Няколко дена все се каня и се каня да ви пиша. Цял роман мога да ви спретна даже се чудя откъде да започна. За нещата на терена. И двата отбора не са за "Б" група, но ние седяхме на терена доста добре (въпреки, контузиите, осакатеният състав и по принцип, че като гости сме доста колебливи). Колкото до публиката с най - добри чуства и без грам заяждане (това може да се докаже ако ни погледнете изказванията и на мен и на чернобял от миналата година, че празни приказки и обиди не сме казвали никога) искам да кажа следното. Уважение затова, че сте малко, но въпреки това си подкрепяте отбора. По времето на комунистическият режим бяхте най - големият град в региона. Срамно е, че сте шепа хора колкото за едно каре белот. На помощните игрища и в училищата имаше повече хора отколкото на стадиона. Както едно момче от вашите каза миналата година "чичкото дето продаваше семки сигурно е направил по голям оборот". Въпреки, че сме по малък град и не сме кой знае колко голям клуб никога няма да сте на нашето ниво дори и на 30 %. Само татуировките на отбора по някои от нашите момчета са повече от вас. Само за последните месеци новите ни знамена и проекти са в пъти повече от вас. И да бягайте срещу нас няма да ни стигнете. Това за бройката. За момчетата които пееха - аз лично ви поздравявам, че дори и малко сте верни, ноооо.... не ви знам какви СС - вци сте и нацисти беше грозно да ни нападете вербално с тези реплики. Колко държава сме и сме все разделени и т.н. само това оставаше да почнем да се ругаем на расистка основа. По време на мач е нормално да има закачки и всеки да си подкрепя отбора, да пее против другият Ок няма проблем, но това беше глупаво. Не ви знам какви скинове и националисти сте и колко въобще от вас разбират дори и малко от идеите които уж защитавате, но ако се бяхте поинтересували поне малко щяхте да разберете, че точно на нас да ни ги пеете тези неща е супер смешно и се изложихте. Аз дори и не псувам по стадионите, но отначало много се изнервих, после ако трябва да бъдем честни ви се смяхме от сърце. Смяхме се от сърце и ви се смяхме много от сърце. Запяхме химна да ви покажем колко много грешите радостното поне беше, че и вие се усетихте и запяхте с нас това даже и в медиите са го отразили. Поздрави момчета подкрепяйте си отбора, но някои от нас като са носели бомбъри и са защитавали тези идеи вие дори още не сте се бръснали. Аз не съм хулиган и никога няма да бъда. Нито ще се крия кой съм, и какви са ми вижданията и идеологиите. Всеки който не ми вярва да ми пише на лични готов съм да му докажа със снимки правотата на думите си.
А и, че от наша страна има доста грешки, неправилно държание и има какво още да се желае спор няма.
"Агитка от около 50 човека подкрепяше горнооряховския тим, а най-хубавият момент беше в средата на второто полувреме, когато феновете на „Локомотив” и „Янтра” запяха дружно химна."
Тука журналиста малко е преувелечил с тези 50 човека, но както и да е

))
P.S. Имам и още неща да ви казвам и пиша, но имам и други задачи. Хайде със здраве!