bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 11:57


Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 459 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2006 20:33 
Offline

Регистриран на: 15 Ное 2006 10:47
Мнения: 121
Цяла седмица ти званя и не мога да се свържа с теб.Спартак победи с 95-75 полицаите не дадоха двете агитки да се съберат и веднага щом отидохме в сектора за гости ни изгониха.Твойте хора ще ти разкажат подробности.Ние бяхме 15 човека и мисля че добре се справихме с подкрепата на Спартак


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2006 13:08 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
В мач от същия кръг Спартак (Плевен) победи като домакин Балкан (Ботевград). В първата четвъртина с точните попадения на Хрисимир Димитров, подкрепян в атаките от Топчов и Софрониев, плевенчани бързо поведоха в резултата. След това обаче гостите се мобилизираха и успяха в 14-тата минута да поведат с 27:28, като намираха пролуки в защитата на Спартак чрез високоръстовите си състезатели.

Радостта им обаче бе кратка. Домакините успяха да се противопоставят успешно на Мортън, Биегович и Жаркович и поведоха в резултата. До края на срещата преднината им набъбна на 20 точки. Четири минути преди края Топчов от домакините напусна заради пет лични нарушения, а накрая треньорът на Спартак Дарин Великов "подразни" ядосания наставник на Балкан Георги Младенов като пусна двама от дълбоките резерви и най-млади състезатели - Виктор Стефанов и Борислав Генков.

Мачът премина като цяло интересно, оцветен от двете агитки на феновете. Доста привърженици на Балкан бяха дошли в Плевен, за да подкрепят своя тим.

спортни.бг


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006 15:49 
Баскетболният “Спартак” разгроми “Балкан” - Ботевград с 95:75


В събота, 9 декември, в зала “Балканстрой” се игра поредната среща от втория етап на първия кръг на първенството в елитната ни баскетболна група. В мача един срещу друг застанаха отборите на плевенския “Спартак” и ботевградския “Балкан”. Мачът като че ли беше с предизвестен край, въпреки че през втората част гостите се постараха да обърнат играта в своя полза и почти успяха, но това беше за кратко, а плевенчани показаха, че са по-добрият и обигран тим на терена.
За първи път от доста време в зала “Балканстрой” се събраха две агитки - на домакините и на гостите. Направи впечатление, че отборът на “Балкан”, воден от треньора си Георги Младенов, беше дошъл в Плевен с агитка от около 50-ина човека, които усилено подкрепяха своя тим. За съжаление, някои от феновете така и не бяха разбрали къде са отредените им от организаторите места и през първата част на мача седяха на места на централната трибуна, които са отредени за плевенските привърженици, но за щастие до инциденти не се стигна. На почивката тези фенове заеха местата си в залата и продължиха да подкрепят своя отбор, който беше в позицията на губещ.

В събота баскетболистите на плевенския “Спартак” надиграха с разлика от 20 точки отбора на “Балкан” - Ботевград. Снимка: Юрий КОНОВ
Този мач от 12-я кръг на мъжкото ни баскетболно първенство ще се отличи и с още нещо - странните отсъждания на тримата съдии. Димитър Гологанов, Илия Ангелов и най-вече Мирослав Томов като че имаха свой правилник, по който ръководеха играта, а тя на моменти не приличаше на баскетбол. Въпреки това в края на мача и двата треньорски щаба не бяха доволни от съдийството, тъй като реферите се постараха да отсъждат странни положениея и срещу двата отбора, като на моменти повече подкрепяха гостите.
Първата част на двубоя започна силно за домакините от “Спартак”. Още след началния съдийски сигнал Росен Софрониев успя да отбележи тройка и да изведе “спартаковци”, водени от треньора си Дарин Великов, напред. Силната игра на домакините продължи благодарение на капитана Хрисимир Димитров, който отбеляза 4 възлови за тази четвърт коша, и при резултат 20:11 треньорът на “Балкан” Георги Младенов поиска прекъсване, за да направи разбор на своя тим и да даде насоки за по-нататъшната игра на гостите. След прекъсването ботевградчани се постараха да изпълнят указанията на треньора си, но не успяха да пробият защитата на домакините и при резултат 27:18 тази част приключи.
След подновяването на играта домакините започнаха разконцентрирано и това позволи на петорката на “Балкан” да натрупа актив от точки. Желанието на Илия Станков да стреля от зоната за трите точки така и не даваше резултат, а овладяните от гостите топки бяха реализирани. Това накара треньорът Дарин Великов да поиска прекъсване, за да даде насоки на своите баскетболисти, тъй като таблото вече показваше 27:25.
След подновяването на играта гостите продължиха с по-ефективното си нападение и игра в защита и 3 минути след началото на втората четвърт те успяха да поведат - 27:28 точки. Този резултат като че стресна домакините и те заиграха на пълни обороти. В средата на втората четвърт играта се водеше кош за кош, като на всяко ефективно хвърляне от зоната на трите точки плевенчани отвръщаха със същото и на реализиран от ботевградчани кош тимът на Дарин Великов също реализираше попадение. Тази равностойна на моменти игра накара плевенския треньор да подмени някои от играчите на терена и мачът за домакините отново потръгна. Така на полувремето двата отбора се разделиха при резултат 49:42.
След началния съдийски сигнал за третата четвърт отборът на “Спартак” не остави никакво съмнение у своите фенове, че ще е краен победител в този мач. С изключително силната си игра домакините пресираха съперниците си и бързо натрупаха актив от точки, отделяйки ги от положението през втората част, когато трябваше да играят кош за кош. След нови 10 минути игра “синьо-белият” тим имаше в актива си 29 точки, докато гостите от Ботевград успяха да натрупат едва 16 и то благодарение на разигралия се в тази част Дуейн Мортън.
В последната четвърт отборът на Дарин Великов продължи да доминира на терена, което накара плевенския треньор в края на мача да подмени целия си състав, пускайки в игра резервите. Това обаче не наруши ритъма на игра на домакините и те приключиха мача с преднина от 20 точки и резултат 95:75 точки.
Статистиката на мача от събота сочи, че най-резултатен за домакините от “Спартак” - Плевен отново е капитанът на отбора Хрисимир Димитров. Националът отбеляза 26 точки за своя отбор. С 21 точки е Саша Топчов, който в началото на четвъртия гейм беше изгонен от съдиите за 5 лични нарушения. 16 точки за “сметката” на “Спартак” добави Бранко Тотев, а 15 - Илия Станков.
За отбора на гостите от “Балкан” - Ботевград най-голям актив записа Дуейн Мортън, който отбеляза 23 точки. 18 добави Милан Биегович.
В стрелбата от зоната на трите точки в този мач се отличи състезателят на “Балкан” Вид Жиркович, който записа 4 тройки от общо 13 точки в този мач. С по две тройки в мача са Илия Станков и Хрисимир Димитров от “Спартак”.


Иван КРЪСТЕВ , в-к "Посредник", 11.ХІІ.2006г. /понеделник/


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2006 20:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Спартак отнесе Балкан с 95:75
09 декември 2006 | 19:18

Отборът на Спартак (Плевен) отнесе гостуващия тим на Балкан (Ботевград) с 95:75 точки (27:18, 22:24, 26:16, 20:17) в мач от 12-ия кръг на Група А1 на Държавното първенство по баскетбол за мъже.

Водени от национала Хрисимир Димитров, плевенчани дръпнаха с 9 точки още в края на първата четвърт. Тимът на Балкан, чийто треньор е Георги Младенов, успя да стопи 2 точки на почивката, но след това не можа да задържи напористите домакини. В крайна сметка Спартак победи с 95:75.
Хрисимир Димитров бе топреализаторът за победителите с 26 точки. Саша Топчов добави още 19 точки, а Илия Станков се отчете със 17 точки. За Балкан най-реузалтатен бе Дуейн Мортан с 23 точки.

В другите два мача днес Черно море Интергруп разби Дунав (Русе) със 103:67 (19:21, 30:9, 25:23, 29:14) във Варна.

Ямбол пък се справи със Спартак МВР (София) с 82:70 (21:25, 21:17, 22:15, 18:13). Милян Вукотич реализира 24 точки за Ямбол, а с толкова се отчете и Людмил Хаджисотиров за Спартак МВР.

спортал.бг


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Дек 2006 12:27 
Men First A-1, Round 13, Levski - Spartak Pleven 80 - 76 (boxscore) - December 16, 2006 - by Maria Mitzova
Levski - Spartak Pleven
Men First A-1, Round 13 80 : 76 Triaditsa Hall, Sofia
Partials by quarter : (19-13) (19-19) (20-19) (22-25) 300 spectators
Referees Plamen Simeonov, Orlin Nikolov, Ivaylo Resilovski
MVP of the game Rostislav Dikov (Levski)


Реванш над Спартак Плевен
17.12.2006 г.
Сините записаха много важна победа в редовния 13 кръг от Държавното мъжко първенство. В столичната зала Триадица момчетата на треньора Любомир Минчев надделяха над гостите от Спартак Плевен с 80 на 76 и се реваншираха за загубата през първият дял на шампионата.
Още повече, с победата над прекия съперник за третото място в подреждането на най-добрата ни баскетболна група и загубата на Черно Море в София от ЦСКА, Левски се откъсна с победа напред в класирането.
Ръководството на отбора трябва да е щастливо, след като отбора извоюва тази победа без двама от основните си играчи. Гарда Юлиан Радионов и крилото Роб Престън пропуснаха двубоя заради контузии.
Срещата бе оспорвана, но Левски контролираше ситуацията на терена почти през всичките 40 минути. Всеки път когато гостите се доближаваха, състезателите на Левски показаха способност да отвръщат на техните набези.
Единствения момент в който гостите успяха да поведат в резултата бе 5 минути преди края, когато благодарение на Хрисимир Димитров Спартак изскочи с точка напред 62-61. Но благодарение на последователни тройки на Ростислав Диков и Златин Георгиев Левски заслужено върна резултата в своя полза и успя да задържи същия докрая на мача.
Левски доминираше в подкошието, като овладя 37 срещу 29 борби на своите съперници. Левски изпусна цели 14 наказателни удара (21 от 35), което за радост накрая не се оказа фатално.
Най-резултатни за Сините бяха Ростислав Диков и Златин Георгиев с по 17 точки. Стабилна игра показа и Веско Веселинов с 16 точки и борби, а Станислав Славейков тази вечер бе най-добрия борец под двата коша с общо 14 овладени топки.
За гостите от Плевен с 23 точки завърши Хрисимир Димитров, а 20 вкара центъра Саша Топчов. Един от основните реализатори на отбора Илия Станков обаче отебеляза едва 1 точка.
Предстои гостуване във Варна идния четвъртък, след което ще има пауза в шампионата до 6 Януари следващата година.
В другите срещи се получиха очаквани резултати с изключение на убедителата победа на Рилски Спортист над гостуващия му Ямбол с 21 точки разлика.



[/url][/list][/code][/quote]


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Дек 2006 12:30 
Баскетболният “Спартак” среща съименниците си от София


На 21 декември в зала “Балканстрой” в Плевен ще се играе поредната, и последна за тази година, баскетболна среща от елитното ни мъжко първенство на група “А1”. В нея отборът на “Спартак” - Плевен ще срещне съименниците си от “Спартак Евроинс МВР” - София. Двубоят е насрочен за 17.30 часа и се очаква с огромен интерес от плевенската баскетболна публика. Той има голямо значение за отбора на “Спартак”, воден от треньора си Дарин Великов, като една победа ще сложи положителен финал на една успешна за баскетболистите ни година, в която плевенският клуб отбеляза 10 години от спечелването на Купата на България и се класира на 5-о място в националното първенство за 2006-а и на 3-о място за Националната купа. Очакванията на всички баскетболни фенове е в четвъртък плевенчани да се наложат убедително над своите съперници, още повече, че в първия мач между двата тима отборът на Дарин Великов надигра в столицата “Спартак Евроинс МВР” с разлика от 20 точки.
Следващият мач на плевенчани ще е на 6 януари 2007 година, когато ще гостуват във Варна.


Иван КРЪСТЕВ, в-к "Посредник", 21.ХІІ.2006г. /четвъртък/


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2006 15:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
В последния си мач за тази година
Баскетболистите на “Спартак” - Плевен надиграха “Спартак Евроинс МВР”



В четвъртък, 21 декември, в зала “Балканстрой” се игра последната среща за тази година на баскетболистите на плевенския “Спартак”. В нея тимът, воден от Дарин Великов, домакинства на съименниците си “Спартак Евроинс МВР” от София и очаквано ги надигра с разлика от 14 точки. Мачът започна с явно превъзходство на домакините, които притиснаха съперника си и очаквано натрупаха точки. На първата почивка резултатът беше 29:18, а на полувремето – 54:35 в полза на плевенчани. В края на мача цифрата набъбна до 80:66, като след последния съдийски сигнал отборът на “Спартак” - Плевен се поздрави с крайната победа, въпреки това, че изигра един доста слаб и на моменти скучен мач.
Това е отличен завършек за спортносъстезателната година, а следващият мач на плевенчани ще е на 6 януари, когато те ще гостуват на “Черно море Интерком груп” - Варна.
Най-резултатен за тима на домакините беше Илия Станков, който отбеляза 24 точки. С 23 се отличи и Хрисимир Димитров.
За гостите от София най-много точки има Людмил Хаджисотиров - 31, а капитанът Ивайло Василев добави 15 точки, сочи статистиката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2007 16:35 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Спартак (Пл) ще търси реванш от Черно море


Кольо ПАВЛОВ

В събота се подновява надпреварата в баскетболния ни шампионат след коледните и новогодишните празници. Сериозен тест очаква баскетболистите на Спартак. Възпитаниците на треньора Дарин Великов гостуват на Черно море във Варна. Двата съперника са основни претенденти за третото място, където в момента се намира Левски. Наставникът на варненци Спас Натов има ултиматум да спечели мача под угрозата да бъде уволнен. Плевенчани също са амбицирани да постигнат победата срещу този съперник. Старши треньорът Дарин Великов няма проблеми с контузени играчи. Спартаковци имат да си връщат за неприятната домакинска загуба от моряците. Двата състава се познават прекалено добре, за да има с какво да се изненадат. В подобни срещи от значение е психическата устойчивост и успешната стрелба от средно и далечно разстояние


бгсевер.инфо


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2007 16:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Баскетболистите на “Спартак” излизат в събота на “Черно море”


В събота, 6 януари, в зала “Черно море” във Варна баскетболистите на плевенския “Спартак” ще гостуват на “Черно море Интерком груп” в мач от 15-я кръг на надпреварата при мъжете.
Отборите в елитното ни мъжко баскетболно първенство тази година почиваха само около коледните и новогодишни празници, като последният мач за миналата година се игра на 22 декември между лидерите в надпреварата “Лукойл Академик” и ЦСКА, където “студентите” успяха да се наложат над “червения” тим с 87:78 точки, което ги изведе на лидерска позиция в класирането. Двата отбора посрещнаха Нова година с 27 точки, като на 3-та позиция в таблицата на временното класиране е “Левски”. С 22 точки 4-ти е тимът на “Спартак” - Плевен, като с 21 точка след него са отборите на “Ямбол”, “Черно море Интерком груп” - Варна и “Балкан” - Ботевград. На последните три места в класирането са “Рилски спортист” - Самоков, “Дунав” - Русе и “Спартак СО МВР” - София.
Размествания в таблицата се очакват още тази събота, когато ще са мачовете от 15-я кръг на надпреварата.
Следващият домакински мач на баскетболистите от “Спартак” ще е на 13 януари, когато от 17 часа плевенчани ще домакинстват на “Рилски спортист”.



посредник


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2007 18:53 
Offline
1.3.1.2.
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 22:49
Мнения: 1034
S malko zakasnenie snimki ot nasha strana na vashta agitka ot basketa vi s nas v pleven:
http://www.picsbg.com/uploads/2f71b0ac76.jpg
http://www.picsbg.com/uploads/1f283887b2.jpg

_________________
orig S inal
http://vbox7.com/play:61d718e2&al=1&vid=


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2007 21:54 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Баскетболистите на Черно море постигнаха убедителна победа в първия си мач за новата година, след като надиграха Спартак (Плевен) с 98:70 (17:20, 28:17, 29:21, 24:12) в XV-ия кръг на група А-1, съобщи bulgarianbasket.com. Най-много точки за успеха на “моряците” вкара Левен Белберов – 22, а Пламен Алексиев и Александър Божич добавиха по 19. За гостите от Плевен най-резултатен беше Илия Станков, който реализира 19 точки. Във временното класиране водят Лукойл и ЦСКА с по 29 точки, следвани от Левски с 24 т.; Черно Море, Спартак (Плевен) и Бакан с по 23 т.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2007 09:30 
Offline

Регистриран на: 15 Ное 2006 10:47
Мнения: 121
Снимките са правени преди началото на мача още не се бяхме събрали всички.Мерси ще ги сложим в сайта.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2007 01:02 
Offline
1.3.1.2.
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 22:49
Мнения: 1034
Ultra Spartak написа:
Снимките са правени преди началото на мача още не се бяхме събрали всички.Мерси ще ги сложим в сайта.

Da ti kaja nqmam predtsva koga sa praveni,az ne bqh na macha,prosto vchera mi gi pratiha
:0020:

_________________
orig S inal
http://vbox7.com/play:61d718e2&al=1&vid=


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2007 15:44 
Поради проявеният интерес и запитване на част от феновете на Спартак какви са възможностите и интервала на движение на тролейте с които може да се стигне до зала "Балканстрой" в Плевен слагам отново разписанието им в интервала 16,00-17,30 часа.

Тролей №6 - тръгва от ж.п. гара Плевен в 16,30 и 17,10 часа;
Тролей №11 - тръгва от ЛВТ в 16,45 часа;
Тролей №12 - тръгва от ЛВТ в 16,10; 16,20; 16;45 и 17,10 часа;
Тролей №13 - тръгва от Сторгозия в 16,00; 16,20; 17,00 и 17,20 часа;
Тролей №14 - тръгва от Моста (Кайлъка) в 16,00 часа;
Тролей №15 - тръгва от Дружба в 15,55 и 16,45 часа;


Има и автобус №9 който тръгва от Младежкият дом или Втора клинична база в ІХ-ти квартал (Юнско въстание), но не му знам разписанието и ако някой го знае нека го посочи.

Има и други алтернативни варианти за придвижване до залата:
Вариант 1 - автобус, тролейбус и други с № Шейсет и пеш или иначе казано предвижване хем безплатно, хем полезно за здравето;
Вариант 2 - събирате се 4 човека и хващате такси. Излиза около 2.00 лв. от Цв. Спасов или Дом на книгата до Балканстрой (по 50 ст. на човек, колкото е и билетчето) като внимавате да не попаднете на копърка която взима 5-6 лв.
Вариант 3 - със собсвен транспорт - автомобил, мотоциклет, мотопед, велосипед и др. подобни.

Мача със "Селски" (Рилски) спортист-Самоков е в събота с начален час 17,00.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2007 22:22 
Offline

Регистриран на: 15 Ное 2006 10:47
Мнения: 121
В събота се събираме в 16-00 на стоматологията.Мача няма да е много интересен но от доста време не сме се събирали пътя ще е без пари така че който иска да идва


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2007 12:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
надявам се наще момчета да ги победят с разлика за да им доиде самочувствието ! Нашия отбор наистина има доста класни играчи и има сили за място по напред отколкото сме сега ! СЪБОТА 4 НА СТОМАТОЛГИЯТА :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2007 22:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Ное 2006 19:52
Мнения: 3144
Местоположение: Габрово
Отбор: Суворово (Суворово)
Skype: ultra-levski1987
SPARTAK PL - R.SPORTIST 96-77


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007 23:16 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Lukoil Academic - Spartak Pleven 105:79


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007 19:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ЦСКА подписа с американец, праща го в Спартак Плевен
Изображение
Американецът Ед Маккантс подписа днес договор за 2 години с ЦСКА. Гардът е в София от първите дни на януари. Той премина успешно пробите и ръководството реши да му предложи договор. Маккантс ще бъде преотстъпен до края на сезона на Спартак Плевен, съобщиха от клуба за Агенция Фокус. В Плевен той ще има възможност да тренира и да играе в силен тим, така че през есента да е напълно готов да се включи в състава на ЦСКА. Маккантс е завършил Университета на Уинсконсин. Сделката между ЦСКА и Спартак Плевен бе финализирана днес.
Американецът игра миналия сезон в Уругвай и досега не е бил в Европа. По време на последната си година в университета той е топреализатор на тима си със 17,4 т. средно. Започва като титуляр в 32 мача, от които в 14 е най-резултатен. Рекордът му е 38 точки срещу Детройт през сезона 2004-2005 г.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2007 20:10 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Спартак 106:61 Дунав


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Яну 2007 12:38 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ето го жребия



SATURDAY, FEBRUARY 3
Round 1
Triaditsa Hall, Sofia
17.00 Levski - Balkan
Sports complex, Pravets
17.00 Lukoil Academic - CSKA
Hristo Borisov Hall, Varna
17.00 Cherno More IG – Spartak Pleven

SATURDAY, FEBRUARY 10
Round 2
Balkan Hall, Botevgrad
17.00 Balkan – Lukoil Academic
Balkanstroy Hall, Pleven
17.00 Spartak Pleven - Levski
Universiada Hall, Sofia
17.00 CSKA – Cherno More IG

SATURDAY, FEBRUARY 17
Round 3
Balkanstroy Hall, Pleven
17.00 Spartak Pleven - Balkan
Hristo Borisov Hall, Varna
17.00 Cherno More IG – Lukoil Academic
Triaditsa Hall, Sofia
17.00 Levski - CSKA

SATURDAY, FEBRUARY 24
Round 4
Balkan Hall, Botevgrad
17.00 Balkan – Cherno More IG
Universiada Hall, Sofia
17.00 CSKA – Spartak Pleven
Sports complex, Pravets
17.00 Lukoil Academic - Levski

SATURDAY, MARCH 2
Round 5
Universiada Hall, Sofia
17.00 CSKA - Balkan
Triaditsa Hall, Sofia
17.00 Levski – Cherno More IG
Balkanstroy Hall, Pleven
17.00 Spartak Pleven – Lukoil Academic

FRIDAY, APRIL 6
Round 6
Balkan Hall, Botevgrad
17.30 Balkan - Levski
Universiada Hall, Sofia
17.30 CSKA - Lukoil Academic
Balkanstroy Hall, Pleven
17.30 Spartak Pleven - Cherno More IG

WEDNESDAY, APRIL 11
Round 7
Sports complex, Pravets
17.30 Lukoil Academic - Balkan
Triaditsa Hall, Sofia
17.30 Levski - Spartak Pleven
Hristo Borisov Hall, Varna
17.30 Cherno More IG - CSKA

SATURDAY, APRIL 14
Round 8
Balkan Hall, Botevgrad
17.00 Balkan - Spartak Pleven
Sports complex, Pravets
17.00 Lukoil Academic - Cherno More IG
Universiada Hall, Sofia
17.00 CSKA - Levski

WEDNESDAY, APRIL 18
Round 9
Hristo Borisov Hall, Varna
17.30 Cherno More IG - Balkan
Balkanstroy Hall, Pleven
17.30 Spartak Pleven - CSKA
Triaditsa Hall, Sofia
17.30 Levski - Lukoil Academic

SATURDAY, APRIL 21
Round 10
Balkan Hall, Botevgrad
17.00 Balkan - CSKA
Hristo Borisov Hall, Varna
17.00 Cherno More IG - Levski
Sports complex, Pravets
17.00 Lukoil Academic - Spartak Pleven


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Яну 2007 19:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Момчетата на Дарин Великов завършиха на четвърто място



Иван НИКОЛОВ

Баскетболистите на Спартак не срещнаха никаква съпротива от Дунав (Русе) в последната си среща от втория етап на държавното първенство. Плевенчани надиграха съперника си с 106:61 (29:17; 28:17; 24:; 25:20). Началото бе вихрено и бързо домакините натрупаха аванс. Гостите от Русе не успяха да противопоставят нищо на опитните си съперници. Стрелбата на спартаковци потръгна и нищо не бе в състояние да ги спре. На почивката Спартак вече водеше с повече от 20 т. - 57:34, и въпросът бе с колко ще спечели. Истинският си удар момчетата на Дарин Великов нанесоха в третата част, когато позволиха на съперника си да вкара само 7 точки. Публиката остана доволна от няколко атрактивни забивки, които направиха плевенските баскетболисти. В началото на последната четвърт разликата достигна 40 точки, което позволи и на младите да влязат в игра. С този успех Спартак завърши на 4-то място втория етап на първенството.

Феновете на Спартак ще имат възможност да наблюдават в следващия етап и американски баскетболист. ЦСКА ще преотстъпи гарда Ед Мак Кантс на плевенчани до края на първенството. Според Дарин Великов американецът ще повиши нивото на отбора и ще засили конкуренцията. Той е играл в университета в Милуоки, а идва от Уругвай, където се е състезавал за последно.

Междувременно стана ясно, че от Ямбол са поискали увеличение на финалната шестица. Днес, 26 януари, трябва да се тегли жребия за следващия етап на баскетболното първенство при мъжете в двете шестици. От Ямбол обаче, които останаха седми, поискаха да има отново осмица. Все още не е ясно как ще реагират останалите отбори, а от федерацията намекнаха, че без съгласието на всички клубове няма да има промяна в регламента. Допускането на още два отбора означава допълнителни мачове и емоции за зрителите, но и допълнителни харчове за клубовете.

bgsever.info

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2007 18:52 
Offline

Регистриран на: 30 Окт 2006 21:18
Мнения: 366
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Някой би ли разяснил регламента до края на шампионата :) Срещите в 6-цата ли определят шампиона и медалистите или има и фаза на директни елиминации след това?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007 12:01 
ДАРИН ВЕЛИКОВ: МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ЕД МАККАНТС
31 януари 2007 13:51




[url]АУДИО: Чуй[/url]


Баскетболният Спартак Плевен загуби с 88:91 от шампиона ЛукОйл Академик в приятелска среща играна снощи в Правец. И двата тима се готвят за старта на първата шестица в мъжкия ни баскетболен шампионат. Студентите приемат основния си конкурент за титлата тази година ЦСКА в петък от 18 часа, а плевенчани гостуват в събота от 17 часа на Черно море във Варна.

„Много съм доволен от проверката и по-специално от американеца Ед МакКантс. Притесняват ме само проблемите с контузии в състава. Възстановяването на центъра Саша Топчов върви по-бавно от очакваното и той ще пропусне срещата с Черно море”, сподели наставникът на Спартак Плевен Дарин Великов.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=513


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007 12:31 
getsov написа:
Някой би ли разяснил регламента до края на шампионата :) Срещите в 6-цата ли определят шампиона и медалистите или има и фаза на директни елиминации след това?


А-1 ЕЛИТНА ГРУПА РАЗМЕНЕНО ГОСТУВАНЕ

А1 елитна група се състои от 10 отбора и се играе по системата "Всеки срещу всеки" на разменено гостуване в три етапа:

- първи етап -14, 18, 21, 25 и 28.10, 01, 04, 11 и 18.11.2006;

- втори етап – 25.11, 02, 09, 16 и 21.12.2006, 06, 13, 20 и 24.01.2007.

- трети етап - Въз основа на крайното класиране след изиграните срещи в двата етапа, отборите оформят две нови самостоятелни групи по 6 отбора които играят по системата "всеки срещу всеки" на разменено гостуване:

Първа група - с отборите заели от 1 до 6 места със зачитане на резултатите от първи и втори етап;

Втора група - с отборите заели от 7 до 10 места в А-1 елитна група и отборите победители в елиминатуарните срещи между отборите заели първо и второ места в А-2 западна и източна групи, без зачитане на резултатите от А-1 и А-2.

Елиминатуарните срещи се играят на рзменено гостуване на 14 и 21.01.2007г. като домакин на втората среща е отборът, заел първо място в А-2 западна или източна група.

Първа и втора група:

- първи кръг 03, 10, 17, 24.02, 02.03.2007

- втори кръг 06, 11, 14, 18 и 21.04.2007

ПЛЕЙ ОФ

Първи етап четвъртфинални срещи -играе се до две победи от три срещи при участие на отборите от първа група на А-1 и отборите заели първо и второ място във втора група на А-1 на 04, 06 и 08 май 2007.:

1. отбор 1 место в първа група на А-1 - отбор второ място във втора група на А-1

2. отбор 2 место в първа група на А-1 - отбор първо място във втора група на А-1

3. отбор 3 место в първа група на А-1 - отбор 6 место в първа група на А-1

4. отбор 4 место в първа група на А-1 - отбор 5 место в първа група на А-1



Втори етап полуфинални срещи - играе се до три победи от пет срещи на 13 и 14, 17 и 18 и 21 май 2007 между отборите на:

- отбор победител в среща 1 с отбор победител в среща 4;

- отбор победител в среща 2 с отбор победител в среща 3.



Трети етап - финални срещи :

- финал за 3-4 места до две победи от три срещи на 26, 28 и 29 май 2007 като домакин на първата среща е отборът с по-задно класиране, а на другите две - отборът с по-предно класиране.

- финал за 1-2 места до три победи от пет срещи на 27 и 29 май, 01 и 03 и 06 юни 2007 като домакин на първите две срещи е отборът с по-предно класиране.




КУПИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА МЪЖЕ

Система на провеждане.

Първи кръг – осминафинални срещи - мъже

Участват до 16 отбора, подредени по реда на временното класиране в Държавното първенство.

С жребий между отборите с номера от 9 до 16 се определят двойките, които играят по системата на елиминиране в два кръга на разменено гостуване на 6 и 8 март 2007.

Домакин на втората среща е отборът с по-предно класиране.

В случай, че отбор/и от втората група на схемата (9 – 16), не се включат за участие – отборите по реда на местата от 1 – 8 не участват в първия кръг.

Втори кръг – четвъртфинални срещи -мъже

Участват 8-те отбора победители в първия кръг, които се подреждат по реда на временното класиране в Държавното първенство. Отбор от втора група (9-16) – краен победител в срещите от първия кръг – заема мястото на отбора, загубил от първа група (1-8).

С жребий между отборите с номера от 5 до 8 се определят двойките, които играят по системата на елиминиране в два кръга на разменено гостуване на 13 и 15 март 2007.

Домакин на втората среща е отборът с по-предно класиране. В случай, че отбор/и от втората група на схемата (5 – 8), не се включат за участие – отборите по реда на местата от 1 – 4 не участват в втория кръг.

Във всички срещи на елиминиране, в случай, че в края на първата среща резултата е равен – продължения не се играят.

В случай, че в края на втората среща резултата е равен, но в първата среща има излъчен победител – продължения не се играят.

Ако в края на втората среща общия резултат от двете срещи е равен – играят се продължения до излъчване на краен победител.


Финален турнир на неутрален терен 23-25 март 2007г.

(Доколкото разбах тази година може би ще бъде в Перник и сигурно за зала ще използват някой изоставен рудник или мина. Поне това имат в изобилие кюмюрите. :lol: )


В турнира за мъже участват 4 отбора – победители в срещите от втория кръг - четвъртфинали.


Полуфиналните двойки ще се определят чрез пълен или дирижиран жребий, по решение на УС на БФБаскетбол.

Програма:

23.03.2007 полуфинални срещи – мъже

24.03.2007 финал 3/4 място - мъже

25.03.2007 финал 1/2 място - мъже

Управителният съвет си запазва правото да обяви награден фонд на финалните турнири за Купата на България.

Изпълнителен директор:
(Иван Ценов)

http://www.basketball.bg/index.php?option=content&task=view&id=618&Itemid=


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 459 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 174255 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 92290 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 141170 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 149409 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 118064 17 Авг 2011 16:27
от mainata89

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози