bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 02:33

. GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 49 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 14:09 
i az sym vijdal podobni raboti, proolem ?!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 14:18 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Alcohool написа:
i az sym vijdal podobni raboti, proolem ?!

Аз даже съм присъствал на такива срещи-справка двата ни мача със Берое сезон 2003-2004год. .И над вата мача двете агитки запиваха заедно преди и след мача.Много пъти сме го правили и преди това,даже бяхме замислили и общ купон но нещо организацията умря ......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: xa
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 17:54 

Dirigenta написа:
Oo ne neznae6!!

p.s. Kakvi pregrudki,4e i celuvki!Ti dobre li si?Kade si go vijdal tva?Kak ti go pobra glavata?

Казаното от него беше ирония.. ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 18:16 
по принцип не трява да има деление защото всички сме Българи и имено заради това деление ни мачка и правителство и турци и сичко.Но не може и без него се ще се намери човек който да се отцепи от колектива но ако всички сме 1 цяло и се надигнем на бунт срещу правителстото за проблема с турцизацията и циганизацията сичко ще се оправи

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 19:00 
80% от приателите ми са от други отбори.Само няколко човека от компанията ми са от ЦСКА.Всичко друго от Левски,но си пиеме биричката,лафиме си и никога отборите няма да ни скарат.По някога се препираме ,но само това.
Както казаха на стадиона сме врагове ,но извън него сме приятели и си пиеме пиенето ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 16:45 
citycasual написа:
по принцип не трява да има деление защото всички сме Българи и имено заради това деление ни мачка и правителство и турци и сичко.Но не може и без него се ще се намери човек който да се отцепи от колектива но ако всички сме 1 цяло и се надигнем на бунт срещу правителстото за проблема с турцизацията и циганизацията сичко ще се оправи

"футболното деление" няма нищо общо със това за което говориш...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 18:05 

Аз съм против,колкото познати имам,от (*e(*eka,всичките са адските малоумници,големи тъпири,елементарни доста...

Повечето ултраси,са за фашизма,и чиста страна,които иска да бие мангали и да бие емота и гейове и метъли и скейтъри,да става скинхед и да маже. Никога не искам да бъда с прасе приятел,като знам колко омраза има от тяхна страна,а що се отнася до прасетата 1 пич в профила в заз си беше написал :

Стига футболно и партийно деление и т.н,нали ТАЗИ ВЕЛИКА ФРАЗА ... :lol: и под нея

КУР ЗА .....

Такаче сметнете....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 21:33 
Имам приятели от Цска и това ми допада защото с тях изкарвам перфектно събереме ли се на маса защото се получават здрави и мъжки спорове , естествено обаче аз осъзнавам какво значи да бъдеш приятел с някого и видя ли че нещата стават обидни и нервите на някои от тях не издържат закривам разговора/спора ...
Нямам обаче приятели от Цска които да са крайни , да псуват отбора на който аз съм привърженик и да очакват да го примам на шега , с тези въпросните мой хора които защитават червеният цвят всеки излага и защитава тезата си без да преминава границата на възприемливото.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 21:57 
аз пък имам такъв проблем и винаги се караме за това аз съм от ЦСКА а той от ле*ски и винаги сме в спор за това кой е по добър за агитки и за такива работи !!!!! много е гадно !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 22:14 

Не виждам причина да напишеш Левски без цензура или там каквото е.Аз немога да напиша правилно ващо име,защото вие по сякакъв начин не сте българи,както и да го гледаме.

1 - Създадени сте от БКП
2 - Ходите в турски агитки срещу български отбор.
3 - На 3ти март,националният ни празник,скиновете ви ходят в сърПия да викат "косово йе сръбе" а не да празнуват националния ни празник ?!?!?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2008 22:37 
nepovtorim написа:
Реално всеки има приятели то противников отбор,но като цяло и аз съм против разделението.Имам предвид нормално е да има футболно хулиганство да има битки между враждуващи отбори,но има една по голяма кауза от отбора и това е България.Трябва ние всички колкото и да се мразим да се обединяваме когато има нещо което е свързано със наща страна.Видяхме как харватите се обединиха на честване за годишнина от воината и как във Вуковар имаше привърженици на всички отбори в харватска и те бяха заедно.Видяхме как Сърбите се обединиха за да бранят своята родина.Видя се и лятото как Румънците и те се обединиха заради репресиите срещу феновете.И ние понякогоа трябва да забравяме пристрастията и да се обдиняваме.

Да , прав си ! Беше невероятно на мача България - Италия да видиш как иначе смъртни врагове пеят Българския химн , стоят на крака , викат за България ! Такива моменти не трябва да са единични !

Върнете се в началото

Заглавие: Re: За или Против футболното деление
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 11:50 
Тъпо ... всеки знае че това няма да се случи , как смятате вие че на някой са му счупили главата от бой и са му взели знамето и след това ще седи редом до хората които са му го сторили ? Пълен абсурд е , и никога няма да стане в България :f20:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 14:34 
Това , че ти не си такъв е друг въпрос !! Някои хора за България на всичко за готови , защо пък не едно национално обединение ?! :501:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 22:25 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
aggreSSion написа:
Това , че ти не си такъв е друг въпрос !! Някои хора за България на всичко за готови , защо пък не едно национално обединение ?! :501:

Защто така серем върху вандализма по футболните мероприятия!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:07 
Да си вандал едно , хулиган друго . :006 Според мен на първо време е нужно обединение . Друго е приказката : Докато има добро ще има и лошо . Така е и със футбола докато има един отбор ще има точно обратния на него и фенове съответно . :289: Но всичко е въпрос на мислене ..

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:09 
Аватар

aggreSSion написа:
Да си вандал едно , хулиган друго . :006 Според мен на първо време е нужно обединение . Друго е приказката : Докато има добро ще има и лошо . Така е и със футбола докато има един отбор ще има точно обратния на него и фенове съответно . :289: Но всичко е въпрос на мислене ..

Докато пишеш на може би най-успелия български отбор името с знаци, ти нямаш право да говориш за обединение.

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:29 
rommel написа:
aggreSSion написа:

Докато пишеш на може би най-успелия български отбор името с знаци, ти нямаш право да говориш за обединение.

Хаха , ей , добре , че се намери ти да го кажеш . :) Не е най - успелия и това , че съм го написала със знаци си има цел . :) Може да съм фенка на Левски , но на първо място е България и ако се дойде до решение за национално обединение съм готова да деля хляб с привърженик на "най-успелия български отбор" ! :)

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:37 
Аватар

aggreSSion написа:
rommel написа:
aggreSSion написа:

Хаха , ей , добре , че се намери ти да го кажеш . :) Не е най - успелия и това , че съм го написала със знаци си има цел . :) Може да съм фенка на Левски , но на първо място е България и ако се дойде до решение за национално обединение съм готова да деля хляб с привърженик на "най-успелия български отбор" ! :)

Има едно може би и исках да наблегна, че щом делиш българите няма как да се визираш с обединение. За обединение трябва да се приема всеки българин като част от народа, било то скин, фешан, затворник, професор и всички, който искат да премахнат турската и циганската сган. Но в България има деление м/у българите. Скин викат фешаните са гейове, фешаните скиновете са комплексари, затворниците - професорите са задръстени, професорите - затворниците са тъпи. За обединение не трябва да има омраза м/у различните типове нрави и проблеми.

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2008 23:41 
Колега , разбирам ти думите и то добре . ;)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 01:11 
Аватар

В темата "Какви прасета, какви говеда" се опитахме да направим нещо, но накрая някои казаха аз отивам в Г сектор при приятели, друг отивам в Б при приятели и така...всичко отиде по дяволите, а бяхме запланували да отидем всички заедно във В сектор!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 09:52 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
.. и накрая имаше само 1 клубно знаме във "В" :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 14:24 

а на прасетата ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 15:18 
Това се казва дезорганизация , несериозност .. :))

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2008 23:20 
Аватар

Не ме интересува кво е имало на мача, аз съм казал, че повече нема да пристапа у София на мач, ОСВЕН АКО БОТЕВ ВРАЦА НЕ ИГРАЕ ТАМ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 49 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202248 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236393 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 54978 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79086 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 55074 05 Май 2008 16:53
от besimeniq