marto написа:
Аз бих посочил много примери как се печелят пари за клуба/а не на негов гръб/с продажба на билети,рекламни материали,трансфери
и спонсорски договори за реклама.Но това се прави
не само в Англия,ето какво става в съседна Турция,
Ето ти си го измислил, ще продаден 50 шала по 5 лв. 28 фланелки по 15 лв. и 200 значки по 50ст.Правим билетите по 50 евро и привличаме водафоун за спонсор и си оправяме положението!!! значи не ни трябват общинските имоти идеалка тукмо няма да притесняваме и кмета да отделя пари от бюджета и ще може да се пооправи инфраструктурата на града!Гениално можеш да го предложиш на управителния съвет!
Стига бе човек даи да се върнем в реалноста на всички ни е ясно че тук става въпрос за пари под формата на общински обекти които да се отпуснат на ФК Янтра за да може да се издържа отборът не е ли така ? В това няма нищо лошо но как да помогнем ние ? да направим жива верига и да блокираме Шипка или кво? И не мисля че е редно да обиждаш така специално Емо защото си мисля и съм 100% сигурен,че е наясно с нещата около футбола и живота доста по-добре от теб! И все пак се радвам че се включи в този форум-помогна ми да осъзная доста неща! надявам се искренно да се запознаем ако вече не се познаваме(и то смея да твърдя доста добре) и да поспорим на тая тема на по биричка
казах го вече,не искам да обиждам никой но не приемам тона на ЕМО за нормален-какви са тези вождове и Цезари.Държа да се разбере:нито смятам,че сте някаква паплач,която да има нужда от вождове,нито мисля.че на някой тук му липсва акъл и образование.Може би аз не се изразявам винаги правилно,но сами си отговорете,щях ли да разговарям с вас така и щях ли да търпя подозренията ви и намеците за нечисти намерения от моя страна.ПОДЧЕРТАВАМ ГО:ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС КАТО КЪМ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НЕ НА ДАНДИС И ТАСОС,А НА ФУТБОЛА И НАМИРАМ ВЪВ ВАС ХОРА КОИТО СЪЩО КАТО МЕН ГИ БОЛИ ЗАРАДИ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СТАВА СЕГА И НАПОСЛЕДЪК С КЛУБА И ПОВЯРВАЙТЕ МИ И НА МЕН МИ Е ТАКА ЗАТОВА И ТЪРСЯ НЯКАКВЪ ИЗХОД ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО ЗАЕДНО С ВАС,А НЕ ДА НАТРАПВАМ НЯКАКВИ МОИ ИДЕИ,НИТО ДА СЕ ИЗЖИВЯВАМ КАТО
ВСЕЗНАЕЩ.И ме е яд на тези,които виждам,че по един или друг начин се мъчат да манипулират обществеността и да изкривяват истината,за да очернят и вас,и сегашното ръководство на клуба,което може да не е идеалното,но все пак все още сме в играта и можем и да отидем и по-напред.
Сега виждам,че по-много въпроси имаме почти едно и също мнение,но изразено от различен начин и съм напълно съгласен с МАРТО за реалното ,което може да се направи сега за клуба.И според мен то е осъществимо,като се противостои на тези совалки и ултиматуми за доброволно отказване на ръководството,а се инициира среща с кмета,медии,фенове и обществеността и тогава всеки един може да каже какво се предлага и какво се иска за да се оправят нещата.Не с вериги,а със създаване на възможности за диалог между кмета,сегашното ръководство и всички тези,кото са заявили,че искат да помагат на футбола,защото съм сигурен в това,че лицето на ФК ЯНТРА не са нито кмета и Общината,нито Управителния съвет на клуба,а ВИЕ,ФЕНОВЕТЕ,КОИТО ВИНАГИ СТЕ ДАВАЛИ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ФУТБОЛА В ГАБРОВО,не Пл.Недков и компания,не всички лумпени и драскачи по стените плачещи с крокодилски сълзи за футбола в града,А ТОЧНО ВИЕ.А за биричката съм съгласен,с теб съм,но когато му дойде времето и стига да има за какво да си говорим и да спорим и това да е за сегашното и бъдещето на футбола в града ни,а не с носталгия за миналото.Засега наистина излизам от форума,но съм съгласен да разговарям с всеки тук,стига да не се заяждаме и да си говорим глупости,затова първи ще се извиня на ЕМОДРАГАНОВ и на всеки,който по някакъв начин съм засегнал.