bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 21:33

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: [13 Кръг] Спартак Плевен - Етър
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:52 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Изображение Изображение

13-и кръг:
2-и декември (неделя), 14.00 часа:
Спартак(Пл) - Етър(Вт)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:57 
Тука виждам една здрава битка,която ще сътворят и двата отбора.Ние сме претиснати до стената и 3те точки са просто животоспасяващи.Аз се надявам тази серия от 2 поредни победи на Етър да свърши точно срещу нас.Надявам се момчетата да дадът всичко от себе си,с малко повече късмет да вземем победата,а и да ни зарадват в края на полусезона с една домакинска победа.Ще има ли боляри от Търново ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 00:09 
Аватар

Еми това се явява един т най-важните мачове за сезона така че се надявам да вземем 3те точки,но малко се съмнявам защото тимът на Етър е доста по-добре в момента от нас !

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 00:14 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Spartakforever` написа:
.Ще има ли боляри от Търново ;)

Кога е нямало?Може да сме 5 но винаги идваме и сега ще е така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 11:58 
БОЛЯРИ
Аватар

Мача е Х2 - Спартак стана доста голям дразнител за наще след онази контузия на Руския. Етър сме в добра форма и се надявам поне на точка, даже на още 3 в Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 22:12 
Еми този мач трябва да се взиме на сяка цена...защото при една загуба положението става много тежко, но нищо не може да ме накара да повярвам, че Спартак може да отиде във В група докато не го видя с очите си... Спартак не се продава, не се и предава, Спартак значи слава... :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 22:49 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Peace написа:
Еми този мач трябва да се взиме на сяка цена...защото при една загуба положението става много тежко, но нищо не може да ме накара да повярвам, че Спартак може да отиде във В група докато не го видя с очите си... Спартак не се продава, не се и предава, Спартак значи слава... :x

плъгиат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 22:52 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
UBIHTE_TE TEQ VULCI SA PO UMRELI OT KARTICI !

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 23:04 
БОЛЯРИ
Аватар

Да ви питам оня убиец дето контузи Руския още ли играе при вас ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 23:09 
Аватар

Sancho написа:
Да ви питам оня убиец дето контузи Руския още ли играе при вас ?

Резерва е !!!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 11:37 
Аз не мога да разбера Тишката що е резерва той играе сърцато такива момчета трябват в този момент който не им е нужен друг стимул за да играят на 100% освен името Спартак Плевен което носят...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 12:51 
Аватар

Неска в даскало Чико вика,че не 100 ми 1000 процента бием,иначе изпадаме !! Дано наще бият,че тия точки са от решаващо значение ...!!

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 18:16 
ultraspartak написа:
Неска в даскало Чико вика,че не 100 ми 1000 процента бием,иначе изпадаме !! Дано наще бият,че тия точки са от решаващо значение ...!!

То е ясно,че трябва да бием на всяка цена.Етър да забравят за мераците,че от миналият случай с тяхният футболист играели навито срещу нас и т.н,просто тоя мач ще бъде борба.Аз съм сигурен,че ще изядт тревата,но никакво отстъпване.Всеки друг развой освен победа не ни устройва и ще се приеме като пълен провал :!: :!: :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 19:19 
purvoto poluvreme e X 2-roto -1- za nas ;) forza spartak

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 19:21 
БОЛЯРИ
Аватар

Не се наемам с прогнози квото стане дай боже да е нещо от рода 0-3 1-3 :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 20:30 
Але ба всички викат ако не вземем тоя мач изпадаме...то има още толкова мачове отборите пред нас са на по 2-3 точки вие ни пратихте у В група няма да стане бе, разберете го. :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 22:49 
Аватар

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Последен кръг, Спартак ще иска да завърши сезона с победа и да зарадва феновете си.. Прогнозата ми е 2:0 за Спартак. Айде момчета...Успех.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 23:09 
БОЛЯРИ
Аватар

Klemenza написа:
Последен кръг, Спартак ще иска да завърши сезона с победа и да зарадва феновете си.. Прогнозата ми е 2:0 за Спартак. Айде момчета...Успех.

Мислиш че нашите няма да искат да ни зарадват със победа ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 00:17 
БОЛЯРИ
Аватар

Кажете по колко харчат при вас билетите за мачовете,че редовни вашите се пробват да ни вземат повече пари?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 02:28 
Аватар

ETARRAS написа:
Кажете по колко харчат при вас билетите за мачовете,че редовни вашите се пробват да ни вземат повече пари?

Попринцип 1 лв. , но за гостуващите можеби е 2 лв. но не съм сигурен !!!

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 11:02 
БОЛЯРИ

Това с различните цени за домакинии гости никога не съм го разбирал. Не говоря за конкретния случай, а по принцип.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 11:18 
valiog написа:
Това с различните цени за домакинии гости никога не съм го разбирал. Не говоря за конкретния случай, а по принцип.

Пича горе на пернатият стадион дерът по 2 лв..Вие незнам колко ви взеха гаргите предният път,но съм сигурен не по-малко от 2 лв..Няма какво да се оплаквате и да правите драми с тия билети имайте си 2 лв в джоба това е моят съвет ;) .Може и да не ви искат,но ще видим.В Монтана се плаща в Габрово и почти на всякъде :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 12:20 
БОЛЯРИ

Аз въобще не се оплаквам. Пак казвам, говорех принципно. За мен цена от два лева въобще не е голяма. На Ивайло принципно може да се влезе безплатно с карта на ЦБА. Аз си имам карта, но никога не я вземам, а си плащам входа. На мен идеята ми е, че ако не ми е проблем ще си плащам входа. В крайна сметка , колкото повече хора ходят на стадиона и си плащат билетчетата, толкова по-голям е шанса да гледаме добър футбол. Поне и ние малко да помагаме на клуба, може да стигнат парите колкото за таксите за съдиите и полицията, ама пак е нещо. Естествено говоря от позицията на работещ човек. И аз съм бил ученик и студент и съм си броил левчетата и съм прескачал оградите. При положение обаче че съм работещ човек два лева не би трябвало толкова да си ги стискам два пъти в месеца. Малко се отклоних, но идеята беше, че не виждам основателна причина гостите да плащат повече от домакините. Първо гостите обикновено са в някаква кошара без седалки и нормални условия. Разбирам да са в някоя ложа, а то в спартански условия. Хората пътуват от далеко, не им предлагаш никакви условия, гости са ти и ти плащат за това, а ти да ги изнудваш, защото знаеш, че няма да бият пъте и да стоят после извън стадиона. Малко е тъпо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 13:07 
БОЛЯРИ
Аватар

Spartakforever` написа:
valiog написа:

Пича горе на пернатият стадион дерът по 2 лв..Вие незнам колко ви взеха гаргите предният път,но съм сигурен не по-малко от 2 лв..Няма какво да се оплаквате и да правите драми с тия билети имайте си 2 лв в джоба това е моят съвет ;) .Може и да не ви искат,но ще видим.В Монтана се плаща в Габрово и почти на всякъде :wink:

На Белите орли преди 3-4 седмици ни взеха-на първата група с билет от 2 лева влизаха двама,а на втората група 0лв защото си влязохме без да питаме никой.Но обирджии като на вашият стадион не съм виждал миналата година нарочно минахме покрай касата и там билетите бяха по 1лв. като разбихме входа и влязахме дойде един със билети за по 1лв.,а искаше за тях 3 лв.Вдигнахме тупурдия и полицаите които ни охраняваха питаха шефовете ви по колко са билетите и те казаха 1лв.Разбираш къде отива разликата нали?Нямам нищо против за платя и 5 лв да гледам любимият си отбор ама да ме краде някъв си бай хуй не става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Ное 2007 17:14 
Аватар

ETARRAS написа:
Spartakforever` написа:
valiog написа:

На Белите орли преди 3-4 седмици ни взеха-на първата група с билет от 2 лева влизаха двама,а на втората група 0лв защото си влязохме без да питаме никой.Но обирджии като на вашият стадион не съм виждал миналата година нарочно минахме покрай касата и там билетите бяха по 1лв. като разбихме входа и влязахме дойде един със билети за по 1лв.,а искаше за тях 3 лв.Вдигнахме тупурдия и полицаите които ни охраняваха питаха шефовете ви по колко са билетите и те казаха 1лв.Разбираш къде отива разликата нали?Нямам нищо против за платя и 5 лв да гледам любимият си отбор ама да ме краде някъв си бай хуй не става.

То си е така ти си пътувал да гледаш любимия си отбор ще дадеш и 5 лв. ама не си струва да те лъжат защото е нереално да дадеш за мач от "Б" група 5 лв. за билет !!!

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133128 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138625 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27715 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 34071 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67526 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS