bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 23:03

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Кажете си
София 19%  19%  [ 17 ]
Пловдив 12%  12%  [ 11 ]
Варна 1%  1%  [ 1 ]
Бургас 3%  3%  [ 3 ]
Русе 4%  4%  [ 4 ]
Стара Загора 11%  11%  [ 10 ]
Плевен 8%  8%  [ 7 ]
Добрич 2%  2%  [ 2 ]
Перник 10%  10%  [ 9 ]
Друг 28%  28%  [ 25 ]
Общо гласове : 89
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 13:48 
abe az li neshto ne sum v chas ili ne si spomnqm koga se pruknaha sflt ? ot koga loveshkata publika e tolkova vqrna?ne vijdam kak moje da narechete edna publika vqrna , kato lubimiq i otbor igrae pred 1000 choveka pochti vseki mach , izkluchenie pravqt machovete s levski i cska,kogato shopite se izsipvat 1000-1500 choveka ... kur za vsqkakvi takiva selski prevuzbudi,koito ot 1-2 godini zapochnaha da sledqt internet sitove,zakupiha si po 2 shapki burberry razlichni cvetove i stanaha huligani i loyalni fenove na svoq otbor.ai siktir

nqmam nishto protiv fenovete na malkite otbori stiga te da se durjat na mqsto i da ne se prevuzbujdat mnogo,edva li ne gledat s nasmeshka na 4tirite golemi i govorqt vse edno sa na nasho mqsto,a neshtata sa na tochno obratniq polus!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 14:49 

Отбор: Берое (Стара Загора)
Господи момчетата от Ловеч като имате интернет от 2 години и се мислите за велики така ли. Знам какво беше преди в града защото и аз съм живял там.Точно преди 3-4 год имаше една зала на центъра и една в хотела още нямаше много хора с компютри по домовете. Сега видяхте нещо по нета , напрайхте си група и си мислите че целият ви град е за Литекс и се сравнявате с пловдив. Вие с горна оряховица неможе да се сравнявате...
В ловеч познавам поне 20-30 човека , бративчеди и т.н. от 20 до 60 години и те казват така ми аз съм за литекс , ама хода като играят с левски и цска да гледам големите отбори, а отделно знам към 15 левскара. Тъй че знаете много добре колко ви е голям града и колко ходите по мачове. Знаете оня дядо с мегафона дето вика прокълнявам ви да не видите жълтъка на яйцето. Вие сте най-големите смешници в България , незнам как не можете да го осъзнаете. Стига надувки ами си скачайте според тоягата.
Отделно за Ловеч искам да кажа , че е страхотен град и винаги съм го предпочитал пред Стара Загора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 15:27 

bultra написа:
abe az li neshto ne sum v chas ili ne si spomnqm koga se pruknaha sflt ? ot koga loveshkata publika e tolkova vqrna?ne vijdam kak moje da narechete edna publika vqrna , kato lubimiq i otbor igrae pred 1000 choveka pochti vseki mach , izkluchenie pravqt machovete s levski i cska,kogato shopite se izsipvat 1000-1500 choveka ... kur za vsqkakvi takiva selski prevuzbudi,koito ot 1-2 godini zapochnaha da sledqt internet sitove,zakupiha si po 2 shapki burberry razlichni cvetove i stanaha huligani i loyalni fenove na svoq otbor.ai siktir

nqmam nishto protiv fenovete na malkite otbori stiga te da se durjat na mqsto i da ne se prevuzbujdat mnogo,edva li ne gledat s nasmeshka na 4tirite golemi i govorqt vse edno sa na nasho mqsto,a neshtata sa na tochno obratniq polus!

Батка я кажи кой са 4-те големи ,че не разбрах да не сте случайно вие който сте на 10 мясот в момента всеки знае ,че водещите отбори на България са ЦДНА Лефски Локо София и Литекс!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 15:35 
Аватар

той ти говори за публика, не за отбор... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 15:36 
Eltras написа:
omg ! Във всеки град има сини и червени..няма как ! В темата нема Велико Търново,Своге итн...а за София много много не мога да се съглася защото се виджа как на мач на Славия и Локо има 246 човека.. а на "грандовете" по 1000 а когато дойдат евромачовете "големите фенове" пълнят стадиона.

ти пък търново къде го слагаш .... да ти припомня ли .... "етър левски все едно ...." и т.н. ....аиде извиняваи...ако не се сещаш мога да ти припомня........................................

а иначе съм съгласен за "големите" отбори ....немогат да си напълнят веднъж стадиона.....,ние във "В" група сме се събирали по 5 000 човека . А Левски ЦСКА си разчитат на подкрепа от провинцията ....

Последна промяна LOKO_GO_1932 на 18 Мар 2008 15:42, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 15:37 

CAUTION написа:

Само си давам мнението за това което е написал не случайно е quote и чрд бате!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 15:41 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
LOKO_GO_1932 написа:
Eltras написа:
omg ! Във всеки град има сини и червени..няма как ! В темата нема Велико Търново,Своге итн...а за София много много не мога да се съглася защото се виджа как на мач на Славия и Локо има 246 човека.. а на "грандовете" по 1000 а когато дойдат евромачовете "големите фенове" пълнят стадиона.

ти пък търново къде го слагаш .... да ти припомня ли .... "етър левски все едно ...." и т.н. ....аиде извиняваи...ако не се сещаш мога да ти припомня........................................

И това му го казваш ти???Я си спони вие от кой отбор сте?Локо Го,Локо Пд,Левски,ЦСКА-кой кой?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 16:05 
БОЛЯРИ
Аватар

LOKO_GO_1932 написа:
Eltras написа:

а иначе съм съгласен за "големите" отбори ....немогат да си напълнят веднъж стадиона.....,ние във "В" група сме се събирали по 5 000 човека . А Левски ЦСКА си разчитат на подкрепа от провинцията ....

Извинявяй селски ама започваш поредния спор който не е по дадената тема..Къде слагам Етър,ами където си искам ! За българските стандарти отбор с публика,агитка приличен стадион...айде в горна уряовица и само доко !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 17:43 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
tapa tema kato cqlo,ama se navadiha i dosta tapi useri i nz 6to im obra6tate vnimanie,prosto im triite postovete

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 17:54 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
berkov написа:
tapa tema kato cqlo,ama se navadiha i dosta tapi useri i nz 6to im obra6tate vnimanie,prosto im triite postovete

Уви темата наистина е тъпа,но вашият пич наистина вече прекалява със своите изцепки на тема нашата вражда.Няма смисъл да дъвчем едно и също години наред.А за триенето довечера ще пробвам да поразчистя темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 18:24 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
ETARRAS написа:
berkov написа:

Уви темата наистина е тъпа,но вашият пич наистина вече прекалява със своите изцепки на тема нашата вражда.Няма смисъл да дъвчем едно и също години наред.А за триенето довечера ще пробвам да поразчистя темата.

dosta si prav,naprao puskaite i anketa i da se glasuva za zatrivanto na temata

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 22:19 
Аватар

gogolv написа:
CAUTION написа:

Само си давам мнението за това което е написал не случайно е quote и чрд бате!

не съм те разбрал :) извинявам се и мерси

:0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 22:43 
MINYOR_FAN написа:
Lorenco написа:
Стара Загора , Пловдив , Варна , Велико Търново , Русе , Горна Оряховиця . НА мене тези са ми направили впечатление ....

Ами ние къде сме ?! :o Неведнъж сме показвали ненавист към софийските отбори и въпреки това малко от вас го отчитат.
От тези градове,които си изброил за Варна,категорично не съм съгласен.Немога да си обясня,защо си ги сложил,като там има страшно много левскари. :shock:

перник сте чорбати

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 23:20 
knave написа:
MINYOR_FAN написа:
Lorenco написа:
Стара Загора , Пловдив , Варна , Велико Търново , Русе , Горна Оряховиця . НА мене тези са ми направили впечатление ....

Ами ние къде сме ?! :o Неведнъж сме показвали ненавист към софийските отбори и въпреки това малко от вас го отчитат.
От тези градове,които си изброил за Варна,категорично не съм съгласен.Немога да си обясня,защо си ги сложил,като там има страшно много левскари. :shock:

перник сте чорбати

В грешка си. :wink: Ето някои доказателства,че не сме чорбари !

Изображение
Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 23:57 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
knave написа:
MINYOR_FAN написа:
Lorenco написа:

перник сте чорбати

тфа че има глупаци който са чорбета тфа не ни прави и нас такива!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 00:01 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Понеже имам рода от Перник искам да кажа че там има големи тапанари и големи пичаги ако има 100-200 цесекаря останалите не ги прави също цесекари хората си подкрепят отбора което е много добре много уважавам Перник. Във Варна вярно има много левскари и цесекари но има бая хора които мразят софийските отбори

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 00:33 
жълто-черен
Аватар

LudogorecRazgradSupporter написа:
Понеже имам рода от Перник искам да кажа че там има големи тапанари и големи пичаги ако има 100-200 цесекаря останалите не ги прави също цесекари хората си подкрепят отбора което е много добре много уважавам Перник. Във Варна вярно има много левскари и цесекари но има бая хора които мразят софийските отбори

не е въпроса да мразиш софийските въпроса е да обичаш местния ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 00:39 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
^_^ написа:
Вие не разбрахте ли, че всички са от Локо София :roll: :roll: :shock:

евала братле !
с тебе прйме партия .

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 00:42 

MEDALA-LOKO-SOFIA-MAN-UTD написа:
^_^ написа:

евала братле !
с тебе прйме партия .

Каква? Анонимните алкоолици?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 00:43 
жълто-черен
Аватар

MEDALA-LOKO-SOFIA-MAN-UTD написа:
^_^ написа:

евала братле !
с тебе прйме партия .

абе ма они те ебават бе пашкул!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 10:53 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Е, и какво като имаме организация от 1 година.Да не би другите отбори да имат кежуал групировки от 20г.!?Просто всички имат максимум от 3-4г. А ние ултраси сме имали и преди.В шампинските години си спомням имаше скинари и др.Питайте някое по-старо говедо как ги посрещахме на жп гарата и дали не са го отнасяли много пъти.Просто тези тогавашни фенове вече остаряха и не им се занимава или пък вече не са в Ловеч.Така че не ми говорете, че нямаме традиции в това отношение.А сега просто идваме новото поколение и ги сменяме, това е нормално.
Не ми говорете, че не сме имали публика.Преди, когато отборът е бил в Б група има хора дето са ми разказвали(щото аз съм бил много малък да помня), че на всеки мач е имало от 12 000 до 15 000 човека-тогава и градът е бил около 2 пъти по-голям от сега.
А на първия мач, на който баща ми ме заведе(беше 1995-та, бяхме вече в А група) с Локо Сф имаше на стадиона най-малко 15 000 човека.В шампионските години също сме събирали по 15 000 на мачове с говедата и чорбарите.

И некви смешници от Горна Оряовица да ми викат, че сме смешни....Я се погледнете вие бе, олигофрени.
И още нещо- Торсида Пловдив изобщо не са 30 човека, убеждавал съм се лично в това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 11:45 

лоялност ли е да събирате хора само за дербито и то половината народ да е от близките градове?
И вие кежуал организация ли сте :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 12:18 
Lorenco написа:
Господи момчетата от Ловеч като имате интернет от 2 години и се мислите за велики така ли. Знам какво беше преди в града защото и аз съм живял там.Точно преди 3-4 год имаше една зала на центъра и една в хотела още нямаше много хора с компютри по домовете. Сега видяхте нещо по нета , напрайхте си група и си мислите че целият ви град е за Литекс и се сравнявате с пловдив. Вие с горна оряховица неможе да се сравнявате...
В ловеч познавам поне 20-30 човека , бративчеди и т.н. от 20 до 60 години и те казват така ми аз съм за литекс , ама хода като играят с левски и цска да гледам големите отбори, а отделно знам към 15 левскара. Тъй че знаете много добре колко ви е голям града и колко ходите по мачове. Знаете оня дядо с мегафона дето вика прокълнявам ви да не видите жълтъка на яйцето. Вие сте най-големите смешници в България , незнам как не можете да го осъзнаете. Стига надувки ами си скачайте според тоягата.
Отделно за Ловеч искам да кажа , че е страхотен град и винаги съм го предпочитал пред Стара Загора.

абе за пореен път се ужедавам,ч е си някой циганин, раждан в Ловеч. Аре бягай грийн стийт вандалс квит бяхте...

ние нашата тояга си я знаем, а вие щом искате да скачате с нашата, явно ен сте много по-далеч. смешници

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 12:26 
^_^ написа:
лоялност ли е да събирате хора само за дербито и то половината народ да е от близките градове?

а ти да не си онзи с коравата шапка бръмбари, дето пкаща по 10 лв да го снимат с ушеф? а близките градове като си енмат отбор, ще идват и ще гледат, мене тва не ми влиза в работата

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 12:34 

Orange Loyalty написа:
^_^ написа:

а ти да не си онзи с коравата шапка бръмбари, дето пкаща по 10 лв да го снимат с ушеф? а близките градове като си енмат отбор, ще идват и ще гледат, мене тва не ми влиза в работата

кви ушеви те гонят. Иначе в мачове с Марек и Беласица си личи колко публиката подкрепя отбора ви.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Представянето на българите в техните клубни отбори
Форум: Национален отбор
Anonymous 16108 01 Мар 2007 21:40
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на италиански отбори
Форум: Италиански футбол
SPFC1919 35826 04 Дек 2010 19:29
от nickisix
Преглежда непрочетените мнения Снимки на ДЮШ отбори
Форум: ДЮШ
ultraspartak 82880 24 Юни 2009 20:02
от filkata
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на различни отбори