bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 02:29

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 80 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 10:46 
Аватар

Ами селянията си е селяния :evil: ... Не може да играеш със Родопа,да не си виждал Европа и да се държш по европейски :wink: ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 13:27 

Отбор: Литекс (Ловеч)
аз започвам да се кефя на беройци...колко бой изядоха и не спират...
риспйект! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 13:58 
Намерил се кой да говори за фенове .... момчетата от Ловеч хахаха скриите се бе незнам старозагорци колко бой са изяли ама по смешни от вас няма
:lol: ... чак коментирате другите :P погледнете се вие сте най-голямото недорузумение на фен сцената в България не искам да защитавам никой просто нека когато говорите за другите да се погледнете сами най-вече такива кат вас ... :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:06 
а бе кой знай дали са били с боксове и бухалки те бероиците яко си измислят и само бой ядат.в бургас нямало от тяхните в болница пребили ботев нз си още кви глупости като сте големи бабаити ще си носите последствиата и тва е и не си сменяйте версиите секи пат да излези така че супер случайно е станало и че сте щели да ги надвиете да ми ядете кура заралийски курви тепърва ще ви бият още

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:21 
dobre be pi4ove vie ste nqkvi ludi !!! Pishete iz toq forum za boqt mejdu beroe - cska a pyk nikoi ot vas ne e bil tam. Pishite samo gluposti, beroici samo si izmislqli i t.n istinata e edna 4ORBARITE IZLEZNAHA OT KOLITE S BOKSOVE PRYTOVE DURVETA .......

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:21 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Да бе, да бе...Берое пак набити. И черноморец, и Нафта, и Левски, и Болев, Локо...всичко. Те знамената и шаловете им се трупат. Реват чорбетатаче са били бити, ама инъче "ние смачкахме Берое, убихме ги от бой" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:24 
Идва ред на феновете на вихрен да си направят кефа над биройци! :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:34 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
neznam,ama malko nelogi4no mi zvu4i,ot de sa namerili darveta i prutove,ili si gi nosqt v kolite a?vie togava 6to samo 1 kamak ste hvurlili a ne ste gi obsipali?a drugoto koeto mi e interesno e kak edin 4i4o na 35god. nastiga 15-18 godi6ni mom4eta? da ne ste bile s invalidni koli4ki?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 14:42 
Buhalkite dyrvetata boksovete si im bqha v kolite. Hvyrlihme 1 kamyk samo zashtoto okolo nas nqmashe poveche.Kolkoto do 3-qt ti vyprost nesme bqgali ot tqh!!!! I ako iskash da vidish kvi sa bili tiq ot cska gledai klipa kade e sniman ot kanal 3 s 1-qt ot tqh te se vijdat otzade kvi sa bili ;) Kamyka beshe hvyrlen po 4ervenata kola opel li kvo e nz !!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 15:49 
kakto vinagi marulite sa nabiti ae biroi nali ste mn golemi ''huligani'' a se vas vi biqt?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 16:43 
flws1912 написа:
kakto vinagi marulite sa nabiti ae biroi nali ste mn golemi ''huligani'' a se vas vi biqt?

Все нас бият, а все ние сме с трофеите... интересно...
:lol:
Ако четеш форумите през клавиатурите всички ни бият :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 17:16 
Я обясни как са взети "трофеите".Спринт до знамето...взима се и спринт обратно. :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 18:14 
djpetko написа:
flws1912 написа:

Все нас бият, а все ние сме с трофеите... интересно...
Ако четеш форумите през клавиатурите всички ни бият :lol:

Аз като чета форумите имам чувството,че сте някакво безсмъртно хуул-чудовище,нещо средно между Фродо и Скалата,което мачка всичко наред.
Когато ви видя на живо, в "действие",обаче се оказва,че сте смешници-спринтьори, на които магат да завидят Ч.Чаплин и Ивет Лалова,взети заедно.
Боже,Боже,добре,че животът не се изчерпва с висене пред компа,Божееее...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 18:34 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Casual_1916 написа:
Buhalkite dyrvetata boksovete si im bqha v kolite. Hvyrlihme 1 kamyk samo zashtoto okolo nas nqmashe poveche.Kolkoto do 3-qt ti vyprost nesme bqgali ot tqh!!!! I ako iskash da vidish kvi sa bili tiq ot cska gledai klipa kade e sniman ot kanal 3 s 1-qt ot tqh te se vijdat otzade kvi sa bili ;) Kamyka beshe hvyrlen po 4ervenata kola opel li kvo e nz !!!!

Ти млъкни, щото на записа на казал 3 съм аз с още 3-ма мои приятели. Не сме бити, но за малко това да стане, защото някви пикльовци хвърлили камъни. Заради вас нас задържаха, записваха и т.н. Поне без бой се разминахме. Да видиш какво е 15 ушеви да те гонят с палки и още 30 чорбари да се опитат да пробият кордона ушеви.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 22:15 
Insane написа:
Я обясни как са взети "трофеите".Спринт до знамето...взима се и спринт обратно. :lol:

Прав си... 7 шала 2 знамена на ЦСКА... се с бягане сме ги зели... няма как...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 22:44 
djpetko написа:
Insane написа:

Прав си... 7 шала 2 знамена на ЦСКА... се с бягане сме ги зели... няма как...

Ми да с бягане по друг начин не можете

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2008 23:40 
С бягане,с бой,с камани факта си е факт и той е ,че са ви взели 2 знамена,шаловете и от магазина могат да се купят.Дастатъчно срамно е,че именно те са ви ги взели!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 00:01 
dokato ne gi vidq tiq znamena na snimka nema da povqrvam... :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 00:38 

Стига сте хранели Бероици бе,ще трярбва да им метнем наща титла след некои друг ден.....че те са най-мразения отбор....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 00:44 
Аватар

Прекалено на сериозно храните Берое. Факт е, че те поне се опитват да правят нещо. Чест им прави на тези момчета на по 17-18 години, че се опъват на големите. Според мен не е срамно да те набият, по-скоро срамно е да стоиш пред клавиатурата и да оплюваш това, което другите правят. Лесно е да подкрепяш отбор със солидна фенска маса и да асоциираш себе си със завоеванията на батковците от агитката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 01:15 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
RockSteady написа:
Прекалено на сериозно храните Берое. Факт е, че те поне се опитват да правят нещо. Чест им прави на тези момчета на по 17-18 години, че се опъват на големите. Според мен не е срамно да те набият, по-скоро срамно е да стоиш пред клавиатурата и да оплюваш това, което другите правят. Лесно е да подкрепяш отбор със солидна фенска маса и да асоциираш себе си със завоеванията на батковците от агитката.

право в целта !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 05:38 

Отбор: Литекс (Ловеч)
RockSteady написа:

И според мен е така...Но когато правиш глупост след глупост, ядеш бой и крадеш знамена като циганче от бабка, то просто няма как да си траеш и про положение, че това са некви 17-19 годишни чатъри, шибали възглавниците вкъщи а не друго...Пък за 160 000 град като ст.з. не се ли намериха 20-30 човека да не плуят семки и да не ги бият!?!? Виждал съм беройци и ги знам много добре какви са...И не знам защо те пишат простотии по адрес на някой, а като се усерат и хората започнат да злорадстват се правят на големи...толкова е развита аграрната икономика в старозагорска обл., колкото и аграрния манталитет на селянчетата от стотинхилядния град...
:8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 09:10 
fight написа:
RockSteady написа:

И според мен е така...Но когато правиш глупост след глупост, ядеш бой и крадеш знамена като циганче от бабка, то просто няма как да си траеш и про положение, че това са некви 17-19 годишни чатъри, шибали възглавниците вкъщи а не друго...Пък за 160 000 град като ст.з. не се ли намериха 20-30 човека да не плуят семки и да не ги бият!?!? Виждал съм беройци и ги знам много добре какви са...И не знам защо те пишат простотии по адрес на някой, а като се усерат и хората започнат да злорадстват се правят на големи...толкова е развита аграрната икономика в старозагорска обл., колкото и аграрния манталитет на селянчетата от стотинхилядния град...
:8)

Интересно как точно нас ни смяташ за селяни при положение, че ти :
1. Си от Ловеч.
2. SFLT сте 30 човека.
3. Отказахте ми бой, защото цитирам "Все си мислех, че има и по-зле от нас, ама ние сме най-жалката публика. Така че трябва да ти откажа бой, просто не сме сигурни ако дойдем с коли дали няма да дойдете повече, така че може и в Стара Загора да не дойдем въобще." :wink:

Я всички се замислете, колко в същност "ни бият всеки път", щом постоянно правим нови и нови боища :wink:
Пак казвам, че през клавиатурите е най-лесно, така че не вярвайте на всичко написано.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 14:41 
abe drugo shteshe da e qako ucheshe v muzikalnoto v stara zagora noseshe maratonki umbro za 70lv i gfo obgazqvaha :8) shtqhme da sme real cool lads grajdani s ciganski dialekt :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2008 15:12 
НЕЗНАМ КОЙ КОГО Е НАБИЛ НО МОМЧЕТАТА ОТ БИРОЕ СА ВЗЕЛИ 2 ЗНАМЕНА ЕДНОТО НА РАЗЛОГ!!!НА ТИЯ ЧОРБАРИ НЕ ИМ ПИСНА СКОРО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЗНАМЕНА!!!ЖАЛКА ИСТОРИЯ!ТО НЕ БЯХА ВИДИН,ВАРНА,RSS ДАЖЕ И ЕДНО ЗНАМЕ АРМЕЙЦИ НО КУКИТЕ ГО ВЗЕХА!!!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 80 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 246172 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177880 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141311 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132657 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив