bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 00:26

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 15-09-2013 17:00 Асеновец-2005" ФК "Свиленград-1921
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2013 18:26 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
нека пожелаем успех на нашите и да напълним стадиона :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2013 18:43 

Третия срещу четвъртия, като Асеновец е с мач по-малко от другите отбори в четворката. Свиленград сякаш не е отборът от миналата година, като отнесе петица в Стара Загора. Предполагам, че у нашите футболисти ще има желание за реванш след двете загуби миналата година и ще се поздравим с изразителен успех. Прогноза 4:1.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2013 20:13 
Аватар

според мен - труден мач !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2013 17:44 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Ще съм благодарен, ако някой напише статия за мача, а нашите футболисти да бъдат с номерата писани, разбира се ако ги помните.

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2013 19:27 
Аватар

0-0 със съдия все едно е от Свиленград !!! Почти не минахте центъра, един чист червен картон /втори жълт по-точно/ за вашият играещ треньор /№9/, който не беше даден, абсолютна дузпа за нас не отсъдена първото полувреме ! Играхте глуха защита, а напред каквото стане. Е нищо не стана и 0-0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2013 22:26 

Аз мисля, че съдията не повлия директно на резултата, макар да направи някои грешки основно във полза на Свиленград. Граничарите наистина бяха дошли за 0:0 и не минаха центъра, но нашият тотален натиск донесе само 2 чисти положения и нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 15-09-2013 17:00 Асеновец-2005" ФК "Свиленград-1921
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2013 14:10 

Отбор: Несебър (Несебър)
Corwin, тотален натиск или две положения? Щото ако топката се разиграва между центъра и тяхното наказателно поле това не е натиск, нали знаеш...натиск е когато топката се стреля поне 4 пъти на полувреме в рамките на вратаря и той спасява наляво-надясно. А тотален натиск е тя да се търкаля 5 пъти по голлинията...
от вчера съм в София и ходих на един детски мач на Левски и новата школа ДИТ. Първото полувреме стоях при родители, второто до дежурния делегат и треньори от Славия. Е, повярвай ми, един и същи мач е, аз нямам отношение към тоя мач, но родителите какви неща виждат...не знам къде ги видяха...и после спорят, че било истина :))))
сега тука Финикс вероятно с агресивния си тон ще ме нападне, но първо искам да му кажа, че нямам идея как е бил вашия мач...затова искам да разБера – тотален натиск или две положения?
Накрая делегата клати глава и вика: ние тука в България си играем някакъв друг спорт, който няма нищо общо с футбола. И е време да му дадем име

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2013 17:06 

Не съм съгласен с теб, че не може да е и двете. За мен топката да мине 5 пъти успоредно на 5 санта от голлинията не е чисто положение. В този смисъл ти казвам, че мачът не се играеше между центъра и наказателното, а между аутлинията и дъгата. Положения имаше изключително много, както и 3 греди, но нито една от тях за мен не беше чисто положение. Ако имаше статистика, вероятно щеше да показва 65:35 процента владеене на топката, 20:1 удара и 14:0 точни такива.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2013 17:17 
Аватар

с най-спокойният си тон :) ще кажа, че и играчите на гостите, с които говорих след мача се чудиха на съдията...Сега ще се убедиш сам - виж класирането /начело са все морски отбори с претенции/, а съдията беше от....Бургас !!! Знам, че ще отречеш, защото си от там, но такова е. Иначе след мача лично треньора им /№9/ ми каза цитирам ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ. Според мен процента с владеенето на топката по-скоро беше 70-30, но по-важното - териториалното около 80-20 !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2013 17:50 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
finiks написа:
с най-спокойният си тон :) ще кажа, че и играчите на гостите, с които говорих след мача се чудиха на съдията...Сега ще се убедиш сам - виж класирането /начело са все морски отбори с претенции/

Е, има и един увалийски... При това с не по-малки от техните.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 15-09-2013 17:00 Асеновец-2005" ФК "Свиленград-1921
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013 15:47 

Corwin,при това положение защо казваш, че сте имали две положения? Значи сте имали достатъчно на брой голови положения, друг е въпроса дали са били изработени или плод на случайността и мелетата. След като сте играли в тяхното поле, просто нямате умението да вкарате голове. Но това е проблем на световния футбол, така че дори сериозен отбор като Асеновец може да изпитва трудности :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013 15:51 

Финикс,
за съдията, че бил от Бургас. Няма ли право да е от Бургас и да е съдия? Или няма право да свири на Асеновец :) ? къде виждате проблем в това?
Освен това, по повод класирането, мисля, че е толкова рано да се говори кой с какви претенции е, че няма накъде повече. То едва е почнало първенството и нищо не се знае. Особено в България как се сменят ситуациите – един ден си топ, на другия – гол като мишка. (аз по принцип не виждам нищо лошо в претенциите и в това хората да имат такива. Все пак амбициозните движат света напред).
Аз съм гледал 1 мач този сезон на Несебър – срещу Мастер, и половин мач на Мастер срещу Димитровград. Така че мога да кажа, че и двата отбора не са нещо кой знае какво. Направо са си доста далече от истината.
Единственият отбор, който ми е правил сериозно впечатление в тая група да играе футбол е Хасково от зимата на 2013, когато играха контрола с Нафтата на Кампуса

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013 15:56 

по отношение на отбора на Асеновец, мисля, че единственият ви проблем е базата. Ако нея я стегнете, повече пари не ви трябват. Просто с този бюджет, с който сте, ще си движите спокойно в Б група. Пък и дори да изпаднете от Б група (аз не вярвам, щото у дома ще душите всичко), няма да има сътресения. Щото когато има големи харчове, после целия клуб се срутва. Но не знам какви са ви ръководителите – дали не се стремят нагоре защото не могат или се страхуват, че ако влезе отбора в Б група, ще дойдат хора с по-високи лицензи (каквито са изискванията за старши треньор и помощници и шеф на школата) и те ще се простят със скромните си заплати...
специално новата Наредба за Б група е много добре за отбори като вас. Няма нужда от повече от 7 проф.договора в отбор и останалото могат да бъдат аматьори или юноши. т.е от гледна точка на заплати няма да се качат разходите кой знае колко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013 21:14 

:)
За мен чисти положения са такива, които са изтървани поради неумение или невероятни намеси на вратаря. Все тая де :)
А спроед теб с какъв бюджет сме?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2013 08:51 

Да кажа и аз моето мнение за мача, като подчертавам, че това беше първия мач на Асеновец, който гледах тази година.
Та отбора на Свиленград бяха дошли с доста наситена защита, в стил Ботев Гълъбово и си свършиха работата. За моя изненада и Асеновец бяха заложили на здрава защита/явно ланшната загуба още държи влага/.Та по мое мнение масиран натиск нямаше, защото освен Светльо, който се пускаше и по крилото, останалите отзад барабар с вратарчето спокойно можеха да дойдат да чоплят семки с нас :-D
Съдията беше определено тенденциозен, явно загубените точки от Несебър дават повод на отбора-претендент с най-голям бюджет да взима задкулисни мерки от рано-рано.
Споко, няма да влизаме в Б група, защото бюджета ни е малък - това което знам е че общината дава 55 к. на година и за повече не щат и да чуят, а членовете на УС и спонсори едва ли събират много повече. Дай-боже да не съм прав, защото съм много далече и от отбора и ръководството, че и от града.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2013 14:36 

75 000 е бюджетчето :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 125346 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 179113 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203914 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138772 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]