bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 20:54

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 39 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бой в Стара Загора
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 16:09 
Син до гроб
Аватар

Голям бой в центъра на Стара Загора.Около 200 фена на Ботев и Берое са се били насред града.Това е инфото,което имам засега :wink:
Ето и снимки:
ИзображениеИзображениеИзображение

п.с. Ако някой от админите смята,че няма нужда от такава тема да я изтрие :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 16:18 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Футболни хулигани на Ботев и Берое се млатят здраво в Стара Загора
Около 200 привърженици на Ботев и Берое си спретнаха меле в центъра на Стара Загора, съобщи репортер на Plovdiv24.com. Пловдивските фенове седяха в заведение в центъра на града, когато бяха нападнати от група симпатизанти на старозагорския футболен клуб. По време на схватката двете агитки се замеряха с чаши и бутилки. Бързата намеса на органите на реда предотврати по-тежки инциденти. При появата на полицаите двете агитки се разбягаха, като само малка част от привържениците останаха, за да разяснят на служителите на полицията детайлите около инцидента.

www.sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 19:00 
Голяма патаклама се получи, то по-скоро не беше много бой, а дъжд от бутилки от страна на папагалите...
Резултатите са : 1 пиян от наще(който даже не е от агитката) е в болница и мисля че двама канари...
Иначе имаше размяна на няколно юмрука, но нищо сериозно.
Ние бяхме 30-40 човека, канарите 20-30...
Все пак съжелявам само, че не стана по-здрав бой.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 22:55 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 23:49 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
denis4o написа:
Изображение

Готина е!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 11:38 
:lol:
Айде и аз да ви кажа какво се случи ,като очевидец,макар и случайно попаднал там.
С мой приятел бургазлия, решихме да погледаме малко футбол и да се разходим до Зарата.Пристигнахме с влак около 9.40 сутринта и запихме бирички по Центъра.
Около 12.00 тръгнахме по главната улица,в посока запад,към стадиона на Бирое.На терасата на едно заведение,на около 30 метра от сградата на Община Стара Загора видяхме група от около десетина пловдивчани и решихме да се качим при тях.Влязохме и седнахме отстрани на пловдивската група,и запихме бирички,на терасата имаше и около 15 местни граждани.Пловдивчаните бяха пияни,но се държаха нормално с останалите посетители,включително и с нас,никой не си тръгна от заведението.
Около 12.20 по главната улица премина група от 20-на биройски хулигани,повечето си бяха деца.Пловдивчани им се смяха от терасата,а биройци се изнизаха тихо и кротко,без дори да поглеждат към терасата,пресякоха едно малко кръстовище, в непосредствена близост със заведението, и се установиха там.Развъртяха телефони,а пловдивчаните им подвикваха,това беше.
Около 5 минути по-късно в заведението дойдоха още петима пловдивчани и станаха общо 15-16 човека.
След още около 5 минути отпред,долу под терасата, се появи някакъв местен хулиган в зелен екип и шал на бирое,на възраст около 20 г..Той започна да псува ботевистите,а те му се смяха и го замерваха с бирени капачки и фасове от горе.Бироецът тръгна да се качва горе.
За да се влезе в заведението,което е само на втория етаж на сградата,трябва да се мине през едно предверие с офиси и магазини и после по едно извито стълбище се стига на втория етаж.Когато бироцът влезе,двама пловдивчани тръгнаха да го посрещнат.Не видях какво е станало по стълбите или на първия етаж,но минута по-късно бироецит избяга по посока на общината,а двамата се качиха горе.
Около 12.30 от към Общината се появи група от около 40 биройци-групата,която по-рано мина по улицата + още двайсетина по-сериозни хора, в подкрепление.С това започна и т.нар. бой,който беше в две части,общо за около 5-6 минути.
Първа част.
Групата от биройци дойде на двайсетина метра от терасата и подкани пловдивчаните да слязат да се бият.Те от върнаха със смях и подигравки.Тогава зеленият хулиган, от преди малко,пак тръгна да влиза в заведението,при което 5-6 от пловдивчаните слезоха долу.Ботевистите се нахвърлиха върху него,бързо го смлатиха и го събориха на земята,през това време приятелите му гледаха отстрани,чак когато остана да лежи на тротоара те се опитаха да се приближът към пловдивчаните,но то горе ги посрещнаха с десетина бутилки,чаши и пепелници,хората които бяха останали на терасата,а част от тях тръгна да слиза долу.При появата им биройците се разбягаха в посока площадчето пред Общината.По-голямата част от пловдивчаните се качиха пак горе,като долу останаха 4-5 човека.Битото момче стана от земята и си тръгна,като обилно кървеше.С това първата част от "боя" приключи.
Втора част.
Минута-две по-късно биройци пак се върнаха от към Общината,като бяха посрещнати от четирима пловдивчани на площадчето.Отново само един от биройците тръгна да се бие и бързо беше свален на земята,останалите гледаха.През това време основната група от пловдивчани слезе долу,като на терасата останаха само двама-трима от тях,като един снимаше през цялото време с мобилен телефон,снимаха и поне още двама посетители от терасата.
При слизането на пловдивчаните,биройци побягнаха отново към общината,а един остана да лежи на земята.Този втори бой се изчерпи с поваления на земята бироец.Бутилки не се хвърляха,защото разстоянието беше голямо.Секунди по-късно се появи една патрулка,а след нея още 3-4,а един бус дойде след около 5-10минути заедно с една линейка,която качи бития в първата част бироец.
С това всичко приключи.
Не видях ударени,да не говорим за ранени пловдивчани,маси и столове също не са хвърляни,не видях и арестувани.Цялата група пловдивчани,заедно с полицаите и управител или шеф на заведението се качиха пак горе да плащат потрошения амбалаж.Пловдивчаните напуснаха заведението,с изключение на двама от тях.По-късно видях част от групата на сто метра от там, в друго заведение,пак на Главната улица.
Снимките,които са постнати,са от първия момент, в който дойдоха полицаите,имаше и една цивилка,която забраняваше на хората от терасата да снимат.В общи линии това беше.
Изводът ми е,че биройци се опитаха да се направят на мъже,но смелостта не им достигна за да успеят,защото превъзхождаха числено многократно пловдивчаните,от които в "боя" участваха не повече от десетина човека.Като цяло беше повече смешно и безобразно раздуто и украсено от медиите и "преки очевидци",а истината е ,че биройци се заядоха с група пловдивчани,в резултат,на което двама от зелените хулигани бяха набити.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 12:12 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Ем като гледам от снимките какви са хулигани беройците ми става ясно що не им е достгнала смелостта Ботев по принцип са много здрави копелета Респект но неможе хора на по 18 години да скачат на по 25-30 годишни, който имат опит в тея неща. Моля ви Бероици подкрепяите си отобра но не се мислете за кой знае какво и аз съм от Стара Загпра но живея в разград и съм сигурен че познавам половината ви агитка и бая голяма част от нея са деца на по 12-15 годишна възраст които са силни и хулигани само на думи иначе тва ако е бой .....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 12:33 

Отбор: Берое (Стара Загора)
Сега и моята гледна точка. Като един от участниците. НИе бяхме 30 човека и аз бях 2рия по големина от всичките , а съм на 17 години. Този пияния деда го знам кой е беше на 19 . И тва е др бяха по малки.Аз лично си пиех бирата и ме дигнаха на пожар , че ще става боя . Незнам на кой идея това да бъде в центъра. Този пияния каза че се качва да ги покани да слязат. 30 деца предизвикваме група от 20-25 ботевисти с по 10 год по големи от нас. При което канарите излизат към 10 човека наще сички дават задна и оставаме около 8 човека. ОТ тези 3ма се биха . Един от наще лидери си напрай 1вс 1 с един от ботев поне на 30 год. И беше равен боя . тоя пияния беше мн зле после в болница. Едно др момче на 15 един го поодари също и там го дръпнах и изядох една бутилка от горе . При което щях да падна ама само залитнах. От др страна 1 от наще поудари сериозно 1 канар , но всички гледаха към централния бой тогава . Това е може да се каже че бяхме 10 на 10 и те хвърляха бутилки и пепелници. По големи и доста по сериозни . НАшете яко спек и седят на 20 метра тва е не ми се коментира . После вече се появиха по сериозни от наще една група от окколо 10 30 год. ама вс отдавна бе свършило. Та така до следващия мач...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 13:09 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
Lorenco написа:
Сега и моята гледна точка. Като един от участниците. НИе бяхме 30 човека и аз бях 2рия по големина от всичките , а съм на 17 години. Този пияния деда го знам кой е беше на 19 . И тва е др бяха по малки.Аз лично си пиех бирата и ме дигнаха на пожар , че ще става боя . Незнам на кой идея това да бъде в центъра. Този пияния каза че се качва да ги покани да слязат. 30 деца предизвикваме група от 20-25 ботевисти с по 10 год по големи от нас. При което канарите излизат към 10 човека наще сички дават задна и оставаме около 8 човека. ОТ тези 3ма се биха . Един от наще лидери си напрай 1вс 1 с един от ботев поне на 30 год. И беше равен боя . тоя пияния беше мн зле после в болница. Едно др момче на 15 един го поодари също и там го дръпнах и изядох една бутилка от горе . При което щях да падна ама само залитнах. От др страна 1 от наще поудари сериозно 1 канар , но всички гледаха към централния бой тогава . Това е може да се каже че бяхме 10 на 10 и те хвърляха бутилки и пепелници. По големи и доста по сериозни . НАшете яко спек и седят на 20 метра тва е не ми се коментира . После вече се появиха по сериозни от наще една група от окколо 10 30 год. ама вс отдавна бе свършило. Та така до следващия мач...

приятелю здрасти ,
ама ти жив ли си ?
спре да ми пишеш и се уплаших . сега като гледам че си и на 17 направо страх ме хваща. та ти по малък и от малкото ми дете. ебти случая ......къде сте тръгнали да се биете бе смешници и то тези от БОТЕВ ???????/// мъже на 30-35 г. врели и кипели в битки ......и вие ще им скачате -смешници .лелелелелееее.........
истината е че ставате само за интернет хулигани .
аре и само ЛОКО-софия.

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 14:27 

Факта че имаме смелостта да се изправим срещу 2 пъти по големи от нас значи много , дори и да сме били 7-8 човека по напреде. Незнам кой за какъв става , но някой хора правят нещо а ти само пишеш по форума.Вие от локо софия сте всепризнанатите хулигани . Знаем какво ви направиха ботев и как сте бягали в собствения си квартал. А ние дори не дадохме задна докато не се появи полицията. Смешник !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:10 
momchetata ot stara zagora da spirat filmite ot sega,che nishto hubavo ne gi chaka.

ne burkaite huliganstvoto s prevuzbuda.vashto e tochno tova.nemoje momchenca na po 15-16-17 godini da im zvunim i da ni obqsnqvat , che ne sa green vandals,a sa ebachite na nashte maiki,a vsushtnost nikvi da gi nqma!

sledvashtiq put kudeto budete hvanati shte vi pikaem v ustite!mnogo e jalko za scenata da se poqvqvat takiva prevuzbudeni malchugani,koito da nqmat 1 boi v jivota si,no sushtoto vreme da ni prebivat po forumi i sitove.

za poreden put se ubejdam,che v BG naistina ima 4tiri publiki,koito sa nastroeni seriozno za boi,ostanalite bez da gi podcenqvam mai oshte ne sa dorasli,koeto e jalko.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 00:35 

Отбор: Литекс (Ловеч)
respect!
:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 07:57 
posle dopihte li si birata kato pichove v phobia ?!?!? :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 08:36 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Шестима запалянковци бяха осъдени по бързата процедура след мача Берое - Ботев (3:1). За 24 часа са задържани двама от основните участници в мелето - Б.А. (34) от Пловдив и М.Т. (25) от Стара Загора. Съставени са им актове. Състав на Районен съд - Стара Загора, им е наложил и административни наказания. Б.А. от Пловдив ще плати глоба в размер на 500 лв., той няма право да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина 1 година. Наказанието на М.Т. е съответно 200 лв. и 1 година.
Осъдени са и други четирима пловдивчани, нанесли побой на фен от Стара Загора. Един от тях - В.И., е оказал съпротива при задържането и нанесъл удар срещу полицай. Четиримата са задържани. На В.И. е образувано бързо производство за престъпление, а на останалите трима са съставени актове. Те ще бъдат задържани по 20 и 10 деноношия, имат и забрана да ходят по стадионите. Друг запалянко пък е отправил оскърбителни изрази към полицейския екип.

„7 дни спорт”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 08:48 
Alcohool написа:
posle dopihte li si birata kato pichove v phobia ?!?!? :lol:

Едно, две уточнения :D
Почти всички пловдивчани,с изключение може би на 3-4 бяха на около 20 години,имаше двама около 30 годишни,които бяха много пияни и изобщо не можеха да слязат и да се бият,хвърляха бутилки и се смееха.След боя само те останаха в заведението да си допиват :D
Цялата група пловдивчани бяха 16-17 човека,от които долу слязоха около десетина.Не е имало 8 биройци участваши в боя,бяха мах 2-3,останалите само гледаха и бягаха.Групата биройци беше около 40 човека,повечето хлапета на по 15-17г.
В общи линии пловдивчани добре се забавляваха,защото боят беше една комедия и несериозна история,много шум за нищо.Когато голямата група биройци дойде, в самото начало,под терасата,ботевистите умряха от смях,изобщо не им се ставаше от масите,просто им беше весело на момчетата(и аз се посмях,признавам).
Интересното е,че след като всичко свърши,местните посетители също се присмиваха на своите "побойници".
Дано да се появи някое видео за да се посмеете и вие :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 09:16 
kak she se smeqt be, az imam info, che lorenco e bil otgovorno lice v tanca i e srinal kym 5-6 botevista.... :oops:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 09:35 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Хахаххахаххахаха, Green Vandals Pendels! Лоренцо, натупаха ли те,а? :lol: А ти верно ли си на 17 г? :lol: :lol: :lol: Ще се попикая от смях.
Големите бойци, дето всеки ги би бие в собствения им град.(справка-Спартак Вн, Черноморец, сега и Ботев).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 11:10 
Аватар

LW написа:
Хахаххахаххахаха, Green Vandals Pendels! Лоренцо, натупаха ли те,а? :lol: А ти верно ли си на 17 г? :lol: :lol: :lol: Ще се попикая от смях.
Големите бойци, дето всеки ги би бие в собствения им град.(справка-Спартак Вн, Черноморец, сега и Ботев).

те поне се бият , докато вие си играете на хулигани и счупвате клавиетурите от писане , но не ви стиска и да ви бият даже :oops:

:forummp3: S.F.L.T.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 12:11 

Мене нищо ми няма , имам една драскотина. Не се притеснявайте толкова за здравословното ми състояние. След мача е било доста по интересно .

Последна промяна Lorenco на 31 Мар 2008 12:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 12:24 
И какви точно глупости говоря?Радвам се,че все пак ми прощаваш,но айде малко по-конкретно,с кое не си съгласен?
След мача е било интересно наистина,но пак са били един от вашите хулигани на бензиностанцията пред стадиона,макар,че това не съм го видял,но такава е полицейската сводка-има четерима арестувани пловдивчани след тази случка и един пострадал зелен хулиганин. :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:35 
И каква е равносметката, че ботевистите се позабавяваха с вас и даже не са искали да ви тупат, ама вие не та не... пък вместо да си заровите главите в пясъка, вие доволни че сте живи и здрави пак сте номер едно у форумите.
Както господата хулигани от Спартак Плейн се насраха 20 човека срещу 2-ма миналата седмица , ама поне си мълчат и имат някво достойнство.
Пичове пийте си бирата другия път и си гледайте мач...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 22:14 
acab написа:
И каква е равносметката, че ботевистите се позабавяваха с вас и даже не са искали да ви тупат, ама вие не та не... пък вместо да си заровите главите в пясъка, вие доволни че сте живи и здрави пак сте номер едно у форумите.
Както господата хулигани от Спартак Плейн се насраха 20 човека срещу 2-ма миналата седмица , ама поне си мълчат и имат някво достойнство.
Пичове пийте си бирата другия път и си гледайте мач...

ne naprotiv,iskahme da im izkurtim mucunite sled kato govorqt nalqvo-nadqsno,che papagalite bili edi si kvi...e vidqhme kvi ste vie,kato zvunqhme 6 puti da vi se molim da doidete tam,kudeto bqhme ta i nakraq vi karahme da kajete kude ste,za da doidem nie sled kato vie nqmate smelost,no v sushtoto vreme ni otgovoriha,che te ne sa green vandals ,a sa ebachite na maikite ni........... ok mladeji,sledvashtiq put vsichkite shte ste po-grozni ot oneq na benzinostanciqta...kachete im snimki da gi vidim,dali vsichko po liceto im si e po mqstoto :lol:

i shte me izvinqvate,ama toq deto e govoril po telefona nashto momche kaza,che ima nujda ot logoped i edin pravogovoren rechnik na BG ezik :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 23:40 
Аз бях на боя на бензиностанция. Значи ние минавахме с коли и един от нашите се беше показал от прозореца и развяваше знаме, един чичко на около 45 и повече се опита да вземе знамето и в този момент спряха доста коли и чичкото беше зверски пребит, малко по-надолу на бензиностанцията някви от бирое се направиха на мъже и те също изядоха тукатите, като единия беше много зле, а малко по-надолу имаше битойци, които се чупиха да бягат. След като се намеси полицията се прибрахме по колите и тръгнахме и малко по-надолу по пътя хвърлиха камък и счупиха едно стъкло на една от колите и се сещате какво стана. Общо взето биройците са супар насрани, ядоха бой и да ходат да прават свирки на циганите от Лаута, нали са им курви

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2008 00:19 
Чух и версите на Бероици че е имало и 3,4 пребити и от ваще.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2008 00:21 
besimeniq написа:
Чух и версите на Бероици че е имало и 3,4 пребити и от ваще.

Ако са имали предвид задържани.....

Пребити няма

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 39 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49754 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 40999 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 1-1 Марек (Дупница)
Fabio_Cannavaro 11532 02 Мар 2007 23:30
от Hebarist
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 0-0 Беласица (Петрич)
Lorenco 23870 14 Мар 2007 17:15
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Кий трябва да накажат след боя в Стара Загора???
Форум: Спартак 1918 (Варна)
Anonymous 8074 05 Май 2007 21:52
от BrutalenZayo