bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 21:04

. GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Коя агитка е номер 1 в БГ!
Анкетата свършва на 15 Юли 2008 20:15
Левски София 24%  24%  [ 30 ]
ЦСКА София 16%  16%  [ 20 ]
Ботев Пловдив 18%  18%  [ 23 ]
Локо Пловдив 7%  7%  [ 9 ]
Локо София 2%  2%  [ 2 ]
Славия София 2%  2%  [ 2 ]
Берое СТЗ 5%  5%  [ 6 ]
Нафтекс 2%  2%  [ 3 ]
Черноморец 1%  1%  [ 1 ]
Минъор Перник 5%  5%  [ 6 ]
Етър 3%  3%  [ 4 ]
Литекс 6%  6%  [ 7 ]
Черно Море 2%  2%  [ 2 ]
Спартак Варна 0%  0%  [ 0 ]
друга 8%  8%  [ 10 ]
Общо гласове : 125
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 15:10 

dreb4y написа:
ае както и да е .. секи знае че ваща беше от ръководството а наща с наши пари.. ;)

Добре врачанино разбирач,живеещ на 140 километра от София,откъде зе тази каше имформация,се си мисля че на писано по форуми,от издивели от злоба и комплекси афти фенове независимо от кои отбор срещу Левски,не трябва да се вярва ?

И изречение се почва с ГЛАВНА БУКВА ....българино

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 15:33 
viko1948 написа:
service_crew написа:
Цялата страна се напълни с " футболни хулигани " !!! Всеки гледал 2 -3 филма и станал " хулиган " !!! Тази вълна , която е обхванала страната я определям като преди години , когато всички носеха - FUBU , ECKO u RUFF RIDERS и се деляха на EAST u WEST COAST !!!

Относно по темата : Агитка номер 1 са УШЕВИТЕ !!! :8)

абсолютно подкрепям наистина ушевите са агитка номер едно и са най големите хулигани кви тукати раздават,а също така и с палките наляво-надясно :P

Освен тва като вдигнат щитовете и прават ебаси хореографийте :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 16:37 
малко безмислена тема според мен такова гласуване никога неможе да е безпристрастно...

щом има 2 гласа за Славия за кво си говорим...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 19:28 
cska

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 19:38 
dreb4y написа:
ETARRAS написа:
dreb4y написа:
ехх пак забравяте Ботев Враца... вряно в В група са.. но се пак отбори като Литекс.. Славия.. Черноморец..Нафтекс.. нямат място тук...

Айде недей се изказва неподготвен вие може да сте име във Бг футбола но сега агитката ви е във застой.За разлика от вас и агитките на тези отбори си действат доста добре.

е би ли ми обяснил кво знач действат добре ... на домакински мач са 20 човека .. и ние сме толко .....

Ние ли сме по 20 човека ве идиот?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 21:26 
За да не каже някой че съм пристрастен ще каже че слагам Левски и Цска на една везна и ще кажа защо ...

Нормално след като това са двете най-многобройни като численост Публики в България тяхните агитки да са най-добрите и най-добре представящите , още повече че са представители на столицата ни София. През годините сме виждали безброй доказателства за това че именно тея две агитки са Най , като аргументи за това са че в двата сектора се събира Агитка правостояща надвишаваща числеността на много БГ публики като цяло (като правя разлика между публика и агитка) ..
Факлите , димките , знамената , гостуванията в чужбина , инцидентите , в днешни дни хореографиите сътворени от столичните публики за мене нямат аналог в родината ни.
Другите най-достойно представящи се опоненти на Левски и Цска са двата отбора от вторият по големина БГ град Пловдив , Локо и Ботев като за тях също могат да се изкажат много суперлативи.

Въпроса според мене е кои други се доближават да тези 4 сили в България , тука вероятно всеки от представителите на съответните отбори ще възкликне ние сме най-великите , но тъй като имам намерение за вбъдеще да правя Fanzine в нашата мила родина ще кажа че феновете на Локомотив София , Спартак Варна , Черно Море , Миньор Перник , Берое , Нафтата , Пирин и още няколко , многобройно са доказвали че могат да бъдат лоялни към тимовете които подкрепят и е факт че когато се говори за агитки в България тези горе изброените са участвали в някакви истории , били са дейни и са заслужили правото да се признават за живи.

Нарочно не включвам агитките на .............. , Асеновец , Ботев Враца , Етър и Дунав защото те от одавна не са могли да покажат способностите си на по-високо равнище а и броят на техните представители трудно би могъл да бъде предпоставка за конкуренция с големите групи привърженици у нас.

Премахнах името на нашият отбор защотот смятам че на мястото и сред отборите където сме поставени едва ли го заслужаваме та дори и доближаваме FB'04

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:21 
Аватар

според изобщо няма смисъл да се пише в тази тема.Естествено, че агитката на моя отбор е най-яка, защото съм част от нея и ако не беше така нямаше да подкрепям този отбор.Така би трябвало да мисли всеки човек, който си обича отбора, ходи по мачове и се раздава на 100% от него.Другите куфари пред телевизора на тях им е все едно коя е агитката номер 1 в България за тях е важно да си пийнат ракията с приятелите и после ние трябва да се влияем тука от тяхното мнене.Темата трябва да се прекръсти на кой отбор си.

ПП БЪЛГАРЧЕ-ТО мерси за съпорта :П

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:28 
Аватар

radicalo за отборите от Б и В група няма какво да се говори, като те просто нямат поле за изява.То мачовете от А група почти не дават какво да говорим за другите.Едно е да си бил на мача и да усетиш атмосферата или поне по телевизията, съвсем друго е да видиш една снимка и да правиш някви заключения и как да си покажат възможностите като играят с някви диви селяни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:40 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
radicalo написа:
За да не каже някой че съм пристрастен ще каже че слагам Левски и Цска на една везна и ще кажа защо ...

Нормално след като това са двете най-многобройни като численост Публики в България тяхните агитки да са най-добрите и най-добре представящите , още повече че са представители на столицата ни София. През годините сме виждали безброй доказателства за това че именно тея две агитки са Най , като аргументи за това са че в двата сектора се събира Агитка правостояща надвишаваща числеността на много БГ публики като цяло (като правя разлика между публика и агитка) ..
Факлите , димките , знамената , гостуванията в чужбина , инцидентите , в днешни дни хореографиите сътворени от столичните публики за мене нямат аналог в родината ни.
Другите най-достойно представящи се опоненти на Левски и Цска са двата отбора от вторият по големина БГ град Пловдив , Локо и Ботев като за тях също могат да се изкажат много суперлативи.

Въпроса според мене е кои други се доближават да тези 4 сили в България , тука вероятно всеки от представителите на съответните отбори ще възкликне ние сме най-великите , но тъй като имам намерение за вбъдеще да правя Fanzine в нашата мила родина ще кажа че феновете на Локомотив София , Спартак Варна , Черно Море , Миньор Перник , Берое , Нафтата , Пирин и още няколко , многобройно са доказвали че могат да бъдат лоялни към тимовете които подкрепят и е факт че когато се говори за агитки в България тези горе изброените са участвали в някакви истории , били са дейни и са заслужили правото да се признават за живи.

Нарочно не включвам агитките на .............. , Асеновец , Ботев Враца , Етър и Дунав защото те от одавна не са могли да покажат способностите си на по-високо равнище а и броят на техните представители трудно би могъл да бъде предпоставка за конкуренция с големите групи привърженици у нас.

Премахнах името на нашият отбор защотот смятам че на мястото и сред отборите където сме поставени едва ли го заслужаваме та дори и доближаваме FB'04

Много си прав и съм напълно съгласен с теб :) в България има малко поле за изява искма аз да попитам нещо като се смятаме за Велики за големите агитки а защо футбола не ни е на ниво в горния коментар казахте че другите които гледали мачовете по телевизията не били фенове или нещо такова я се замисли малко ако нямат средствата в паричен план което е най голямата спънка в нашета страна какво да направи човека как да дойде да гледа мача !! естествено че ще го гледа по ТВ а и ако има по добър футбол и хората не ходят на мачове само за да се бият по често ще се пълнят стадионите !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:45 

Mnogo bezmislena tema naistina,istina e 4e nqma da ima bezpiristrasno glasuvane no kato cqlo publikata na Lokomotiv Plovdiv e nai vqrna i tova mislq,4e se e dokazalo ne malko puti :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:45 

anchodark написа:
viko1948 написа:
service_crew написа:
Цялата страна се напълни с " футболни хулигани " !!! Всеки гледал 2 -3 филма и станал " хулиган " !!! Тази вълна , която е обхванала страната я определям като преди години , когато всички носеха - FUBU , ECKO u RUFF RIDERS и се деляха на EAST u WEST COAST !!!

Относно по темата : Агитка номер 1 са УШЕВИТЕ !!! :8)

абсолютно подкрепям наистина ушевите са агитка номер едно и са най големите хулигани кви тукати раздават,а също така и с палките наляво-надясно :P

Освен тва като вдигнат щитовете и прават ебаси хореографийте :lol:

Освен това не изпускат никога нито един мач ,без значение от коя група и кой играе ,така че Ушатите са най-добрата агитка и най-големите хулигани в едно

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:50 
Аватар

изобщо не съм казала, че тия дето гледат мачове по телевизията не са фенове, обаче те не могат да имат мнение по въпроса, защото гледат футбола а не агитката.А човек като иска да иде на мач винаги може да намери как стига да има желание, ако трябва ще се лишаваш от някои работи.хаха аз като гледам тука в България е страшна касапница на секи мач има убити фенове, къде ги гледати тия боища и аз не знам.Тва, че футбола не ни бил на ниво.. ми то и градския транспорт не е на ниво ама нямаш избор, както с всичко останало.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:54 

HammerFall_f написа:
изобщо не съм казала, че тия дето гледат мачове по телевизията не са фенове, обаче те не могат да имат мнение по въпроса, защото гледат футбола а не агитката.А човек като иска да иде на мач винаги може да намери как стига да има желание, ако трябва ще се лишаваш от някои работи.хаха аз като гледам тука в България е страшна касапница на секи мач има убити фенове, къде ги гледати тия боища и аз не знам.Тва, че футбола не ни бил на ниво.. ми то и градския транспорт не е на ниво ама нямаш избор, както с всичко останало.

имаш избор ходиш пеш ,то ако нямаше избор стадионите да бяха пълни :)
Ташака на страна вярно ,е че не може да гледаш мачове по тв да не си изтръпвал в чуждо село дето и дърветата бият и после да оценяваш агитките от гледането по тв

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:55 
Патриот до Гроб
Аватар

Хич не се бият за това в спортал чета фенове на Левски тва заедно с на ЦЕСЕКА е как да си пуснеш детето на мач ??? или пък срещу сиони кво или Ботев и Локото като се бият ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:58 
Аватар

HammerFall_f написа:
Абсолютно е така.Пари назаем съм взимал,за да ида на мач,пеша съм вървял 12 километра при -3 градуса след мача с Хамбургер,защото нямаше транспорт,а за такси пари няма.

Така,че всеки който има желание си намира свой начин

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:04 
Бригада Враца

TOTTI10 написа:
HammerFall_f написа:
Абсолютно е така.Пари назаем съм взимал,за да ида на мач,пеша съм вървял 12 километра при -3 градуса след мача с Хамбургер,защото нямаше транспорт,а за такси пари няма.

хаха за ЦСКА литекс и Локо Сф Цска .. парите за мача съм ги събирал от закуски.. не см ял само и само за да ида на мача .. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:07 
За мене Ботев са най-добрата агитка и това доказва и мача събота всеки който беше на стадиона знае за какво говоря .... мн поздрави на шопските прехвалени фенове ...... вижте посещаемоста на Ботев срещу отбори като Славия Пирин и др. вижте и тази на Ц*Ска и Левски срещу тези отбори ........ та те дори на вечното дерби нямаха 18 000 колкото имаше на битката в събота......
:8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:10 
Аватар

dreb4y написа:
TOTTI10 написа:
HammerFall_f написа:

хаха за ЦСКА литекс и Локо Сф Цска .. парите за мача съм ги събирал от закуски.. не см ял само и само за да ида на мача .. ;)

тва ми е мисълта, че човек който не е ял седмици, три месеца е тръпнал в очакване за един мач или примерно е пътувал на стоп да иде на мач на любимия си отбор може ли да каже, че неговата агитка не е номер 1.
а на човека с десет хиляди емблеми на отбори в профила, мога да кажа да спре да чете толкова тия лайна във вестниците и сам да си отвори очите като иде на някой мач, ако трябва и с каска да не му се случи нещо :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:13 
Аватар

и хора спрете да гледате кой колко титли имал, колко била посещаемостта на мачовете, колко улюпени семки имало по пейките, ходете на всеки мач и се радвайте

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:20 
Патриот до Гроб
Аватар

Какво като иам 3 емблеми дай ми пари и ще ходя по мачове и какво като ходиш по мачове редовно ??? това по голям фен ли те прави или какво не те разбирам ако футбола е на ниво ще се ходи ама не искам да ги гледам тея манафи дет немогат да си оправят краката

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:21 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Като си спомня как съм вървял пеш от някво убито село до Нова Загора,как съм събирал пари за мачове във Варна или Русе,или пък за Хърватска кво беше.Как да не кажа после,че моята агитка е номер 1!?Много хора споделят мнението ми.А няма значение на кой мач дали е имало 100 000 или 300 зрители,важното е ТИ да си бил там и да си подкрепял отбора си!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:22 
Патриот до Гроб
Аватар

А и да ти кажа бях на мача в Събота в Пловдив аз не ти говоря за себе си а по принцип !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:24 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
HammerFall_f, в България ли си бе? Още не съм пуснал поръчката :lol:

Асеновец са лудницата. Не знам ти ли беше, но някой ми беше дал календарче, както и на мой съученик. Той още си го носи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:38 
Бригада Враца

LudogorecRazgradSupporter написа:
Какво като иам 3 емблеми дай ми пари и ще ходя по мачове и какво като ходиш по мачове редовно ??? това по голям фен ли те прави или какво не те разбирам ако футбола е на ниво ще се ходи ама не искам да ги гледам тея манафи дет немогат да си оправят краката

никъф фен не си ;) аз ходя по скоро заради шоуто по стадионите от колкото заради мача.. мача го гледа вкъщи на репортаж щото на стадиона нищо не съм гледал ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:42 
Аватар

LudogorecRazgradSupporter написа:

аз не съм никва фенка, не искам сега да спорим за глупости, ти даже сигурно гледаш повече мачове от мен.Обаче като не искаш да гледаш тоя футбол ми ходи друсай по дискотеки и слушай мазна чалга кво се вживяваш толко

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БГ Тенис
Форум: Тенис
Anonymous 38801 15 Сеп 2008 13:09
от Josifinho
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 54977 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Песни на Зелената Агитка
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 18245 29 Дек 2006 19:19
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения БГ Онлайн радио
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
hammerstrike 19770 14 Ное 2007 12:36
от hammerstrike
Преглежда непрочетените мнения ЧЕРНОМОРЕЦ - Лецки (Подхуене) [12.12.07] 16:00 - Купа на БГ
Форум: Сезон 2007/2008
Anonymous 5569 15 Дек 2007 03:34
от ivan