bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 11:41

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 57 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 23:08 

Отбор: Ботев (Враца)
Може да ви прозвучи смешно, но аз искам ние да се борим с някой за първото място, да има интрига и директни мачове...така отборът ни би натрупал повече позитиви отколкото ако имат 10 точки аванс и директните мачове са без значение! Иначе както казах първите 4 са ясни, сега е момента да идват дербитата, че на практика само едно се е играло и едно завърши служебно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев Димово - ЯНТРА 2-3
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 00:34 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Ами общо взето заслужена победа, играхме значително по-добре в сравнение с всички домакински мачове, първото полувреме беше изцяло за нас и трябваше да водим с доста повече, те имаха 1 положение за цялото полувреме и си го вкараха, второто обаче вятъра духаше срещу нас(а това повярвайте ми има голямо значение, такъв вятър не бях виждал, просто наще като опитат да чистят топката се връща в нащта половина) все пак имахме възможности на контри, като в основата на всичко бе влезлия като резерва Смок :first: , с негова асистенция се получи и 3 гол, дело на Банов.Иначе за техния отменен гол при 1:2-разбъркване в нашета половина, топката влизаше във врата, но един глупак от домакините я отклони, а той беше в засада, така че мисля че правилно го отмениха, но последва вълна от недоволство на 9 димовски фанатика и съдията започна да свири измислени фалове в близост до вратата ни при един от които се получи и гола им за 2:3.
Иначе добро гостуване наслушахме се на глупости в автобуса :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 10:20 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
"сапорта" на ниво ли беше ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 11:10 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Освен паса за гола .... смока не направи кой знае какво ! Та по мача - в тези условия мача направо беше страхотен, вятъра беше толкова силен че ти риташ топката, а тя след 10 сек се връща при теб ! Добро 1-во полувреме за ЯНТРА :first: - но как и да бъде ?! След като "домакините" от Ботев играха с/у вятъра. 2-рото полувреме започна със сериозен натиск на Ботев.... няма смисъл да обеснявам защо - сетете се сами :lol:
Стадиона беше на ниво ! В тея отвратителни условия -игрището е супер само с 1 локва, но както казаха футболистите : "СТРАХОТЕН СТАДИОН !"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 14:01 
Браво на Янтра,честно казано не вярвах че ще спечелим този двубой,но страхотно се радвам че Христо Кирилов и компания ме опровергаха.Браво на всички които са взели участие в мача,все пак много критики отнесе този състав преди и по враме на двубоите но се вижда че отборът върви нагоре и то без т.нар. дезертьори,които незнайно защо избраха други отбори пред ЯНТРА

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 15:19 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
bubole4ka написа:
Браво на Янтра,честно казано не вярвах че ще спечелим този двубой,но страхотно се радвам че Христо Кирилов и компания ме опровергаха.Браво на всички които са взели участие в мача,все пак много критики отнесе този състав преди и по враме на двубоите но се вижда че отборът върви нагоре и то без т.нар. дезертьори,които незнайно защо избраха други отбори пред ЯНТРА

Можеше да поздравиш и 2-та фена дето биха пътя до тва село и умреха от студ там ! Само дето отидох... Сашо Диков е забравил да ме пусне в ефир :rabbit:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008 12:58 
И аз като Буболечка бях песимист за мача и се радвам, че бихме. А пък за дезертьорите, още пролетта ви напомних приказката за потъващия кораб и мишките. Те още тогава знаеха, че така или иначе все някак ще си намерят някой друг отбор от Б-група и ще продължат да играят в тази група. А пък Янтра и тези които останат да защитават футболната чест на града ни - е...и ги в г..за. Сега само идват от време на време на стадиона да гледат от виоко и да се подхилват високомерно. Затова браво на тези които преодоляха всичко, повярваха и останаха.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 57 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90664 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 207675 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 238541 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45987 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.