bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 30 Юни 2025 02:17

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:04 
хахаха,ами то ако става така,то нека всички които сме в нета и по форумите да се запознаем,може да стане като колективните сватби на Муун,май на антикобрата някой иска да му смачка главата заради голямата му уста.Срамежливец а,разсмяхте ме

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:08 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
никои за никаква агитка не говори и си прав че всеки има право да защитава мнението си?близо съм до янтра вече повече от 15 години и просто ми беше интересно да разбера кои си защото маи не се сещам да съм те виждал на трибуните когато отборът изпадна във В група ! така ли е Емо или е бил някаде измежду другите 5-6 души! И не ме разбираите грешно аз подкрепям г-н Дандис и г-н Тасос защото поне за втория знам колко нерви е потрошил от странстването на отбора в зоните! И аиде като си толкова наясно с нещата ни кажи как ние "простите и захлупени фенове"можем да помогнем на отбора защото колкото и да искаме пари няма как да намерим!аиде някои наи-накрая да се изправи и да го каже"искаме от вас еди какво си и ако го направите отбора ще го има"(защотото господине това е което ни валнува нас истинските фенове на ЯНТРА е отборът да го има) защото наи-лесно е да се завием с едно одеало и да гледаме Висшата лига! НО НИЕ ОБИЧАМЕ ЯНТРА!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:13 

ти пък да не си от ню йорк бе?
какво лошо има да се знае кой кой е?
в Габрово се знаем които ходим на стадиона,а вие май не сте от нас

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:15 
Аватар

и за какво мачкане на глави става въпрос? човека си има мнение и го изказва! и чардафон гб само да вметна че на никого не вярваме защото по вестниците се изписаха хиляди неща кои крив и кои прав незнам,но както казах ние заставаме зад г-н Дандис!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:15 
чардафон гб написа:
хахаха,ами то ако става така,то нека всички които сме в нета и по форумите да се запознаем,може да стане като колективните сватби на Муун,май на антикобрата някой иска да му смачка главата заради голямата му уста.Срамежливец а,разсмяхте ме
на такива "майтапчии" не дължа отговор,а иначе благодаря,явно съм привлякъл вниманието ви.Споко,скоро ще бъде удовлетворено любопитството ви,но надали това ще измести ефекта/по-точно афекта/ от това,което ще се случи с отбора и клуба,и това смятам повече трябва да ви вълнува,отколкото скромната ми личност.А ако търсех известност и внимание,както някои други отдавна да съм се показал и ако не съм го направил досега причината е не това,че крия нещо ,а стремежа ми да привлека вниманието ви не към мен,а към всичко това което става с футбола и града ни.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:21 

е добре де-кой си?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:27 
Аватар

заеби емо няма зна4ение кои е явно наистина няма значение! и какво толкова ще стане в отбора ще изпадне във В група!?! сефте Янтра ще я има

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 20:36 

зашто и от кого се криете момчета?
и какво искате?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 21:32 
Аватар

antikobra написа:
а ти чардафоне от агитката ли си,ако не по-добре млъквай

Антикобра, защо пишеш на себе си ? :lol:
Не знам защо го правиш, но според правилата на форума е забранено един потребител да има повече от 1 акаунт, предполагам досещаш се защо.
Изказването на мнения от един потребител от два или повече акаунта най- точно може да се определи като манипулация :wink:

Love and Peace from the Stereo Crew

Последна промяна parmalat на 20 Фев 2008 21:32, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 21:32 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Пичове едва ли сега е момента да се нападаме един срещу друг :!: В най-кратки срокове трябва да излезем с някаква позиция по въпроса. Аз смятам, че кмета Дончев и г-н Недков ако не друго ни дължат една среща, на която да ни представят тези мними господа представени едва ли не като новите месии на габровския футбол! За пореден път твърдя, че не заставам зад Дандис, по простата причина, че той допусна хора като Барака в ръководството на Янтра. От друга страна към този момент не виждам алтернатива на сегашното ръководство. Може би съдбата е такава, че днес сме по близо от всякога до В гр., но въпреки това...

ЯНТРА Е НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 21:36 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
parmalat написа:
antikobra написа:

Не знам защо го правиш, но според правилата на форума е забранено един потребител да има повече от 1 акаунт, предполагам досещаш се защо.
Изказването на мнения от един потребител от два или повече акаунта най- точно може да се определи като манипулация :wink:

Тошко, обясни на хората, че модераторите виждат ip - адресите и по този начин сами си отговарят на много въпроси
:!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 21:49 
Аватар

янтра гб написа:
parmalat написа:
antikobra написа:

Тошко, обясни на хората, че модераторите виждат ip - адресите и по този начин сами си отговарят на много въпроси
:!:

Прав си :P

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 21:51 

Момчета кой е първи на опашка за президент на Янтра? Знам че за големите английски и италиански клубове винаги има потенциални кандидат-собственици консорциуми фондове петролни магнати.В България нещата стоят малко- по различно и особено в Габрово.Аз съм един от малкото които са присъствали на първия мач на Чардафон в елита преди 38 години в София срещу Славия когато направихме сензация и победихме с 2-1.АЗ също милея за габровския футбол защото през тези 40 години съм приживял всички възходи и падения в този клуб. Съгласен съм че благодарение на Тасос се появи месия за Янтра.Не знам накакво се базират тези ултиматоми но ако и футболистите не искат това ръководство значи че трябва да има ново ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 23:38 
akademik1 написа:
Момчета кой е първи на опашка за президент на Янтра? Знам че за големите английски и италиански клубове винаги има потенциални кандидат-собственици консорциуми фондове петролни магнати.В България нещата стоят малко- по различно и особено в Габрово.Аз съм един от малкото които са присъствали на първия мач на Чардафон в елита преди 38 години в София срещу Славия когато направихме сензация и победихме с 2-1.АЗ също милея за габровския футбол защото през тези 40 години съм приживял всички възходи и падения в този клуб. Съгласен съм че благодарение на Тасос се появи месия за Янтра.Не знам накакво се базират тези ултиматоми но ако и футболистите не искат това ръководство значи че трябва да има ново ръководство.
първо ще подчертая отново че клуба не е нито частно,нито общинско дружество,а дружество с нестопанска цел и не може нито да се купува,нито да се продава.Освен това не мога да се съглася,че футболистите са със сигурност всички и фенове на отбора си,а мисля,че знаем всички значението на думата фен,докато футболиста винаги има определена цена и финансов интерес и често се случва да преминават и да играят в противникови отбори,които пряко спорят за купи,титли,зони и места и в това е същността на професионалния футбол.Така че според мен мнението на футболистите от Янтра не може и не бива да влияе на това кой ще ръководи клуба,нито да избира или да сваля ръководство.А на модераторите искам да напомня,че незвисимо,че виждат ip-адресите не могат да знаят колко компютъра са в мрежа там,така,че да не се мъчат да провокират мен и всички,с които споделяме мнения на този форум.А и още съм си съвсем наред за да си разговарям сам ,та дори и във форума.Но няма да скрия,че познавам чардафон гб и знам със сигурност,че едно време ходеше почти на всички мачове на Янтра,но сега надали е толкова чест посетител,но и той,както и аз милеем и се вълнуваме и се ядосваме за тези щуротии в Габрово,и в Левски и в ЦСКА и се радваме и ядосваме и с Бербатов и М.Петров и вярвам,че и с вас е така,защото феновете в цял свят са еднакви.Затова и не се сърдя за тази подозрителност,но искам да уточня,че засега не мога да си позволя да разкрия самоличността си,но и това може да ви докаже напълно,че не преследвам никакви цели,освен това да станат извстни всички машинации около Янтра,които така или иначе винаги са оставали в тайна.Именно и затова г-н Асенов се чудеше откъде зная факти от кухнята,които са известни на малцина.Така,че засега ще се налага да ме търпите така.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 23:55 
Искам да подкрепя янтра гб и академик 1 за това,че трябва да се изясни кои са тези наистина мними господа кандидати за благидетели на Габровския футбол и трябва да се даде ясен и точен отговор на всички въпроси около тях и защо се бърза да се изгони единственият реален засега благодетел,независимо от грешките му,но нали който не работи,той не греши.А може ли някой да ми посочи име на някой благодетел на Габровския футбол,който да е правил по-малко грешки от Дандис.Съгласен съм,че Бараков е едно голямо недоразумение и няма място в клуба,но кажете ми честно има ли в новата история на Габровския фурбол лице,което да е давало парите си за футбола така безкористно и без да нанася икономически щети на града като Дандис.Това не означава,че го защитавам или съм му адвокат,а това,че ви показвам неоспорими факти,а грешките му са нищо в сравнение с добрините му.За съжаление,аз лично съм убеден,че няма да можем да го задържим при тези насочени към него атаки сам да се откаже от финансирането и ръководството на клуба,за да може после всички да тръбят,че е закопал отбора,не е плащал заплати,премии и т.н. и си гледа само своя интерес.Но кажете ми ако сте вие ще стоте ли някъде където всички,дори и тези,които си хранил с парите си с години ти казват ВЪРВИ СИ!Всеки си има достойнство,нали

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 00:02 
Аватар

tva tuka stana ebati cirka! a otnosno oto4nqvaniqta na antikobra i informaciite koito ni dava nie ve4e si gi znaehme ot Dandis !!! i vse pak ne vijdam pri4inata da krie6 samoli4nosta si pri uslovie 4e vsi4ki tuk mileem za qntra i trqbva da se podkrepqme!!!NE SME PRESTUPNICI 4E DA SE PRITESNQVAME DA SE PREDSTAVIM!!!

PS sorry za latinskiq

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 00:19 
antikobra защо не има кажеш.че ние сме твърде на възраст за да мръзнем по стадионите на всички мачове,но както и да е,по-важна е причината заради която много не ни се е искало да бъдем там.Вярвам.ще се съгласите,че има такова нещо като договаряне на мачове и някой винаги се облажава от това.Тогава къде е интригата от спорта,когато знаеш.че и да се надяваш и да се ядосваш,все тая,изхода е ясен.Няма да споменавам имена,но те май са известни на всички.Това не значи че сме съгласни с това.но наистина сме гледали с очите си как падат Левски и ЦСКА в Габрово и тогава договарянето на мачове се преследваше и не беше много възможно.А сега какво става,ето ви пример с Видима-Раковски,няма каса отбора,няма договаряне и следва какво-изпадане.А ние ще ходим да викаме.Затова трябва да стане като с някои отбори в Англия и Испания,т.е.феновете са тези,които са собственици на отбора и стадиона,те избират треньори и селекционери и така футбола става каквото трябва да е.И затова не смятам за обидно да се завивам с одеялото и да гледам английски футбол.защото там никога не зная как ще свърши мача,за разлика от тук.И е така за съжаление.Но мога да кажа едно,не стоя нито зад Дандис,нито против него,стоя зад всички тези хора,които милеят и треперят еднакво за отбора ни,дори да е в окръжните групи и дори и да не мога да съм до вас на трибуните ще ви подкрепям и вас и отбора,дори и да съм под одеялото,но съвсем искрено.И смея да твърдя че мога и ще помогна за това,без да се налага да крещя и да драскам по вестниците и стените гадости,напротив,ще карам тези които правят това да се чувстват зле и с гузната съвест на подлеца.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 00:35 
добре Марто,ще го кажа направо,въпросите ти са уместни и най-важното честни.Но от 1989 г.до днес постоянно излизат факти за злоупотреби,престъпления,престъпни схеми за присвояване и пране на пари.И много жертви,много от тях невинни.Навярно се сещате за подобни случаи и в Габрово,навярно ще ги видите и често свързани с властта и с приватизацията на общинска и държавна собственост,навярно сте чували и за изнудване на футболисти за пари,за връзки на хора от местната власт с групировките.Сигурно ще се досетите и за по-отдавнашни и по-пресни примери за присвояване на пари от футбола и клуба или насочването им към чужди на футбола джобове или на движима или недвижима собственост на Общината свързани с "благодетели" на футбола.Някои от тях ги съдиха,други се оттърваха,а на трети им предстоят срещи с правосъдието.И как го наричате това-невинни грешки или престъпления.А какво правят престъпниците за да се оттърват-отговора е ВСИЧКО.Е ЗАТОВА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ЛИЧНО,НО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО,НАДЯВАМ СЕ...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 00:40 
И ДА СВЪРША С НЯКОЛКО ДУМИ,АЗ СЪЩО ЩЕ СЪМ ТАМ НА 29.02,НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НА ЧЕЛОТО МИ ПИШЕ ЕДИ КОЙ СИ И ЩЕ СЪМ ТАМ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА КАТО ВАС,ТАКА ЧЕ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАМЕ,В КРАЯ НА КРАИЩАТА ОБЩАТА НИ КАУЗА Е ГАБРОВО И ГАБРОВСКИЯТ ФУТБОЛ,НАЛИ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 13:19 

Antikobra,чакаме те и дано имаш смелост да се обадиш кой си,че тук си много "отворен и критичен" , но дали ще е така като се видим само времето ще покаже.
29.02.2008 18:00 ч.
Много неизвестни ще станат известни тогава!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 23:05 
f1xxx3r написа:
Antikobra,чакаме те и дано имаш смелост да се обадиш кой си,че тук си много "отворен и критичен" , но дали ще е така като се видим само времето ще покаже.
29.02.2008 18:00 ч.
Много неизвестни ще станат известни тогава!
мога да бъда и много по-критичен и отворен и ще го показвам винаги,както и досега и мисля,че с това допринасям много повече за футбола ни и за правдата,отколкото някои,които крещят "всички са маскари" и не искат или не могат да видят очевадното.Освен това този форум е създаден за това
тук да се обменят мнения и дори да се спори и в това да участват не само агитката от 5-6 човека,а всички които се вълнуват и търсят отговори на въпросите си.Аз не мисля да си меря мускулите с някой,нито онази си работа,напротив,ако някой иска този форум да е привилегия за някой нека просто да си направи колективен чат в скайпа и си жулете лафчета докато ви мине сърбежа.
Смятам,че се отнасям сериозно към тази наболяла тема и не използвам нито лъжи нито някакви средства за манипулация,просто говоря с факти и ги коментирам от моята гледна точка.Да го правя анонимно не нито забранено,нито подло,особено ако казваш истината каквато е,а това,че някой се чувства некомфортно от нея нека например направи като г-н Асенов,който признавам постъпи достойно.Има си медии и щом сте по смели появете се там и говорете,а не само тук с имена,които и на мен не ми говорят нищо конкретно.И още по-лошо,че навън не се чува глас,само някакви анонимни "фенове" с възгласи "ВЪН ЕДИ КОЙ СИ".Иначе на всекиму е удобно някой да дава и да казва какво да се прави,а ние да си кютаме.А дали на този 29 или на другия ще съм там,стига да знам,че това е истински фенклуб а не слушатели и сеирджии.Защото само феновете могат да кажат кого подкрепят и кого не искат,и то ситинските,а не тези,които драскат по стените.И не да се отричате от някого,а да подкрепите искрено и категорично този зад когото стоите.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 23:25 

ШШШ, ей мишок.Айде да не ни обвиняваш в неща ,които незнаеш дали сме направили или сме били замесени в тях.Относно декларациите на т. нар. "фенове" и надписите по стадиона мога да те уверя, г-н Истина , че нито едно от момчетата от фен клуба , който ти косвено наричаш неиситнски, не са замесени.Като толкова милееш за клуба къде беше последните няколко години , когато отборът беше във В група ? Защо не си дошъл един път при нас да ги кажеш тези неща , които пишеш тук? Откъде знаеш ние какво мислим и какво правим и дали сме истински фен клуб като никога не си ни виждал или не си говорил с нас.Ела на 29 февруари и кажи всичко пред нас.А относно г-н Дандис - всички до един сме му благодарни за това ,което направи за нас и сме зад него, ясно ли ти е ? Лично те чакам на 29-ти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 23:51 
Аватар

Агитка сме били,от 5-6 човека :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2008 00:23 
Аватар

Zna4i i ti antikobra iska6 da napravim fenkluba legitimen tova li e ? i togava ot sbir6tina i agitka ot 5-6 4oveka 6te stanem golqma organizaciq i 6te sme kato fenovete na golemite otbori ! dava6 primeri v koito fenovete sa kupili otbora i go rukovodqt e tva nqma da stane i sled 100 godini v gabrovo ! i aide ako e udobno da spre6 da si nalaga6 mnenieto imame si glavi na ramenete i mojem da si precenim s kogo sme i s kogo ne sme za6toto tuk rabotata zapo4va da mi namirisva 6to ne kaza edin put kato si takuv razbira4 4e stava vupros za PARI i to mnogo pari koito mogat da se spe4elqt na gurba na QNTRA!!! i aide stiga si ni omalovajaval pomnq ma4ovete ot 95 nasam i togava ima6e nelo6a agitka i dokolkoto znam bez fen klub! za6to togava nqma6e problemi 4e ne e legitimen ?
da ne bi za6toto togava ne predstoe6e ob6to subranie na koeto trqbva6e da se subirat pove4e glasove ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2008 00:58 
започвам да си мисля,че или аз не се изразявам на български език или трябва да обяснявам повече.не искам да обидя никого но повече от ясно е,че ФК ЯНТРА си има легитимен фенклуб,и още повече е ясно,че драсканиците и клеветите и фалшивите декларации не са от вас,а от един мним фенклуб зад който стоят не момчетата обичащи футбола,а някакви кръгове,които са инициатори на цялата гнусна кампания срещу ръководството на клуба.И искам ясно да подчертая,че нямам никакво желание да ви нападам или обвинявам в нещо друго,освен това,че засега не виждам ясни и конкретни действия в подкрепа на това,което казвате.А иначе от всичко,което прочетох в този форум,смятам че мога да направя разликата между вас и тези с "декларацията"които много точно и ясно показват,че те са по-скоро врагове на футбола в града и нямат нищо общо с фенклуба на Янтра,така че съжалявам за неразбирането ви.А ако наистина сте много повече/в което съм сигурен/ просто го покажете където и когато трябва,а не на мен.защото не съм сляп.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114805 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 224453 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 243708 19 Окт 2009 22:34