bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 01:24

Български клубове - Доростол 2003 (Силистра) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ФК ''Силистра''-''нежната'' страна на силистренския футбол
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 10:54 
Спокс ще се опраят все пак никога не са тревнирали,гледай аз познавам 2 момичета от Суперспорт те там се готвят като професионален отбор,НСА там нямаме коментар или Гранд Хотел Варна те там са пфк направо,ама спокс са опраят,мале тия от Ботев ПД футблистките им са на възраст само от 15-18 год. и има доста........ :a026:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 11:00 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Svetkavica написа:
Спокс ще се опраят все пак никога не са тревнирали,гледай аз познавам 2 момичета от Суперспорт те там се готвят като професионален отбор,НСА там нямаме коментар или Гранд Хотел Варна те там са пфк направо,ама спокс са опраят,мале тия от Ботев ПД футблистките им са на възраст само от 15-18 год. и има доста........ :a026:

Ти наще на колко мислиш , че са :roll: 15-17

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 23:08 
вижте ся всеки тренъор поставя пред отбора си високи цели но това не означава че няма да се осъществят рано или късно
няма спор че всяко начало е трудно но вместо повечето от вас да оценят напредъка им вие само ги оплювате
нз дали има хора от вас които знаят какъв бе отбора в начало, но сега е мн по-различен от преди вече играят, и ако не с умения доминират с желание
хора които никога не са играли ве4е играят с момчетата и тяхните умения се оценят по достойнство, дори ги търсят за игра защото виждат как от ден на ден се развиват все по-бързо
ако преди са бягали от топката то вече я владеят и успяват просто им трябва подкрепа и малко самочувствие
подкрепете ги :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 23:13 
Доростол завинаги
Аватар

ogynq написа:
вижте ся всеки тренъор поставя пред отбора си високи цели но това не означава че няма да се осъществят рано или късно
няма спор че всяко начало е трудно но вместо повечето от вас да оценят напредъка им вие само ги оплювате
нз дали има хора от вас които знаят какъв бе отбора в начало, но сега е мн по-различен от преди вече играят, и ако не с умения доминират с желание
хора които никога не са играли ве4е играят с момчетата и тяхните умения се оценят по достойнство, дори ги търсят за игра защото виждат как от ден на ден се развиват все по-бързо
ако преди са бягали от топката то вече я владеят и успяват просто им трябва подкрепа и малко самочувствие
подкрепете ги :)

Да права си, има прогрес вкараха 1 гол накрая :lol:
Иначе то няма как да ги подкрепим след като не играят в Силистра. Виждам , че си навътре в нещата, кажи целите за новия сезон и всичко интересно около отбора :)

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 23:21 

И кажи колко кила си над 100 ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 23:36 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
aiko_92 написа:

Е стига, де, ако беше над 100 кг вероятно с друг спорт щеше да се занимава :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 23:38 
Доростол завинаги
Аватар

aiko_92 написа:

Айко много си гаден, мръсник :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Както каза cheers ако бяха над 100 щяха да практикуват друг вид спорт :wink:
Айде стига офтопик, чакам ogynq да каже какви са последните новини около отбора.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 03:18 
целите са следните мн трудни са но все пак..... 5 гола в противниковата врата и под 100 в нашата :lol!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 16:54 
Целите на отбора за следващия сезон са да успеят да развият ентусиазма си и уменията си в този спорт. Всички знаем колко труден е всъщност и че всяка победа струва скъпо. Но аз лично като страничен наблюдател вярвам, че тези момичета ще постигнат нещо. Но като за начало не е зле да получат подкрепа от хората в града. Не е зле това пренебрежение да се премахне и да се замени с разбиране към успехите им колкото и малко да са те.
Може да са все още нов отбор, но тези момичета действат като едно цяло и успяха да завоюват удобрението и симпатиите на съдиите и др отбори. Не случайно им е даден приз(купа) за Fair Play - честна и спортсменска игра.
За сега отбора се наслаждава на заслужена почивка от 1 месец и през август започват усилени тренировки за новия сезон.
Надявам се всички споделят ентусиазма ми за един по -добър и успешен сезон, през който момичетата да защитят името на града си.

P.S. Няма да надебелеят през почивното време! :) :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 17:06 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
И в крайна сметка още няма снимки на футболистките... :cyclops: :f453:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 17:15 

Manchester UTD написа:
И в крайна сметка още няма снимки на футболистките... :cyclops: :f453:

По добре да не качват, най слабата е 95 кг :a006: :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 17:54 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
нямате ли отбор по тласкане на гюле?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 21:21 
Качете некоя снимка на отбора бре :razz:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2008 22:52 
първо на първо може и повечето от момичетата да са пълни но това не означава че тренират само за да си оправят що годе фигурата
няма момиче от тях, което да тежи над 100кг, а що се отнася до мен и аз ги нямам тъй че айко_92 спокс човек.
а за снимките нямам техни и немога да ви помогна :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2008 23:40 
Сложи твоя ве булка :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 00:24 
ogynq написа:
няма момиче от тях, което да тежи над 100кг

axaxaxaxxaxa Изображение

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 09:41 
govedo

ogynq написа:
няма момиче от тях, което да тежи над 100кг

Викаш истински подвиг. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008 12:58 

Ето го отбора http://www.citizen.org/cmep/images/lots ... 20pigs.JPG

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 10:21 
aiko_92 написа:

Как може да се бзк така с вашия женски отбор е,ама добре си направил снимката :lol: не ми се вярва да изглеждат така,затова нека футболистката която пише тука да разсее съмненията и да прати снимка ...айдеее е нема ли инстинска снимка на фк Силистра.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:20 
всъщност аз много се чудех как да изопача думите ти, че отбора ни неструва и нищо няма да излезе от нас освен месо за коледа, но мисля че ти сам се заби, защото нито познаваш отбора, нито познаваш личностите в него, а да неговорим за играта ни. Когато не си осведомен , когато нещо не си видял с очите си не натрапвай на никому ненужни мнения. А относно снимката, тя сама говори за човека, който я е побликувал. Обзалагам се, че ти аико_92 си играч или от Доростол или от някой др футболен клуб, заради такива като теб щом споменеш думата футболист, веднага се свързва със следния израз: "Тъп и прост-футболист". Ти, а не ние, срамиш името на града ни. Това че не намираш по какъв друг начин да изразиш завистта си освен да обиждаш и накърняваш авторитета на другите говори за ограничено, надуто и недорасло момченце, страдащо от комплекс за малоценност. И понеже няма по какъв друг начин да се изтъкнеш и изявиш избираш най-лесния- да обиждаш. Така че направи ми услуга ако нямаш какво смислено да напишеш, запази си коментара за себе си.

Няма да побликувам снимка на отбора защото не искам да чета след това коментари от рода на : "ау гледай тая ква е грозна";"пффффффффф виж и къв е гъза" и подобни...

Надявам се доростол2003 да е побликувал темата с позитивна нагласа, а не за присмех към нещо и някои които дори не сте видели.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:27 

ogynq написа:
всъщност аз много се чудех как да изопача думите ти, че отбора ни неструва и нищо няма да излезе от нас освен месо за коледа, но мисля че ти сам се заби, защото нито познаваш отбора, нито познаваш личностите в него, а да неговорим за играта ни. Когато не си осведомен , когато нещо не си видял с очите си не натрапвай на никому ненужни мнения. А относно снимката, тя сама говори за човека, който я е побликувал. Обзалагам се, че ти аико_92 си играч или от Доростол или от някой др футболен клуб, заради такива като теб щом споменеш думата футболист, веднага се свързва със следния израз: "Тъп и прост-футболист". Ти, а не ние, срамиш името на града ни. Това че не намираш по какъв друг начин да изразиш завистта си освен да обиждаш и накърняваш авторитета на другите говори за ограничено, надуто и недорасло момченце, страдащо от комплекс за малоценност. И понеже няма по какъв друг начин да се изтъкнеш и изявиш избираш най-лесния- да обиждаш. Така че направи ми услуга ако нямаш какво смислено да напишеш, запази си коментара за себе си.

Няма да побликувам снимка на отбора защото не искам да чета след това коментари от рода на : "ау гледай тая ква е грозна";"пффффффффф виж и къв е гъза" и подобни...

Надявам се доростол2003 да е побликувал темата с позитивна нагласа, а не за присмех към нещо и някои които дори не сте видели.

Ехеее ти позна да футболист съм,играя в Рапид (Дивдядово) :f453: :f354:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:28 
хм за малко да забравя аико_92 обедена съм че ще се заядеш и понеже такива лиглиовци като теб са ми пределно ясни най-вероятно ще се хванеш за думата "момченце", но знаеш ли аз съм почети пълнолетна, спортиска и зад гърба си имам повече дипломи и медали отколкото някога ще видиш на врата на доростолци взети заедно, така че направи ми услуга и спри с противните си мнения
Само не изопачавай думите ми: че не понасям да говорят против отбора ми
Уважавам мнението ти , както и на всеки друг във форума, но не понасям отвратителните сравнения които правиш и най-вече снимките които слагаш за да опетниш името на отбора МИ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:31 

хаххахаха яко си на кафяво аааа :0066: ????? Хахахах ей свински тука е форум ДОРОСТОЛ,а не на твоето измеслено тимче,което губи всеки мач с баскетболни резултати, така че бъди добра да напуснеш този форум!!!!!! :redcard: :redcard: :redcard: :_ban:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 00:55 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Форумът е на феновете, темата е за ФК "Силистра", не знам откъде тая жестокост у теб, Айко ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 08:57 
хех сорка човек но аз нямам намерение да напускам форума, пък и както казаха това може и да е вашия форум, но темата е за моя отбор така че имам право да го защитавам както сметна за добре. Пък и доколкото знам все още има свобода на словото и печата така че едва ли ти ще ме накараш да спра да пиша коментари :) Относно баскетболните резултати , сорка но толкова можем толкова правим, все още се учим така че съм обедена че ще напреднем и резултати те ни ще се подобрят :)

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 118 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247062 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178158 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141477 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132808 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив