bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 20:22


Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 22:34 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Мъри избира между 7-8 футболисти от Бразилия

Старши треньорът Станимир Стоилов ще избира между 7-8 футболисти от Бразилия за евентуален трансфер в Левски, които са наблюдавани от главния селекционер на "сините" Станимир Стоилов и от мениджъра Мирчо Димитров.
Ибраимов и Димитров днес се прибраха от южноамериканската страна с дискове със записи от играта на набелязаните играчи. "Бяхме в Бразилия 11 дни и изгледахме 9 мача от втора дивизия. Видяхме много футболисти. Избрахме 7-8 играчи на
различни позиции с добри качества, цена и възраст", обясни за БТА Мирчо Димитров като уточни, че става въпрос за защитници, офанзивни халфове и нападатели. "Сега Станимир Стоилов ще трябва да изгледа набелязаните играчи и да реши дали Левски има нужда от някой от тях. Избраните от нас със Саид Ибраимов футболисти са готови да дойдат в България като свободни агенти", допълни той.
Левски ще трябва да вземе окончателно решение за бразилците най-късно до края на месеца. "През октомври отборите от елита започват да правят селекция и цените на играчите скачат 5 пъти. Факт е, че във втора дивизия футболистите не отстъпват по качества от играчите в първа дивизия, но са доста по-евтини", каза още Мирчо Димитров. "Гледахме и един мач на Фламенго. Отборът има двама фантастични нападатели, но всеки един от тях струва по няколко милиона, което е нереално висока цена за българския пазар", допълни той.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 09:58 
Offline
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 21:42
Мнения: 2609
Местоположение: София
Отбор: Академик (София)
Левски набеляза нападател от Фламенго

Ръководството на Левски най-сетне се спря на класен централен нападател и е на път да приключи със сагата около привличането на такъв, пише „Меридиан Мач". След дълго търсене и гледане на десетки голаджии „сините" шефове заложиха на бразилската школа. Този път окото на старши-треньора на тима Станимир Стоилов бе хванато от 18-годишния Пауло Серджо от Фламенго. Младокът е висок 181 см и тежи 80 кг. Серджо има 19 мача и 3 гола за представителния тим. Той е юноша на тима и е дебютирал на 01 април тази година в мач срещу Фрибургензе, спечелен с 2:1.
Като резервен вариант, ако привличането на Серджо пропадне, от Левски са харесали неговите съотборници Леонардо Гонсалвеш Силва и Мануел де Брито, известен с прякора Обина. Леонардо Силва е собственост на Парана, но е преотстъпен на Фламенго до края на годината. Последните двама обаче може да се окажат скъпи за „сините".

Според близки до „Герена" закупуването на Пауло Серджо ще бъде поносим лукс за шампионите. Собственикът на клуба Тодор Батков се е съгласил да даде парите, за да може ръководството да осигури така нужния качествен нападател.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?id=65370

_________________
Изображение
Изображение
АКАДЕМИК - ОТБОР ВЕЛИК!!!Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 12:22 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)
Левски взе на проби нигериец от Виетнам


Изображение

Днес към отбора на Левски се присъедини нигерийският футболист Узувуро Онест Амаоби, съобщава сайтът на сините. Нападателят ще изкара пробен период в състава на шампионите. Той е на 26 години, идва от виетнамския Бин Дон и ръководството на българския шампион се надява, че Амаоби ще успее да впечатли треньора Станимир Стоилов, който усилено търси голаджия.
Освен нигериецът, до няколко дни се очаква да стане ясно дали Левски ще изпробва и няколко бразилски нападатели, чиито качества в момента се преценяват от Мъри на базата на дадени от скаута Саид Ибраимов касетки.

Поредната маймуна на проба в ЛЕВСКИ

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 14:39 
Offline

Регистриран на: 08 Фев 2007 01:42
Мнения: 522
Местоположение: Каварна
Левски следи Карлуш




Мъри хареса бразилеца от Фригинензе, чака Батков да го одобри


Бразилският нападател Жеан Карлуш е новата трансферна цел на Левски. 23-годишният нападател на Фригинензе е харесан от Саид Ибраимов, който бе на лов за играчи в Южна Америка. Скаутът е гледал Карлуш на мача с Фламенго. Станимир Стоилов също е доволен от касетите с изяви на играча.
- Имаме интерес към този играч. Друг е въпросът дали ще дойде на Герена - коментира Мъри. - Първо трябва да говоря със собственика Тодор Батков. Ако го одобри, може да пристигне.
Предполага се, че Жеан Карлуш няма да иска много пари. Не така стоят нещата с Фригинензе, откъдето със сигурност ще искат доста тлъста сума за възможностите на сините.
- Имаме няколко варианта. Може да подпишем отсега предварителни договори с футболистите, а те да дойдат чак зимата. В момента може да вземем само още един чужденец. За толкова имаме квоти - каза още Стоилов.
В момента нигериецът Узовуро Онест Амаоби е на проби в Левски. Кошмара ще остане още няколко дни преди щабът на сините да реши дали ще го привлече.

Христо Събчев


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 18:28 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)
Левски се разбра с бразилците Карлош и Зе Соареш



Изображение


Българският шампион Левски ще закупи двама бразилски футболисти, съобщава "Дон Балон".
Става въпрос за 23-годишния централен нападател на Фигейрензе Жеан Карлош и за 24-годишното дясно крило на второ дивизионния Ремо - Зе Соареш, който е бивш футболист на Палмейрас. Според изданието Левски вече е водил преговори както с
двамата играчи, така и с клубовете им, като е постигнато съгласие за трансферните им суми. Единият от двамата кариоки се очаква да дойде в София до дни, а другият - най-вероятно ще пристигне през зимата. Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов е наблюдавал дискове с изяви на Карлош и на Зе Соареш и е останал очарован от видяното

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 19:04 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЖОАЗИНЬО ОТ ПОРТУГЕЗА Е ТРЕТИЯТ БРАЗИЛЕЦ ЗА ЛЕВСКИ

Старши треньорът на шампионите от Левски Станимир Стоилов вчера обяви, че исканите от сините бразилци са трима, а не двама, както се знаеше досега. Известните дотук са Жеан Карлос и Зе Суарес.

Третият искан от Левски също е атакуващ футболист. Това е Жоазиньо. Той е на 18 години, роден е в началото на 1989 година и играе във втора лига на Бразилия.

Отборът му е Португеза, тим от Сао Пауло. Жоазиньо играе като офанзивен халф и впечатлява с „брилянтната” си левачка. Габаритите му също са запомнящи се. Висок е 165 см. и тежи 58 кг.

Стоилов е впечатлен от качествата на футболиста, гледайки го на дискове и от разказите на Саид Ибраимов и Мирчо Димитров, които гледаха на живо бразилския диамант.

Жоазиньо е с договор до края на 2009 година и за да го вземат сините трябва да преговарят с настоящи му тим. Ако Левски успее с привличането на този бразилец, ще направи, според специалистите добра инвестиция за в бъдеще.

Вижте какво умее да прави с топката исканият от Левски футболист. http://www.youtube.com/watch?v=mVhPMPJsRJc


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Жоазиньо
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 03:31 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2007 20:28
Мнения: 232
Местоположение: София
Отбор: Левски (София)
А лелел мале тоз малкия има страшна левачка. Верно ще земе се окаже добра инвестиция, някой ден, ако земем, че влезем отново в Шампионската лига, такъв футболист като него е точно за там, идеално ще се впише.
Само дето малко ми чудно с тез невероятни качества как ша се впиши в Българската А-група, нашто първенство ще му бъде доста и то доста множко под неговото ниво.
А тоз Жоазиньо е точно новият Робиньо у Европу, отсега ви казвам очаквайте Левски да притежава в състава си още по-уникален Футболист дори и от привличането на Седрик Бардон, тоз път тоз Жоазиньо ще бъде невиждан досега изключително класен играч пристигал някога в България.

_________________
Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2007 17:07 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
БАТКОВ РЕШИ ДА КУПИ ТРИМАТА БРАЗИЛЦИ

Собственикът на Левски Тодор Батков се съгласи да извади необходимите пари, за да купи наведнъж и тримата бразилци, научи Гонг. Тази сутрин, босът привика на среща треньора и изпълнителните директори.

След двучасово обсъждане на офертите, адвокатът удовлетвори желанието на Станимир Стоилов, като напълно се довери на неговата преценка за качествата на футболистите.

До десет дни за Бразилия официално заминават Наско Сираков и Константин Баждеков. Двамата потвърдиха новината за Гонг. Те на място ще финализират сделките за Жан Карлос, Зе Суарес и Жоазиньо.

Според изявления от Герена напоследък, най-желан е нападателят Жан Карлос. Очаква се 23-годишният таран от Фигурензе да дойде първи до средата на октомври. Преминалият през Палмейрас Зе Суарес, който е силен в десния фланг на атаката ще дойде за зимната подготовка. С него тогава се очаква да пристигне и 18-годишният джобен техничар Жоазиньо /Португеза/, от който сините очакват да се превърне и в отлична инвестиция за бъдещето.

Тримата тенори бяха открити от Саид Ибраимов и мениджърът Мирчо Димитров, а Стоилов ги одобри след няколко дни гледане на записи с атрактивни пасове и голове.

Прави впечатление, че за първи път от доста време Тодор Батков се решава отведнъж на мащабен трансферен удар. И още – бизнесменът се доверява изцяло на спортно-техническия щаб. Лично собственикът на Левски е наредил за Бразилия да лети дуетът Сираков – Баждеков, което се очаква да вдъхне достатъчен респект в най-футболната държава.

Остава, все пак, шампионите да решат проблема с позволената у нас бройка футболисти извън Европейския съюз. Вариантите са продажби и натурализиране. Би трябвало бразилската вълна да сложи точка на нападателната немощ в Левски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 12:23 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Ливърпул иска Рабех от Левски

Левски и Ливърпул преговарят за дългосрочно сътрудничество, а Юсеф рабех е номер 1 в списъка на английския гранд, разкри мароканското издание "Al Mountakhab". Двата клуба се сближили около трансфера на Ники Михайлов на Острова, а сега обсъждат възможността за преминаването на още талантливи млади футболисти по оста "Герена" - "Анфийлд". На този етап мениджърът на "мърсисайдци" Рафаел Бенитес е набелязал лятното попълнение на "сините" Юсеф рабех. Капитанът на олимпийския отбор на Мароко трябва да се обвърже с Ливърпул още през зимната пауза, но ще остане в Левски до края на сезона, тъй като испанският наставник предпочита бранителят да натрупа повече опит в европейско първенство.

Рабех акостира в България срещу сумата от 750 000 евро, която бе платена накуп, като преди това той беше пренебрегнал оферти от Турция и Франция. защитникът бе бай-желаният футболист от Станимир Стоилов през лятото. Още преди представянето си на "Герена" мароканецът разкри, че е следен от няколко големи европейски клуба, сред които и Ливърпул. Юсеф вече е дал съгласие да подпише с английския гранд още през януари, въпреки че контрактът му със "сините" е до 2011 година. При идването му в Левски собственикът на тима Тодор Батков си пожела Рабех да играе 2 години с успеха в България, а след това да бъде продаден в някой от Топ 5 клубовете на Европа. Ето, че това желание е на път да се сбъдне предсрочно.

Не е ясно каква сума е склонен да плати европейският клубен шампион за 2005 година за Рабех, но е сигурно, че 25 процента от нея ще бъдат преведени на бившия му клуб ФАР Рабат.

Сделката ще е част от продължително сътрудничество между Левски и Ливърпул. Двата клуба ще подпишат договор, според който англичаните ще имат правото да се ползват с прдимство при закупуването на играчи на "сините".


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 17:51 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЗЕ СОАРЕС: ОТКАЗАХ МНОГО ОФЕРТИ ЗАРАДИ ЛЕВСКИ

Смятаният за сигурно ново попълнение в Левски бразилец Зе Соарес, сподели при пристигането си в София, че е отказал оферта от Азия и предложения на други клубове за да дойде при „сините”.

„Пристигам в добро настроение. Само времето е малко по-различно от това в Бразилия. Сигурно и много други неща са различни. Надявам се бързо да се адаптирам”, бяха първите думи на Зе Соарес в България.

„Дойдох за да премина медицински прегледи и да уточня личните си условия. Останалите неща ще се решават от адвокатите ми и мениджъра ми. Договорът ми изтича в края на месеца, а всичко друго е работа на адвокатите. Надявам се, че всичко ще е наред и за да подпиша с Левски”, отсече бразилският футболист.

Зе Соарес уточни, че негов мениджър е Джери Перейра, който преди години играеше в българското първенство. Агентът пристигна в София заедно със Соарес.

Мирчо Димитров, който направи връзката между Левски и бразилеца сподели, че футболистът е избран за номер едно във втората дивизия на Бразилия. Зе Соарес играе в Ремо, който е на път да изпадне от втората дивизия.

„Имах оферти от Азия и други отбори, но съм щастлив че избрах Левски. Гледах моменти от мачове на Левски. Особено ми хареса публиката на мача с Челси. Настроен съм с положителни емоции и заради това дойдох”, отбеляза Зе Соарес.

„Добре познавам Жоаозиньо и Жан Карлос. Срещу Жоаозиньо съм играл, а с Карлос сме приятели, защото бяхме две години в Палмейрас. От престоят ми в този клуб се познавам с Вагнер Лав от ЦСКА Москва”, завърши Зе Соарес, който ще премине медицински тестове и вероятно ще премине в българския шампион Левски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 18:18 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЗЕ СОАРЕС ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН АГЕНТ

Нападателят желан от Левски Зе Соарес е разтрогнал контракта си с бразилския Ремо, съобщи специално за Гонг Константин Баждеков.

„Вече имаме официално уверението, че неговият досегашен клуб Ремо е разтрогнал договора. Соарес вече се явява като свободен агент и може да бъде картотекиран по всяко време. Остава да уредим документите му и след това да получим международния сертификат /жълтата карта/ на футболиста”, сподели финансовият директор на „сините”.

Днес, или най-късно утре, Левски ще направи нужните постъпки спрямо Бразилската футболна федерация, за да получи нужното разрешение.

Зе Соарес от известно време е в София, като дори води тренировки с отбора на Станимир Стоилов.

Крилото е един от тримата бразилци, които ще подсилят нападението на Левски. „Сините” вече си осигуриха услугите на Жан Карлос и Жоаозиньо, които трябва да пристигнат в началото на декември.

gong.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 21:46 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Нюкасъл се цели в Домовчийски
Елитният английски Нюкасъл Юнайтед следи футболист на българския шампион Левски, научи БТА. В офиса на "Леге" 15 е получен официален факс от английския клуб от Висшата лига с молба за пропуск за представител на островитяните за срещата от 12-ия кръг на "А" група между Левски и Черноморец на Националния стадион "Васил Левски" през миналия уикенд.
Пратеникът на Нюкясъл е пристигнал в София за мача в събота, но двубоят беше отложен заради падналия сняг.
Според неофициална информация тимът от Висшата лига се интересува от нападателя на "сините" и младежкия национал Валери Домовчийски. Скаут на Нюкясъл ще следи внимателно изявите на Домовчийски в двете европейски квалификации на младежкия национален отбор на България на Острова срещу Англия на 16 ноември и срещу Ейре четири дни по-късно.
От 21-годишния нападател на Левски се интересуват още няколко клуба от Италия, сред които са Фиорентина и Удинезе. Домовчийски, който има и 3 мача за мъжкия национален отбор на България, е сред лидерите при голмайсторите в "А" група със
седем попадения от 11 изиграни мача.
Както е известно през лятото Спортинг (Лисабон) и Олимпиакос искаха да вземат нападателя, но в последния момент трансферът му пропадна.
От Острова пък следят изявите и на друг играч на "сините" Ричард Еромоигбе, като според информации Шефийлд Юнайтед, Портсмут и Дарби Каунти проявяват интерес към 23-годишния нигерийски национал.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 18:06 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ДОМОВЧИЙСКИ СПРЯГАН ЗА ТРАНСФЕР В ИТАЛИЯ
Автор: db
2007-11-22

Валери Домовчийски е близо до трансфер в Италия, пише "Гадзета дело Спорт". Всекидневникът твърди, че интерес към българския нападател проявяват клубовете на Фиорентина, Дженоа и Удинезе. Изданието съобщава, че спортният директор на Фиорентина Панталео Корвино следи от доста време изявите на Домовчийски и не е изключено той да стане ново попълнение при виолетовите.

Младежкият национал е направил добро впечатление с играта си и отборът на Дженоа също порявява интерес към нападателя. Президентът на тима от Генуа Енрико Прециози е готов да привлече Домовчийски, след като не успя да направи това с Валери Божинов. Всекидневникът допълва, че Удинезе и Нюкясъл са другите клубове, които проявяват интерес към 21-годишния Домовчийски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 18:07 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Англичани дават 500 000 евро за Живко Миланов
Автор: Желю Станков

2007-11-22

На Герена все още умуват дали да се разделят с бранителя през зимната пауза

Защитникът на Левски и националния отбор Живко Миланов е на път да направи сензационен трансфер в Англия, научи Дон Балон. Скаутите на английски тим от Премиершип следят от доста време изявите на младия бранител и вече са изпратили оферта за него. Изявите на юношата на Левски, който напоследък се наложи в националния отбор не са останали незабелязани от британците, въпреки,, че тази есен Жиката страдаше от доста контузии. Живко Миланов миинава за любимец на Станимир Стоилов, който е главният "виновник" за това Миланов да заиграе при мъжете.

След като титулярния десен бек в тима на "трикольорите" Радостин Кишишев се забърка в пиянски скандал по време на лагер-сбора на националите преди мача с Албания и отпадна от сметките на Димитър Пенев Жиката зае мястото му и в двубоите с Румъния и Словения се представи отлично. Според източници на Дон Балон и снощи на стадиона в Целие са присъствали емисари на англичаните, които много усърдно са записвали във своите бележници изявите на българина. Заради връзката си с дъщерята на президента на БФС Борислав Михайлов - Бисера, играта на Миланов обикновенно се следи под лупа, но засега младият защитник напълно оправдава треньорските реверанси, както на клубния му наставник Мъри Стоилов, така и на националния селекционер Димитър Пенев.

На Герена все още умуват върху офертата на англичините, които искали да купят Живко още през зимния трансферен прозорец. Запознати със ситуацията в Левски твърдят, че против продажбата на Миланов засега бил треньорът на сините Стинимир Стоилов, но от друга страна Мъри бил горд от факта, че английски тим проявявал интерес към един от възпитаниците му, заради чието налагане в титулярния състав лично той изтърпял много критики.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007 17:55 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЖАН КАРЛОС: ИДВАМ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯ ТИТЛИ

Двете нови попълнения на Левски Жан Карлос и Жоаозиньо пристигнаха в София, за да се присъединят към новия си клуб.

Бразилският голмайстор Жан Карлос заяви на Летище София, че е много щастлив от факта, че ще играе в силен тим, като Левски.

„Много съм щастлив в този момент. Идването ми тук няма да промени високите цели, които този отбор винаги е преследвал. Смятам да помогна Левски да спечели титлите към, които се стреми”, отсече бившият футболист на Фигейрензе.

„Гледах няколко мача на Левски и разбрах, че отборът се бори за титли, това е моята основна цел с идването ми в България”, продължи голмайсторът от Бразилия.

„Ще помогна като играя добре и бележа голове”, каза още нападателят чакан като мечтания голмайстор от страна на „сините”.

Жан Карлос сподели, че ще се адаптира към климатични особености в България. Голмайстор трябва да подпише договор с Левски за срок от три години.



ЖОАОЗИНЬО ЗНАЕ ЗА КРИЗАТА В ЛЕВСКИ

Новото попълнение на Левски бразилецът Жоаозиньо е наясно, че в клуба има криза.

„Ние дойдохме тук, за да погнем на Левски да излезе на първо място във временното класиране. Запознати сме, че има някаква криза в отбора”, откровен бе нисичкият халф Жоаозиньо.

„Имам информация за клуба от разговорите ми с Лусио и Зе Соарес. Знам, че организацията и структурата в клуба са отлични. Остава ми да се адаптирам и да заиграя. Мисля, че наличието на много бразилци в Левски ще ни помогне за адаптацията”, продължи смятаният за изключително техничен Жоаозиньо.

Жоаозиньо отрече думите на Тодор Батков отпреди време, че е повикан в една от юношеските гарнитури на Бразилия.

„Не знам за колко години ще подпиша, заради това съм тук, за да се разберем по тези въпроси”, завърши бившият футболист на Португеза.


Вижте ВИДЕОРЕПОРТАЖ от пристигането на двамата бразилци в София
http://gong.bg/view_video.php?article_i ... o_id=17113


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007 19:05 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Жеан Карлош подписа официално договор със сините

Бразилският нападател Жеан Карлош официално подписа днес договор с българския футболен шампион Левски, съобщиха за БТА от клуба.
23-годишният футболист премина успешно задължителните медицински изследвания и следобяд парафира за 3 сезона.
Жеан Карлош пристига на "Герена" от елитния бразилски Фигейрензе срещу трансферна сума от 990 хиляди евро.
Другият бразилски футболист Жоаозиньо също премина успешно медицинските изследвания, но ще парафира официално контракта си с Левски утре. 18-годишният полузащитник идва от Португеза и струва на клуба 770 хиляди долара.

Sportal.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2008 12:25 
Арсенал ще вземе Ники Димитров, твърди Индипендънт

Арсенал ще привлече младия нападател на Левски Николай Димитров в редиците си през зимния трансферен прозорец, твърди британският „Индипендънт”.

20-годишният играч изкара петдневни проби на „Емирейтс Стейдиъм” и в момента чака решението на мениджъра Арсен Венгер дали ще го вземе в отбора или не. Това трябва да стане до края на януари, когато затваря зимният трансферен прозорец. Според „Индипендънт”, следващата седмица ще стане окончателно ясно дали Хичо ще играе за „артилеристите” или ще остане в Левски. „Българинът може да бъде приятно изненадан от възможността да тренира с Дейвид Бекъм”, пише „Индипендънт”. Бившият капитан на английския национален отбор и настоящ играч на Лос Анджелис Галакси води зимна подготовка с Арсенал. /БГНЕС
а дано :wink:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2008 23:56 
БАТКОВ: ВАЛЕРИ ОТИВА В БЛЕКБЪРН, ЗА ДА ПОДПИШЕ

Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков се срещна с отбора и разговаря с футболистите близо час. След това отдели внимание и на журналистите, пред които заяви, че Валери Домовчийски не отива на проби в Блекбърн, а отива да се запознае с клуба и да договори личните си условия. Левски и Блекбърн са се разбрали за неговия трансфер.

„Левски продава футболисти, защото към тях има сериозен интерес, а и те са дали съгласието си да преминат. Вратите на отбора са винаги отворени. Валери Домовчийски не отива на проби в Блекбърн, а отива на опознаване и адаптация и на договаряне на личните му условия”, сподели босът на „сините”.



„Аз съм горд, че получих две писма от Арсен Венгер, в които има суперлативи за Ники Димитров. Чакаме до края на лагера в Израел да има развитие”, добави собственикът на Левски.



„Никой не може да е перфектен. Това, което сме видели като грешки мисля, че сме го поправили. Милан Коприваров и Емил Ангелов започват от утре да тренират с юношите на отбора”, завърши Тодор Батков.

gong.bg

Дано не е поредната измислица на Батко...




СТАНИМИР СТОИЛОВ: МОЖЕ ДА ПОМИСЛИМ ЗА НОВ НАПАДАТЕЛ

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че е възможно клубът да помисли за привличането на нов нападател, ако Домовчийски премине в Блекбърн.

„След като Валери подпише малко ще се пооголим в атака. Докато не се подпишат договори не мога да кажа нищо конкретно. Щом собственикът е казал, че е така, значи е така. Може да помислим за някакво решение, ако не сме доволни от това, което имаме. Трансферният период е отворен и има време за реакция. Няма да има проблем отборът да бъде компенсиран”, обясни наставникът на Левски.

gong.bg


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2008 12:05 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)
Марк Хюз дава още три дни на Домо


Мениджърът на Блекбърн Роувърс Марк Хюз ще даде още три дни на нападателят на Левски Валери Домовчийски да го убеди, че заслужава да играе с екипа на английския тим, пише местното издание "Lancashire Telegraph".

Както е известно Домо изкара петдневни проби на базата "Брокхол", но лошото време и малкото планирани тренировки не позволиха на Хюз да прецени качествата на 21-годишния играч.

Именно затова уелският специалист ще остави Домовчийски на проби и през тази седмица, в края на която трябва да вземе окончателното си решение за бъдещето на футболиста.

Ако се стигне до трансфер в касата на "Герена" ще влязат 1,5 милиона лири.


гол.бг

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 11:57 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)

Агент на Лъчо Танев пътува за Израел за преговори с Арсенал



Мениджърът от агенцията на Лъчезар Танев Трайко Соколов отпътува за Израел, където трябва да продължи трансферната сага около Николай Димитров-Хичо, предаде "Дарик".

Крилото на Левски ще бъде наблюдавано от скаута на Арсенал Боби Бенет в контролата срещу Динамо Киев в неделя.

Човекът на Арсен Венгер вече е в Ейлат и следи всяка крачка на таланта от „Герена”.

„Пътувам за Израел. Логично заради Хичо, но повече не мога да говоря. Повече коментари мога да правя след събота”, спомена импресариото Трайко Соколов.

Агентът от екипа на Лъчезар Танев бе пратен заедно с Николай Димитров и по време на пробите му на "Емирейтс".


гол.бг

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 11:58 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)

Юноша на Левски бяга в Шалке



Юношата на Левски Боян Табаков е пред трансфер в елитния немски Шалке 04. Младокът е поредния футболист от "синята" школа, който в последните години ще избяга от "Герена".

Роденият през 1990 година нападател мина преди няколко месеца проби в тима и остави отлични впечатления.

Това накара ръководството на Левски да му предложи професионален договор, но Табаков отказал да парафира. Така ако се стигне до договор в касата на Левски няма да влезе и лев.


гол.бг

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 17:54 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Още един в Арсенал

Скаутът Бенет хареса Мариян Огнянов в Израел
Още един футболист на Левски може съвсем скоро да отиде на проби в Арсенал. Това е Мариян Огнянов, който хвана окото на пратеника на лондончани в Ейлат, където сините са на потготвителен лагер. Скаутът Боби Бенет бе командирован от Арсен Венгер в Израел, за да следи изкъсо Николай Димитров, който вече бе на тестове на “Емирейтс”, но още не е получил отговор дали ще продължи кариерата си на Острова. Емисарят дори се притеснява, когато Хичо покаже и най-малки признаци за нарушение в здравословното състояние.

От няколко дни Бенет гледа всички тренировки на Левски и Динамо Киев в Ейлат и докладва всичко интересно на Арсен Венгер по телефона. Англичанинът предварително е бил наясно, че Огнянов е един от най-обещаващите и перспективни таланти при сините и освен това е първият и засега единственият футболист, който е отбелязвал гол в груповата фаза на Шампионска лига с екипа на български отбор.


На този етап не е ясно дали Мариян ще мине през “рентгеновия” поглед на Венгер или Арсенал ще го включи в списъка си на таланти, на които следи изкъсо изявите.

DB


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008 12:57 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)
Блекбърн вади едва 250 000 за Домовчийски

Батков навит за преотстъпване, но срещу повече пари

Драмата около трансфера на Валери Домовчийски в Блекбърн придоби още по-големи размери. Англичаните са готови да платят само 250 000 паунда на Левски с идеята на вземат нападателя под наем за 3 месеца.

Както е известно, първоначално от Блекбърн обявиха, че са готови да купят директно Домовчийски срещу 1,7 милиона паунда. Собственикът на „сините" Тодор Батков бил склонен да пусне футболиста на „Иууд Парк" като преотстъпен, но при положение, че британците завишат сумата. Наско Сираков пък е категорично против. Изпълнителният шеф на Левски вече обяви пред медиите, че Валери или ще бъде продаден, или ще остане на „Герена".

Домовчийски се прибра вчера от Англия и на аерогарата говори пред чакащите го журналисти. „Не знам на кого да вярвам. Ще искам да разговарям спешно с моите шефове, за да се разбере какво ще е бъдещето ми", сподели талантливият нападател на Левски и младежкия национален отбор.

„Искам да играя в този отбор, дори и под наем. Всичко зависи обаче от шефовете на Левски. Англичаните искат да ме вземат под наем при тях за шест месеца с опция за закупуването ми", допълни Домо. Останах по-дълго в Блекбърн, защото първата седмица направих само две тренировки с тима и Марк Хюз настоя да остана още", сподели юношата на „сините".

„В началото на следващата седмица хората на Блекбърн ще имат разговор с шефовете на Левски за бъдещето ми", сподели още Валери. „Ако заиграя в Блекбърн, ще дам всичко от себе си, за да се докажа. Тренировките са много по-различни от тези в България, всичко е на супер професионално ниво. По цял ден играчите са във фитнеса. Чух се със Станимир Стоилов, но не сме говорили за евентуален трансфер. Когато се видим в София ще говорим за това", допълни нападателят.

Желанието на Домо е да заиграе на Острова, но шефовете на Левски на този етап не са склонни да го дават под наем. Въпреки това, ръководството на „сините" може да се съобрази с желанието на Домовчийски и да се съгласят с условията на Блекбърн.
Шампионите излизат днес от 14,00 часа в контрола срещу Динамо (Киев) в Израел, а утре „сините" се прибират обратно в София.



в. Топспорт

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 12:45 
НЮКАСЪЛ И ЧЕЛСИ ХВЪРЛИХА ОКО НА ДОМОВЧИЙСКИ

Нюкасъл и Челси чакат развитието на преговорите между Блекбърн Роувърс и Левски за българския младежки национал, твърди английския информационен сайт premiershiplatest.com. Според медиите на Острова, мениджърът на Роувърс Марк Хюз вече е изпратил своето предложение до „сините”, но оттам още обмислят отговор. Блекбърн иска Домо само под наем, докато Нюкасъл и Челси биха могли на момента да извадят необходимата сума и да купят правата на нападателя.

21-годишният Домовчийски бе две седмици на проби в Блекбърн и се смята, че е получил добра оценка от Марк Хюз. Той иска обаче да се увери в качествата на младока, затова първо предлага договор под наем, а от лятото и евентуална сделка за постоянен контракт.

Самият Валери днес е цитиран от „Телеграф” с думите: „Наистина искам да играя във Висшата лига. Съмнявам се, че подобна оферта може да бъде отхвърлена. Надявам се двата клуба да стигнат до споразумение. Блекбърн има много добри играчи, но аз не се страхувам. Сигурен съм, че мога да намеря своето място в отбора.”


gong.bg


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 14:29 
Offline
Сами срещу всички
Аватар

Регистриран на: 24 Авг 2007 14:34
Мнения: 3304
Местоположение: Видин/Бонония
Отбор: Левски (София)

Блекбърн официално поиска Домовчийски



Ръководството на Блекбърн поиска официално Валери Домовчийски под наем за шест месеца, твърди БНТ. Това стана днес, а "сините" имат два дни за размисъл, след което трябва да дадат окончателен отговор дали ще пуснат таланта под наем в Англия.

Според английските медии това няма да се случи, тъй като те твърдят, че към Домовчийски има интерес от няколко европейски клуба и Левски ще се опита да продаде нападателя на някой от тях.

За нежеланието на Левски да пусне Валери под наем намекнаха треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният директор Наско Сираков, които в няколко интервюта пред медиите обявиха, че тяхното
желание е англичаните да купят нападателя.


SPORTAL.BG

_________________
Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета.
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 49314 23 Юни 2008 21:36
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения Трансфери !
Форум: Сезон 2006/2007
Red|Boys|Svoge 46578 08 Ное 2007 14:53
от viko1948
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 11370 09 Яну 2007 16:50
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 102894 30 Авг 2010 19:35
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Слухове,трансфери,новини
Форум: Парма
Ashikov 6614 23 Юни 2008 20:09
от bianconero

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози