на Хебър Йордан Чолов - Манекена ще плати глоба 500 лв. Както е известно, играчът, снимал се в реклама на шоколадите LZ и клип на Софи Маринова, бе изхвърлен, а после върнат в отбора. Заслуга имат трима от членовете на управата. При гласуване играчът спечели с 3:2.
Той обаче няма да се размине само с устно порицание. Манекена няма да вземе заплатата за февруари, която се превърна в ябълката на раздора между него и ръководството. Защитникът претендираше, че възнаграждението му не е платено, и отказа да пътува за мача с Локомотив в Мездра. Вчера Йордан Чолов тренира за пръв път от две седмици с Хебър.
- Данчо е назад в подготовката, ще тренира по индивидуална програма с по-големи натоварвания - коментираха от треньорския щаб.
Италианският бизнесмен Доменико Руси пък обяви, че все още има вариант да закупи контролен пакет акции на Хебър.
- Всичкo е въпрос на преговори - каза търговецът на гъби.
Преди седмица той внесе 20 000 лв. като част от рекламен договор.
- Мога да дам много повече - обяви Руси.
Припомняме, че преди време Борислав Даскалов съобщи, че италианецът е готов да плати между 150 и 200 хил. лв. за 51% от дяловете на Хебър.

Димитър Димитров


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2007 17:58 
^boy^89^ написа:
v4era bobi vodi celia otbor na kino :) gledahme filma 300 kato predi tova kaza 4e ako otbora ostane v B grupa 6te sa geroi za celia grad:) i kaza 4e ako pobedqt montana v sabota 6te im se otplati mnoogo:) ina4e mom4etata sa mnogo motivirani za uspeh...


Да дава.....най-вече дано да бием. :8)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 20:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 18:58
Мнения: 1300
Местоположение: Където си пойскаме
Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Skype: ruslan8989
Понеже не сметнах за нужно да пускам нова тема тази новина ще я сложа тук
http://sportal.bg/article/?ID=47883

От догодина ще си имате отбор по волейбол в А група идеално поле за изява :wink:

_________________
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 23:51 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Да знам ! ИСкам да попитам за някакъв сайт с програма на първенството и искам да попитам кога започва първенството !!

_________________
www.winner.bg - Безплатни футболни прогнози с награден фонд 350 лева на месец!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 10:10 
Югозападната В-група се намалява от 20 на 18 отбора и затова вместо 2 изпадат 5 отбора. Първият отбор-Спортист-Своге влезе за втори път в историята си в Б-група, а втория Чавдар-Етрополе ще играе бараж на 10-ти юни с Ботев-Враца за място в Западната Б-група. От групата изпадат отборите на Драгоман (Драгоман),Бенковски (Костинброд),Германея (Сапарева баня),Минерал (Рударци) и Урвич (Панчарево). Така със сигурност съперници на Хебър догодина ще бъдат:

Малеш (Микрево)-Благоевградско
Пирин (Благоевград)-оригинала
Пирин (Разлог)
Балкан (Ботевград)
Струмска слава (Радомир)
Септември (София)
Пирин 2001 (Благоевград) на Ивайло Андонов
Септември (Симитли)
Еледжик 99 (Ихтиман)
Левски-Спартак (София)
Велбъжд (Кюстендил)
Люлин (София)
Сливнишки герой (Сливница)

За останалите две места ще спорят 6 отбора в баражи, като от пазарджишка област това ще бъде Чепинец-Велинград.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 17:53 
Лагер-сбор

На 5-ти юли 2007 г. от 18:00 ч е първата тренировка на Хебър. Тя бе забавена поради забавяне при ремонта на стадиона.

Промоция

Само класиралият се на първо място във В-Югозападна група може да влезе директно в Западната Б-група. Само при други обстоятелства класиралият се на второ място може да играе бараж с класиралия се на второ място в Северозападната В-група за влизане в Западната Б-група.

Изпадане

Последните два отбора в Югозападната В-група изпадат в съответните областни групи. Тъй като тази година състава на групата е намален от 20 на 18, то това ще бъдат класиралите се на 17-то и 18-то място отбори.

Състав на групата

Тук ще спрем вниманието си на отборите, които ще бъдат съперници на Хебър в следващото първенство. Има известно условност все пак, защото предстои бараж за влизане в Западната Б-група между Чавдар-Етрополе и Ботев-Враца. При положение, че Чавдар спечели баража, Чепинец-Велинград ще играе бараж с Витоша-Бистрица за овакантеното място в нашата група. При положение, че дългоочакваното обединиение на оригиналния Пирин с Пирин в А-група се осъществи, то тогава ще влязат и двата отбора: Чепинец и Витоша. Ето и състава на В-Югозападна група за сезон 2007/2008 по азбучен ред:

1. ФК Балкан-Ботевград
2.ФК Велбъжд-Кюстендил
3.ФК Еледжик-99-Ихтиман
4.ФК Левски-Елин Пелин
5.ФК Левски-Спартак-София
6.ФК Люлин-София
7.ФК Малеш-Микрево
8.ФК Места-Хаджидимово
9.ФК Миньор-Бобов дол
10ФК Пирин-Благоевград
11.ФК Пирин 2001-Благоевград
12.ФК Пирин-Разлог
13.ФК Септември-Симитли
14.ФК Септември-София
15.ФК Сливнишки герой-Сливница
16.ФК Струмска слава-Радомир
17.ФК Хебър-Пазарджик
18.ФК Чавдар-Етрополе


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 239 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79284 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Миньор (Бобовдол) - Хебър (Пазарджик)
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 46799 06 Ное 2006 19:49
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 149422 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 180506 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 48221 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози