Това да си от Ц(*КА е нещо като да си фен на Мерцедес, а са се возиш на Москвич. Защо ви пишем ли балони, ами защото при вас се дава гласност на всеки, вие поне ни давате трибуна и място да покажем гледната си точка.
Цитат:
Автор: Тони от ж.к. Хаджи Димитър
Гледаме ние в квартала, че даже на онези п*****та от Кочин парк давате място да си пускат фенските мъки и несгоди. Сега искаме ние сините привърженици да отговорим на онази група от Дружба дето ни нарича отбор на малцинствата и мафията.
Цяла седмица слушам оня дето краде с Томов от Ц(*КА и се прави на опозиция - митко-маркса това мазно п**се, как ще закара пълни автобуси с зяпачи и семкаджии на мач. Погледнете как си направи комфортна екскурзиика с тези бедняци от ''трибуна Истанбул'', дето в Пловдив се разхождат на групи по 60-70 човека, та да не ги потрошат от бой по тротоарите и шосетата на столицата на Източна Румелия. Пак е крал от парите на фен клуба-Мазното туловище, ама не знам, някой да е давал пари на тези екскурзианти, щото като знам от техните скинарчета какви пари и безплатни билети им раздава чичо Том ми идва и аз да стана чорбарски фен. Гарантираме ви на вас и вашите читатели, че това ходене до Подгорица пак е платено от касата на Ц(*КА или пак Емо Костадинов им е дал жълти стотинки на жълтите пилета и копачите с кирки от Перник.
Това по медиите бе едни закани, че ще бият всички дето не са от техните групировки. Само като погледнах по телевизията какво голи до кръста дебелаци е товарил Дучев ми става жал за тази сган от три умиращи клуба. Тези от ''ЧУК Бойс'' хубаво ги трепахме из Перник и София, сега тръгнали с едни парцаливи знамена да си показват излагацията из Европа. Канарите явно са се уплашили от буферната сила и те групировка с маркса и Луканка из Балканите. Те сега ще ни залят по вестниците как са истинските българи дето подкрепят националите, но с това присъствие стават за смях. Какви бяха тези 1000 човека та аз и компанията едва преброихме 50 пияни дебелаци. Това е явно декора на Водача на българската фракция и там нещо подобно.
На Италия от националния стадион чрез Костадинов ще вземат 3000-4000 билета и пак ще ги пробутат на Торсида, Морсида и Свинска сила по десетачка, сметнете какви пари ще направи Водача на българите. Цял живот няма един трудов ден записан като стаж, то не бяха тези велики победи над Левекузен и Бран дето пак излъга половината провинция, този индивид ако сме нормална държава трябва да покаже на всеки 3 месеца какви пари печели има си данъчна полиция, абе що не вземат да го проверят, краде с години от каквото може-мачове, фленелки, наеми абе направо е за затвор, това минава всякакви граници.
Имаме познати от Русе и Плевен, ако знаете какво изнудване пада от тях, продават им се дублирани места от Кочин парк. После на масовки им дава сандвичи и бира? Това са луди хора чорбарите, да му служат като роби на тоя Водач на българите. Всички го знаят като лъжец, и мошеник. Прибира членски внос, който никой не знае колко е и къде отива.
А, да не забравя и този Голдьо от нашите, тоя е като него, но по-мазен и хитър, питайте го и него как с Водача на българите си делят парите от подобни далавери. То затова повечето от НФК-то избягаха при ''SD'' и ''SW'' двете групички са по-истински от тази пионерска организация НФК-то.
Това искахме накратко да ви напишем, дано ни пуснете по сайта, искаме да знаят хората какво става „и преди и сега в Ц(*КА“.
донбалон
"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни