bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 22:49

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 6 мнения ] 

Как ще завърши този мач?
С победа за Асеновец. 100%  100%  [ 3 ]
Наравно. 0%  0%  [ 0 ]
С победа за Созопол 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Асеновец - Созопол 01.12.
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2013 20:31 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Асеновец - Созопол
01.12. 14:30 ч.

В последния кръг от есенния полусезон посрещаме заемащия второ място в класирането отбор на Созопол. Вече от доста места чувам, че въпреки вкараните 57 гола за 15 мача (наистина впечатляващо), Созопол всъщност отстъпват като класа на останалите отбори в първата седмица и само вторите начини ги държат в борбата с Мастер и Несебър.
Затова очаквам в Асеновград да станем пак свидетели на скандално съдийство и изнервена обстановка. Надявам се за мача да се съберат хора и пореден крайморски отбор да си тръгне пребит от Асеновград. Прогноза 3:2.

Асеновец последни 5 мача:
Р П З П П
Созопол последни 5 мача:
П П П З П

Асеновец последни 5 домакинства:
Асеновец 0:0 Свиленград
Асеновец 3:0 Левски (Карлово)
Асеновец 1:1 Верея (Стара Загора)
Асеновец 2:0 Розова долина (Казанлък)
Асеновец 6:0 Сливен
Созопол последни 5 гостувания:
Тунджа (Ямбол) 0:2 Созопол
Мастер (Бургас) 2:1 Созопол
Свиленград 0:1 Созопол
Верея 3:1 Созопол
Левски 0:4 Созопол

Класирането: М П Р З Г.Р. Т
1. ФК "Мастер" 15 13 0 2 40-13 39
2. ФК "Созопол 15 12 1 2 57-16 37
----------------------------------------
6. ФК Асеновец 15 8 5 2 32-12 29
----------------------------------------

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2013 07:21 

http://spartakpd.info/snews.php?nid=902
:eek: :idea: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2013 17:14 

Хич не им съчувствам на тия бастуни :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2013 20:23 

Отбор: Несебър (Несебър)
нека да оценим положителните и отрицателните черти на всеки клуб или футболист. Няма само добри и само лоши неща в живота - или пък във футбола също
Личното ми мнение е (ако някой се вълнува де), че Созопол е по-добър отбор от миналата година. Самият факт, че стигнаха до осминафинал за Купата е добър знак за тях. Аз лично не мисля, че те използват някакви кой знае какви странични методи. Те просто не са такива хора - нямам предвид, че са пример за честност. Просто става въпрос за други неща. За тях всеки в тая група е под нивото им. Как ще дават пари на такива хора? Да не те луди? Румен димов например има сигурно 1 милион в сметките си - от бизнес с хотели и от крадене. И да го бият, и да бие, това няма да се промени. Какви са тия клошари от Загорец примерно, или съдиите, че ще им дава???? Има и друг момент - съдиите сами си искат и се натягат. Аз лично разказвах във форума историята за един съдия от Ямбол, Араванов мисля, както и за Овчаров от Смолян, които сами си искат от президента на Мастер...и му се навеждат без той да им дава
Ако някой чете мненията ми след всеки мач, на който ходя, трябва да е забелязал едно нещо - футболът тук е много, много, много слаб. Без изключение. Отборите са толкова слаби, че ...нормално е да вкарват голове.
Все пак Созопол е професионален отбор. Тренират редовно, събират хора извън региона, плащат квартири, заплати, премии. И нещата ще се подобряват. Защото идват нови инвеститори, аз знам за един, който очаква включването си
Едно нещо не разбирам в доста хора и отбори. Като например моите приятели от Казанлък - и да биете, и да паднете, какво ще се промени??? Че вкарват злоба, заяждане и т.н. та съдии хващат. Та вие сте едно село, което няма пари за ток на стадиона. И да биете, и да паднете - вие си оставате същите. Ако не промените това, не може да се надявате на скок нагоре. А може всъщност и да не искат да се качват, не знам...
въпросът ми е: Два тъча и един фаул, половин засада и там каквото се сетите ли са проблема?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2013 17:54 

Прекрасна победа за Асеновец на леко разкаляния терен в Асеновград. Студеното и дъждовно време прогони хората от стадиона и едва 150 ентусиасти изгледаха убедителната победа над един от сочените за фаворити отбори в групата. Сухите цифри са 2:0 на полувремето и 3:1 краен след дузпа за Созопол в 95-тата минута.
Гостите загатнаха за някакъв потенциал в едва 10 минути от второто полувреме, когато стигнаха до 1 чисто положение, спасено с вещина от Юската. През останалото време бяха тотално надиграни по целия терен, макар освен головете Асеновец да имаше само още 2 чисти положения за гол. Резултатът бе открит в 20-тата минута след комичен автогол - при едно центриране в наказателното поле вратарят на Созопол изби топката в купа от играчи, след което защитник изби в гърба на своя съотборник и топката влетя в мрежата. Асеновец продължи да натиска и 15 минути по-късно след ювелирно центриране на Карата Весо вкара уникален гол с отскок и воле в обратния ъгъл на вратата. До почивката гостите не загатнаха, че ще търсят нещо повече от почетна загуба.
В първите 15 минути на второто полувреме Асеновец се прибра, а Созопол достигна до чистите си положения. Съдията (главен в този мач беше страничният, отменил дузпата за Черно море вчера) съвсем леко подпираше Созопол, но направи впечатление, че пестеше картони и за двата отбора. Асеновец обаче се справи с натиска и в 75-тата минута Сашо Стойчев изпусна сам срещу вратаря. Няколко минути по-късно Аврамов се разписа, след като остана сам на голлинията след корнер и от паднало положение довкара топката във вратата. До края мачът се доиграваше, а в 95-тата минута футболист на Созопол си изпроси дузпа, от която падна и почетното попадение.
Трябва да се отбележи, че агитката не спря да вика през целия мач и според мен сериозно изнерви част от гостите. Целият отбор пък се представи изключително силно, като само Сашо Стойчев беше малко под познатото си ниво.
Така Асеновец ще зимува на шесто място, на 8 точки от върха и с равен актив с петия - Спартак (Пловдив).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Асеновец - Созопол 01.12.
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2013 18:46 

А аз мисля, че тази формация на Созопол не е с нищо по-добра от миналогодишната, но все пак момчетата се представиха на много високо ниво. Браво и весели празници!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 6 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения 12.05 Славия 8-0 Черноморец
Форум: Сезон 2006/2007
denis4o 6302 14 Май 2007 22:03
от maximov
Преглежда непрочетените мнения 12.05.07 ОФК Миньор - Сливен
Форум: Миньор (Раднево)
denis4o 10478 08 Сеп 2008 10:16
от TRG_SVETKAVICA
Преглежда непрочетените мнения Ювентус - Болоня, 12 май (събота) 17:00ч.
Форум: Сезон 2006/2007
Bianco^Nero 6111 12 Май 2007 21:06
от Bianco^Nero
Преглежда непрочетените мнения 12.07.2007 - Протест срещу общинския съвет в Пазарджик
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 3198 09 Юли 2007 01:03
от HPFC
Преглежда непрочетените мнения 01.09.2007 Блекбърн -:- Манчестър Сити
Форум: Манчестър Сити
Anonymous 5203 03 Сеп 2007 12:17
от S|B`youths