bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 20:06


Черно море (Варна) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Черно Море-Славия
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 15:44 
Изображение
Черно море се издъни в домакинския си мач от 17-ия кръг на "А" група срещу Славия, загубвайки с 0:1 на стадион "Тича". Единственото попадение в двубоя бе автогол на защитника Сашо Александров, който вкара топката в собствената си мрежа в 43-ата минута.
След престижното нулево равенство като гости на ЦСКА в първия пролетен кръг "моряците" явно си помислиха, че лесно ще стигнат до победата и не сътвориха почти нищо смислено през първото полувреме. Варненци разчитаха предимно на центрирания, и успяха да стигнат до няколко голови ситуации. Даниел Георгиев, Георги Андонов на два пъти и Станислав Стоянов обаче не успяха да се разпишат в противниковата врата. В 43-ата минута Петър Кюмюрджиев центрира топката по земя успоредно на голлинията и коженото кълбо се удари в крака на Александров и врезе в мрежата на Краси Колев.
През вторите 45 минути домакините се опитаха да изравнят, но изпуснаха куп положения пред вратата на Емил Петров. Два пъти Маркош да Силва имаше претенции за нарушение срещу него в наказателното поле. Съдията Станислав Тодоров обаче не посочи бялата точка, а при първата ситуация вдигна жълт картон на бразилеца за симулация.
В края на мача част от феновете на домакините, стоящи под козирката, започнаха да викат "оставка" по адрес на старши треньора Ясен Петров. Агитката на тима, стояща отсреща, обаче отговори с викове в подкрепа на наставника.
С тази победа Славия запази петата си позиция и се отдалечи на четири точки пред шестия Черно море.

Черно море - Славия 0:1
Черно море: Колев, Бачев (85 Вачев), Томаш, Александров, Джоров, Диас, Стоянов, Д. Георгиев (46 Да Силва), Жеков, Андонов, Манолов (61 Владимиров)
Славия: Ем. Петров, Вл. Иванов, Й. Петков, Мечечиев, Джамбазов, Караславов, Стойков, Илиев (27 Керчев), Кюмюрджиев
Жълти картони: Джоров, Диас, Да Силва; Петров, Иванов, Мечечиев, Колев, Кюмюрджиев, Керчев
Съдия: Станислав Тодоров
Стадион "Тича" - 8000 зрители


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 15:47 
Изображение
Нападателят на Черно море Маркуш да Силва бе сред най-дейните играчи на Ясен Петров при домакинската загуба от Славия. Бразилецът на няколко пъти направи безпомощни столичните бранители с финтовете си. На два пъти той бе съборен в наказателното поле на съперника, но дузпи не бяха отсъдени. "Много неприятно за нас. Само ние играхме футбол днес. Ние опитвахме, а те само опитваха да ритат топката в тъчове. Първото падане в пеналта не знам, но при второто падане имаше 100-процентова дузпа за нас. Защитникът на Славия ме блъсна в гърба, а после ме ритна и в коляното. На няколко пъти имах и удари, но това е футбола - не всеки път се получава това което искаш", каза пред спортния сайт на Варна www.ole-bg.com кариоката. Да Силва посочи и липсата на късмет за неуспеха. Според него равенството с ЦСКА в София донякъде е приповдигнало настроението в лагера на моряците. "Срещу ЦСКА трудно се взимат точки. Ние обаче успяхме. Отдавам днешната загуба най-вече на малшанса. Сигурен съм, че още при гостуването на Ботев в Пловдив ще вземе точка или 3", каза още той.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 15:50 
Изображение
Наставникът на Черно море Ясен Петров прие философски загубата от Славия. Пловдивският специалист отдаде неуспеха на припряността на отбора при домакинските мачове. "Сбъднаха се очакванията за труден мач. Показваме съвсем различни лица в мачовете си на чужд терен и у дома. Проблемите идват от това, че всички отбори включително и Славия изглеждаше дефанзивно. Гостите имаха и още положения и можеше да удвоят резултата. При такава сгъстена защита ние имаме проблеми. Допуснахме лек гол. Не успяхме да вкараме, което да ни даде криле. Имаше нервност и припряност. На моменти дори хаос. При домакинствата трябва да сме по-спокойни и хладнокръвни", коментира той. Ясен добави още, че всички негови играчи са се раздали на 100 процента в двубоя.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 15:54 
Изображение
Старши треньорът на моряците Ясен Петров за пореден път бе подканен да си подаде оставката след загубата от Славия. Фенове на Черно море, седящи точно зад скамейката на варненци, не пропуснаха да нападнат наставника.
Моментално момчетата от агитката започнаха да скандират името на Ясен, с което изразиха и пълната си подкрепа към пловдивският специалист.
"Това е типично наша си черта. Бързо започваме да летим и бързо започваме да потъваме. Аз преди мача имах опасения, че може да се получи такъв резултат. Изключително съжалявам за загубата. Не искам да коментирам феновете. От 1 година съм тук и съм чувал доста такива неща по мой адрес.
Здраво стъпил съм на земята. Всеки който ме познава знае, че няма да се откажа и ще продължа работата си както досега. Понякога нещата не се получават. Колкото и да искаме и колкото и да се трудим.
Затова и футболът е интересен. Феновете винаги имат право. Аз ще се съобразя с ръководството", коментира той.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 15:56 
Старши треньорът на Славия Альоша Андонов се изрази доста ласкаво по адрес на Черно море, след като тимът му си тръгна с 3-те точки от Тича. "Стана един интересен мач. До последно не се знаеше как ще завърши срещата. Благодаря на момчетата си, тъй като днес победихме един много силен отбор, който след първия кръг беше шлагер след като взе точка на Българска армия и според мен дори заслужава пълния успех", коментира специалистът. "Не искам да коментирам съдиите, тъй като трябва да ги оставим да работят в по-спокойна обстановка. Всеки греши", добави Андонов. Според него победата на Славия не е била неочаквана. "Знаехме, че идваме за много тежък двубой. Само че бяхме сигурни, че ще успеем да спечелим нещо. Ще се радвам да имаме повече такива двубой", завърши той.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 17:35 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Окт 2006 21:24
Мнения: 1856
Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Очаквах най малкото да вземемте точка от този мач, но явно играчите сигурно са се отпуснали и са загубили мача.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 20:44 
kyynadd написа:
Очаквах най малкото да вземемте точка от този мач, но явно играчите сигурно са се отпуснали и са загубили мача.
И аз очаквах най малко точка,но така се случва по някога във футбола.Не винаги по-добрия побеждава :D


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 11:04 
Offline

Регистриран на: 25 Мар 2008 10:31
Мнения: 115
....радвам се, че ариала от добре играещи футболни отбори се разширява и Черно море е един от тях, което ще доведе до много непридвидимо първенство през следващия сезон!
Коло Спасов затвори устата на множеството скиптично настроени фтболни"разбирачи"!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ София
Форум: Славия 1913 (София)
mittag_slavia 33537 31 Май 2008 12:32
от mittag_slavia
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 43008 06 Ное 2006 16:39
от Real_Madrid_Slavia
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Славия
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 32454 20 Ное 2006 16:04
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения ХЕБЪР-Славия
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
HEBAR_HOOLS 21094 22 Яну 2007 15:56
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Черно Море
Форум: Черно море (Варна)
HEBAR_HOOLS 19796 26 Ное 2006 21:26
от Forever-Zeleni

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози