bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 17:33




Напиши нова тема Отговори на тема     [ 24 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Шампионска лига- 1/8 финали
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2006 17:29 
Вторник, 20 февруари
"Селтик" Глазгоу - Милан
ПСВ Айндховен - "Арсенал" Лондон
"Лил"-Метрополитен - Манчестер Юнайтед
"Реал" Мадрид - "Байерн" Мюнхен


Сряда, 21 февруари
Рома - "Олимпик" Лион
Барселона - Ливърпул
Порто - ФК Челси
"Интерназионале" Милано - Валенсия


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2007 23:02 
Моите предвиждания относно Осминафиналите са:

Вторник, 20 февруари
"Селтик" Глазгоу - Милан
0:1 ,в реванша 2:0 Милан продължава
ПСВ Айндховен - "Арсенал" Лондон
1:2,в реванша 1:0 Арсенал продължава
"Лил" - Манчестер Юнайтед
0:1,в реванша 3:0 Манчестер Юнайтед продължава
"Реал" Мадрид - "Байерн" Мюнхен
1:0,в реванша 1:0,продължения и дуспи

Сряда, 21 февруари
Рома - "Олимпик" Лион
Лион продължава
Барселона - Ливърпул
Тук ще съм за Ливърпул в първия мач правят 1:1 и вторият 0:0 и се класират
Порто - Челси
0:2,в реванша 3:0 Челси продължава
"Интер" - Валенсия
1:0,в реванша 1:1 Интер продължава :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Яну 2007 01:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
dido_x написа:



Рома - "Олимпик" Лион
Лион продължава


dido_x Мисля че Рома ще поднесе изненада,просто Лион не се тази машина която бяха преди година.
Мнението ми е малко пристрастно


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2007 13:27 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:45
Мнения: 806
Местоположение: Сухиндол
Отбор: Локомотив (София)
Лондон. Барселона и Челси са с равни шансове да спечелят Шампионската лига според водещия световен букмейкър "Sportingbet". Залози за всеки един от двата отбора да вземе трофея в края на сезона се приемат при коефициент 4,00. Шансовете на Манчестър Юнайтед и Лион да триумфират са оценени с по 9,00.

_________________
https://bitakat.alle.bg/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Шампионска лига- 1/8 финали
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 15:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Яну 2007 20:11
Мнения: 170
Местоположение: Софията бе
Отбор: ЦСКА (София)
Skype: vlado_rap17ka7a
Милан,Арсенал,Манчестър Юнайтед,Реал Мадрид,Лион,Барселона,Челси,Валенсия това ще са отборите които ще продължат според мен :)

_________________
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2007 17:12 
Факти

- Този сезон за четвърти път се играят осминафинали на пряка елиминация в Шампионската лига. През миналата година победителите в групите нямаха проблеми и спечелиха 7 от осемте осминафинала. Единствено Бенфика продължи от отборите, заели второ място в групите.

- Осминафиналите осигуряват доста добър шанс за домакините в реванша (75%), докато цялостно в преките елиминации домакините в реванша имат успеваемост 56,3%.

- Шест отбора неизменно стигат до осминафиталите, откакто бяха въведени преди 4 г. Това са Милан, Арсенал, Байерн, Челси, Лион и Реал М. Барселона, Порто, Интер, Ливърпул и ПСВ Айндховен не са пропускали осминафинал в последните 3 сезона.

7 Дни Спорт


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007 16:22 
Сър Алекс: Лил е позор за футбола

Изображение

Мениджърът на Манчестър Юн Алекс Фъргюсън нарече Лил „позор” и призова УЕФА да накаже френския тим, който опита да напусне терена по време на загубата с 0:1 от червените дяволи снощи.

Играчи на Лил тръгнаха да напускат демонстративно игрището, след като Райън Гигс вкара от пряк свободен удар, докато вратарят Тони Силва още подреждаше стената си, за да донесе победата на Манчестър Юн в Ланс.

Голът на уелския полузащитник бе напълно според правилата, а проблемът с изпълнението му е чисто морален.

„За 40 години във футбола никога не съм виждал това – коментира сър Алекс реакцията на Лил. – Това е позор и УЕФА трябва да направи нещо, защото на терена имаше чиста проба заплахи срещу рефера.”

„Хората от щаба на Лил подканяха своите футболисти да напуснат терена. Това също е позор – продължи шотландският бос. – УЕФА трябва да вземе мерки. Това е много тревожно, защото имаше хвърлени предмети по терена и Гари Невил дори бе ударен от нещо.”

Фъргюсън нареди на своите играчи да останат на терена, след като футболистите от Лил започнаха да напускат.

„Аз исках да съм сигурен, че моите играчи ще останат до края. Не исках ние да сме замесени в нещо такова” – допълни той.

Изображение

Неговите коментари обаче срещнаха остра реакция от треньора на Лил Клод Пюел, който твърди, че футболистите му не са имали намерение да напускат.

„Не знам как е възможно Фъргюсън да си позволява подобни коментари - каза Пюел. – Той не трябваше да казва нищо.”

„Моят отбор просто искаше обяснение за този гол. Не е напускал игрището. Просто играчите протестираха – обясни треньорът. – Във Франция традицията е да се протестира при първото прекъсване на играта, а после след края на мача.”

Пюел бе ядосан и заради отменен от рефера Ерик Брамаар гол на Петер Одемвинге в средата на второто полувреме, въпреки че телевизионните повторения показаха явно нарушение на нападателя на Лил срещу Неманя Видич.

„Това не бе логично – каза той за гола на Гигс. – Сигналът, който рефера даде не бе явен за всички, особено за нас. Не можахме да поискаме формално обяснение от УЕФА, защото не намерихме дежурния делегат.”

Модата на подобни изпълнения на свободни удари бе въведена преди три години от Тиери Анри, който вкара такъв гол на Астън Вила. Тогава френският нападател използва объркването на съперника и стреля, докато вратарят още подреждаше стената си, след като преди това поиска разрешение от рефера да стрела.

Самият играч на Арсенал изпълни още много свободни удари по този начин след това, а голът на Гигс е поредният от десетки други случаи, най-вече в Англия.
Снощи Гигс също получи разрешение от рефера да изпълни свободния си удар.

Спорт1 Бг


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007 16:42 
Реал Мадрид надделя с 3:2 над Байерн Мюнхен

Изображение

Отборът на Реал Мадрид постигна важна победа над тима на Байерн Мюнхен с 3:2 в първи осминафинален двубой от Шампионската лига. Възпитаниците на Фабио Капело започнаха вихрено мача и успяха да поведат в резултата още в 10-ата минута на срещата. Точен бе капитанът Раул Гонзалес. Испанецът получи прекрасен пас в коридор от партньора си в атака Рууд ван Нистелрой и останал очи в очи със стража на гостите Оливер Кан не сгреши.
Футболистите на Байерн Мюнхен реагираха светкавично и след няколко добри атаки успяха да възстановят равенството в мача. Изравнителното попадение отбеляза защитникът на “баварците” Лусио. Той получи прекрасен пас отдясно и необезпокояван от никой с глава се разписа за 1:1. Домакините не се стреснаха от бързия отговор на Байерн и на свой ред създадоха няколко опасни положения пред Кан. След изпълнение на корнер отдясно и разбъркване в наказателното поле, защитникът Елгера успя да играе с глава и да оправи топката в рамките на вратата, където отново капитанът Раул бе най-съобразителен и довкара топката – 2:1. Голът падна в 29-ата минута на срещата. Футболистите на гостите протестираха за нарушение в атака от страна на испанеца, но реферът на двубоя остана безмълвен. Холандецът Рууд Ван Нистелрой сам успя да реализира само няколко минути по-късно след чудесно центриране от фаул на Дейвид Бекъм. При резултат 3:1 завърши и първото полувреме на срещата.
Втората част започна с натиск за гостите, който редуваха атака след атака, но чудесните намеси на вратаря Икер Касияс обезкуражиха нападателите на “баварците”. Все пак логичното се случи в 88-ата минута, когато полузащитникът Ван Бомел с далечен изстрел успя да намали и да запази надеждите на своя тим за реванша.

Селтик и Милан не успяха да се победят – 0:0

Изображение

В първи осминафинален двубой от Шампионската лига отборите на Селтик и Милан не успяха да се победят и завършиха при резултат 0:0. Тимът на гостите от Милано бе този, който пропиля по-чистите голови положения. Възстановилият се в последния момент нападател на “росонерите” Алберто Джилардино на два пъти не успя да преодолее вратаря на домакините Боруц, който се отличи с решителни намеси. Бразилецът Кака също пропусна добра възможност. За шотландския шампион добро положение за гол пропиля голмайсторът на тима Ян Венегоор оф Хеселинк, който стреля право в тялото на вратаря на гостите Желко Калач, след изпълнение на свободен удар на Шунсуке Накамура. Така всичко ще бъде решено в реванша, който ще се играе на “Сан Сиро” на 7 март.

Селтик: Боруц, Уилсън, МакМанъс, О`Дей, Нейлър, Накамура, Сно, Ленън, МакГейди, Милър, Ванегоор оф Хаселинк.
Милан: Калач, Одо, Каладзе, Малдини, Янкуловски, Гуркюф, Гатузо, Пирло, Амброзини, Кака, Джилардино.
Главен съдия: Тере Хауге (Норвегия)

ПСВ Айндховен победи Арсенал с 1:0

Изображение

ПСВ Айндховен победи Арсенал с 1:0 в първия мач между двата отбора от 1/8 финалите на Шампионската лига. “Артилеристите” владееха играта през първото полувреме. Възпитаниците на Арсен Венгер можеха да открият резултата на няколко пъти, но шансът не беше на тяхна страна. Венгер заложи на двама нападатели в лицето на Анри и Адебайор, но късметът изневери и на двамата. Наставникът на ПСВ Айндховен Роналд Куман пък не можа да разчита на контузения си основен нападател Джеферсън Фарфан. Голът за победителите падна в 61-та минута минута. Тогава нападателеят от Кот 'Д Ивоар Аруна Коне подаде на Мендес и той от 20-метра простреля Йенс Леман и по този начин реализира единственото попадение за холандците. В 65-минута в игра за тима на Куман се появи китаецът Сун Сян. Той стана първият представител на тази страна в най-комерсиалната надпревара. Реваншът ще се играе на 7 март.

Стартовите състави:
ПСВ Айндховен: Гомеш, Кромпкампф, Алекс, Де Коща, Салсидо, Кулина, Симонс, Коку, Мендеш, Диего, Коне
Арсенал: Леман, Гала, Туре, Сендерос, Клиши, Хлеб, Жилберто, Фабрегас, Росицки, Анри, Адебайор.
Главен съдия: Том Йоребо (Норвегия)
Снимка UEFA.com

Късен гол на Гигс осигури победата за Манчестър Юнайтед срещу Лил

Изображение

Водачът в английската Висша лига Манчестър Юнайтед постигна ценен успех френския Лил като го победи с минималното 1:0 в първи осминафинален двубой от Шампионската лига. Единственото попадение в срещата падна в 83-ата минута, когато точен от пряк свободен удар бе уелсецът Райън Гигс. Футболистите на домакините протестираха остро за гола, тъй като полузащитникът би топката преди вратарят на Лил да построи стената си. В резултат на протестите си Силва получи жълт картон. Веднага след попадението, треньорският щаб на Лил се опита да изкара футболистите си, като протес срещу несправедливия гол. Все пак след няколко минути пререкания, французите се завърнаха на терена и доиграха мача.
Като цяло възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън бяха по стойностният тим на терена, но с невероятни пропуски се отчетоха португалецът Роналдо и Хенрик Ларсон. В 67-ата минута на срещата Роналдо бе заменен от Луис Саха. Португалецът обаче остана недоволен от решението на своя мениджър и при излизането си дори отказа да се ръкува с него.
Няколко минути преди това футболистите на Лил успяха да отбележат попадение, което обаче бе отменено от главния рефер на срещата холандеца Ерик Браамхаар заради нарушение срещу бранителя на “червените дяволи” Неманя Видич. Така Манчестър Юнайтед взе ценна преднина преди реванша на “Олд Трафорд”, който ще се състои на 7 март.
Двубоят бе помрачен и от неприятен инцидент, който се случи на трибуните на стадион “Феликс Болаер” в Ланс няколко минути след началото на срещата. Полицията на стадиона допусна твърде много фенове на гостуващия тим в един сектор и се наложи служителите на реда да използват сълзотворен газ в опитите си да овладеят ситуацията. Няколко привърженици на “червените дяволи” бяха притиснати в оградата. Все пак до по сериозни проблеми не се стигна. Веднага след двубоя от ръководството на английския тим заявиха, че ще поискат от УЕФА разследване на случая.

Лил: Силва, Чалме, Плестан, Тавларидис, Тафорю, Бодмер, Макун, Дебиши, Обраняк, Фаверг, Одемвинге;
Манчестър Юнайтед: Ван дер Саар, Невил, Фърдинанд, Видич, Евра, Роналдо, Карик, Скоулс, Гигс, Рууни, Ларсон;

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2007 16:43 
Китаец направи дебют в Шампионската лига

Изображение

Левият защитник Сун Сян стана първият китайски футболист участвал в Шампионската лига, съобщава агенция Xinhua. Бранителят се появи в игра за тима на ПСВ Айндховен, който снощи победи с минималното 1:0 гостуващия Арсенал.
“Той е първият китайски футболист, който играе в Шампионската лига и това говори добре за Китай”, заяви след мача треньорът на холандците Роналд Куман. Според легендата на Барселона, Сун е заслужавал да се появи на терена, тъй като той е наистина класен футболист.

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2007 15:03 
Ливърпул спечели титаничния сблъсък с Барселона

Изображение

Отборът на Ливърпул спечели титаничния сблъсък с Барселона на “Камп Ноу”. Англичаните се наложиха с 2:1, въпреки че бяха догонващи в резултата. Попаденията за възпитаниците на Рафаел Бенитес отбелязаха Крейг Белъми и Йон Арне Ройзе, а за каталунците се разписа Деко. Успехът доближава повече Ливърпул до ¼-финалите на Шампионската лига.
И трите други двубоя завършиха наравно, като по този начин се съхрани интригата за реваншите след две седмици. В Португалия Порто и Челси направиха 1:1, като англичаните отново загубиха своя капитан Джон Тери. Снажният бранител напусна терена с травма още в 5-ата минута.
В Милано Интер и Валенсия сътвориха истинска драма, завършвайки 2:2. “Нерадзурите” повеждаха на два пъти чрез Естебан Камбиасо и Майкон, но благодарение на Давид Вия и Давид Силва испанците се добраха до равенството. Възпитаниците на Роберто Манчини могат да съжаляват за резултата, след като изпуснаха една дузина чисти голови възможности.
Също в Италия, но в Рим, Рома и Лион не успяха да си отбележат гол – 0:0. Срещата ще се запомни с грубостите и 11-те жълти картона, показани от главния съдия Майк Райли.

Ливърпул потопи Барселона на “Камп Ноу”

Отборът на Ливърпул записа изключително ценна победа в първата си 1/8-финална среща от Шампионската лига с Барселона. Англичаните се наложиха с 2:1 над каталунците, въпреки че се оказаха догонващи в резултата. Срещата започна силно за възпитаниците на Франк Рийкард, които излязоха напред в 14-ата минута чрез Деко. Бразилецът с португалски паспорт се възползва от подаване на Джанлука Дзамброта и с удар с глава от 10 метра не остави никакви шансове на Рейна. Последваха още няколко силни минути за Роналдиньо и компания, но домакините не съумяха да удвоят аванса си. Ливърпул изравниха в 43-ата минута. Тогава след центриране на Стивън Джерард Крейг Белъми отбеляза с глава. През втората част мърсисайдци играха пределно концентрирани и успяха да отбележат втори гол чрез Рийзе. Норвежецът се разписа от 10 метра, след като получи чудесен пас от Белъми. Неубедителни и при двете попадения бяха изявите на Виктор Валдес. След като се оказаха догонващи в резултата, каталунците натиснаха своите противници, но не успяха да изравнят. Чудесни възможности се откриха пред Хавиер Савиола и Лионел Меси, но и двамата нямаха късмет в завършващата фаза.
Реваншът е след две седмици на “Анфийлд” в Ливурпул.

Валенсия спря победния ход на Интер

Отборът на Валенсия измъкна ценно равенство – 2:2 при гостуването си на Интер. Двата отбора се изправиха на “Сан Сиро” в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. Домакините започнаха силно мача и в началните минути създадоха куп чисти голови положения, пропуснати от Златан Ибрахимови, Хавиер Санети и Деян Станкович. Логичното се случи в 29-ата минута, когато Естебан Камбиасо откри резултата. След центриране от пряк свободен удар на Фиго, Ибрахимович стреля с глава, Канисарес изби топката, но при добавката Камбиасо не сгреши и изведе “нерадзурите” напред. Играчите на Роберто Манчини продължиха да атакуват, но до края на полувремето до нови попадения не се стигна. Втората част започна като първата – с натиск на домакините. Противно на показаното на терена, Валенсия успя да изравни чрез Давид Вия. Голмайсторът на испанците изпълни чудесно пряк свободен удар и с изстрел от 30 метра направи Хулио Сезар безпомощен. Последва нова вълна от атаки на Интер и в 76-ата минута италианците поведоха с 2:1. Десният халф-бек на домакините Майкон се оказа в прегръдките на своите съотборници, разписвайки се от близко разстояние след двойно подаване с Ибрахимович. Минута преди края на мача Давид Силва възстанови статуквото. Футболистът на “прилепите” стреля от воле и от границите на наказателното поле опъна за втори път мрежата зад Сезар.
Реваншът е след две седмици на “Местая” в Испания.

Порто и Челси не успяха да се победят – 1:1

Отборите на Порто и Челси завършиха наравно 1:1 в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. Домакините започнаха силно мача и в 11-ата минута излязоха напред в резултата чрез Мейрелеш. Футболистът на “драконите” се разписа след силен удар от границата на наказателното поле. Шампионите на Англия обаче отговориха мигновено чрез Андрий Шевченко. Украинецът се вкара от 10 метра, след като бе добре изведен от Робен. До края на полувремето португалците бяха по-активни, но не успяха да стигнат до нови попадения. През втората част Порто отново бяха по-настоятелни, но добрите намеси на Петър Чех не позволиха на домакините да поведат. Възпитаниците на Жозе Моуриньо разчитаха основно на контраатаки, като с пропуски се отличиха Дидие Дрогба и Шевченко. Тъмнокожият голмайстор бе най-близо до втори гол за лондончани, но ударът му с глава срещна страничната греда. Греда уцелиха и домакините чрез Рикардо Куарешма.
Реваншът е след две седмици на “Стамфорд Бридж” в Лондон.

Рома и Лион запазиха интригата за реванша

Отборите на Рома и Лион завършиха наравно 0:0 в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. На стадион “Олимпико” в Рим, в нервна и груба среща, двете единайсеторки не успяха да си отбележат гол и запазиха интригата жива за реванша след две седмици във Франция. Най-чистите положения се откриха пред Тоти и Тадей от състава на домакините, и Жуниньо и Тулалан от Лион. Главният съдия на мача – Майк Райли (Англия) показа цели 11 жълти картона. Наставникът на французите Жерар Улие няма да може да разчита на Тулалан за реванша. Техничният полузащитник бе сред играчите, получили наказателен картон, който обаче ще го извади за мача на “Жерлан”.

Рийкард: Това не беше нашата вечер

Наставникът на Барселона Франк Рийкард изрази разочарованието си след домакинската загуба с 1:2 от Ливърпул, съобщава SkySports. Двата отбора се изправиха в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига, като поражението прави задачата на каталунците изключително тежка предвид предстоящото гостуване на “Анфийлд” в Ливърпул. “Това определено не беше нашата вечер. Ритъмът на мача се промени нацяло, след като получихме първия гол. След това попадение Ливърпул бяха по-добри и ние така и не успяхме да променим това до края на двубоя. Положението ни не е розово, но сега вече не можем да направим нищо. Трябва само да си вярваме и да работим здраво за втория мач. Относно Самуел Ето`o – наистина не знам кога точно ще се върне на терена. Надявам се да е скоро”, коментира холандският специалист.

Бенитес: Заслужена победа за нас

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес изрази задоволството си след драматичната победа с 2:1 на “Камп Ноу” над Барселона, съобщава SkySports. Бившият треньор на Валенсия каза, че всичко в лагера на мърсисайдци е нормално и няма вътрешни сътресения в отбора. Въпреки победата Бенитес добави, че все още нищо не е решено и Ливърпул трябва да играе добре и на реванша, за да се класира за 1/4 –финалите на Лигата. “Казах и на пресконференция преди мача, че атмосферата в отбора е добре и всички работехме много през последните няколко дни. Щастлив съм, че Белъми и Рийзе се разписаха. Радостен съм и от представянето на целия отбор като цяло. Не е лесно да победиш Барселона, но ние се трудихме много и го направихме. Мисля, че играхме страхотно на контраатака. При попадението на Деко направихме грешка и последваха минути, в които играхме слабо. През второто полувреме обаче се представихме добре на контраатаките и стояхме далеч по-стабилно на игрището. Понякога имаш късмет (с първия гол на Белъми), но като цяло мисля, че заслужихме победата. Знам, че ни очаква труден реванш, където трябва да бъдем много внимателни. Но този мач ще е различен от първия”, коментира испанският специалист.

Моуриньо притеснен от контузията на Тери

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази задоволството си след равенството 1:1 с Порто от 1/8-финалите на Шампионската лига, съобщава SkySports. Португалският специалист обаче не скри и огромното си разочарование от контузията на Джон Тери. Капитанът на Челси и английския национален отбор напусна терена още в 5-ата минута, като все още не е ясно колко точно ще бъде извън игра. “Доволен съм от равенството. Работихме здраво през последната седмица, но за жалост загубихме Джон Тери още в 5-ата минута на мача. Ако имахме достатъчно централни защитници, контузията на Тери нямаше да е проблем за нас. Без него ще трябва да пускам Есиен като бранител, освен това ще трябва да сменям и позицията на Робен и изобщо да сменя всичко. Разбирателството между Есиен, Макелел и Диара в дясната зона също се разваля, защото травмата на Тери ми бърка всички планове. Порто са добър отбор. Те успяха да се възползват от временното си числено предимство и ни отбелязаха гол. Шевченко вкара страхотен гол, с който изравнихме, което бе абсолютно заслужено. След почивката се наложи да правя нови промени в тактическата ни постройка. В крайна сметка направихме един добър турнирен резултат. Относно контузията на Тери – все още нямам представа колко е сериозна и колко време той ще отсъства. Но това е положението за Челси през този сезон”, коментира португалският специалист. Моуриньо добави също, че Тери със сигурност отпада за финала на "Карлинг Къп" с Ливърпул, като мястото му ще бъде заето от Есиен.

Жезуалдо Ферейра: Резултатът е справедлив

Наставникът на Порто Жезуалдо Ферейра определи равенството с Челси (1:1) като “справедливо”, пише португалският спортен всекидневник ”Рекорд”. На пресконференцията след осминафиналния двубой от Шампионската лига специалистът съжали за изпуснатата възможност за успех. “Великолепна публика, страхотна игра. Порто направи много силна първа част. Резултатът е справедлив. Нашият отбор направи крачка към това да се превърне в един от големите. Крайният изход все още е отворен. Знаем, че ще е много трудно, но в Челси също са наясно, че няма да е никак лесно”, каза Ферейра.

Манчини: Заслужавахме да победим

Наставникът на Интер Роберто Манчини сподели след срещата с Валенсия (2:2), че резултатът от мача не отговаря по никакъв начин на показаното от двата отбора на терена, съобщава SkySports. Италианците създадоха куп голови възможности, но в крайна сметка срещата на “Сан Сиро’ завърши без победител. Младият треньор добави също, че е оптимист за класирането на Интер на 1/4-финалите. “Валенсия не бяха толкова опасен отбор. Те не ни затрудниха нито веднъж през първото полувреме и направиха това само няколко пъти през втората част. Не мисля, че заслужаваха да си тръгнат с равен резултат. За нас естествено е по-добре равенство, отколкото загуба, но определено заслужавахме да победим. Напълно съм убеден, че ще спечелим на “Местая” и ще продължим напред. Знам качествата на моите играчи и знам, че ще ги победим в следващия мач”, коментира бившият треньор на Фиорентина и Лацио.

Кике Санчес Флорес: Целта беше да запазим шансове и го постигнахме

“Целта беше да запазим шансове и го постигнахме”. Това заяви наставникът на Валенсия Кике Санчес Флорес на пресконференцията след срещата с Интер, пише ”Марка”. На “Сан Сиро” в Милано двата състава завършиха 2:2 в първи осминафинален мач от Шампионската лига. “Казах на футболистите си, че след края трябва да сме доволни от резултата. Все още обаче нищо не е решено. Интер е отбор, за който няма разлика дали играе у дома или като гост. Равенството е важно, тъй като през този сезон съперникът ни пише история с представянето си в Серия А. Резултатът е добър, а също такова е и усещането, тъй като, за да постигнем това 2:2, не бе нужно да предприемаме някакви особени рискове”, заяви със задоволство Санчес Флорес.

Спалети доволен от нулевото равенство с Лион

Наставникът на Рома Лучано Спалети сподели след срещата с Лион (0:0), че е останал доволен от видяното от неговите възпитаници, съобщава Channel4. “Вълците” не успяха да вземат аванс преди реванша на “Стад Жерлан” във Франция, но това не тревожи Спалети. Бившият треньор на Удинезе добави също, че няма оплаквания от съдийството на Майк Райли. Английският рефер показа цели 11 жълти картона в мача. “Доволен съм от представянето на моите играчи. Получи се един отворен и добър мач, въпреки липсата на голови положения. Разполагам с много бързи и подвижни футболисти, на които не им бе особено лесно да се движат на хлъзгавия и мокър терен. Лион са по-здрави физически и за тях бе по-лесно на тежкия терен. Въпреки, че двубоят завърши 0:0 не мисля, че французите ще имат някакво предимство преди реванша. Относно съдийството на Майк Райли мога да кажа само, че той се справи с мача. Показа 11 картона, но те бяха заслужени”, допълни гологлавият специалист.

Улие: Заслужено равенство

Наставникът на Лион Жерар Улие, подобно на своя колега в Рома Лучано Спалети, също остана доволен от равенството в сблъсъка между двата тима (0:0). Французинът коментира и ситуацията около Жуниньо и Малуда, към които има сериозен интерес. Улие обаче сподели, че не вярва и някой от тях да напусне “Стад Жерлан” след края на сезона. “Равенството е напълно заслужено и за двата отбора. Имайки предвид, че срещата се игра на “Олимпико” в Рим, имаме малко предимство преди реванша. Надявам се тогава да разчитам на Карим Бензема, Силвен Вилтор и Или Диара, които сега са контузени. Жуниньо е нашият капитан. Той е символ на клуба. За нас е важно да знаем, че той няма да ни напусне. Относно Малуда – той има договор с Лион. Съмнявам се да отиде във Фиорентина”, сподели бившият мениджър на Ливърпул.

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 01:39 
Необясним оптимизъм обзе наставника на Челси Жозе Моуриньо след равенството на тима му (1:1) срещу Порто в първи 1/8-финал от Шампионската лига. Португалецът изненада всички журналисти с констатацията, че това е най-добрият му сезон, откакто застана начело на лондончани преди 3 години. „Втори сме в Премиършип, продължаваме за ФА Къп, Карлинг Къп и Шампионската лига. Като вземем предвид и постоянните контузии на основни играчи излиза, че това е най-успешният ми сезон в Челси”, изцепи се Моуриньо.

Конкретно за мача с Порто той беше повече от доволен от равния резултат. „Предвид обстоятелствата не мога да не съм щастлив от резултата. Загубихе Джон Тери още в началните минути, което не би било проблем, ако на скамейката имах дефанзивен халф. Но аз нямах. Бях принуден да направя вътршни размествания в състава и това доста ни затрудни. На полувремето трябваше да заменя Робен и отново да прекроявам тактиката. След всичко това, да вкараш гол на чужд терен, и то без да загубиш, не е никак зле”, обясни мениджърът на лондонския клуб. Той похвали за добрата му игра Андрий Шевченко, подчертавайки, че украинецът започва да разкрива голяма част от качествата си и става все по-полезен за отбора.

Накрая Моуриньо каза няколко добри думи и за Порто – клубът, с който триумфира в Шампионската лига през 2004 година. „Като португалец съм горд, че страната ни има такъв силен клуб, но искам да ги предупредя отсега, че на „Стамфорд Бридж” няма да им е никак лесно”.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 00:44 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
FT Chelsea 2 - 1 FC Porto
FT Liverpool 0 - 1 Barcelona
FT Lyon 0 - 2 AS Roma
FT Valencia 0 - 0 Inter Milan

Изненадва ме,че Рома победи Лион като гост :shock: :shock: :shock:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 00:50 
Offline
БОЛЯРИ

Регистриран на: 27 Фев 2007 12:22
Мнения: 221
Местоположение: временно емигрант в Шоплука
spartak forever написа:
Изненадва ме,че Рома победи Лион като гост :shock: :shock: :shock:


Да бе ... голям ташак ... как щях да се изкефя и те да отпаднат като Интер . Мразя всички италиански клубове + националният им отбор ... айде стискайте палци поне Милан да отпадне утре :twisted:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 01:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Милан няма да отпаднат.Не вярвам да паднат от Селтик на "Сан Сиро"


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 01:10 
Offline
БОЛЯРИ

Регистриран на: 27 Фев 2007 12:22
Мнения: 221
Местоположение: временно емигрант в Шоплука
spartak forever написа:
Милан няма да отпаднат.Не вярвам да паднат от Селтик на "Сан Сиро"


Абе може и да си прав , ама аз ще стискам палци за Селтик ... имам органична непоносимост към всеки италиански отбор .


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 02:00 
Който намери видео от мача Валенсия - Интер като свършва мача да даде линкове тук.

Относно мачовете Челси бяха на път да сътворят изненадата.
Рома я стореха.
Ливърпул като привърженик очаквано се класираха :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 02:03 
Масов бой при отпадането на Интер

Изображение

В самия край и след мача обаче на стадиона се разиграха грозни сцени. Футболисти на двата тима си заформиха масово сбиване, провокирано от грубо нарушение на Марко Матераци в последните секунди, а след последния съдийски сигнал боят е продължил и в тунела към съблекалните.

Освен футболистите на терена, в мелето са взели участие е резервите на двата отбора, които са нахлули на терена.






Тоз както го гонят трима какво ли е ставало :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 11:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
dido_x ето го тука боя http://www.youtube.com/watch?v=-nUFt0_RfVY :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 14:07 
Ливърпул детронира Барселона

Изображение

Ливърпул изхвърли европейския клубен шампион Барселона от Шампионската лига. Каталунците отпаднаха още на 1/8-финалите на турнира и не успяха да защитят трофея, който спечелиха миналата година. Барса победи с 1:0 “мърсисайдци” на реванша, но голът, който Ейдур Гудьонсен отбеляза в 75-ата минута на срещата се оказа недостатъчен за испанския гранд, който беше загубил първия двубой на своя “Ноу Камп”с 1:2. Въпреки че домакините продължаваха напред и при равен резултат, възпитаниците на Рафаел Бенитес показаха, че ще играят за победа и се представиха доста по-добре от своя противник през първите 45 минути. Само късметът и гредите спасиха от гол тима на Франк Рийкард след опасни удари на Йон Арне Рийзе и Мохамед Сисоко. Основни футболисти като Роналдиньо, Лионел Меси и Самуел Ето’о играха под нивото си и не застрашиха с нищо вратата на Хосе Рейна през първата част. След почивката гостите се хвърлиха в атака, като в 52-ата минута Роналдиньо навърза трима защитници на “мърсисайдци”, но нямаше късмет в завършващата фаза и ударът му срещна гредата на вратата на Рейна. Франк Рийкард направи две смени, като на мястото на неубедителния Ето’о пусна в игра Людовик Жули, а Ейдур Гудьонсен замени Лилиан Тюрам. Само 4 минути, след като влезе на терена исландският нападател изведе своя отбор напред в резултата. Гудьонсен беше изведен очи в очи с вратаря Рейна от Шави Ернандес и без проблеми преодоля стража на “мърсисайдци”. След гола каталунците се хвърлиха в атака и само късметът спаси Ливърпул от второ попадение, което щеше да ги изхвърли от турнира, въпреки победата им в първия двубой на “Ноу Камп”.

Челси се класира за четвъртфиналите след труден успех над Порто

Изображение

Един от основните фаворити за титлата в Шампионската лига през този сезон Челси бе на път да се раздели с турнира още в осминафиналната фаза, но успя да елиминира с много трудности бившия клуб на сегашния си мениджър Жозе Моуриньо – Порто. В първата среща лондончани бяха завършили наравно 1:1 на “Ещадио до Драгао” и бяха сочени като фаворити за продължаване в следващата фаза. Португалците обаче съвсем не излязоха като обречени на “Стамфорд Бридж” и показаха, че не са за подценяване. Те откриха резултата още в 15-ата минута и създадоха много главоболия на бившия си наставник Жозе Моуриньо. Попадението отбеляза бившият играч на Барселона Рикардо Куарешма. Той избегна опита за изкуствена засада на играчите на Челси и изведен сам срещу вратаря на лондончани Петер Чех успя да го преодолее и да отбележи първото попадение в двубоя. Асистенцията бе на полузащитника на “драконите” Лучо Гонзалес. След този гол домакините поеха инициативата и упражниха натиск към вратата на португалците, който обаче не даде резултат през първото полувреме. Отлични положения изпуснаха Шевчнко, Дрогба, Робен и Диара. В крайна сметка първата част завърши с преднина за португалците. Втората част обаче започна по най-добрия начин за домакините. Само три минути след подновяването на играта, холандският нападател на лондончани Ариен Робен отбеляза изравнителния гол в срещата. Той отправи силен удар от повече от 30 метра към вратата на стража на Порто Елтон, кълбото рикошира от ръката на вратаря и се озова в мрежата му за 1:1. След това бразилецът се реабилитира с няколко добри изяви, спасявайки шут на Дидие Дрогба, удар от пряк свободен удар на Ариен Робен, а след това и добавката на Франк Лампард. Той обаче бе безпомощен в 79-ата минута, когато немският полузащитник на лондончани Михаел Балак вкара победното попадение за Челси. Дидие Дрогба подаде топката с глава към Андрий Шевченко в наказателното поле, той от своя страна я върна малко по-назад към Балак и немецът със свирепо воле я прати в мрежата на Елтон, като не му остави никакви шансове да реагира. До края на срещата домакините не позволиха играчите на Порто да разиграват и в крайна сметка двубоят завърши при този резултат, който позволи на футболистите на Челси да се класират за следващата фаза на най-комерсиалния футболен турнир.

Рома отстрани Лион след 2:0 на “Жерлан”

Изображение

Рома изхвърли Олимпик (Лион) от Шампионската лига, след като го победи с 2:0 на неговия “Стад дьо Жерлан”. Гостите започнаха срещата във вихрено темпо и гол на Даниеле Де Роси беше отменен заради нарушение още в 6-ата минута. “Римските вълци” обаче продължиха да атакуват и откриха резултата в 22-ата минута. Автор на попадението стана капитанът на тима Франческо Тоти, който се разписа с глава след прекрасен пробив отляво на Макс Тонето. Домакините владееха повече топката през първите 45 минути на двубоя, но не успяха да създадат почти никакви положения за гол пред вратата на Дони. Гостите чакаха своя шанс на контраатаки и минута преди края на първата част вече водеха с 2:0. Автор на попадението стана Мансини, който без проблеми елиминира Антони Ревейер и не остави никакви шансове за реакция на вратаря на Лион Грегори Купе. Домакините се опитаха да обърнат резултата в своя полза през втората част, но удар на резервата Силвен Вилтор в 50-ата минута беше спасен от стража на Рома Дони. Минута по-късно отново Дони се намеси блестящо след шут на Жуниньо Пернамбукано. В 60-ата минута отново вратарят на гостите отчая Ким Калстрьом. Футболистите на Рома успяха да запазят резултата до края на мача с цената на няколко жълти картона. Това е първа домакинска загуба на Лион в Шампионската лига от 2002 г.

Интер отпада след второ равенство с Валенсия

Изображение

Шампионът на Италия и един от основните фаворити за спечелването на трофея в Шампионската лига през този сезон Интер направи нулево равенство на стадион “Местая” срещу испанския Валенсия и по този начин се раздели с надпреварата още в осминафиналната фаза на турнира. Първата среща между двата отбора на “Сан Сиро” бе завършила пак с равенство – 2:2, но с повечето си отбелязани голове на чужд терен испанците се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига. Срещата протече при поделено надмощие между двата тима и головите положения не бяха много. Все пак гостите, които трябваше да отбележат гол задържаха по-често топката и имаха по-често инициативата в срещата. През първата част те не успяха да създадат много реални опасности пред вратата на Канисарес. В 35-ата минута играчите на Интер претендираха за дузпа заради игра с ръка на защитника на Валенсия Раул Албиол. Съдията на мача Волфганг Щарк обаче остана безмълвен и остави играта да продължи. Противно на очакванията, през второто полувреме домакините не се прибраха да пазят резултата, който ги устройваше за класиране по-напред, а осъществиха няколко доста опасни атаки. Хубав удар с глава на защитника на испанците Роберто Аяла в 48-ата минута бе изчистен от бранителя на Интер Майкон, който малко след това направи пробив по дясното крило завършил с центриране към Деян Станкович, чийто удар обаче мина изключително близо до лявата странична греда на Канисарес, но излезе в аут. След това домакините задържаха топката и не позволяваха на италианците да създават много възможности. Най-инфарктното положение пред вратата на Валенсия бе в 75-ата минута, когато Марчена изчисти от голлинията удар с глава на Марко Матераци. Защитникът засече центриране на Луиш Фиго от пряк свободен удар отдясно, но Марчена бе пласиран добре и не позволи на топката да се озове в мрежата на неговия тим, след като я изби с глава. В крайна сметка, двубоят завърши при нулево равенство, което класира испанския отбор за четвъртфиналите, а “нерадзурите” трябваше да се разделят с надпреварата още в тази ранна фаза. След мача се разиграха грозни сцени, тъй като играчите влязоха в саморазправа помежду си още на терена. Те обаче бяха разтървани от длъжностните лица, но сблъсъкът между тях продължи и в тунела на път за съблекалните на “Местая”. В конфликта бяха замесени защитниците на двата отбора Давид Наваро и Николас Бурдисо.

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 17:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
http://www.youtube.com/watch?v=N19h4N7o4Q0 охааааа :shock: :D :D

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2007 20:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Николас Бурдисо: Наваро не е мъж!


Изображение

Аржентинският защитник на Интер - Николас Бурдисо, чийто нос бе счупен след края на вчерашния мач от Шампионската лига с Валенсия, заяви, че Наваро го е нападнал в гръб и го е ударил.

След последния съдийски сигнал двата отбора заформиха голямо меле, което продължи и в тунела, водещ към съблекалните. Дисциплинарната комисия към УЕФА от днес започна разследване по случая, като ще излезе със становище на 22 март.

"След края на срещата с Карлос Марчена си разменихме няколко реплики, които не бяха много цензурни, но могат да се чуят по време на всеки мач", призна Бурдисо.

"След това обаче се случи нещо неочаквано - нападнаха ме отзад, а това е срамна постъпка за всеки мъж. Реакцията на съотборниците ми показа колко силен е колективиния ни дух. Надявям се, че УЕФА ще разгледа справедливо случилото се и да накаже виновниците", завърши Николас Бурдисо.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2007 01:22 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
AET AC Milan 1 - 0 Celtic
FT Arsenal 1 - 1 PSV Eindhoven
FT Bayern Munich 2 - 1 Real Madrid
FT Manchester U. 1 - 0 Lille

Аз за Арсенал не сам изненадан,че отпаднаха като гледах първия мач не ме впечатлиха особено :wink: .Жребия е в петък в Атина.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2007 19:53 
Байерн изхвърли Реал Мадрид от Шампионската лига

Изображение

Германският шампион Байерн Мюнхен отстрани Реал Мадрид на осинафиналите на Шампионската лига след победа с 2:1 на “Алианц Арена” в Мюнхен. Първият мач в Мадрид бе спечелен от испанците с 3:2 и домакините ги устройваше само победа. Началото на мача бе вихрено и “баварците“ поведоха още в 10-та секунда след груба грешка на Роберто Карлос. Веднага след изпълнението на центъра топката бе върната към бразилеца, но той я загуби от Салихамиджич, който подаде към Рой Макай и холандецът би покрай плонжа на Касияс – 1:0. Голът успокои домакините и те натиснаха Реал в търсене на втори гол. Чудесни изяви в тези минути имаха халфовете на Байерн, които изведоха на чисти позиции Макай и Подолски, но нападателите пропуснаха. Футболистите на Фабио Капело се окопитиха към края на полувремето, но не можаха да създадат чисти положения пред вратата на Кан. Вторите 45 минути започнаха с лек натиск на мадридчани, който доведе до няколко мелета. В средата на полувремето Байерн стигна до втори гол, чийто автор бе бразилецът Лусио, който засече центриране от корнер. Нокаутът за испанците можеше да бъде пълен в следващите минути, но футболистите на Отмар Хитцфелд изпуснаха да вкарат трети гол. В 82-та минута бе най-спорното положение в мача, когато словашкият рефер Любош Микел отсъди спорна дузпа за Реал Мадрид след съприкосновение в наказателното поле между Лусио и Робиньо. Малко преди изпълнението на дузпата Марк Ван Бомел от Байерн и Диара от Реал се сдърпаха и бяха изгонени от съдията, който им показа жълти картони, оказали се втори за двамата. Нистелрой реализира наказателния удар и даде надежди на тима си да продължи в следващата фаза, но германците успяха да удържат скъпоценното 2:1 до края и отстраниха прехваления тим на Фабио Капело.

ПСВ Айндховен се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига

Изображение

Холандският ПСВ Айндховен се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Тимът на Роналд Куман елиминира английският Арсенал. Двата отбора не можаха да се победят в реванша от 1/8, който се игра в Лондон и завършиха наравно 1:1. Първият мач завърши с победа в полза на холандците с 1:0. За равенството трябва да съжаляват повече възпитаниците на Арсен Венгер, които са надпреварваха да пропускат положения. “Артилеристите” превъзхождаха съперника си до първия гол в тяхна полза, който падна в 58 минута. Тогава бразилецът Алекс си вкара автогол, след центриране отляво на Адебайор. След това англичаните намалиха темпото и негативното за тях развитие на мача не закъсня. Щастието на “кариоката” се усмихна в 83 когато отбеляза изравнителното попадение с глава и по този начин разплака феновете на Арсенал. По този начин той се реваншира за грешката си, която направи преди това. Дебют като титуляр в състава на Куман направи китаецът Сун Шан, който се представи добре. Същото За разлика от него звездата на англичаните Тиери Анри, който се появи през второто полувреме не бе убедителен. Това е първата изява на французина след като се излекува от контузията си.

Милан отстрани Селтик след 120 минути игра

Изображение

Милан победи Селтик с 1:0 след продължения на “Сан Сиро” и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Двубоят в Милано премина изцяло под диктовката на италианците, които отправиха цели 36 удара към вратата на Селтик, но им бяха нужни продължения, за да се класират за следващата фаза. “Росонерите” удариха и две греди, чрез Амброзини през първата част и Кака през втората. Селтик предпочитаха да играят на контраатака и рядко поглеждаха към вратата на Дида, но все пак стигнаха до 2-3 опасности. Наставникът на Милан Карло Анчелоти смени инертния Индзаги с Джилардино в 73-та минута, но и този ход не доведе до гол във вратата на шотландския шампион и редовното време завърши при нулево равенство, резултат какъвто се получи и в първия мач. В самото начало на първото продължение бразилският плеймейкър на Милан Кака тръгна сам от центъра на терена и реализира победния гол за носителя на трофея за 2003 година. До края на продълженията Селтик не можаха да осъществят натиск, който да доведе до изравнителен гол и закономерно отпаднаха от борбата.

Манчестър Юнайтед за втори път победи Лил с 1:0

Изображение

Манчестър Юнайтед победи Лил с 1:0 и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Първият мач във Франция завърши със същия резултат в полза на “червените дяволи”. Тогава в герой за тима се превърна Райън Гигс. Срещата на “Олд Трафорд” ще се запомни с превъзходството на възпитаниците на Алекс Фъргюсън и с това, че шведският нападател Хенрик Ларсон изигра последния мач за отбора. Той отбеляза единственото попадение за Юнайтед с глава в двубоя в 72-рата минута, след великолепно центриране на Кристиано Роналдо. Ларсон ще се завърне в Хелзингборг от където беше преотстъпен. В този двубой Фъргюсън не можа да разчита на норвежкият нападател Оле Гунар Солскяер, който е контузен. Звездата на тима Уейн Рууни, който беше под въпрос за мача пък се появи в игра.
Снимка UEFA.com.

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2007 19:57 
Като цяло осминафиналните мачове бяха интригуващи.Видяхме красиви голове,тръпнахме в очакване до края на мача да има гол,като не се занеше кой отбор ще се класира.Мачовете Ливърпул - Барселона, Байерн М - Реал Мадрид.Имаше и донякъде изненади като победата на Рома над Лион,класирането на Валенсия,битката в края на мача,спорен гол срещу Лил,продължаването на ПСВ,дебюта на китаец в Шампионската лига и всичко останало :)


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 24 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Голмайстори в Шампионската лига
Форум: Евротурнири
Anonymous 22664 04 Ное 2006 00:40
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Левски Сиконко в Шампионската Лига 2006-07
Форум: Левски Сиконко (София)
Anonymous 27339 25 Ное 2007 13:39
от Klemenza
Преглежда непрочетените мнения Шампионска лига
Форум: Евротурнири
Anonymous 30838 15 Юни 2009 15:00
от Torresinho
Преглежда непрочетените мнения Адриатическа лига - 2006/2007
Форум: Световен баскетбол
Anonymous 18343 24 Юни 2007 15:25
от FCDunavRuse
Преглежда непрочетените мнения 1/16 Финали на УЕФА
Форум: Евротурнири
HEBAR_HOOLS 9177 23 Фев 2007 00:57
от r.h.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози