Значи защо българския футбол няма да се оправи скоро и защо хората не ходят на мачове, някой задавал ли си е този въпрос, аз ще ви кажа една от големите причини това е смешното съдийство в България, а другата е грозната игра на повечето отбори. Призовавам всички съдии които свирят мачове на РОЗИТЕ, не се подигравайте повече с труда които влагат футболистити, знам че повечето сте продажници умрели, нагледал съм се и в Казанлък и във Варна и в Стара загора и в София преди като ходих на мачове. Засега ви умолявам, но знайте че вече не прощавам и ако има такъв като вчерашния циркаджия, по точно циркаджиите бяха 4-ма, като изключим местните фенове става лошо, а камоли да дойде някой да ни отреже в Казанлък. Аз искам както свири за едните така и за другите, неискам да подкрепя Розите, но да не подкрепя и другите искам както нашите играят вече ферплей така и съдиите да се отнасят с тях. Треньора ни ги научи да не се разправят със съдиите, да не налитат на бой и така, евала на Радко Калвайджиев, вчера след срещата поздрави реферите, макар че ни одряза, това е треньор, а за повечето които незнаят това е бивш футболист на Цска и Берое, човека има голям опит, поздравления от мен към него, беше също така помощник преди да дойде в РОЗИТЕ на тренъорите на Берое когато бяха в А група, Евала и на момчетата за вчерашната игра, не заслужавахте да паднете, но такъв е живота, ще имате много по голяма подкрепа от феновете за мача с Хеброс от страна на агитката