radicalo написа:
За да не каже някой че съм пристрастен ще каже че слагам Левски и Цска на една везна и ще кажа защо ...
Нормално след като това са двете най-многобройни като численост Публики в България тяхните агитки да са най-добрите и най-добре представящите , още повече че са представители на столицата ни София. През годините сме виждали безброй доказателства за това че именно тея две агитки са Най , като аргументи за това са че в двата сектора се събира Агитка правостояща надвишаваща числеността на много БГ публики като цяло (като правя разлика между публика и агитка) ..
Факлите , димките , знамената , гостуванията в чужбина , инцидентите , в днешни дни хореографиите сътворени от столичните публики за мене нямат аналог в родината ни.
Другите най-достойно представящи се опоненти на Левски и Цска са двата отбора от вторият по големина БГ град Пловдив , Локо и Ботев като за тях също могат да се изкажат много суперлативи.
Въпроса според мене е кои други се доближават да тези 4 сили в България , тука вероятно всеки от представителите на съответните отбори ще възкликне ние сме най-великите , но тъй като имам намерение за вбъдеще да правя Fanzine в нашата мила родина ще кажа че феновете на Локомотив София , Спартак Варна , Черно Море , Миньор Перник , Берое , Нафтата , Пирин и още няколко , многобройно са доказвали че могат да бъдат лоялни към тимовете които подкрепят и е факт че когато се говори за агитки в България тези горе изброените са участвали в някакви истории , били са дейни и са заслужили правото да се признават за живи.
Нарочно не включвам агитките на .............. , Асеновец , Ботев Враца , Етър и Дунав защото те от одавна не са могли да покажат способностите си на по-високо равнище а и броят на техните представители трудно би могъл да бъде предпоставка за конкуренция с големите групи привърженици у нас.
Премахнах името на нашият отбор защотот смятам че на мястото и сред отборите където сме поставени едва ли го заслужаваме та дори и доближаваме FB'04
Много си прав и съм напълно съгласен с теб

в България има малко поле за изява искма аз да попитам нещо като се смятаме за Велики за големите агитки а защо футбола не ни е на ниво в горния коментар казахте че другите които гледали мачовете по телевизията не били фенове или нещо такова я се замисли малко ако нямат средствата в паричен план което е най голямата спънка в нашета страна какво да направи човека как да дойде да гледа мача !! естествено че ще го гледа по ТВ а и ако има по добър футбол и хората не ходят на мачове само за да се бият по често ще се пълнят стадионите !!