bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 12:31

Български клубове - Чавдар (Бяла Слатина) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 40 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 11:39 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
black_ram1987 написа:
Истината боли, а когато и други ти я казват, още повече. Има ли смисъл тогава да се ограничава достъпа до форума - та никъде не е казано по колко пъти да се съобщава тя. Дано някой я чуе. А най-добре вие, г-н Клеменца, да я чуете, и ако не сте я разбрали, да я разберете. И да я съобщите на тези от които зависи бъдещето на Чавдар - кмет, президент, общественост. Защото при три последователни загуби накой други отбори се замислят сериозно, а при четири или пет /предстояща от миньоро/ си тръгват за Кюстендил. И ако целта е Кюстендил да остане, а Чавдар да отпадне, то спомнете си за Омир и троянския кон. Ха наздраве...

Истината е една - ръководството не положи никакви грижи за "Чавдар" през втория полусезон. Някой знае ли изобщо кой ръководи в момента "Чавдар"? Не се заблуждавайте от приказките на хора, които са далеч от клуба. Треньора поиска футболисти, но не само че не ги получи, а и напуснаха основни такива като Йочев и Каранейчев. Един от най-добрите ни и опитни играчи Цв.Петков се контузи тежко, но негов заместник не дойде. Причината е една - не се отделиха никакви пари за добри играчи. Т.нар. президент не е извадил един лев от джоба си, финансирането идва от общинския бюджет и от още 3-ма спонсори. Отделно, нито веднъж през пролетта съдиите не ни подкрепиха. Причината също е ясна.
Колкото до изпадащите - "Велбъжд" са пътници отдавна, "Янтра" също, а напъните на "Пирин" Гоце Делчев да се спасят са напълно излишни. И трите отбора наесен ще играят във "В" група. В събота ще се разбере дали и "Чавдар" ще им прави компания, защото по всяка вероятност от групата ще изпаднат цели 4 отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 14:49 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Първо искам да попитам някой знае ли кой е президент на Чавдар, защото като чета доста се самнявам. Функцийте на президент изпълнява Харалампи Петков, той отговаря за отбора, а парите ги дава общината и Красимир Костов( в което доста се самнявам дали изопщо е дал една стотинка, но това е др. тема), та мисълта ми е откаде да вземе пари президента, колкото дава общината товае. Сигорен съм, че т. нар. президент прави каквото може, но без пари нищо нестава, а и онзи некадърен Соколов, от всякааде го изгониха само ние още го държим. Щансовете за оставане вече са почти нулеви, такаче да разчитаме на чудо. Успех и дано се спасим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 14:57 
БОЛЯРИ
Аватар

Защо да изпадат 4 отбора ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 15:31 

Eltras написа:
Защо да изпадат 4 отбора ? :roll:

Защото както се развиват нещата от "А" група ще отпаднат 3 отбора в Западната "Б" група. И като гледам мераклиите за второто място в нашата група, ми се струва, че всички искат да се докопат до баража, за да го продадат на "богаташите" от Изтока. Визирам "Рилецо", "Миньор" и "Чавдар" Етрополе. Колкото и да ми се иска да сте втори, няма да успеете да се преборите с тази Света троица, подпомагана от реферите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 15:33 

няма такова нещо изпадат си 2 отбора само :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 15:39 

spartak 1919 написа:
няма такова нещо изпадат си 2 отбора само :wink:

Първо направи сметката и тогава говори. Ако изпадат само 2 отбора, групата ще се увеличи на 16 тима.
Сметката показва, че при два изпадащи от "А" в Западна Б група, от нашата група ще изпаднат 3 отбора. Единствено ако победителят от баража е от Западната "Б" група, тогава ще изпаднат само 2 тима.
Така че само чудо може да ни спаси и това чудо се нарича - 15 точки в оставащите 6 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 16:01 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Няма да изпаднат 4 отбора в никакъв случай!!! Най-много 3 и даже и това е малко вероятно. Могат да преместят отбор от Западната в Източната "Б" група, например Етър или някой друг. Но така ще се направи сметката, че все пак по 2 отбора, както си е по регламент да изпаднат от 2те "Б" групи и толкоз. Има врътки и с влизащите от "В" групите така, че според мене няма как да стане това да изпаднат повече от 2 отбора. Но има все пак вероятност да изпаднат 3 от Западната "Б" група. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 16:11 

Tony написа:
Няма да изпаднат 4 отбора в никакъв случай!!! Най-много 3 и даже и това е малко вероятно. Могат да преместят отбор от Западната в Източната "Б" група, например Етър или някой друг. Но така ще се направи сметката, че все пак по 2 отбора, както си е по регламент да изпаднат от 2те "Б" групи и толкоз. Има врътки и с влизащите от "В" групите така, че според мене няма как да стане това да изпаднат повече от 2 отбора. Но има все пак вероятност да изпаднат 3 от Западната "Б" група. :roll:

Ние не може да разчитаме на някакви врътки впоследствие. Нали се сещаш, че първо на нас ще ни го врътнат от БФС, защото зад нас не стои никой, освен феновете на "Чавдар". Изпуснахме питомното в някои от досегашните мачове, сега ще гоним дивото.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 16:16 
БОЛЯРИ
Аватар

Ние сметки за бараж не правим..иначе е ясно,че от нашата група влизат само Доко..нито Миниори,нито Чавдар,камоли Рилецо ще влязат при положение,че ги размазахме вчера и са ужасно слаби..Друг е въпроса,че ако нашата група се увеличи много..то ще ни пратят на изтока..има време не се знае перуката и компания какво ще измислят :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 16:19 

Eltras написа:
Ние сметки за бараж не правим..иначе е ясно,че от нашата група влизат само Доко..нито Миниори,нито Чавдар,камоли Рилецо ще влязат при положение,че ги размазахме вчера и са ужасно слаби..Друг е въпроса,че ако нашата група се увеличи много..то ще ни пратят на изтока..има време не се знае перуката и компания какво ще измислят :D

Това ще е върха на сладоледа ако ви пратят на Изток, за да нагласят групите. Мисля, че е крайно време "Боби, Боре и Ко" АД да си ходят. Вие какво мислите по въпроса?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 17:19 

Три отбора ще изпаднат от Западната група, а от Източната само два. Което спасява Волов Шн :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 18:49 
Не правете сметки кой ще отпадне и кой ще остане, ами елате с мен в Съюза да оправим нещата. Не се смейте - искам да ви помогна и имам тази възможност. А на Клеменца бих му казал - по-внимателно да прави коментарии и да не се вживявя, че от тях и други се настроиха към Чавдар. Предупредих ви преди време, но той предположи, че не съм запознат с проблемите на отбора. Да прогнозирам и победата на Миньор ли искате - това аз го направих преди, но не го желая, но сигурно със страха във вашите футболисти ще се постигне и този резултат. Радвам се, че дискусията за Чавдар набира сила, за това се иска и смелости и любов към града. Успехи...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 19:47 

black_ram1987 написа:
Не правете сметки кой ще отпадне и кой ще остане, ами елате с мен в Съюза да оправим нещата. Не се смейте - искам да ви помогна и имам тази възможност. А на Клеменца бих му казал - по-внимателно да прави коментарии и да не се вживявя, че от тях и други се настроиха към Чавдар. Предупредих ви преди време, но той предположи, че не съм запознат с проблемите на отбора. Да прогнозирам и победата на Миньор ли искате - това аз го направих преди, но не го желая, но сигурно със страха във вашите футболисти ще се постигне и този резултат. Радвам се, че дискусията за Чавдар набира сила, за това се иска и смелости и любов към града. Успехи...

Не мислиш ли, че е малко късничко за такива срещи. И аз се опитвам да помогна, но уви.... някои изобщо не взимат нещата насериозно. Знаеш ли, че едва днес УС се събира за първи път от 3 месеца насам, а в четвъртък ще има извънредна сесия на Общинския съвет по проблемите на "Чавдар". Вярно, по-добре късно, отколкото никога, но....този път закъсняха много :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 20:59 
Аватар

black_ram1987 написа:

Всеки има право на мнение. Аз ще си отстоявам своето. Не ми казвай кое как е за Чавдар, защото аз съм израстнал на тоя стадион и като футболист преди време и като личност след това. Ти си "гост" доброжелателю. Има по-важни неща от това в момента да се занимаваш с нечий мнения, най-вече с мойте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2008 00:41 
Радвам се, че отрезняхте най-накрая. Не е изгубено всичко. Ако искате да сте в Б група, трябва да смените треньоровратар. Иначи всичко е кауза пердута. След 4 евентуално 5 загуби кой президент или кмет не се замисля за бъдещето на отбора.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 40 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27689 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51271 13 Ное 2006 05:24
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Нафтекс-Локо СтЗ 6:0
Форум: Архив
r.h. 32878 11 Окт 2007 20:35
от NBFC
Преглежда непрочетените мнения Белите орли-Локо Мз
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 24146 11 Ное 2006 19:57
от getsov
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 41339 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto