bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 18:19


Черно море (Варна) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 125 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2007 17:29 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Изображение

Отборът на Черно море ще се прибере късно тази вечер във Варна, след като лагерът на “моряците” в Анталия приключи. В Турция възпитаниците на Ясен Петров изиграха четири контроли, в които обаче не успяха да отбележат гол.

Заедно с отбора в България се прибира и португалски футболист, но неговото име продължава да се държи в тайна. В 14:20 отборът на Черно море хваща полет от Анталия за Истанбул, който ще трае около час. В 15:30 “моряците” потеглят за Варна с автобус, като се очаква да се приберат около 23:00 часа.

Възпитаниците на Ясен Петров няма да играят повече контроли до началото на пролетния полусезон. Има планувана единствено двустранна игра за събота.

_________________
www.winner.bg - Безплатни футболни прогнози с награден фонд 350 лева на месец!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2007 18:36 
В лагера на Черно море са готови с 4 варианта за опорни халфове. Както е известно, по време на лагера в Анталия, който завърши днес, към отбора се присъедини португалецът Диас. От щаба на варненци отказаха да разкрият къде е играл до момента, разкривайки единствено че е на 28 години. Диас отпътува днес от турския курорт с отбора и късно тази вечер - около 23 ч. трябва да пристигне до Варна с автобус от Истанбул. Португалецът ще има възможност да се докаже за 1 седмица, тъй като трансферният прозорец в България затваря на 28 февруари. Ако играчът не впечатли треньорския щаб на моряците, то от пресслужбата на клуба съобщиха, че са готови с още 3 варианта - 2-ма африканци и един български играч.
Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007 16:17 
Черно море ще направи последен опит да вземе Николай Домакинов от Ботев. Защитникът вече тренира с Черно море, но Апелативната комисия го върна в Ботев.
Стана ясно още, че португалецът Диас трябва да се върне във Варна до сряда. Той ще подпише договор. Диас замина да уреди отношенията с бившия си клуб.
- Искаме да играем добър футбол и да постигнем резултати - каза треньорът Ясен Петров.
Той показа възпитание и похвали градския съперник Спартак.
- Вижда се, че колегите искат да имат добър отбор, и аз ще се радвам, ако това се получи - каза още Петров.
Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2007 18:37 
Изображение


Получилият лиценз за треньор "УЕФА Про" Ясен Петров даде пресконференция, на която говори за подготовката на Черно море и амбициите на отбора.

“Завършихме есенния полусезон много добре, бяхме в прекрасна форма, надявам се, че дългата почивка не се е отразила зле на момчетата. Направихме добра подготовка и сме готови за старта на полусезона. Не направихме голяма селекция, но искаме да вдигнем нивото на отбора със засилване на вътрешната конкуренция”, разказа треньорът.

На въпроса за селекцията Петров добави: “Разделихме се с Моралес. Знаете, че той отиде в ЦСКА. Радвам се за него, защото това е един от най-големите ни клубове. Моралес е в зряла футболна възраст и се радвам за него. Напуснаха ни Янко Костурков и Донижио Индзаги. При нас са Даниел Георгиев и Мирослав Манолов от ЦСКА, млади момчета с голям потенциал. Може да ви изненадаме с още някой трансфер.”

За наставника на “моряците” най-важната цел пред отбора е да играе добър футбол: “Искам да играем както през последните мачове от есента. Да си върнем удоволствието от играта.”

“Идваме на "Българска армия", за да се представим добре. Слаб съм в прогнозите, но желанието ми е да играем футбол. Гледах ЦСКА срещу корейския ФК Сеул, както и записи от още два мача, но не обичам да коментирам съперника”, разкри очакванията си от първата среща Ясен Петров.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2007 18:42 
Черно море ще се опита да стресне ЦСКА с португалеца Диас. Шефовете на клуба заявиха, че ще чакат играча да се върне в България тази седмица, за да го картотекират. Той замина за родината си, за да уреди документи. Диас има европейски паспорт и няма да заема място на чужденец. Треньорът Ясен Петров пък очаква през пролетта отборът му да е по-постоянен.
- Целта ще е да покажем по-привлекателен стил, но сме наясно, че трябват и положителни резултати. Необходимо е да извличаме максимума от всеки футболист - каза Петров.
Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 18:24 
Черно море запази състава, ще гони Литекс
През зимната пауза се видя, че Черно море трудно пуска голове. Лошото е, че и трудно вкарва. В пет контроли (четири в Анталия) отборът не вкара и половин гол.
Треньорът Ясен Петров обаче уточни, че в Турция са им отменили две чисти попадения. Естествено е той да не е доволен. На "Тича" обаче се надяват, че ако в зимните контроли са били ялови пред гола, ще си вкарат положенията в шампионатните мачове.
Черно море запази гръбнака на състава си, въпреки че напусна Даниел Моралес. Куфарите е стегнал и Масена Моке, който е пред трансфер в Китай. Варненци обаче направиха изгодна сделка за бразилеца, тъй като той отдавна стигна тавана си на "Тича". През лятото и бездруго Моралес ставаше свободен агент. Срещу парите от неговите права край морето дойдоха талантливите Даниел Георгиев и Мирослав Манолов, които подлежат на развитие. Напускането на Моке, който постоянно създаваше проблеми с фриволното си поведение и липса на дисциплина, едва ли ще е фатално. През есента конгоанецът вкара само един гол от игра, при това с любезното съдействие на вратаря на Левски Николай Михайлов. Другите му попадения бяха от дузпи.
В атака тимът разполага с интересните и разнообразни Георги Владимиров, Георги Андонов, Маркос да Силва, Мартин Христов и Мирослав Манолов. Вратарят Краси Колев е запазена марка, а защитата е бетон. Неслучайно титулярното място на опитните Вачев и Милошевич виси на косъм, тъй като Томаш и младежкият национал Александър Александров направиха впечатляващи мачове. За справка - в последните 6 мача от есента отборът допусна само един гол от дузпа.
Силата на Черно море ще е в грамотната игра в защита, в която са максимално ангажирани всички футболисти. Със сигурност може да се прогнозира, че тимът ще задържи петото място и ще поддържа докрай интригата за четвъртото. Ако за пролетта бъдат привлечени Николай Домакинов, португалецът Диас и още един български халф - Тодор Паланков, потенциалът става впечатляващ. Да не забравяме също, че през втората половина на март след 6 месеца в игра ще се завърне оперираният Бойко Величков.

Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 10:59 
Старши треньорът на Черно море Ясен Петров се надява неговите футболисти да продължат добрия си старт на пролетния полусезон с победа над Славия. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота от 15,30 ч. на стадион "Тича" във Варна в двубой от 17-ия кръг на "А" група.
"През седмицата настроението в отбора е много добро и трябва да се възползваме от това. Играем по-добре на чужд терен. У дома ни е малко по-трудно, но работим върху това и се надявам в събота да се поздравим с краен успех. Това, че напоследък трудно вкарваме голове, не ме притеснява. Радва ме, че създаваме много голови положения. А и пак ще припомня, че в Анталия вкарахме два гола, които бяха отменени. Там съдийството бе по-лошо дори от това срещу ЦСКА на стадион "Българска армия". Искам да търсим агресивно противниковата врата", коментира Ясен Петров на редовната си пресконференция днес.
Той призна, че не е наблюдавал двубой на предстоящия съперник. "Имам информация само за играта им срещу Беласица. Но там Славия бе с човек повече почти през целия мач, а и всеки отбор играе по един начин на собствен терен и по съвсем друг на чужд", смята пловдивския специалист.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2007 11:06 
Изображение
Нападателят на Черно море Масена Маталеле Моке се завръща утре в 14 ч. от Китай, където изкара десетдневни проби в местния Далиен. От ръководството на варненци разкриха, че всичко по финансовите условия между конгоанския нападател и шефовете на двата клуба е договорено, като и трите страни са доволни. Трансферът обаче все още не е факт. Неговото осъществяване зависи от сръбски футболист. Треньорският щаб на китайския шампион обмисля кого измежду сърбина и Моке да избере. Китайците ще обяват решението си във вторник. Моке няма да играе срещу Славия утре.
Ръководството на "моряците" обяви официално, че входът за двубоя с "белите" ще е свободен. Варненци поискаха и допингконтрол за сблъсъка със столичани. Двата тима излизат един срещу друг от 15,30 ч. на стадион "Тича" като главен съдия ще е Станислав Тодоров от Шумен.
В двубоя няма да играят Бойко Величков, Петьо Костадинов и Косьо Мирчев, които са наказани. Очаква се наставникът Ясен Петров да заложи на същата единайсеторка, която измъкна нулево равенство на стадион "Българска армия" в неделя.
От ръководството на "моряците" бяха доволни от новината, че ръководството на Левски проявява интерес към защитника Александър Александров. "Поласкани сме, че наш футболист е в полезрението на клуб от ранга на Левски", заявиха от стадион "Тича".


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2007 21:03 
Универсалният играч на Черно море Константин Мирчев най-вероятно ще бъде готов за гостуването на моряците в Пловдив. Двубоят е от 15,30 ч. тази събота. Косьо мина преглед на ехограф днес и започна потепенни натоварвания, като в лагера на варненци се надяват той да се възстанови до срещата. Не такава е ситуацията с Петьо Костадинов. Опорният халф има разтежение, заради което продължава да не тренира. Утре пък ще стане ясно доколко е сериозна контузията на Даниел Георгиев. Той ще мине преглед на ехограф, след като бе принудително заменен в мача със Славия. Крилото Мартин Христов също пропусна днешната тренировка, като бе на физиотерапия. Бойко Величков пък продължава да се готви по индивидуална програма. В същото време стана ясно, че нападателят Масена Моке е на необходимото функционално ниво и в зависимост от решението на китайския Далиен ще стане ясно дали ще играе срещу Ботев. Варненци очакват китайското решение до края на седмицата. В лагера на моряците отказаха да коментират изказването на боса на Ботев Димитър Христолов, че тимът му ще бие Черно море и Ясен Петров ще бъде уволнен от поста си наставник на моряците. "Отиваме да играем футбол", бе реакцията от варненския щаб. За утре треньорското ръководство е предвидило 2 тренировки, в сряда и в четвъртък по 1. След мача със Славия няма футболист на Черно море с натрупани жълти картони, които да го извадят от гостуването на канарчетата.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2007 22:20 
Изображение
Крилото на Черно море Мартин Христов поднови тренировки и най-вероятно ще е готов за мача с Ботев в Плодвив в събота. Както е известно, юношата на моряците имаше контузия, заради която пропусна домакинството на Славия миналия уикенд. Другата добра вест от лагера на варненци е, че халфът Даниел Георгиев започна физиотерапии. Бившият играч на ЦСКА получи разтежение в мача със Славия, заради което бе заменен принудително на почивката. След като минал преглед на ехограф, се оказало, че Даниел не е скъсал мускул.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2007 21:09 
В лагера на Черно море се радваха на добри новини днес. Нападателят Бойко Величков се включи в двустранната игра на тима на Тича. Възпитаниците на Ясен Петров се пуснаха с приповдигнато настроение въпреки загубата от Славия в последния кръг на първенството. Всички, които участваха, се раздадоха докрай, като съперниците си размениха общо 11 гола.
Нападателят Масена Моке пък бе единствен с шапка на главата, тъй като му било студено. Все още в клубната канцелария не е пристигнало решението на китайския тим Далиен дали Моке ще заиграе заедно със Зоран Янкович. В заниманието се пуснаха още Мартин Христов и Косьо Мирчев. Най-вероятно и двамата ще бъдат готови за съботното гостуване на Ботев в Пловдив.
На пистата на стадиона пък Петьо Костадинов и Даниел Георгиев въртяха обиколки. Последният се размина с тежка контузия от мача със Славия.
Подопечните на Ясен Петров имаха и възстановяване в хотел Азалия. Утре моряците ще проведат една тренировка.
Ясен Петров ще даде пресконференция в петък от 11,30 ч. на клубния стадион.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007 11:29 
Полузащитникът на Черно море Слави Жеков отпадна за гостуването на Ботев (Пловдив) от 18-ия кръг на "А" група. Двубоят е утре от 15,30 ч. в града под тепетата. Жеков има проблеми с адуктора и старши треньорът Ясен Петров прецени да не рискува с включването му в групата. Също заради контузии в автобуса за Пловдив не се качиха Даниел Георгиев, Петьо Костадинов и Бойко Величков. Групата на "моряците" е съставена от 19 футболисти, от които ще отпадне един играч непосредствено преди срещата.
В състава не попадна нападателят Мартин Христов. Юношата на Черно море се възстанови от контузия през тази седмица, но въпреки това Петров не го включи за двубоя с "канарчетата". Сред 19-те се връщат Масена Моке, Диян Генчев и Косьо Мирчев. Първите двама бяха пред трансфери съответно в Китай и Русия, но те се провалиха, а Мирчев страдаше от контузия.
Наставникът Ясен Петров призна, че като бивш футболист и треньор на Ботев, мачът днес е малко по-специален за него. "Няма значение срещу кой отбор играем, не е лесно срещу никого на чужд терен. Не крия, че мачът е малко по-специален за мен, но нищо повече. Искам да си тръгнем с трите точки от Пловдив. За мен най-важното е как ще изглежда нашият отбор, искам момчетата да се раздадат на 100 процента", каза Петров. Според него, ако футболистите се мобилизират и концентрират изцяло, Черно море може да изненада всеки отбор, но ако не го направят, могат да изгубят срещу всеки. Той допълни, че е гледал запис на двата двубоя на Ботев срещу Родопа и Беласица от пролетния полусезон.
Петров коментира още, че проблемът с пропуските на нападателите е психологически. "Хубаво е, че създаваме много положения, неприятното е, че пропускаме и не се възползваме от тях. Смятам, че проблемът е до известна степен психологически. Ако се отпушим веднъж, ще ни тръгне", смята наставникът.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2007 11:30 
Групата на Черно море за мача с Ботев:

Красимир Колев, Карамфил Илчев, Кирил Джоров, Веселин Вачев, Александър Александров, Александър Томаш, Радослав Бачев, Миша Милошевич, Станислав Стоянов, Пауло Диас, Тодор Паланков, Косьо Мирчев, Диян Генчев, Мирослав Манолов, Георги Андонов, Масена Моке, Георги Владимиров, Маркош Да Силва и Даниел Димов.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 18:37 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Черно море се кандидатира за турнира "УЕФА Интертото Къп"

03 април 2007 | 17:45 | Агенция "Фокус"

Варна. ПФК Черно море изпрати молба до БФС с желание да представя България в турнира “Интертото-УЕФА”, съобщи радио Фокус – Варна. От варненския клуб смятат, че стадион “Тича” отговаря на всички изисквания на УЕФА за международни мачове. България има право на един отбор в турнира и при повече от една кандидатура предимство има най-високо класираният отбор в “А” група.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 18:56 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
Forever-Zeleni написа:
Черно море ще се опита да стресне ЦСКА с португалеца Диас. Шефовете на клуба заявиха, че ще чакат играча да се върне в България тази седмица, за да го картотекират. Той замина за родината си, за да уреди документи. Диас има европейски паспорт и няма да заема място на чужденец. Треньорът Ясен Петров пък очаква през пролетта отборът му да е по-постоянен.
- Целта ще е да покажем по-привлекателен стил, но сме наясно, че трябват и положителни резултати. Необходимо е да извличаме максимума от всеки футболист - каза Петров.
Изображение


Много добре сте ги копнали картинките.Браво

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2007 19:56 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Черно море победи Литекс с 1:0


Жеков донесе победата на Черно море над Литекс с 1:0.


Варненци отново изпревариха Славия за петото място
Черно море победи с 1:0 Литекс с попадение на Слави Жеков в 34-ата минута.

След успеха "моряците" отново изпревариха Славия и заеха петото място в елита.

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2007 12:57 
Президентът на Черно море Красен Кралев подаде оставка

Управителният съвет на клуба се събира във вторник
Президентът на Черно море Красен Кралев изненадващо е подал оставка след поражението на "моряците" с 0:2 от Спартак (Вн), съобщи Варна Спорт.

Заседанието на Управителния съвет на клуба ще бъде във вторник, когато се очаква да бъде приета или отхвърлена оставката на Кралев.

Ден преди дербито със Спартак босът призна, че миналата година, когато неговия отбор падна с 0:1 на стадион "Спартак" се е срамувал, защото първо е завел тримата собственици на клуба от групировката ТИМ на стадиона и второ - фенове на "соколите" са ходили при него с благодарности, че Черно море им е "дал" мача.

Нищо не е можело да убеди запалянковците, че срещата е била 100% истинска и Тодор Радомиров е вкарал в края гол, който не се вписва в никакви уговорки. Много от феновете на Черно море смятат, че срещата е договорена, за да се помогне на Спартак да оцелее в елита.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1255027015


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2007 19:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
Два клуба се борят за Веско Вачев
Две оферти от отбори в "А" група е получил Веселин Вачев. Както е известно, неговият договор с Черно море няма да бъде подновен и на 1 юли той става свободен агент.
- Държа да съм коректен с настоящите ми работодатели и затова в следващите 24 дни няма да водя преговори с друг клуб - уточни Вачев.
Междувременно от Черно море изпратиха последните документи в БФС за участието в турнира Интертото. Варненци ще домакинстват на отбор от Кипър или Македония на 7/8 или 14/15 юли на стадиона в квартал Лазур.
Разбра се още, че на ст. "Тича" сменят чимовете в двете наказателни полета. Ще бъдат монтирани и две нови врати от последен модел дограма.

Недко Петров


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 11:45 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2007 11:28
Мнения: 483
Местоположение: Sliven
Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Никола Спасов пое Черно море

13 юни 2007 | 00:06 | Агенция "Фокус"

Варна. Ръководството на Черно море назначи Никола Спасов за старши треньор на варненския тим. Това съобщи пресслужбата на клуба във вторник. Спасов е бивш играч на Черно море и беше част от екипа на бившия наставник на тима Ясен Петров, който подаде оставка малко преди края на шампионата. Новият треньор води варненския отбор и в последния кръг на вече изминалото първенство срещу състава на Рилски спортист. Черно море спечели този двубой с 2:1, съобщава сайтът на ПФЛ.
Първото сериозно изпитание за Спасов ще бъде участието на варненци в летния клубен турнир на УЕФА "Интертото". Във втория кръг на надпреварата те ще срещнат победителя от двубоя между македонския Гьорче Петров и кипърския Етикос Ахна. При евентуален успех на Черно море, той ще играе в третия кръг с италианския Сампдория за място в турнира за Купата на УЕФА.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2007 12:32 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Черно море привлече халф от Чавдар (Бяла Слатина)



Първото лятно попълнение в селекцията на новия треньор на Черно море Никола Спасов (на снимката) е атакуващ полузащитник, който досега играеше в Западната „Б” група. Това е юношата на Левски Джунейт Яшар, играл през последната година за Чавдар (Бяла Слатина). Яшар ще подпише другата седмица за три години.

След като напусна школата на Герена, той игра две години в Черноморец (Бургас)съответно в "Б" и във "В" група, след което премина в Чавдар (Бяла Слатина).

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2007 17:54 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Черно море се разделя със седем футболисти



Ръководството на "моряците" предложи нов 1-годишен договор на Красимир Колев
Ръководството на Черно море е взело решение да не подновява договорите на седем футболисти.

На 30 юни изтичат договорите на вратаря Йордан Линков, Мирослав Милошевич, Слави Жеков, Георги Владимиров и Бойко Величков. Техните контракти, заедно с освободените по-рано в началото на май Диян Генчев и Веселин Вачев, няма да бъдат подновявани.

От клуба съобщиха, че е предложен нов едногодишен договор на вратаря Красимир Колев. Черно море се събира за предсезонна подготовка във вторник.

Както е известно, "моряците" са българският представител в турнира Интертото. Заради липсата на лицензирани стадиони в града, те ще домакинстват в международния турнир на стадион "Лазур" в Бургас.

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 12:51 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2007 11:28
Мнения: 483
Местоположение: Sliven
Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Черно море тренира само във Варна до мачовете от Интертото

20 юни 2007 | 05:18 | Агенция "Фокус"

Варна. Отборът на Черно море ще се подготвя само във Варна до мачовете от турнира Интертото, съобщи радио “Фокус” – Варна. Вчера “моряците” подновиха тренировки, като на първото занимание се яви само 1 нов футболист – Михаил Лазаров. Първият мач на Черно море от Интертото ще се състои на 7 или 8 юли, като съперник на варненци ще бъде победителят от двойката Македония ГП и Етникос Ахна.

_________________
Изображение
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА САМО АКО НИЕ СИ Я НАПРАВИМ.
http://www.youtube.com/watch?v=d5ob28fG0XA


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 12:53 
Offline

Регистриран на: 02 Мар 2007 21:30
Мнения: 362
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Вчера се проведе първата тренировка на ЧЕрно море.От нея стана ясно,че Моке ще бъде продаден в чужбина.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 14:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Апр 2007 14:04
Мнения: 4149
Местоположение: РУСЕ
Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Нови шефове в Черно море
Бразилецът Дани се включи в първото занимание на тима
Черно море започна подготовката си за новия сезон с нови шефове. Преди първата тренировка на стадион "Тича" се появиха трима бизнесмени, които ще дърпат конците във варненския клуб.

Единият от тях се казва Марин Маринов. За него се говори, че почти сигурно ще заеме мястото на Красен Кралев, който бе шеф на Надзорния съвет.

Старши треньорът Никола Спасов изведе на тренировката 21 играчи. Сред тях бяха бразилецът Дани, както и Михаил Лазаров от Родопа, който е подписал договор за две години.

Днес или в четвъртък във Варна ще пристигнат трима бразилски и един португалски футболист. За бразилците се знае, че само един от тях ще изкара пробен период, докато другите направо ще преговарят за договори.

На проби в отбора са Джунейт Яшар, вратарят Цветан Димитров и Здравко Илиев, който за последно е играл в Раднево. Тези дни се очаква да пристигне още един страж. Това е юношата на Левски Абди Абдиков, койтo пазеше в Пирин (ГД). Помощници на Никола Спасов ще бъдат Велизар Попов и Красимир Колев, който ще подготвя вратарите.

Старши треньорът уточни, че сам е взел решението да освободи Мартин Христов. "До 1 юли подготовката на тима ще е във Варна. Все още не сме разузнали отборите на Етникос и Гьорче Петров, но ще имаме запис от мача за Интертото между тях. Моке преговаря с чужди отбори и няма да разчитам на него", заяви треньорът.

_________________
ТОЗ , КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА ТОЙ НЕ УМИРА !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 14:19 
Чистят наред в Черно море

Двама нови почват на Тича, пробват още половин отбор


Новият треньор на Черно море Никола Спасов продължи яката чистка в тима, стана ясно след първата тренировка за сезона, проведена вчера. Поредната жертва е Мартин Христов. Договорът на нападателя ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие и той ще премине в друг тим.
- Решението за Мартин е мое и го взех трудно. Прецених, че е по-добре да се разделим с него и да опитаме с други футболисти на поста му - заяви Спасов на първата си пресконференция. В отбора няма да остане и Масена Моке.
- В момента се водят преговори да бъде продаден в чужбина. Паоло Диас ще се лекува до ноември, но също не го бройте за наш футболист. Тодор Паланков не влиза в моите планове - допълни Спасов.
Първите две нови попълнения са Михаил Лазаров, който е юноша на Спартак, и бразилецът Дени. Двамата са подписали договори за по две години. 22-годишният Дени е халф, а Лазаров за последно обличаше екипа на Родопа. На проби са юношите на Левски Цветан Димитров (вратар) и Джунейт Яшар (халф), играли за последно в Чавдар (Бяла Слатина), както и Здравко Илиев. Десният външен халф е продукт на Стара Загора, а през изминалия сезон риташе в Миньор (Раднево). От утре ще се пробва и вратарят на Пирин (ГД) Абдиков.
Днес в София пристигат трима бразилци и португалец на средна възраст 25 години. Единият е на проби. Възможно е да бъдат привлечени още двама нови футболисти. Единият ще е нашенец, а другият - чужденец.

http://7sport.net/7sport/footbg/d4719_12.htm


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 125 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79343 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 180575 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169543 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Серия Б - класиране, новини, резултати
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 35558 22 Мар 2007 22:38
от Rumbeti
Преглежда непрочетените мнения Новини за отбора
Форум: Олимпик Лион
speedbreaker 31294 01 Дек 2009 22:23
от cskasofia

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози