ivankolev написа:
Абе кви ми ги говориш, та по времето на Георги Тодоров имахте отбор от които се страхуваха всички и вътре и навън. Сега класирането го показва, вие сте един от аутсаидерите в Западаната Б група, и най-вероятно ще изпаднете. И на мен може да не ми харесват някои от методите на работа на Георги Тодоров, но на практика той в момента прави чудеса в Свиленград. Като взе отбора бе на последно място с 6-точки, а сега вече изплува и на 99 % ще се спаси, това пак казвам благодарении на Георги Тодоров, затова, че основната причина сте Вие. То пък Бяла слатина еба си града, един кмет, кво ли може да направи там... ей така само малко да закърпи две дупки в центъра, да дава рамо на спорта и културата, какво може да се иска повече, за едно такова малко градче, Вие да не сте Лондон. Поне аз като страничен наблюдател смятам, че това си е ваша грешка, защото стария кмет, до колкото знам е помагал с общински пари и в качеството си на градоначалник е карал бизнеса да помага на клуба, сега вече не заема тази позиция и просто няма как да го направи това... Така, че жалко, но най-вероятно ще изпаднете, няма какво да се лъжем. В групата има отбори с традиции като Велбъжд и дори Янтра, там организацията по спасението рано или късно ще стартира и отивате под леда
Господин журналист от в-к "Хасковска Марица", кореспондент на "Меридиан Мач", Ванка,
препоръчвам ти да не се изказваш неподготвен, пиши си кореспонденции за "Свиленград 1921", с чиито проблеми си запознат. Радвам се, че отбора ви върви и съм сигурен, че го чака добро бъдеще.
Що се отнася до ролята на бившия кмет и на бившия ни и настоящ ваш треньор Георги Тодоров, всички в града са им благодарни за две неща - първо за това, че миналата година отбора побеждаваше и завърши на 7-мо място в крайното класиране /тук не мога да не спомена и Антони Здравков, който всъщност изгради миналогодишния отбор и чиято заслуга за този успех е огромна/, и второ - затова че и двамата си тръгнаха. Всъщност бившия кмет все още е председател на УС на "Чавдар", но от джоба си не е извадил пари. Парите са от Общината, и то забележи - с председател на Общинския съвет - настоящия кмет. Същите спонсори, които даваха пари по времето на бившия кмет, продължават да дават и сега. Бюджета на "Чавдар" е осигурен, проблемите са в чисто организационен план. Фактът че от месец ноември досега ново ръководство няма, е достатъчно показателен.
Георги Тодоров не желая да коментирам. Той е известен и добър специалист, така казват. Но знай, че той дезертира от "Чавдар" сам, въпреки че имаше договор и въпреки че никой не го гонеше от поста му. Даже напротив, настоящия кмет също искаше той да продължи работата си в "Чавдар".
Аз съм категоричен, че най-много от всички са виновни футболистите, защото на тях им е осигурено всичко - квартири, храна, заплати и премии, които се изплащат редовно. А резултатът през пролетта е 3 точки в първите 3 кръга. Е аз ли да влезна да вкарам гол, или Klemenza, или chavdar-bs, или даже треньорите, нищо че старшията е бивш вратар. Въпросът опира и до желание, и до възможности, а не на последно място и на манталитет.