alibaba написа:
Pirin_fan написа:
alibaba написа:
Pirin_fan написа:
В "Б" група ще ти бъде по-лесно да ръководиш фенклуба млади момко... , че там май няма да има продадени фен карти за сезона...
От собствен опит ли го казваш ?
От съжаление го казвам...
Но вратата на ФК Пирин винаги е отворена за запалянковци..., нема да ви се сърдим спокойно
СИНЕРГИЯ, тея дето викахте за Мак. Слава ся викате за Синергия ЕООД - Г.ТОЗЕВ. Знаеш ли с Росен Кацимерски си говорих оня ден и той си призна, че играете с БУЛСТАТА на СИНЕРГИЯ - преструктурирана на ФК ПИРИН ООД. Като почнете да слагат печат ПФК ПИРИН АД, на документите ви да се изписва ПФК ПИРИН АД, да изплащате дълговете на ПФК ПИРИН АД тогава ми говори за автентичност.
П.П.П
Знам, че искаш да правите нашите хореографии и да имате нашите знамена но все пак ние сме Пирин СС, а вие кои сте ? Сукси, ...
"АД ООД ЦК на БКП.." тея подробности ги знаем... Най-важното е че тея хора се осмелиха да тръгнат от дъното където Пирин беше изхвърлен, тоя момент го заобикаляш май ?!... Друго, няма нито един запалянко с облаги от ръководството, тука няма фенове на шефове, а на отбор за разлика от "Галчевмания" "туристическа агенция" за псевдофенове... бъди малко реалист
А дали си пиеш хапчетата ми е чудно ?!
За ЕцЕц ли ми говориш...
ЕцЕц ли пълнят стадиона или благоевградчани искащи да гледат А група?! Ебати хипокритите сте заеби!!!
А не мога да разбера защо след като си имате цветущ отбор в елита Мак слава зе занимавате с Пирин ???
с какво ви пречи? Пишете по тоя форум... странно
Последно за Сукси, може да е всякакъв, но си на светлинни години от него по отношение запалянковщина и тва го знаеш ама айде да те оставим да се радваш