Cheers написа:
Такива субективни сметки не ми ги пробутвай....
Да речем, че Интер бият 1:0 със съмнителна дузпа в 20 минута, и това ще са подарени 3 точки по твоите сметки. Всеки, който наблюдава малко или много футбола, знае, че нищо не може да се прецени как ще свърши, докато не изтече и последната секунда. Ето току-що Ливърпул се виждаха победители, а Челси им изравниха в последната секунда от продължението... Та, откъде ще знаеш ти, щом не си Алена, че мача на Интер е щял да завърши 0:0 без дузпата, примерно

И какви шампиони искаш да стават Рома, като ги виждаш какво играят без Тоти. Това ли е шампион - да зависи от един играч... За мен не е отбор

Като ще си говорим за граматика ти препоръчвам другия път да напишеш "всеки, който наблюдава малко или много футбол знае, че... " без 1001 запетаи и тогава да ми разпъвате теории за съдбата... Я да си представим, че на вашия отбор не му дават по дузпа на мач и мача си върви както би трябвало да е, а не както куфарчето на Морати е определило... да си представим за момент, че не ви дадат дузпа срещу Парма в 85-тата минута, защото противников играч е играл със своя НОС в наказателното си поле - когато за последно проверих правилника играта с нос бе позволена макар да не е препоръчителна! И според същият този правилник когато някой противник ти скочи отгоре в собственото ти наказателно не му дават дузпа, но явно за гранда на реферите правилникът е друг. Но пък да допуснем все пак, че не сте купили съдиите и сте един честен отбор, който просто има благоразположението на Колина, а Морати е един добър дъртак, който раздава помощи на бедните рефери, защото живота в Италия е ужасно скъп... каква идилия нали? Съжалявам, но тази идилия се нарича корупция, защото когато за последен път си сверих бележките Интер Милан беше футболен клуб(поне на хартия), а не благотворителна фондация... обаче с тези темпоме скоро ще си смените дейноста и вие 'убавци такива ще трябва да дарявате, защото само Морати няма да смогне, когато реферите поискат и дрънкулки... Много се отплеснах нека се върнем към дузпите... или по-точно към вашата дилема "Да играем футбол или да станем смешни шампиони". Фенбойчета ще ме извинявате, но то при вас не е дилема - вие можете да правите само второто. Както се беше изразил един интерист, чието мнение аз "много" ценя "хайде у лево" и ви съветвам да не се месите във футболните работи, след като нямате реални основания да се наричате фенове на футбола... Беше ми приятно, че имах възможността да се подиграя с толкова изявени във футболните среди интелектуалци като вас, но да знаете, че въпреки това ви уважавам донякъде, защото сигурно е трудно когато сложиш шал на "спортива рушвет интарназионал" да ходиш с изправена глава по улицата под строгите погледи на родителите и 7-годишните им лапети, които много преди вас са разбрали що за шампион има Италия! Хайде със здраве и се научете да уважавате футбола, т.е. си сменете отбора!
FORZA MAGICA ROMA