bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 16:44

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Разходката на митко - Маркса из черната гора
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 08:57 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Това да си от Ц(*КА е нещо като да си фен на Мерцедес, а са се возиш на Москвич. Защо ви пишем ли балони, ами защото при вас се дава гласност на всеки, вие поне ни давате трибуна и място да покажем гледната си точка.

Цитат:
Автор: Тони от ж.к. Хаджи Димитър

Гледаме ние в квартала, че даже на онези п*****та от Кочин парк давате място да си пускат фенските мъки и несгоди. Сега искаме ние сините привърженици да отговорим на онази група от Дружба дето ни нарича отбор на малцинствата и мафията.

Цяла седмица слушам оня дето краде с Томов от Ц(*КА и се прави на опозиция - митко-маркса това мазно п**се, как ще закара пълни автобуси с зяпачи и семкаджии на мач. Погледнете как си направи комфортна екскурзиика с тези бедняци от ''трибуна Истанбул'', дето в Пловдив се разхождат на групи по 60-70 човека, та да не ги потрошат от бой по тротоарите и шосетата на столицата на Източна Румелия. Пак е крал от парите на фен клуба-Мазното туловище, ама не знам, някой да е давал пари на тези екскурзианти, щото като знам от техните скинарчета какви пари и безплатни билети им раздава чичо Том ми идва и аз да стана чорбарски фен. Гарантираме ви на вас и вашите читатели, че това ходене до Подгорица пак е платено от касата на Ц(*КА или пак Емо Костадинов им е дал жълти стотинки на жълтите пилета и копачите с кирки от Перник.

Това по медиите бе едни закани, че ще бият всички дето не са от техните групировки. Само като погледнах по телевизията какво голи до кръста дебелаци е товарил Дучев ми става жал за тази сган от три умиращи клуба. Тези от ''ЧУК Бойс'' хубаво ги трепахме из Перник и София, сега тръгнали с едни парцаливи знамена да си показват излагацията из Европа. Канарите явно са се уплашили от буферната сила и те групировка с маркса и Луканка из Балканите. Те сега ще ни залят по вестниците как са истинските българи дето подкрепят националите, но с това присъствие стават за смях. Какви бяха тези 1000 човека та аз и компанията едва преброихме 50 пияни дебелаци. Това е явно декора на Водача на българската фракция и там нещо подобно.

На Италия от националния стадион чрез Костадинов ще вземат 3000-4000 билета и пак ще ги пробутат на Торсида, Морсида и Свинска сила по десетачка, сметнете какви пари ще направи Водача на българите. Цял живот няма един трудов ден записан като стаж, то не бяха тези велики победи над Левекузен и Бран дето пак излъга половината провинция, този индивид ако сме нормална държава трябва да покаже на всеки 3 месеца какви пари печели има си данъчна полиция, абе що не вземат да го проверят, краде с години от каквото може-мачове, фленелки, наеми абе направо е за затвор, това минава всякакви граници.

Имаме познати от Русе и Плевен, ако знаете какво изнудване пада от тях, продават им се дублирани места от Кочин парк. После на масовки им дава сандвичи и бира? Това са луди хора чорбарите, да му служат като роби на тоя Водач на българите. Всички го знаят като лъжец, и мошеник. Прибира членски внос, който никой не знае колко е и къде отива.

А, да не забравя и този Голдьо от нашите, тоя е като него, но по-мазен и хитър, питайте го и него как с Водача на българите си делят парите от подобни далавери. То затова повечето от НФК-то избягаха при ''SD'' и ''SW'' двете групички са по-истински от тази пионерска организация НФК-то.

Това искахме накратко да ви напишем, дано ни пуснете по сайта, искаме да знаят хората какво става „и преди и сега в Ц(*КА“.

донбалон

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Разходката на митко - Маркса из черната гора
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 08:59 
Сами срещу всички
Аватар

Темата е пуснах ,за да се види ,че това начинание за единна публика на националния трябва да се направи колкото се може по скоро ,защото своеволията вече са започнати!!! :redcard:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 10:03 
Бригада Враца

с такива статий няма да се постигне единна публика НИКОГА !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 11:29 
Сами срещу всички
Аватар

dreb4y написа:

Не е проблема в статия ,а в действията на някой.Нали преди 4-5 години уж щеше да има обединение ,нали се събираха ,а накрая какво стана ......... някой се имат за нещо повече от други и ае хоп вие ела те с нас трябва да махнем еди кой си и т.н.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 11:46 
Бригада Враца

Liuby незнам кво се занимавате вие с нас.. и само да кажа с Холандия бях в Г билетите бяха зимани от Дуче и бяха по 5 лева ! Гледайте си вас..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 11:55 
Сами срещу всички
Аватар

Ае някой мод или админ да трие темата явно никой не схвана смисъла на темата или пък промитите мозъци са прекалено много.

:lol: Ти му пишеш за отделяне и уговаряне един срещу друг на мач на националния ,той ми пише за някви 5 лева :lol: :lol:

Ае махайте темата явно няма за кого да седи тук!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 10:17 
az po-smeshno i jalko neshto ne sum chel...

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 10:10 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
Liuby написа:
dreb4y написа:

Не е проблема в статия ,а в действията на някой.Нали преди 4-5 години уж щеше да има обединение ,нали се събираха ,а накрая какво стана ......... някой се имат за нещо повече от други и ае хоп вие ела те с нас трябва да махнем еди кой си и т.н.

ЕЙ ТИ АКО ИСКАШ ОБЕДИНЕНИЕ ЕЛА ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ С ТЕБЕ ,ТИ ЩЕ БЪДЕШ ОТПРЕДЕ А АЗ ЩЕ ТЕ ОБЕДИНЯ ОТЗАД...........
ХАХАХАХАХАХАААА
ПРОСТО СИНЬО ГОВЕДО СИ МИ ТИ .
само ЛОКО-оле !

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 245338 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177418 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141044 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132368 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив