bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 12:54


Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg



Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 84 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2008 23:20 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Фев 2007 23:28
Мнения: 469
Местоположение: у нас
Отбор: Ботев (Враца)
БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ РАЗДАДЕ ТОПКИ, ДЪРПАТ ГО ЗА АВТОГРАФИ
Инес Павлова 15 февруари 2008 20:01
Размер на шрифта: A | A | A |
Борислав Михайлов раздаде топки, дърпат го за автографи

Чуй АУДИО: Борислав Михайлов

На особено голяма радост и внимание се радваше президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов при първото си посещение в старопланинското градче Дряново.

Михайлов дойде тук, за да изпълни обещанието си - лично да зарадва детско юношеската школа на местния клуб със специален подарък от БФС - екипировка и футболни топки на стойност 3 500 лева.
Домакините от третодивизионния футболен тим бяха организирали специално тържество за срещата на малдите таланти с любимеца си Борислав Михайлов. Церемонията започна с изпълнение на фолколорно таноцва формация „Темпо ритъм”. Последва приветствие от изпълнителния директор на ФК Локомотив Дряново и бивш вратар на състава Тодор Георгиев пополярен като DJ Теди Джорджо. Шоуменът отправи специални благодарности към Борислав Михайлов, началника на кабинета на президента на БФС Тервел Златев и главния експерт в ДАМС Цветан Георгиев.Сред официалните гости бяха ръководителите от местната община и областна дирекция Габрово.
Голяма част от момчетата в ДЮШ лично получиха екипировката и топките си, а най щастливи бяха капитаните на отделните възрастови групи: Деца – Радослав Демирев, юноши-младша възраст – Красен Илиев, и юноши-старша възраст Мартин Симеонов.
Веднага след приключване на официалната част президентът на футболната ни централа бе „разкъсан” от желещи да го докоснат и да вземат автограф от него. Малките футболисти искаха лично Михайлов да им се разпише върху календарчета, бележници и тефтери.

Възроденият през април 2007 година футболен тим има възпитаници в пет възрастови групи (над 80 деца и юноши), които тренират на стадион Локомотив и на двете допълнителни тренировъчни игрища, на които първите си стъпки са направили Пламен Николов и Станислав Генчев. На специално внимание се радваше президентът на Локо Дряново бизнесменът познат с любовта си към скъпите автомобили Георги Вълев.
По време на срещата президентът на футболната ни централа засегна и темата за базата на националите ни. В осемдневен срок трябва да бъде внесен примерния проект в УЕФА, като той ще бъде защитаван от Михайлов в края на май.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 12:10 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)

Локо (Дряново) бесни на общината

Крайно недоволни от отпуснатата субсидия за спорт от общинския бюджет бяха в ръководството на Локо (Др). Общата сума, която ще си делят всички клубове в подбалканското градче, е в размер на 3500 лв.
- Това са трохи и подигравка със спорта. Пак ще трябва да се оправяме със средства на наши спомоществователи - коментира изпълнителният директор на тима DJ Теди Джорджо.

Димитър Николов

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 21:08 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Фев 2007 23:28
Мнения: 469
Местоположение: у нас
Отбор: Ботев (Враца)
след като сте имали височайше посещение защо няма резултат?само щум за пресата

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 19:02 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Яну 2008 16:37
Мнения: 602
Местоположение: Шумен
Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
forum/viewtopic.php?t=7698


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2008 21:42 
Offline
L.D.S.
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2008 20:27
Мнения: 685
Местоположение: Dryanovo
Агитата на ЛОКО се събира всеки път 1 час преди мач в двора на СОУ '' Максим Райкович '' (баскетболното игрище) всеки който иска да подкрепи отбора е добре дошъл!

Законтакти: Скайп:levskar_forevar
Емайл:[email protected]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2008 22:45 
Offline
L.D.S.
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2008 14:34
Мнения: 2596
Местоположение: Дряново
Отбор: Локомотив (Дряново)
Ей тва вече е доста интересно:

О Т Ч Е Т

на Тодор Георгиев, изпълнителен директор на ФК „Локомотив” Дряново за периода юли - август - септември 2007 г.

Кратка предистория
ФК „Локомотив” Дряново съществува от далечната 1927 година, отбора е бил на челните места в „Б” група и в Дряново можем да се похвалим с добри традиции във футболните поколения. От тази школа са излезли имена като:
- Пламен Николов (един от най-добрите вратари, играл в „Локо” Дряново, „Локо” София, „Левски” София, български национален отбор),
- Станислав Генчев („Локо” Дряново, „Левски” София, „Спартак” Варна, „Литекс”, в близкото минало - капитан на младежкия национален отбор),
- Николай Дончев („Локо” Дряново, „Янтра” Габрово, „Локо” Горна Оряховица),
- Свилен Василев („Локо” Дряново, „Етър” Велико Търново),
- Тихомир Вуцов

- Иван Шипкалиев („Локо” Дряново, „Янтра” Габрово, „Етър” Велико Търново),
- Емил Константинов – („Локо” Дряново)
- Али Мустафов – Галито („Локо” Дряново, „Локо” Горна Оряховица), и още други хора, свързани с тази игра и дали много на футбола в България.

Златния отбор на „Локомотив” Дряново в „Б” група – 1971-1973 г.

Георги Стамов, Иван Карлев, Георги Кьоровски, Иван Денчев, Иван Йорданов - Търговищкия, Емил Диков, Матьо Демиев, Иван Кръстанов, Кирил Мутафчийски, Георги Манафов, Иван Корибанков, Милчо Димитров - Габъра, Илия Илиев – Шопа, Емил Статев, Петьо Богомилов, Владимир Райчев, Любен Ангелов – Дженти, Емил Патеев, Мехмед Бекяров - Пелето, Никола Банчев, Симо Симов, Величко Миронов, Бончо Генчев, Венци Борисов, Христо Димитров, Христо Бояклиев, Петьо Василев, Димитър Методиев - Мефи с треньори Стефан Габровски – живата легенда и един от създателите на дряновския футбол и Георги Шомов; председател на Дружество за физкултура и спорт – Дряново Бенко Рачев и зам.председател Рачо Острев.

Тежките финансови затруднения през 2005 година изкараха отбора от „В” група, но от този сезон 2007-2008 г. ФК „Локомотив” Дряново след двегодишно прекъсване е отново в редиците на северозападната „В” група. На 12 април 2007 г. бившият президент на ФК „Локомотив” Дряново Димитър Методиев подаде оставка и покани официално г-н Георги Вълев за президент на клуба, след което на 13 април той бе избран единодушно на общото събрание. Г-н Вълев предложи на г-н Методиев управителния съвет да бъде предимно от дряновци и бяха избрани следните 9 души в състав:
1. Георги Вълев - президент на клуба, хотелиер и ресторантьор, собственик на „Парк хотел Дряново”
2. Димитър Методиев – вицепрезидент и старши треньор, член на УС
3. Тодор Георгиев (DJ Теди Джорджо) – изпълнителен директор, член на УС
4. Цветан Йорданов – административен директор, председател на Общински съвет - Дряново, член на УС
5. Николай Дончев – спортно-технически директор, член на УС
6. Митко Георгиев – изп. директор на вагонен завод „Интерком”, член на УС
7. Кънчо Даскалов – строителен предприемач, член на УС
8. Рачо Рачев – изп. директор на застрахователна компания „Лев инс” за Габровска област, член на УС
9. Мирослав Коларов – директор сектор „Спорт”, Община Варна, почетен член на УС

Ръководството на Община Дряново подкрепи начинанието в най-трудните моменти за отбора. Дряновската общественост също ни подкрепи – стадиона на домакинските мачове отново е пълен. Получихме подкрепата и благодарим за разбирането на г-н Георги Велинов от Велико Търново – председател на Зоналния съвет на северозападната „В” Аматьорска футболна група.

Възродихме традицията за добре работеща детско-юношеска футболна школа. До миналата година имаше само две групи – деца и юноши младша възраст. Сега имаме четири основни групи:
– Подготвителна група „Първи, втори и трети клас” треньор Мартин Кръстев,
– Отбор група „Деца” треньор Иван Василев,
– Отбор група „Юноши младша възраст” треньор Светлозар Велчев,
– Отбор група „Юноши старша възраст” треньор Петър Кръстев,
– детско-юношеска школа - вратари треньор Стойчо Ганчев.

Всичко това са над 80 деца и юноши, които в момента участват активно във детско-юношеската футболна школа на ФК „Локомотив” Дряново. Ние ще продължим да привличаме младите таланти и ще създаваме условия за тяхното израстване като спортисти. Искрено се надявам, че енергията, която влагам в това начинание, не отива напразно и е за доброто на младите хора в Дряново, които ходят на тренировки, спазват режим и участват в турнири в зоналните групи. Статистиката сочи, че Община Дряново с е население около 11 000 души, от които близо една четвърт са пенсионери. Много е трудно да се организира този процес, да се ангажират младите хора и да се привлекат за спорта.
Тук трябва да добавим, че базата е в отлично състояние, с което много малко отбори в България могат да се похвалят – добре поддържани терен и 2 тренировъчни игрища в Дряново и в с. Царева ливада. Стадион „Локомотив” е оборудван с локален радиовъзел с над 4000 вата озвучаване, като част от старата апаратура беше ремонтирана и дооборудвана с нова техника от „Динакорд България” с финансовата помощ на Община Дряново.

В началото на 2007 г. Община Дряново е отпуснала 2 300 лв. за футбола в града, които са напълно недостатъчни. След избора на новото ръководство на клуба, управителния съвет се запозна в подробности с нуждите на клуба и гласува бюджет от 75 000 лв. за футболния сезон 2007/2008 г. за детско-юношеската школа и представителния мъжки отбор. Това са реалните средства, които са необходими, за да съществува футбола в Дряново и те са осигурени от президента на клуба г-н Георги Вълев. Освен това целия управителен съвет на клуба работи безвъзмездно за дряновския футбол.

ФИНАНСОВ ОТЧЕТ

1. Община Дряново – ремонтни дейности Стадион “Локомотив” - 5387 лв.
2. Георги Вълев - Президент на ФК “Локомотив” Дряново - 23165 лв.
3. Тодор Георгиев – Изп. директор на ФК “Локомотив” Дряново - 3184 лв.
4. Тодор Георгиев – Изп. директор на ФК “Локомотив” Дряново
- Привлечени инвестиции - 6050 лв.
5. Тодор Георгиев – Изп. директор на ФК “Локомотив” Дряново и Димитър Методиев – Вицепрезидент, ст.треньор - 3377 лв.

Общо: - 41163 лв.

_________________
Изображение

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2008 23:22 
Offline
L.D.S.
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2008 14:34
Мнения: 2596
Местоположение: Дряново
Отбор: Локомотив (Дряново)
Ето едно линкче да видите кво се казва публика!На мач на старшата е това.На мъжете е още по-здраво!Вече има и тъпани и става адски добро! :)

http://www.zazz.bg/play:89812bfb

_________________
Изображение

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)


Последна промяна bianconero на 11 Апр 2008 01:20, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2008 23:32 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Да бяхте станали прави поне :roll:

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 00:46 
Offline
L.D.S.
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2008 14:34
Мнения: 2596
Местоположение: Дряново
Отбор: Локомотив (Дряново)
Е се пак това беше една от първите прояви на феновете.В Дряново по принцип се събират доста хора на мачовете, но голяма част само гледат, други псуват.От скоро има навитаци да подкрепят истински отбора :) .Ще трябва време обаче докат се превърнем (превърнат) в истинска агитка. :)


п.с. някой ще ми разясни ли как да качвам снимки, щот нещо не ми се получава :?

_________________
Изображение

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 84 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 51059 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 30161 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения 07.02.2007 г. с Локомотив-Пловдив в Пазарджик
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 30640 29 Яну 2007 11:42
от mclaren_fen
Преглежда непрочетените мнения Локомотив Пд - резултати в "А" група
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 19842 18 Апр 2007 18:53
от ultraspartak
Преглежда непрочетените мнения павликени : Локомотив Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
morkov4o_LoKoGO 25800 11 Мар 2007 22:56
от Fabio_Cannavaro

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози