bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 14:47


Български клубове - Локомотив (Русе) GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 23:36 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
Кой е локомотивецът в ръководството на Аристон?


Изображение Николай Синабов - по настоящем шеф на шивашката фирма Аристон-С и на ФК Аристон
Юноша на Дунав, има прекалено малко записани мачове на представителния отбор на Дунав в края на 90-те и до 2002 г., за да бъде смятан за важен играч на "сините". Въпреки, че играе като централен нападател, головете му с екипа на Дунав се броят на пръстите на едната ръка. Според слуховете се пробва в някакъв незнаен немски N-то дивизионен отбор, но няма информация какво се е получило. Рано-рано приключва с футбола. На 28 години става президент на новооснования ФК Аристон (Русе). Няма фактическа връзка с Локомотив (Русе), освен кратък предиод през 90-те, когато е командирован от Дунав да се обиграва в Локо, но бързо-бързо е върнат обратно. Странно е, че вместо да помага на родния си Дунав, се е заел с "възстановяването" и "естественото продължение" на Локомотив (Русе).

Изображение
Пламен Митев - търговски директор на шивашката фирма и изпълнителен директор на ФК Аристон
Кой беше този? Сам твърди, че има 100 мача за юношеските формации на Локо, някога си. Но не е доказано. Няма мачове за представителния отбор на Локомотив (Русе) и като цяло, освен тийнейждърското му увлечение към футбола, е далеч от този спорт. Митев обаче стана известен "локомотивец" с думите, казани на пресконференция: "Отказахме се от името Локомотив, тъй като сме Аристон."

Изображение
Александър Александров - административен директор на ФК Аристон
Сашо е момче от махалата до стадиона. Има незначителен брой мачове за Локомотив във "В" група в последните години преди закриването му, без особени успехи. Играл е и за Малчика Юнайтед (Батишница) и други аматьорски отбори. Все пак, ако някой от хората тук можем да наречем локомотивец, това е точно той.

Изображение
Цоню Кюранов - директор на ДЮШ на Аристон
Тази особа е много спорна като треньорски качества, но е сигурно, че е изпечен мошеник на дребно. Води се шеф на ДЮШ ФК Левски 2000 (Русе). В последните години пробва да се закачи, към някои от по-големите клубове в региона, предлагайки се за обединение с цел финансова изгода. Още чака пари от трансфери на млади играчи, с които няма нищо общо. Поредната жертва на "обединенията" на цонювия Левски 2000 е Аристон. Определено е много далеч от Локо в исторически план. Учител по физическо възпитание в училище "Васил Левски" в Русе.

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 19:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Защо пишеш само това ,което ти е изгодно за да наплюеш ФК Аристон ?
Защо не спомена нещо за Драгомир Григоров или Ремзи Нуриев ?

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 21:49 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
AxL, уважавам те много за това, което правиш - сайтове и т.н. Напомняш ми за мен преди десетина години. Тук съм изброил хората от ръководството на Аристон, не треньорите. Има малка разлика. Да - Драго наистина е локомотивец, спор няма - но това всеки го знае, няма какво да го пиша, а и не му е тук мястото.

Тук сме написали само хората, които се предполага, че вземат решенията за политиката на клуба. Съмнявам се Драго и Ремзито да определят какво да става в Аристон. Защото ако шефовете на фирма "Аристон-С" бяха наистина големи локомотивци - ти сега щеше да си фен на Локомотив (Русе).

И понеже, казах, че си ми симпатичен - не се сърди на феновете на Локо Русе. Ние сме нормални и не ядем хора :lol:. Оценяваме това което прави Аристон. Никой не е "плюл" Аристон просто така - има си сериозна и основателна причина. Понеже ми се струваш твърде млад едва ли можеш да схванеш за какво точно става дума. Ние не "плюем" по успехите на Аристон в последния сезон или по това което се прави като спортно-техническа и организационна работа в клуба за благото на футбола в Русе. Проблемът е съвсем друг.

Представи си след 4 години (през 2012 г.) закрият Аристон, щото им спре кранчето на бизнеса или по друга причина. И след още две години (2014) се появи друг нов клуб - примерно Антоан Вил (Русе) или Данини (Русе). След още три години (2017) този клуб изведнъж, ей така си реши, да си напише във визитка че е продължител на Аристон и е основан през 2004 г. Ти фена на Аристон - как би реагирал, ако наистина си толкова страстен фен на Аристон?

Има и нещо друго - Локомотив и Дунав са със статут на обществени институции - на отбори на града. Традициите на тези отбори в годините са ги направили известни и обичани. Няма как с името на една фирма отборът ти да е популярен и да идват хора на стадиона и да викат за вас. Примерът с Литекс е много удачен. Един от водещите отбори в България и евроучастник 12 години след влизането си в "А" група и след две шамионски титли и три Купи на България играе мачовете си пред 150-300 зрители. Ако се казваше Осъм или както там беше - едва ли щеше да бъде така. Проблемът на много от новите бизнесмени е мегаломанията. Хем искат хората да им ходят на стадиона и да подкрепят отбора им - хем да са Литекс или Аристон. Аде ако съм шивачка в Аристон - да ходя да викам за отбора на шефа. Ама ако не съм?

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 30 Май 2008 13:44 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Работата с Корабостроител не е ли същата ? Идват там от корабостроителницата ли там точно какво е и си преименуват отбора даже доколкото знам не са играли даже с клубните цветове на Локомотив ? Сега с какво нещата са по различни от тогава ? Същата клубна база същите цветове ?
Скоро обърнах внимание на това за Корабостроител даже тогава отбора е играл и в Б група

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 30 Май 2008 17:29 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
Значи Корабостроител е нещо много различно от сегашния случай. Тогава бях твърде малък, за да мога коментирам кое точно как е било.

Но в случая с Корабостроител имаме пряка наследственост. Отборът си беше същия, само името - различно. Нека да ти разкажа и за това щом си толкова любознателен.

През сезон 1990/91 Локомотив (Русе) печели първенството на СИ "В" и промоция в "Б" група. Не знам какво е ставало лятото, но поради тоталната криза в държавата БДЖ се оттегля от Локомотив (Русе), като прехвърля/подарява стадион "Локомотив", който до тогава е собсвеност на БДЖ на Община Русе. Локомотив междувременно е нов член на "Б" група. И трябва да започне сезон 1991/92. Няма пари и очевидно хората, които до това време са управлявали клуба намират решение. Буквално в нощта преди първия мач от новото първенство името е променено след общо събрание на ФК Локомотив (Русе). Куриозното е, че даже в програмата за първенството на "Б" група за сезон 1991/92 отборът е записан под името Локомотив, а не Корабостроител. Почти до края на есенния полусезон в някои тогаваши вестници при резултатите от мачовете пише Локомотив (Русе), не Корабостроител. В крайна сметка публиката на Локомотив си ходеше на мачовете и си викаше "Айде, Локо!". А Корабостроител при треньора Никола Христов си беше наистина един супертим, определян за най-силния в "Б" група. Остатъкът от историята си го чел в http://www.loko-ruse.dir.bg или http://www.lokomotiv1930.dir.bg . В крайна сметка след три години Корабостроител отново стана Локо.

Честно казано, Локо Русе няма кой знае колко смени на имената, както е опитват да изкарат "локомотивците" от Аристон. С изключение на Корабостроител, винаги си е бил "железничарски" тим. ЖСК предполагам знаеш какво значи като съкращение. Преди 1944 не е имало отбори с името Локомотив. Всички днешни Локомотив-и са били ЖСК. Локомотив е име от ерата на комунизма и така си е останало през годините. В последното име Локомотив-Чикаго също няма нищо притеснително. Все едно да кажеш, че Дунав Еконт не е Дунав, а е Еконт Експрес :lol: .

И така до днес. През 2004 г. правим Аристон и не обелваме нито дума за Локомотив. Три години по-късно изведнъж се сещаме за Локо, когато идва време за концесията на стадиона. За да си придадем тежест, че ние сме точните хора за стадион Локомотив, копваме историйката на Локо от един сайт, преправяме я както ни е удобно - променяме дати, факти, събития - изцяло я подменяме във вид удобен за Аристон и си я слагаме на нашия сайт, раздаваме я на медиите и т.н. И така три години след като сме си направили Аристон, ей така, изведнъж заповаме да тръбим - "Ние сме наследниците на Локо", шефовете ни са истински "локомотивци" - прочети пак горе първия пост за справка, "цветовете ни са локомотивски, макар по-скоро да са като на ЦСКА и Ливърпул" :? . Не сме слепи, нито сме балами.

И сега кво да правим? Корабостроител беше Локо и преди да стане Корабостроител и след като престана да бъде Корабостроител. Питам аз, Аристон някой ден ще стане ли Локомотив? А?

Всичко е една голяма измама, приятелю, с каква цел и аз самият не знам точно, но явно е PR на Аристон във връзка с концесията на стадион "Локомотив". Не им прави чест на вашите хора да правят всичко за сметка на доброто старо Локо.

Естествено е, че нямаше как да не изразим публично нашата позиция. Всички честни хора в Русе, апропо, я знаят без да пускаме декларации. Но бяхме длъжни по някакъв начин да направим нещо по въпроса. Не ми говори за Корабостроител, защото локомотивската публика малко или много ходеше да гледа този супертим на 90-те - минимум 3000 - 4000 зрители на всеки мач. Чувал си сигурно само легенди за Иво Георгиев и Симеон Кръстев, нали?! A чувал ли си за прословутото знаме на агитката от едната страна светлосин фон с бял кораб, а от другата - червено-черен фон с надпис "ЛОКО" :icon_loko:

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 11:25 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Един друг въпрос на тая снимка : http://loko-ruse.dir.bg/_wm/gallery/ite ... 17&dflid=3
Там в състава на Локо Русе дето пише К.Симеонов
за Камен Симеонов ли става дума ?(който играе сега в Аристон)

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 13:41 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
Той е, същия - Камен Васков Симеонов. Изкара няколко сезона в Локомотив - мисля че 1999-2001. Иначе си е дунавец де. Юноша там, баща му треньор и бивш играч... В последния Локо сезон 2001/02 вече се върна в Дунав и игра там до закриването на клуба през 2003 г.

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 13:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Знам кой е Камен Симеонов ;] Знаех си ,че е играл в Локомотив в ФМ или ЦМ така пишеше ....ама на брошурките от началото на сезона не пишеше ....

edit:
Игра в Дунав също и сезона във В група

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 21:57 
А за Раковски играл ли е ?Тогава би трябвало да е бил на 18-19 години


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 22:01 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Даже в А група има мачове питал съм го ;]

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 22:04 
Е то Раковски тогава в А група са били като боксoва круша ;)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 22:15 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Първия сезон е бил доста успешен докато втория е бил.....
погледни историята дето съм сложил тука във форума : ) ако не си я гледал де :D

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2008 21:03 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
Определено е играл в Раковски в сезона с "боксовата" круша. Тогава така беше, че и ти ако искаше можеше да запишеш мач в "А" група :D Даже синът на доктора риташе десен бек! Добре че Ивайло Дражев се намери да измие срама от русенските антирекорди в "А" група. :roll:

Твърде е възможно профила на Камен в СМ/FM да съм го правил и аз навремето. :wink:

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 18:26 
Твърде възможно :D Ами аз като гледам и сега нивото на А група без проблеми може да се пуснем в Беласица например :) Да живее Дражев! Такъв добър човек,който да изтрие срама на футболната сцена на Русе скоро няма да намерим :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2008 20:02 
До модератора - „траш”
От далеко се вижда, че макар и да си на ти с препинателните знаци, не си много умен.
Реших да ти кажа някои неща, а и не само на теб, защото:
1. не харесвам хора, които парадират с голямо самочувствие, а в действителност нямат покритие и на 1/3 от това, за което претендират
2. трябва да се знае, че информацията, която изнасяш е непълна, невярна и манипулирана
Направих си труда да се поинтересувам от описаното от теб „ръководство на Аристон” и дори разговарях с някои от тях – да ти кажа доста се позабавлявахме
Та що се отнася до въпросния Синабов – той е юноша на Локомотив (а не на Дунав както ти пишеш) и е преминал през всички формации на клуба, включително и мъжкия отбор през 1995-96г.. Немският „N-то дивизионен отбор” всъщност е не един, а два, като единият е от 3-та лига, а другият от 4-та и за общо сведение футболните нива в Германия са 10. За „родния си Дунав” е играл само един сезон (2000/2001).
Пламен Митев – също играе в детско-юношеските формации на Локомотив (Русе), при това треньорите са го пускали да се състезава с две години по-големите от него. Поради трайна контузия обаче, спира да се занимава активно с футбол. И може да не е играл професионално, но за разлика от някои хора, се е събличал доста повече в часовете по физическо.
За Сашо Александров няма да навлизам в подробности. 90% от информацията ти е невярна.
По отношение на Цоньо Кюранов – мисля, че е повече от смешно да даваш подобни квалификации на човек, който най-вероятно е на годините на майка ти. Още повече – с това „изпечен мошеник на дребно” работатa бих казал става дебела, защото след малко консултации и проучвания установих, че ако реши да се занимава с теб, дори да не ти се отдава много мисленето, преполагам се сещаш, че ни майка, ни Костов, даже и Костовица няма да ти помогнат пък макар и да живеем в България.
Този човек е свързан с историята на Локомотив (Русе) повече време отколкото ти активно онанираш
Кюранов се е състезавал за Локомотив 3 сезона, на два пъти по 2 години е бил помощник-треньор, 2 години е бил председател на клуба, а по време на твоето славно Локо е бил негов администратор (в продължение на 4 години), а се досещаш какво означава това и каква е била ролята му. Хайде сега направи една проста сметка и кажи не съм ли прав за онанирането
Та кой е по-голям локомотивец Кюранов или ти?
Това, че някой е направил сайт, че твърди как е подскачал като въртоглав по полупразните трибуните и има 2 скрина с парцали, които е превърнал в музей, не му дава основание да се изкарва за най-милеещ, най-деен и най-истински локомотивец.
Чудя се какво ли детство трябва да е имал човек като теб и какви ли комплекси е придобил и/или наследил, за да си прави чекии на мозъка като баламосва няколко пубера и невръстни тинейджъра.
Не искам да те обиждам, но ако ти се вземаш на серизоно като „публична личност”, вземи се преведи в приличен външен вид, защото дори и Опра Уинфри не може да си позволи да изглежда като теб. Това не е толкова трудно да се постигне, само дето трябва да се осъзнае.
Виждам, че самочувствието ти клони към + безкрайност.
Приеми това не като съвет, а като напомняне. Както на един доктор са му необходими информация за всички симптоми и резултатите от всички необходими изследвания, за да постави точна диагноза, така е необходимо да имаш пълна и точна информация по какъвто и да било въпрос, за да можеш да добиеш ясна представа и да си правиш заключения.
По принцип не ми е много приятно да влизам в такива спорове, но вече казах защо го правя. А и смятам, че други хора на мое място биха били доста по-груби и арогантни.

Lokofan, Радко, велики общественико и публична личност, “траш” - иска ми се да ме изненадаш и да вникнеш между редовете на горенаписаното... имаш цяла вечност за това.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2008 20:29 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
LOKOFAN, Мисля че ти дадоха точен отговор на въпроса ти ...

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2008 22:04 
Lokofan spored men ariston dosta progresira poslednite godini za tvoe svedenie.Sablekalnite na stadion Lokomotiv ve4e sa po4ti gotovi . Skameikite i cqlata zgrada sa boqdisani . Stadiona zapo4va da se rekonstroira .Trevata ve4e e napruskana s otrova zadamoje da se maxne .Skoro zapo4va da se kopae i zatova trqbva da spre6 da plue6 na tozi progresira6t klub . V blisko bude6te sam siguren 4e sam 6te se obedi6 4e tozi klub ne e nqkakaf selski otbor ,a progresira6t klub.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2008 22:21 
Аз сам фен на Аристон ,защото той възроди историята на Локото.А ако се касае до името защо се е сменило LOKOFAN както CSKA са си сменяли имената от ЦДНА във ЦСКА .Няма значение как се казва отбора ,ВАЖНОТО е да прогресира ,а Аристон прогресира със сяка изминала минута LOKOFAN.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2008 01:12 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
Радвам се, че прогресира отбора. Нека да прогресира. Всичко е супер. Добри новини ми донасят и от Франкфурт на Майн. Дано и фенове да си намерите. Абе майната им на феновете. Важното е да създавате условия за децата на Русе да спортуват, което е похвално, наистина. Проблемът ни обаче не е в това колко сте велики. Съвсем друг е.

Аз съм привърженик на ФК Локомотив, не съм на ФК Аристон - очевидно е. Значи това не са едни и същи неща, както се опитвате да го изкарате - така че това е положението.

Жалко е, че големите "локомотивци", наистина по-големи от мен, не намериха необходимата вътрешна тяга, за да възстановят Локомотив в оригиналния му вид. Всичко друго е някакво менте на Локомотив и хората го усещат, съдейки по ентусиазма им да гледат мачове и да се интересуват от живота на "заводското отборче". Не Франкфурт на Майн, а Реал, Барселона и Марадона да доведете - положението ще е все същото.

Със същата ваша упоритост след тридесетина година, евентуално, нещо може да промени и Аристон да стане голям и уважаван клуб. Я сме живи тогава, я не.

Не виждам разлика между имената ЖСК, Локомотив и Локомотив-Чикаго - това са все железничарски имена, каквато е същността на идеята. ЦСКА също са сменили 100 имена - но идеята е същата. Не са "Вивател" или "Мултигруп" - останали са си ЦСКА и прочие армейски имена. Корабостроител беше твърде малко време, но постигна твърде много. Нещо против ли имате?

Реалността е друга днес, но реалността се променя с времето. А собственият свят, в който живеят феновете на Локо, като мен, е този дето съхранява идеята за Локомотив вече 6-та година. Нещата ще се променят. И пак ще има Локо. Но вие няма да сте там, въпреки днешните ви аспирации.

Относно писаното за мен самия - като не ви харесвам, не съм ви карал да се жените за мен. Намерете си някой по-хубав :lol:

Наясно съм че в продължение на последните 10 дни хора от фирма "Аристон-С" ме проучват и разпитват наляво и надясно за мен, с едничката цел да се сдобият с информация, която може да ме злепостави по някакъв начин. Като гледам не сте намерили много. Не ви съветвам да продължавате, защото едва ли ще намерите нещо кой знае колко потресаващо. Да ви дам един джокер - прабаба ми е била учителка по музика, а пра-прабаба ми е била първото либе на Христо Ботев. :lol: :lol: :lol: XAXAXA. Това последното е сериозно. Може да проучите въпроса.

За Цонко Кюранов какво да кажа сега. Имам си лично мнение за него и то е такова, каквото е написано. Или май нямах право на лично мнение?! Не знам какво ще прави Цонко, но аз пропуснах едно дело срещу ФК Аристон за едни текстове от един сайт на друг сайт. То има давност, а и доказателствата са си налице. Може да поспорим по въпроса на друго място, пък макар и да живеем в БГ.

Ако искате да ми кажете нещо, заповядайте лично. Или защо не организирате един ТВ диспут с мен да оборите тезите ми и публично да се защитите от "оплюването"?!

Пак казвам - ако през декември 2007 не бяхте оплескали нещата с локомотивските работи, никой нямаше да се занимава с вас. Как да си обясним, че от 2004 до 2007 Аристон си беше Аристон, а после се сети че е и "възстановител" на Локо.

Тъй като не знам с кого си пиша тука. Разни никове с по едно мнение и един и същ IP адрес :lol: Поне си кажи именцето защитнико на Аристон - да знам кой си и как се казваш, за да се обръщам към теб по име, както ти към мен. Или си анонимник, както анонимниците около теб?

Разликата между личностите и анонимниците е, че личностите застават зад думите си с името си. А казаното от анонимниците не се приема на сериозно.

На мен ми писна да се занимавам повече с вас. На вас не ви ли писна?

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2008 01:53 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
didodi написа:
До модератора - „траш”
трябва да се знае, че информацията, която изнасяш е непълна, невярна и манипулирана


И още нещо защитнико на Аристон.

Знам, че не е приятно да четеш непълна, невярна и манипулирана информация. Аз четох една такава на една пресконфренеция на Аристон през декември 2007, раздадена на медиите от ФК Аристон.

Наскоро пък четох в един отговор до локофеновете от УС-то на ФК-то на Аристон същата такава непълна, невярна и манипулирана информация за мен самия. Разбрах че имам майка и баба. Не разбрах имам ли баща и дядо и какви са били те. Последно майка ми устроена ли е в София или си е в Русе? Чичо Ваньо Костов какво общо има с мен не знам. И т.н... :lol: :lol: :lol: ХАХАХАХ

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008 12:34 
"Траш", успя да ме просълзиш...първо от смях, а после от умиление,заради гаврата на майката природа...то и пауните са по-напред в еволюцията и са далеч по-интелигентни и не толкова суетни.
И един съвет към теб - айде престани с жалките си напъни да сътвориш нещо достойно за "Пулицър", само посрамваш занаята на достойни хора като Дейвид Ремник, Морийн Дауд и много други.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Търси се локомотивецът в Аристон
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008 14:42 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2007 20:08
Мнения: 217
Местоположение: Русе
O, анонимнико - фен на Аристон. Срам ли те е да си кажеш как се казваш. Да не те е страх, че ще те намерим да ти връчим някоя награда?! Номинациите все още се събират. Предстои награждаването. Не пропускай своя шанс.

Освен личностни нападки, очевидно няма какво да кажеш по важните теми. Дерзай! После да няма изненади...

_________________
Изображение
Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 01:02 
Цитат на LOKOFAN "Радвам се, че прогресира отбора. Нека да прогресира. Всичко е супер. Добри новини ми донасят и от Франкфурт на Майн. Дано и фенове да си намерите. Абе майната им на феновете. Важното е да създавате условия за децата на Русе да спортуват, което е похвално, наистина. "
ФУТБОЛ В АРИСТОН ... И деца забрави ....Там само по големите ти са подиграват и да плюят...Има случаи и когато зарад един гол са псуват ... И ТАМ МИ СПУКАХА КОСТ ... беше декември 16 ;( и от тогава няма да стапя там ....


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 10:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Май 2007 09:34
Мнения: 667
Местоположение: Русе
Отбор: Аристон (Русе)
Skype: x-kele6
Basarbovo написа:
Цитат на LOKOFAN "Радвам се, че прогресира отбора. Нека да прогресира. Всичко е супер. Добри новини ми донасят и от Франкфурт на Майн. Дано и фенове да си намерите. Абе майната им на феновете. Важното е да създавате условия за децата на Русе да спортуват, което е похвално, наистина. "
ФУТБОЛ В АРИСТОН ... И деца забрави ....Там само по големите ти са подиграват и да плюят...Има случаи и когато зарад един гол са псуват ... И ТАМ МИ СПУКАХА КОСТ ... беше декември 16 ;( и от тогава няма да стапя там ....

Далеч си от истината

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 13:01 
Балета е доста добро занимание...Върви в Дунав на тренировка да видим там как ще е.Може да ти провърви.


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения До 2-3 години Литекс се мести в София
Форум: Литекс (Ловеч)
Anonymous 44802 30 Юни 2007 11:55
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения Мислите ли че ще се оправи ДЮШ в България (скоро )?
Форум: ДЮШ
ultraspartak 41298 15 Окт 2008 13:53
от RoNaldO07
Преглежда непрочетените мнения Мачове които ще се помнят дълго от феновете
Форум: Спартак (Плевен)
SPFC1919 42791 08 Окт 2008 16:50
от ludakooo
Преглежда непрочетените мнения Повеждаме на Челси със 6 точки и се представяме добре в ШЛ!
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 19175 18 Апр 2007 08:57
от obekTa
Преглежда непрочетените мнения Манчев: Ще се върна в националния
Форум: Национален отбор
Anonymous 19984 16 Мар 2007 15:30
от S|B`youths

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози