bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 15:44


Черно море (Варна) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: цесекато-ЧЕРНО МОРЕ
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 13:57 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
FOREVER-ZELENI 6TE HODITE LI NA TOQ MACH?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 18:15 
Ще ходим.Защо питаш?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 18:38 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
ам интересно ми е ,просто.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 19:42 
Доста мачове съм гледал в Шопско тъй че и тоя не е за
изтърване


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 09:09 
"Не мога да се съглася с насаждането на мнението, че Велизар Димитров е симулант. По никакъв начин никой не може да ме убади. Той е най-добрият играч на ЦСКА. Доста нестандартен футболист за родните стандарти. Това, че защитниците не могат да го спрат с позволени средства, си е техен проблем. У нас се насади мнението, че симулира, че провокира съперниците. Така се случва на терена обаче, че го спират с доста нарушения. Надявам се да го опазим без нарушения в мача в неделя", коментира Косьо. Универсалният халф добави и че не се притеснява от съдийството в мача на младия рефер Ангел Ангелов. "Нормално е в началото ЦСКА да се опита да натисне и ако удържим, задачата ни ще се улесни. Дали е 10-ата или 90-ата мин. няма значение. Не дай Боже да ни вкарат гол. Ние сме доказали, че не разчитаме на съдийска помощ и затова не се притеснявам от рефера, още повече че мачът ще се предава по телевизията", каза бившият армеец. "Дали 5 точки разлика от Литекс са много? Мисля, че ако беше друг тим, щях да кажа: не, не са много. Но Литекс е стойностен отбор със силна селекция и точките изобщо не са малко. Чуждестранните играчи са на високо ниво. Ние обаче не сме се отказали да ги стигнем", коментира още той.
Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 09:09 
Португалският халф на Черно море Паоло Диас ще може да играе за моряците срещу ЦСКА в неделя. Жълтата карта на опорния полузащитник пристигна вчера и администраторът Юлиян Спасов го картотекира в БФС. Под въпрос до последно за двубоя ще бъде универсалният Константин Мирчев. Косьо бе на антибиотици в последните дни, след като пипна грип. "Не се чувствам добре, но ще преценим с доктора какво да правим", каза той.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 09:12 
"ЦСКА използва всяка грешка и наказва съперниците си особено на Армията. Това заяви на пресконференция бившият играч на червените Даниел Георгиев. Според него разликата между Черно море и ЦСКА е само в имената на отборите. Колективът в лагера на моряците дори бил на по-високо ниво. "В контролите създадохме доста положения и сега ако имаме 2 такива в София, трябва да вкараме поне едното. Колективът при нас е на по-високо ниво от това в ЦСКА. Някои отбори само при мисълта, че излизат срещу ЦСКА или Левски, са с друго отношение. Червените са голям отбор. Като игра при Пламен Марков армейците стоят доста по-различно, отколкото при Миодраг Йешич. Разликата е, че Марков много добре познава играта в защита, докато в атака трудно се бележат голове. Разчитат много на статичните положения. Тунчев вкара доста голове, което говори за нивото на нападателите. Контраатаките също са силна черта на столичани", коментира халфът на Черно море. Георгиев добави и че всеки отбор има своите слабости, но най-добре това се знае от треньора на тима. "За нас е много по-важно да излезем срещу ЦСКА, който е голям дразнител. Тук премиите нямат никакво значение", каза още той. Запитан дали 5 точки разлика с Литекс във временното класиране са много, полузащитникът отговори: "Трудно ще ги стигнем. Трябва да гледаме нас самите, да не паднем от 5-о място надолу. Ще чакаме грешка на ловчанлии и няма да се предаваме." Георгиев бе освободен от ЦСКА през зимата и логично ще хвърли всичките си сили да се докаже пред щаба на столичани. "Няма на кого да се доказвам на Армията. Публиката там е доста взискателна. Ако ЦСКА не вкара гол до 10-ата мин., а и преди това започват възгласи от трибуните. Ако не ни вкарат гол отрано, домакините ще бъдат по-изнервени, но докато съдията не свири край на мача, ще е трудно. Трябва да внимаваме много при статичните положения. Съперникът има добри изпълнители в това отношение, а и на контраатака играят доста добре", завърши той.
Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 09:15 
Титулярният полузащитник на Черно море Петьо Костадинов ще пропусне първите няколко кръга от втория дял на първенството, стана ясно днес. Сърцатият футболист е с частично разкъсване на левия ахилес и поради тази причина няма да играе най-малко в първите три мача от пролетта.
Колегата на Костадинов от халфовата линия - Диян Генчев, пък се завръща в съботае от проби в руския втородивизионен Звезда (Яркутск). Техничарят е бил две седмици в тима и дори е взел участие в контролни срещи. От Черно море уточниха, че са направили жест на Дидо с оглед на това, което е дал на клуба, и не са имали претенции към финансовите условия на сделката. По всяка вероятност Генчев не се е разбрал за личните си условия. В събота вечерта той ще се прибере в София и ще се присъедини към отбора, но е малко вероятно да попадне в групата за мача с ЦСКА. Изображение


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 09:22 
"Черно море" тръгна за първия си пролетен мач с новия автобус. На път за София "моряците" спряха в Провадия, където направиха дарение на Старческия дом. Дядовците и бабите в неравностойно положение останаха без покрив преди няколко години, когато дома изгоря. Футболистите бяха посрещнати
и изпратени с благодарности и пожелания за успех срещу ЦСКА. Пенсионерите обещаха да гледат мача по телевизията в неделя от 15,30 ч. по БНТ.
Ясен Петров води група от 18 футболисти: Красимир Колев, Илчев, Джоров, Ал. Александров, Вачев, Бачев, Жеков, Милошевич, Томаш, Мартин Христов, Владимиров, Андонов, Да Силва, Димов, Д. Георгиев, М. Манолов, Диас, Паланков.
Във Варна останаха контузените Петьо Костадинов и Диян Генчев.
В неделя за София тръгва автобус с фенове, които ще подкрепят "Черно море" на "Българска армия".


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2007 19:33 
Черно море спечели изключително ценна и престижна точка при гостуването си на ЦСКА в първия пролетен кръг. Мачът на стадион "Българска армия" завърши 0:0, а в края на двубоя варненци дори можеха да стигнат до победата, но Даниел Георгиев изпусна да се разппише, след като излезе сам срещу вратаря.
През първото полувреме положенията за гол бяха малко и преобладаваше борбата в средата на терена. Противно на очакванията Черно море имаше повече шансове за гол, а на два пъти те бяха ощетени от рефера, който не отсъди наказателни удари за нарушения на Тунчев на "червеното" наказателно поле. В 5-ата минута Мирослав Манолов отправи добър удар, но Ивайло Петров се намеси добре. ЦСКА имаха своя първи шанс чак в 25-ата минута, когато Колев спаси акробатично с една ръка изстрел на Велизар Димитров. Малко след това Ивайло Петров изби коварна топка насочена в горния ляв ъгъл на вратата му. След малко повече от половин час игра дойде и най-спорната ситуация за първата част. Мирослав Манолов влетя в наказателното поле на ЦСКА, а Александър Тунчев го закачи непозволено с ръка. Нарушението беше очевидно, но съдията Ангел Ангелов даде знак играта да продължи.
Втората част започна по-скоро вяло и скучно. ЦСКА владееше повече топката, но голови положения пред Колев липсваха. "Червените" се опитваха да изненадат съперниците си с удари отдалеч и безидейни центрирания, които обаче не представляваха трудност за стегнатата отбрана и отличния вратар на варненци. В 69-ата минута след центриране на Димитров Петре стреля, но Колев бе на мястото си и спаси. След последвалия корнер реферът Ангелов отмени гол за домакините за нарушение в атака на Валентин Илиев. Секунди след тази ситуация пред Колев отново бе горещо, когато удар на Велизар Димитров срещна гредата. В последните минути единственият им играч на ниво в тази среща Ивайло Петров ги спаси от дори от загуба. Бившият играч на Черно море се намеси отлично в 81-ата минута, спасявайки удар на останалия сам срещу него Андонов. Три минути след това Даниел Георгиев се озова очи в очи с армейския страж, но ударът му мина встрани.
Така ЦСКА остана на четири точки от Левски в борбата за титлата. След двубоя наставникът на "армейците" Пламен Марков бе изпратен с викове "Оставка".


ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 0:0
ЦСКА: Ив. Петров, Силва, Тунчев, В. Илиев, Й. Тодоров, Моралес (82 Удоджи), Г. Илиев (56 Кабус), В. Димитров, Трика, Петре, Гийом (65 Фуртадо)
Черно море: Колев, Александров, Жеков, Бачев, Томаш, Джоров, Стоянов, Диас (71 Паланков), Д. Георгиев (84 Владимиров), Андонов, Манолов (75 Да Силва)
Жълти картони: Димитров; Бачев, Джоров, Диас, Д. Георгиев, Стоянов
Съдия: Ангел Ангелов
Стадион "Българска армия" - 5000 зрители


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 10 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Черно Море
Форум: Черно море (Варна)
HEBAR_HOOLS 19785 26 Ное 2006 21:26
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения Най-добър футболист в Черно Море
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 22820 28 Ное 2006 23:40
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения Най-слаб футболист в Черно Море
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 23055 29 Ное 2006 19:14
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения История на ПФК "Черно Море"
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 17964 27 Ное 2006 22:18
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения Колко напред в първенството може да стигне Черно Море?
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 22193 08 Дек 2006 21:58
от Forever-Zeleni

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози