bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 15:24


Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 189 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008 08:33 
Offline
Аватар

Регистриран на: 08 Апр 2008 14:51
Мнения: 244
Местоположение: Pleven D`ge
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Skype: forza_spartak_pleven
Цитат:
а петима - с половин.


Значи са взели стотинка две :lol: :lol:

_________________
Spartak Pleven Forever


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2008 02:24 
Offline

Регистриран на: 02 Мар 2007 21:30
Мнения: 362
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Какъв продаден мач го гони пак тоя берковски олигофрен Васил Маринов.Че те за цял мач не една смислена атака ми е едно смислено действие нямаха не само от четиримата плевенчани а от целия отбор.Типично по български се трябва да се търси някакво обеснение което да му изнася....


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2008 12:18 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
www.eurofootball.bg


Б-ЗАП 17:00 A224 4 МОНТАНА - ВИДИМА РАКОВСКИ 1.85 3.00 2.80
Б-ЗАП 17:00 A225 4 БАЛКАН - ПИРИН БЛ. 2.10 3.00 2.40


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008 21:12 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Авг 2008 16:49
Мнения: 306
Местоположение: Pleven,Bulgaria
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
В Спартак (Плевен) умуват дали да подадат жалба срещу пловдивската съдийска тройка /Димитър Петков-Красимир Попов - Георги Калудов/ ръководила мача им срещу Пирин (Гоце Делчев), завършил наравно без голове. "Че реферите бяха неадекватни е малко да се каже", категоричен е старши треньорът на плевенчани Красимир Бислимов. Младият наставник визира поредицата от ситуации ощетили отбора му. Най-фрапиращата от тях бе отменения в 36-ата минута гол на Станислав Иванов. „И на видеозаписа ясно се вижда как топката лети повече от 30 метра след паса на Любчо Тодоров и Станислав Иванов излиза от дълбочина, когато бележи гола. Освен това защитник на Пирин го ескортираше от началото докато топката влезе в мрежата. И ако в тази ситуация съдията Петков може да се оправдае с решението на помощника си то в останалите ситуации няма с какво", ядосва се Бислимов.

Според него две дузпи не били отсъдени в полза на отбора му, а също така решенията на Петков с картоните били правилни, но само до един момент. После не посмял да изгони поне двама състезатели на съперника. Афектираният наставник има обяснение за неадекватността на арбитрите. Съдиите действат престъпно срещу нас защото сме беден клуб. Конкретно от Петков не съм изненадан защото в миналото първенство го видях да върши същото в един мач", е мнението на треньорът. Не само реферите са виновни на Спартак. За пореден път нашият отбор не игра добре на собствен терен, обяснява бившият защитник. Причината била, че повечето от футболистите са неопитни и в стремежа си да се покажат от най-добрата си страна излизали пренавити за домакинските срещи. Треньорът допълва, че като гост Спартак играел без напрежение и по-освободено, което се видяло не само в първенството, но и в лятната подготовка срещу отбори като ЦСКА и Левски. „Пирин е опитен тим, но ги надиграхме. И аз не знам вече защо пропускаме толкова голови положения", обяснява наставникът.

Той визира най вече младия нападател Любомир Тодоров. „Когато трябва да стреля той подава и обратното. Много пъти съм разговарял с него по този въпрос, но когато излезе очи в очи с вратаря все едно срещу него е дявол и греши", недоумява Бислимов.

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=AzSDwKc9fCU A.C.A.B


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2008 00:59 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
СЛЕД КРЪГА
Ангел Станков: Марек ще изпадне, ако не направи селекция
Етър от доста години не бе допускал две поредни загуби




Ангел Станков анализира за "7 дни спорт" мачовете от Западната "Б" група.




Монтана - Видима 1:0
Това бе един много добър мач за стандартите на "Б" група, за което допринесоха и двата отбора. Направи впечатление отличната игра в защита. Никой от тимовете не заслужаваше да загуби, но един щастлив гол в края даде победата на домакините.
Академик - Ботев 2:0
Отлична игра за Академик. С много движение и скорост те пречупиха съперника. Новакът Ботев (Криводол) показа, че все още не е достатъчно готов за нещо по-сериозно. Тимът стартира сезона много силно, но постепенно отстъпи инициатива.
Чавдар (Етр) - Етър 2:0
След няколко грешки в началото сега Чавдар започна да намира себе си и неслучайно започна да печели. Етър допуска втора поредна загуба, което не се бе случвало от години. Явно в тима имат някакви проблеми, които не могат да преодолеят.
Рилски спортист - Белите орли 2:1
Рилски спортист отново се завръща в битката за първото място. Самоковци все още не могат да реализират всичко, което създават. Белите орли се забатачиха още повече. Отборът, на който миналата година трудно се вкарваха голове, сега е в зоната на изпадащите.
Балкан - Пирин (Бл) 0:1
След равностойна игра Пирин успя да вземе трите точки. Гостите разчитаха на опасни контраатаки. Те имат добри футболисти и ще се опитат да влязат в "А" група. Играта им в защита обаче малко куца.
Спортист - Марек 4:0
Определено силна игра на Спортист през този сезон с добри изпълнения в атака. Тимът няма да се откаже от борба за едно от първите места. Марек продължава да затъва в блатото. Ако през зимната пауза не направят някаква селекция, ще изпаднат.
Чавдар (БСл) - Ком-Миньор 1:1
В този мач нямаше нищо запомнящо се. Самият завършек на срещата показва, че двата отбора са на едно ниво в момента и ще се борят за оцеляване.
Спартак - Пирин (ГД) 0:0
След двете поредни победи Спартак не успя да преодолее стабилния отбор на Пирин. Личи си слабата игра в атака за тима от Гоце Делчев.

Изображение
Футболистите на Монтана вече гледат смело към "А" група

http://7sport.net


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2008 19:01 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Белите орли изпъдиха трима, не цапали фланелките

Ангел Кънчев, Дилян Димитров и Добромир Христосков вече не са част от отбора на Белите орли. Тримата бяха освободени от старши треньорът Благой Кръстанов. Без тях няма да станем по-слаби, категоричен е наставникът. Димитров, който е юноша на клуба от началото на първенството е записал участие едва 41 минути. Христосков пък игра 62 минути като титуляр в една среща. Единствено Кънчев, който бе твърд титуляр от началото на сезона. Халфът пропусна само злополучния двубой със столичния Академик /1:4/ поради контузия. “Кънчев имаше големи претенции, но ако погледнем представянето му се оказва, че са без покритие. Та след мач фланелката му няма нужда от пране”, обосновава се Кръстанов. На местата на освободените са привлечени полузащитникът от старшата възраст на ДЮШ - Ирен Лазаров и още двама юноши от младшата. Според треньорът мачът с Чавдар /Етрополе/ ще е много тежък за отбора му. “Какво да очакваме след като ние сме слаби. Въпреки това ще се опитаме да надскочим ръста си”, обяснява Кръстанов.

Sportal.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 20:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Авг 2008 16:49
Мнения: 306
Местоположение: Pleven,Bulgaria
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
грежка ..:D

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=AzSDwKc9fCU A.C.A.B


Последна промяна ludakooo на 09 Окт 2008 21:56, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 22:19 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ludakooo написа:
Временното класиране в “А” група вещае паника и ужас в Западната “Б” група. Тревогите са породени от въпросителната кои ще са изпадащите от елитния ешелон. Ако класирането към този момент в “А” група се запази, то с “майсторите” ще се разделят Видима-Раковски (Севлиево), Беласица (Петрич) и Марек (Дупница). От новия сезон тези три отбора по право трябва да се включат в първенството на Западната “Б” група. В нея ще се влязат и първенците от Северозападната и Югозападната “В” аматьорски групи. С тези пет и останалите 14 отбора групата ще нарасне на 19 тима. Според наредбата от “Б” в “А” влиза директно победителят.

Вторите от двете “Б” групи играят бараж за попълване на третото свободно място в елита. При положение, че вторият от Западната “Б” група загуби баража в нея ще останат 18 отбора. От тях два по правило изпадат във “В” групите /Северозападна и Югозападна/. Така бройката се свежда до 16, която е с два тима повече от позволената. При тази ситуация от Западната “Б” група ще трябва да изпаднат още два клуба при аматьорите, за да добие втория Западен ешелон нормалната бройка участници.

Именно тези варианти не дават покой на отборите от долната половина на таблицата. Всички те се молят сред изпадащите от “А” група да попадне другия особено застрашен Спартак /Варна/ или дори Берое /Стара Загора/, които според географското разпределение трябва да играят в Източната “Б” група. Миг спокойствие внася упорито прокарваните твърдения на ухо, че броят на отборите в двете “Б” групи ще бъде вдигнат на по 16. Песимисти обаче контрират, че със сформирането шампионат на дублиращите отбори на елитните клубове подобно завишение на участниците във втория ешелон е немислимо, тъй като отдаваните досега под наем играчи на различни тимчета ще се завърнат в родните си клубове.

Липсата на официално становище на БФС по тези въпроси развързва ръцете за всякакви действия на застрашените да попаднат при аматьорите. Освен закъсалите Янтра (Габрово), Велбъжд (Кюстендил) и Чавдар (Бяла Слатина) спътник в спускането в “пропастта” може да им стане някой измежду Пирин (Гоце Делчев), Академик (София), Монтана и съгражданите от Плевен – Спартак и Белите орли.



кво си я постнал тая статия от 4-5 месеца бе :lol: :lol: :lol: :roll:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2008 19:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 20:13
Мнения: 1861
Местоположение: botevgrad/sofia
Грешка на езика нов е в занаята :D

_________________
2004-2009 Ние продължаваме!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2008 00:39 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Бърканичков аут за Белите орли

Халфът на Белите орли Светослав Бърканичков е с контузия и от два дни не тренира с отбора. Той пропусна тренировъчната игра с третодивизионния Левски от едноименния град. Все още не се знае колко сериозна е травмата му. Радостната новина за треньора Благой Кръстанов е възстановяването след операцията на нападателя Симеон Рудашки. Почти сигурно голаджията ще може да играе следващата седмица при гостуването на Спортист в Своге.

http://7sport.net


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2008 00:15 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
След кръга
Ангел Станков: Видима дърпа назад
Мариян Христов доказва, че във футбола няма възраст




Ангел Станков анализира за "7 дни спорт" мачовете от Западната "Б" група.




Рилски спортист - Монтана 0:1
Като се има предвид, че и двата отбора вървят отлично в първенството и са приблизително на едно ниво, резултатът не е изненада. И в двата отбора има добри изпълнители и гонят първото място. В крайна сметка Монтана излезе с победа от дербито.
Чавдар (БСл) - Пирин (Бл) 2:4
Очаквана победа за един от лидерите с оглед слабото представяне на Чавдар до момента. Домакините твърде лесно допускат голове. Пирин пък е претендент за "А" група.
Академик - Видима 1:0
Получи се интересен двубой. На собствен терен Академик успя да пречупи добрата защита на Видима и да ги отдалечи от първото място. Тимът от Севлиево определено дава назад в последно време.
Спортист - Белите орли 3:1
Гледах този мач. И двата отбора са много млади и разчитат на техничния футбол. Стана много добър мач за стандартите на "Б" група. Нямаше грубости. Създадоха се доста положения и пред двете врати. По-концентрирани пред гола бяха домакините и заслужено победиха. Смятам обаче, че Спортист няма да издържат до края в борбата за първото място.
Чавдар (Етр) - Ботев 4:0
Чавдар вече набра скорост и възвърна самочувствието си след серия от няколко поредни победи. Вече виждаме този отбор, който беше приятната изненада миналия сезон. След първоначалния фурор Ботев (Криводол) очаквано стигна до ниво, в което вътре иска да си взима мачовете, а навън - каквото стане.
Балкан - Етър 3:1
Ветеранът Мариян Христов за пореден път показа, че във футбола няма възраст. С авторитета си на лидер поведе Балкан към нова победа. Той е разликата в отборите този мач. На Сашо Ангелов ще му е нужно малко време, за да измъкне Етър от това състояние.
Ком-Миньор - Пирин (ГД) 0:0
И двата отбора са близо един до друг във втората половина на таблицата. Пирин показа добре затворена игра. Домакините пък не бяха достатъчно ефективни в атака. Напълно логично равенство.
Спартак (Пл) - Марек 0:0
Това определено е неприятен равен за домакините. След няколкото добри мача тимът не успя да надделее над непретенциозния млад състав на Марек.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2008 00:16 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
1. Пирин(Бл) 22
2. Монтана 22
3. Спортист(Св) 22
4. Р.Спортист 19
5. Чавдар(Етр) 18
6. Академи(Сф) 17
7. В.Раковски 17
8. Балкан(Бгр) 15
9. Ботев(Крд) 11
10. Пирин(Гд) 11
11. Спартак(Пл) 9
12. Етър (Вт) 5
13. Ком-Миньор 4
14. Марек 3
15. Чавдар(Бсл) 2
16. Белите Орли 2


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2008 00:16 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
X кръг

Видима-Раковски (Севлиево) - Пирин (Гоце Делчев)
Пирин (Благоевград) - Ком-Миньор 2016 (Драганица)
Марек (Дупница) - Чавдар (Бяла Слатина)
Етър 1924 (Велико Търново) - Спартак (Плевен)
Белите орли (Плевен) - Балкан (Ботевград)
Ботев (Криводол) - Спортист (Своге)
Монтана 1921 (Монтана) - Чавдар (Етрополе)
Академик 1947 (София) - Рилски спортист (Самоков)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2008 00:04 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Наказания

Западна "Б" група

3 мача - Н. Ганчев (Чавдар БСл), 1 мач - Б. Борисов (Видима), М. Стефанов (Етър)

Спартак и Рилски спортист са глобени по 500 лв. за хвърлени предмети.

:scratch:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 00:11 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Етър отмени лагерите

Новият треньор на Етър Сашо Ангелов отмени лагерите преди домакинските мачове на отбора. Специалистът залага на по-либерален режим, за да освободи възпитаниците си от натрупалото се напрежение след лошия старт в първенството. Виолетовите все още нямат победа и ще я преследват на всяка цена в домакинството със Спартак (Плевен).
- Крайно време е да се събудим от този кошмар - коментира изпълнителният директор Стефан Атанасов.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 01:33 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Мар 2007 15:14
Мнения: 780
Местоположение: София/Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
spartak 1919 написа:
Наказания

Западна "Б" група

3 мача - Н. Ганчев (Чавдар БСл), 1 мач - Б. Борисов (Видима), М. Стефанов (Етър)

Спартак и Рилски спортист са глобени по 500 лв. за хвърлени предмети.

:scratch:

Пластмасова бутилка. Джоджо се вътри деа.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2008 21:23 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Западна "Б" група X кръг:
24 октомври 2008, петък, 16:00 ч
АКАДЕМИК (Сф) - Р. спортист (С) 6:1
25 октомври 2008, събота, 16:00 ч
Видима-Рак (Сев) - Пирин (ГД) 0:0
Пирин (Бл) - Ком-Миньор (Берк) 5:1
Марек (Дуп) - Чавдар (БСл) 1:2
Етър 1924 (ВТ) - Спартак (Пл) 0:0
Белите орли (Пл) - Балкан (Бот) 0:1
Ботев (Кр) - Спортист (Св) 0:0
Монтана 1921 - Чавдар (Етр) 4:0


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2008 21:23 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Западна "Б" група
1. ФК "Пирин" (Благоевград) 25
2. Монтана 1921 25
3. Спортист (Своге) 23
4. АКАДЕМИК (София) 20
5. Рилски спортист (Самоков) 19
6. Чавдар (Етрополе) 18
7. Видима-Раковски (Севлиево) 18
8. Балкан (Ботевград) 18
9. Пирин (Гоце Дечев) 12
10. Ботев (Криводол) 12
11. Спартак (Плевен) 10
12. Етър 1924 (Велико Търново) 6
13. Чавдар (Бяла Слатина) 5
14. Ком-Миньор (Берковица) 4
15. Марек (Дупница) 3
16. Белите орли (Плевен) 2


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2008 21:24 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
XI кръг

Рилски спортист (Самоков) - Видима-Раковски (Севлиево)
Чавдар (Етрополе) - Академик 1947 (София)
Спортист (Своге) - Монтана 1921 (Монтана)
Балкан (Ботевград) - Ботев (Криводол)
Спартак (Плевен) - Белите орли (Плевен)
Чавдар (Бяла Слатина) - Етър 1924 (Велико Търново)
Ком-Миньор 2016 (Драганица) - Марек (Дупница)
Пирин (Гоце Делчев) - Пирин (Благоевград)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2008 21:38 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Голмайстори
Западна "Б" група. 2008/09


9.Борис Кондев (Пирин (Бл), 0-дузпи)
7.Мартин Стефанов (Спортист (Своге), 0-дузпи
6.Николай Божов (Академик (София), 0-дузпи)
6.Станимир Георгиев (Спартак (Плевен), 0-дузпи)
6.Венцислав Иванов (Монтана, 0-дузпи)
5.Мирослав Антонов (Спортист (Своге), 1-дузпи)
5.Спас Делев (Пирин (Бл), 0-дузпи)
5.Александър Русков (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
4.Фидел Коуаме (Рилски спортист, 0-дузпи)
4.Николай Владинов (Ботев (Криводол), 0-дузпи)
4.Мирослав Будинов (Академик (София), 0-дузпи)
4.Владимир Мичев (Видима, 0-дузпи)
4.Венцислав Алдев (Монтана, 1-дузпи)
3.Николай Ганчев (Чавдар (Бяла Слатина), 2-дузпи)
3.Евгени Игнатов (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
3.Георги Митров (Рилски спортист, 0-дузпи)
3.Аспарух Василев (Академик (София), 0-дузпи)
3.Йордан Тодоров (Монтана, 1-дузпи)
3.Иван Гемеджиев (Рилски спортист, 2-дузпи)
3.Пламен Петров-Бързака (Чавдар (Бяла Слатина), 0-дузпи)
3.Радослав Моллов (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
3.Венцислав Харизанов (Чавдар (Бяла Слатина), 0-дузпи)
3.Иван Редовски (Балкан (Ботевград), 2-дузпи)
2.Кръстьо Иванов (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
2.Иван Котетеров (Марек, 0-дузпи)
2.Борис Райчев (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
2.Мариян Христов (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
2.Александър Александров-Вош (Ботев (Криводол), 0-дузпи)
2.Стойчо Младенов (Академик (София), 0-дузпи)
2.Николай Демиров (Пирин (Бл), 0-дузпи)
2.Борислав Гюлеметов (Рилски спортист, 0-дузпи)
2.Тодоров (Ком-Миньор, 0-дузпи)
2.Васил Костов (Рилски спортист, 0-дузпи)
2.Аризанов (Белите орли, 1-дузпи)
2.Сезгин Али (Етър 1924, 0-дузпи)
2.Никола Бойчев (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
2.Асен Георгиев (Пирин (Бл), 0-дузпи)
2.Виктор Михайлов (Ком-Миньор, 0-дузпи)
2.Атанас Лясков (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
2.Мирослав Петров (Монтана, 0-дузпи)
2.Георги Калайджиев (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
2.Димитър Парасков (Пирин (Бл), 0-дузпи)
2.Тихомир Тодоров (Спартак (Плевен), 0-дузпи)
1.Николай Николов (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
1.Цветан Цветанов (Ботев (Криводол), 0-дузпи)
1.Иво Максимов (Белите орли, 0-дузпи)
1.Димитър Кръстев (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
1.Данаил Иванов (Белите орли, 0-дузпи)
1.Димитров (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
1.Деян Борисов (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Георги Иванов (Монтана, 0-дузпи)
1.Даниел Златков (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
1.Стоян Тодоров (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Борис Борисов (Ботев (Криводол), 0-дузпи)
1.Асен Чалъков (Видима, 0-дузпи)
1.Антон Мангурев (Пирин (Бл), 0-дузпи)
1.Васил Чергов (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
1.Денислав Симеонов (Белите орли, 0-дузпи)
1.Боян Данов (Ботев (Криводол), 1-дузпи)
1.Даниел Димитров (Пирин (Бл), 0-дузпи)
1.Владислав Василев (Видима, 0-дузпи)
1.Юлиан Петков (Академик (София), 0-дузпи)
1.Адриан Олегов (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
1.Григор Стойчовски (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
1.Борислав Димитров (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Ивайло Иванов (Етър 1924, 0-дузпи)
1.Светлан Кондев (Монтана, 0-дузпи)
1.Мирослав Казачки (Чавдар (Бяла Слатина), 0-дузпи)
1.Борис Галчев (Пирин (Бл), 0-дузпи
1.Цветослав Тодоров (Видима, 0-дузпи)
1.Георги Иванов (Балкан (Ботевград), 0-дузпи)
1.Димчо Маринов (Рилски спортист, 0-дузпи)
1.Славчо Бойчев (Монтана, 0-дузпи)
1.Ангел Кънчев (Белите орли, 0-дузпи)
1.Станислав Иванов (Спартак (Плевен), 0-дузпи)
1.Милен Лахчев (Видима, 0-дузпи)
1.Танев (Марек, 0-дузпи)
1.Румен Лапантов (Пирин (Гоце Делчев), 0-дузпи)
1.Владимир Василев (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Пламен Ангелов (Чавдар (Бяла Слатина), 0-дузпи)
1.Георги Гайдаров (Видима, 0-дузпи)
1.Meтодиев (Марек, 0-дузпи)
1.Стефан Харлов (Монтана, 0-дузпи)
1.Костадин Зеленков (Видима, 0-дузпи)
1.Владимир Атанасов (Етър 1924, 0-дузпи)
1.Ангел Петров (Ботев (Криводол), 0-дузпи)
1.Кристиян Григоров (Белите орли, 0-дузпи)
1.Петко Петков (Академик (София), 0-дузпи)
1.Мариян Генов (Етър 1924, 0-дузпи)
1.Петър Василев (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Беадиров (Етър 1924, 0-дузпи)
1.Никола Иванов (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Николай Байраков (Монтана, 0-дузпи)
1.Ивайло Раденцов (Видима, 0-дузпи)
1.Николай Цветков (Спортист (Своге), 0-дузпи)
1.Борислав Борисов (Белите орли, 0-дузпи)
1.Красимир Стоянов (Пирин (Бл), 1-дузпи)
1.Камен Щърков (Чавдар (Етрополе), 0-дузпи)
1.Диян Велков (Пирин (Бл), 0-дузпи)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2008 13:20 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
След кръга
Ангел Станков: В Дупница липсва спокойствие
Видима трудно вкарва, но и трудно допуска голове




Ангел Станков коментира за "7 дни спорт" мачовете от Западната "Б" група.



Видима - Пирин (ГД) 0:0
Видима не умее да реализира головите си положения и това се затвърди в срещата с Пирин. Интересното е, че севлиевци не бележат често, но и трудно допускат голове. След този равен резултат Пирин ще заиграе със самочувствие. Не допускат грешки, играят стабилно.
Ботев - Спортист 0:0
Сериозна игра и от двата отбора, здрави единоборства. Мисълта за защита надделя и това обяснява нулевия резултат.
Монтана - Чавдар (Етр) 4:0
Монтана затвърждава позициите си в класирането след тази убедителна победа. Чавдар явно не издържа на напрежението и логично загуби.
Пирин (Бл) - Ком-Миньор 5:1
Очаквана победа на благоевградчани. Пирин излиза със самочувствието на отбор, който има място в "A" група. При тях са футболисти като Кондев, Далев и Георгиев, а те определено са за най-високото ниво на родния футбол. Ком-Миньор има още доста да учи.
Марек - Чавдар (БСл) 1:2
Това е изненадата на кръга. Отново загуба за Марек, която прави положението им още по-тежко. Явно новите треньори нямат достатъчно време да оправят проблемите на отбора. Липсва спокойствие и това е голям проблем. С тази победа Чавдар се измъква от зоната на изпадащите.
Етър - Спартак (Пл) 0:0
Етър взе една точка от този мач, но лошото е, че не можа да вземе победата. Спартак започва да играе със самочувствие и набира скорост.
Белите орли - Балкан 0:1
За пореден път Мариян Христов измъква отбора на Балкан и дава спокойствие на тима. Изявен лидер, който е над всички и знае как да поведе отбора. Ценна победа за Балкан.
Академик - Рилски спортист 6:1
Академик игра спокойно, без напрежение и постигна убедителна победа. С малко шанс футболистите успяха да реализират повечето си голови положения и да разгромят отбора от Самоков. Същевременно играчите на Рилски спортист излязоха отпуснати и докато се усетят, развоят на мача стана необратим.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2008 18:35 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
„Белите орли” отново се препънаха
Остават в дъното на таблицата на временното класиране

Белите орли продължават без победа първенството в Западна „Б” футболна група, след като в събота загубиха отново - този път от „Балкан” - Ботевград с 0:1. Единственото попадение в този мач реализира бившият национал Мариян Христов, който след ъглов удар в 18-та минута беше най-съобразителен в наказателното поле на домакините.
Въпреки студеното време в събота гостите от Ботевград играха тактически по-правилно и заслужено се поздравиха с победата. Единственото положение за „Белите орли” беше в 70-та минута на мача, когато удар на Карагьозов с глава беше избит в ъглов удар. Кръстьо Иванов и Иван Радевски пък пропуснаха през второто полувреме да направят успеха на „Балкан” още по-изразителен.
На висота сред всички обаче в този мач беше голмайсторът Мариян Христов, който се превърна в герой за своя „Балкан”. Това е втори гол на бившия национал, откакто се завърна в професионалния футбол. С предишното си попадение Христов донесе трите точки в гостуването на „Марек” в Дупница преди две седмици в официалния си дебют за тима. В събота също високият ботевградчанин се разписа в мрежата на плевенчани. Ветеранът надскочи и с глава донесе победата на своите, след което през целия мач беше най-активен на терена.
През първото полувреме домакините от „Белите орли” като че ли бяха по-дейният тим на терена, докато след почивката гостите тотално надиграха своя съперник, не давайки му възможност поне за изравняване на резултата.
Изображение
Въпреки опитите си, футболистите на “Белите орли” не можаха да се докопат до равенството. Снимка: Юрий КОНОВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 12:19 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 21:18
Мнения: 366
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Новината не засяга в момента Западна "Б" група, но се отнася до един бивш и най-вероятно съвсем скорошен неин нов член. Да живеят отборите еднодневки!!!

Цитат:
Финансовата криза удари Локо Мездра

Един от хитовете на настоящия сезон в А група - Локомотив Мездра е на път да угасне също толкова бързо, колкото и изгря.

Причината е в световната финансова криза, която е засегнала жестоко спонсора на тима - NADIN. Според различни източници фирмата, занимаваща се с търговия на метали е загубила между 100 и 250 млн. евро само за последните няколко месеца. Поради тази причина футболът далеч не е първи приоритет за собствениците й.

Неприятната вест, че по всяка вероятност клубът от северния град ще остане без основния си благодетел коректно е била съобщена вчера на състезателите. В патова ситуация е цялото треньорско ръководство, което не знае на кои футболисти ще може да разчита за мача в неделя с Литекс. Твърде вероятно е сезонът да бъде доигран с юноши, а сегашните играчи да се разделят с клуба по взаимно съгласие.

Моздра за първи път има отбор в елита. Локомотив изгря на българския футболен небосклон миналия сезон, когато афишира сериозни амбиции в Западната Б група. В тима бяха привлечени редица изявени футболисти като бившият национал Предраг Пажин, Радостин Станев, Саша Симонович, Илия Илиев и др. На треньорския пост пък е Тодор Тодоров, направил име в Левски. Георги Бачев пък е единственият мениджър от английски тип, който се подвизава по терените на България. В Мездра имаха мега амбициозен проект за развитие на базата, включваща нов стадион и изграждане на спортни съоръжения.

"Пари има, време няма", бяха казали преди няколко седмици от клуба.

Източник: sportni.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 13:09 
Tam v momenta ako vse o6te ne vi e jsno vilnee biv6iat ni sponsor Mir4o Petkov i na6iat hubavec Paco Nikolov koito 3 godini e s pove4e angajimenti kam Lokoto otkolkoto kam Spartak. Po4ti vseki den ot sedmicata e tam krai otbora na Mezdra. Po negovo iskane parite na Spartak beha prenaso4eni tam i Spartak gi spasi ot izpadane vav V grupa za smetka na svoeto vlizane v A grupa po izri4no nastoiavane na Paco. Togava Rumen Petkov se otdrapna za6toto vidia 4e parite mu se kradiaha a ima6e ambiciata da napravi naistina golem otbor.
Ima o6te mnogo za kradene v Spartak i Paco Nikolov e besen 4e moje da bade otsranen za6toto v momenta Zelenogorski i Rumen Petkov sa se ambicirali da go mahnat i zaradi tova 4ast ot parite na Mir4o koito otidoha v Mezdra moje bi 6te se varnat pak v Spartak ama samo vremenno dokato ot6umi buriata okolo glavata na Paco ot strana na fenovete i pak vsi4ko po staromu. Ta ottam ide krizata v Mezdra. Vremenno parite koito tiabva6e da sa za Spartak 6te badat spreni.
Za da polu4i6 trebva da dade6. Ama Paco Nikolov samo vzima be da mu se ne vidi. Mom4eta vav vas e pove4e ot polovinata sila po otstraniavaneto na Paco Nikolov i spasiavaneto na otbora. Pokajete 4e obi4ate SPARTAK vseki ma4 kakto go napravihte s Marek.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Западна "Б" група 2008/2009
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 14:13 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Що така си мисла ама Maestro GETOV може ли да е "Пламен Гетов" имам много голямо съмнение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: нека той самия да си признае... Тая информация където я има той много малко хора я имат :scratch: :?:


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 189 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 92346 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 141254 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 149495 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 118140 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 42976 06 Ное 2006 16:39
от Real_Madrid_Slavia

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози